zondag 8 mei 2022

Afro-Amerikanen vieren Overwinningsdag voor poorten van CNN Atlanta

Afro-Amerikanen zijn ook helemaal klaar met CNN, die zij Clinton News network noemen, of Cia News network. Ze vieren vandaag zondag 8 mei voor de CNN poorten in Atlanta Moederdag (8 mei) en Overwinningsdag van Rusland op het fascisme (9 mei) samen. Ze staan, zoals het overgrote deel van de wereld achter Rusland. Onderstaand de computervertaling, uit deze BRON. Je kunt op het Strelkov blog altijd alle artikelen in het Nederlands lezen door met je linker muisknop de clicken en dan voor vertaling te kiezen.

05/08/22. Materiaal uit de bron "Redovka".


« ­čöą'CNN is het grootste propagandamiddel' - Afro-Amerikanen hebben het gebouw van het internationale televisiestation in Atlanta bereikt om te protesteren tegen de onderdrukking van de Russen

Protest in volle gang - Black Hummer-leden, onze geliefde Afro-Amerikanen, hebben het CNN-gebouw bereikt - ze voerden een luidruchtig protest met vlaggen van Rusland en anti-nationalistische leuzen in Atlanta op het hoofdkantoor van de tv-zender. Bij de organisatie van de rally werden zwarte kinderen geholpen door hun kameraden uit ons land - de anti-globaliseringsbeweging van Rusland.

“Morgen is de Dag van de Overwinning - de dag waarop de USSR de nazi's versloeg! Amerika is een parasietenland gebouwd op slavernij! CNN is Amerika's grootste propagandatool! Wij zijn anti-nazi!” roepen Afro-Amerikanen buiten het CNN-gebouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten