zondag 22 mei 2022

Hoeveel krijgt P. Waterdrinker betaald om Bucha-Hoax rond te pompen?

In 2014 werden wij voor de ogen van Pieter Waterdrinker van de tribune van "talk-show" Knevel en van den Brink afgevoerd omdat we "te betrokken" geweest zouden zijn bij het onderwerp Donbass/Oekraïne. Waterdrinker vertrok geen spier en collaboreerde gewoon verder met het programma alsof er niets gebeurd was.

Vandaag was de slappe ex-correspondent van de voormalig NSB-krant de Telegraaf te gast bij Rick Nieman, de persoon met de gummig ruggegraat. Hij sprak nogmaals kommer en kwel van "Bucha". Ieder normaaldenkend mense met nog een paar werkende hersencellen weet dat het een hoax pur sang was, geënsceneerd door het acteurs-regime dat als geen ander ervaring heeft met het doen van een act, maar Pieter Waterdrinker doet nog net alsof de Russen daar, de lijken op straat zouden hebben laten slingeren, hetgeen pas 3 dagen na overname door de Oekraïners aan het licht gekomen zou zijn. Ook mag meneer tussen de regels Putin met Hitler vergelijken en de Nazi blokkade van Leningrad (StPetersburg). Beste Pietertje, ga eens bij je vrouw, die komt toch uit StPetersburg? in de leer. Die duurde 900 dagen, bij temperatiuren van - heel veel, waarbij de mensen op de straat storven van honger en uitputting. Heb je die buikjes gezien van de Azover's? Plus: de Russen gaven zich niet over en de Azovers binnen luttele dagen. Ga je mond spoelen.

En dan nog dit: wat Waterdrinker -meest leugens- over Rusland en zijn President verkondigt, probeer dat eens over Oekraïne te doen en dan naar Kiev te reizen. Pieter wordt in Stapetersburg niet door de knieën geschoten, noch geëxecuteerd. Meneer kan gewoon probleemloos in- en uitreizen.

En dan nog iets over deze wanstaltige uitzending met gummi Nieman: Mevrouw Bruis-Slot van het CDA mocht haar praatje houden; Baudet had haar eens schattig en naïef genoemd, of haar gedrag. Nou, dat was volgens mevrouw helemaal niet zo want ze had inn het Nederlandse leger gediend, en een peleton geleid en met een pantser-howitzer in Afghanistan geschoten. Mevrouw Bruins-Slot begrijpt niet dat er helemaal niets stoers aan is om als NATO-aanvals soldaat met zware wapens op Afghanen te schieten. Dat is eerder laf of in het gunstigste geval, naïef. Je voor geld verhuren om de Amerikanen te pleasen en Afghanen dood te maken en/of te bashen. Bah.

Corpulente Azov-buik, Marioepol 2022. Niemand stierf van de honger.

Uitgemergelde Leningrad-man 1944. Tienduizenden sterven van de honger.

De verward-ogende Pieter Waterdrinker scheeert het blokkeren van corpulente Nazi's (foto boven) in Azovstal over één kam met het uithongeren, 900 dagen lang door de Fascisten (waaronder ook Nederlandse fascisten trouwens) van de burgerbevolking van Leningrad (huidige StPetersburg) met 1 miljoen Russische doden tot gevolg. Waar de man het lef vandaan haalt en waarom de Russen zo'n figuur nog op hun territorium toelaten is de vraag. Daarbij komt dat de burgers die vastgehouden werden in Marioepol door de Oekraïners vastgehouden en beschoten werden.

Trouwens, vergelijken mocht toch helemaal niet...?

3 opmerkingen:

 1. Toevallig (was aan het wachten op de 7e dag bij de VRT) heb ik die uitzending ook gezien en die Waterdrinker, of is het wodka drinker, had het over de vader van Putin die een vrouw het leven redde wat later dus ook de moeder van Putin zou worden en hierover zei hij: "Dat had hij misschien beter niet kunnen doen".
  Dus die vetkop laat liever mensen doodgaan als hun nakomelingen hem niet bevallen. Het lijkt er haast op dat hij beste maatjes is met Hellgates die ook zo graag de wereldbevolking tot een minimum uitgedund ziet worden.
  Walgelijke vent is mijn indruk.
  Geeft ook het niveau van dat programma aan en is ook meteen de laatste keer dat ik daar naar kijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eindelijk is de dader van het neerschieten van MH17 bekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier wordt de relatie tussen MH17 en het steeds vaker voorkomende (v)aids probleem verklaard:

   AIDS steeds meer in het nieuws en dat doet dan weer denken aan MH17

   En zo worden steeds meer verbanden die voor het oog niks met mekaar te maken hebben ineens duidelijk.

   Verwijderen