dinsdag 10 mei 2022

Duitsers massaal in verzet tegen Wapens

Waar de Nederlanders nergens in actie lijken te komen tegen meer wapens, en meer wapenleveringen aan Oekraïne, daar komen de Duitsers wel massaal in verzet tegen de wapens, getuige DEZE BEELDEN uit zelfs dit kleine plaatsje Bad Schandau.

Verboden

Het is -als we het goed hebben- zelfs verboden om wapens naar een conflictgebied te sturen, maar dat zal het regime in Nederland een rotzorg zijn; die doen wat de Amerikanen hen goeddunkt. Het is een Schanda!

Gure Winter

Duitsland gaat natuurlijk ook als eerste alle negatieve gevolgen merken. Als zij dadelijk geen spotgoedkoop gas van de Russen meer mogen kopen (en doorverkopen!), maar daarvoor in de plaats van Saoedie Arabie, mogelijk hetzelfde gas maar 10 x zo duur (de Saoediërs moeten ook iets aan de transito-handel verdienen!), kan het wel eens een gure winter worden voor onze buren. En voor ons in het kielzog belooft het dan weinig beters.

Normaal buurmanschap

Dit zijn enkel nog enkele economische beraadslagingen. Het morele aspect van leven en dood is er natuurlijk ook nog. Wapens leveren aan Oekraïne om zodoende langer en bloediger te kunnen vechten, en uiteindelijk nog meer jonge mannen te verliezen, wat zijn dat voor prakrijken? Oekraïne heeft geen wapens nodig, maar een (paar) politieke leider(s) die hen vertellen aan tafel met de Russen te gaan zitten en normaal buurmanschap te gaan vertonen. Maar dat geluid komt enkel van Rusland en Wit-Rusland. Het "collectieve westen" is nog veel te druk met olie op het vuur te gooien.

1 opmerking:

  1. Biden doet er een schepje bovenop en tekent de lend-leas.
    "It looks like that Russia now have to treat the United States as an enemy."

    BeantwoordenVerwijderen