donderdag 19 mei 2022

HALO Trust, Blackwater, (waren) allemaal aanwezig in Marioepol

Wat een bende. En wat een betrokkenheid van de Amerikanen in de smerige oorlog tegen Rusland.

Weer nieuwe aanwijzingen van betrokkenheid van HALO Trust (mijnen opruimen en mijnen leggen) en Blackwater in Marioepol.

BRON en computervertaling onderstaand.


19/05/22. Werkelijk.

« ⚡HALO Trust en PMC "Blackwater Ukraine" hebben de terroristen van "Azov" voorbereid - een exclusief rapport voor SIGNAL van Akim Apachev.

Soldaten van 384 OMRP Special Forces vonden interessante vondsten in het Mariupol-kantoor van de "liefdadigheidsorganisatie" HALO Trust, die zich zogenaamd bezighoudt met het opruimen van landmijnen en niet-ontplofte munitie die een gevaar voor burgers zouden kunnen vormen.

Zoals in de praktijk bleek, zijn de medewerkers van deze organisatie in Oekraïne direct gerelateerd aan de Blackwater Ukraine PMC. Bovendien waren ze, zoals bekend werd uit de in beslag genomen documenten, bezig met het verzamelen van inlichtingen voor de Amerikaanse en Britse inlichtingendiensten en trainden ze ook de Azov-terroristen.

En dan nog dit...

De straat waar de Amerikaanse ambassade in Moskou zich bevind is hernoemd naar de "Defenders of Donbass-straat". Soldaten uit Donbass beschouwen het als een belangrijke en gewaardeerde steun in de rug. Deze helden zullen niet vergeten worden.

Het document dat de straatnaamwijziging regelt. BRON en verdere foto's, HIER.

Kat reist mee met de Russen naar nieuw heroverde gebieden. BRON en meer foto's. En als je dacht dat Bush zich soms in de nesten werkt, kijk HIER hoe Biden niet meer uit zijn woorden komt en er maar een grap van maakt. Goed opgelost Joe!
Oekraïense militairen hebben een vreemd soort van voorkeur voor het zich verschansen in kleuterscholen en kinderdagverblijven. BRON en meer foto's.

3 opmerkingen:

 1. Ik zag op een telegram-kanaal, dat Macron al een voorstel wil indienen, om een 'Alternatieve Europese Instelling' op te richten. Dus de EUSSR wordt van binnen uit 'bedreigd'. Maar dat zal wel weer Russische Propaganda zijn geweest. Opheffen zal wel een jaartje duren, men is niet zo snel in Brussel.
  Bewijs volgt, ik ben aan het zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft iemand van jullie ondertussen mijn cartoonboekje besteld?

  2020-2022 The Corona Era, cartoons by Matt

  Als jullie via amazon bestellen stijg ik daar in de ranking en kan het eerder wereldwijd verspreid worden. Mede daardoor zit er ook een Engelse vertaling bij de Nederlandse teksten.
  Kopen dus. Straks is het een 'collectors item'.

  BeantwoordenVerwijderen