maandag 30 mei 2022

300 Vrijwilligers Primorski Krai op weg naar Donbass

300 Vrijwilligers op weg van Primorski Krai naar Donbass. Google maar even waar dat ligt. BRON. Het zegt iets over de Russische solidariteit. De vele volkeren van Rusland steunen elkaar. Tjetjenen, Khalmieken, Tataren, Dagestanen, etcetera, etcetera.

7 opmerkingen:

 1. Situatie Rusland sinds de bevrijding van de Donbass en de daarop volgende sancties door de "internationale gemeenschap" (die trouwens aan het breken is / gebroken is op dit moment en er ontstaan nieuwe blokken)

  Financieel:
  Rente percentage Rusland nu gelijk aan voor de oorlog.
  Roebel net zo sterk of sterker dan voor de oorlog

  Economisch:
  Hoogste handelsoverschot sinds de geschiedenis van Rusland
  Oorlogseconomie met hoge inkomsten en productiviteit/werkgelegenheid in de (oorlogs) fabrieken.
  Absoluut geen lege schappen in de supermarkten en absoluut geen voedsel tekorten die ons te wachten staat volgens het WEF.

  Maatschappelijk:
  Russen staan als een blok achter de Poetin en zijn trots dat hij vecht tegen de NAZI praktijken van de neocons (uiterst incompetente mensen edoch meedogenloos) in opdracht van de anglo amerikaanse fascistische elite die de VN/Bilderberg/WEF hebben opgericht en van achter het gordijn aansturen.
  Poetin verenigd blijkbaar ook nog eens de Russische volkeren!

  Win win win

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Google maps kan of wil niet de looproute van Primorski Krai naar de donbass aangeven.
   Ben bang dat er al een politiek akkoord is op het moment dat ze aankomen :-)
   De trans Siberische spoorlijn moet deze mensen maar gratis mee nemen.
   Het probleem is dat de Internationale gemeenschap gewend is om te dicteren en het niet prettig vind om te onderhandelen en zich te houden aan de akkoorden van de onderhandelingen. Dat is nog wel een dingetje. We zullen zien wanneer die realiteit is ingedaald.

   Verwijderen
 2. WHO lijdt pijnlijke nederlaag, landen verzetten zich massaal tegen globalistische plannen: ‘Geweldig nieuws!’
  https://www.ninefornews.nl/who-lijdt-pijnlijke-nederlaag-landen-verzetten-zich-massaal-tegen-globalistische-plannen-geweldig-nieuws/

  De WEF heeft nog de UK en de kroon, de EU en gedeeltelijk Amerika en wat andere landen. Ze hebben veel werk te verrichten de komende 2 jaar.
  Wij zitten hier slecht met de WEF EUSSR. Hopen dat de EUSSR niet homogeen is mbt de WHO pandemie wetgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 8 BILLI0N TO 1 BILLION - " I HOPE IT CAN OCCUR IN A CIVIL WAY" DENNIS MEADOWS
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dennis_Meadows

  Voor iedereen die twijfelt wat de intentie is van de oprichters van de club van Rome.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Link: https://brandnewtube.com/watch/8-billi0n-to-1-billion-quot-i-hope-it-can-occur-in-a-civil-way-quot-dennis-meadows_zJNJWbEr9V6XKzP.html

   Verwijderen
  2. De oorlog tegen voedsel – Enorme kippenboerderij in de as gelegd in een reeks van aanvallen op voedselverwerkende bedrijven in de VS
   https://dissident.one/2022/05/31/de-oorlog-tegen-voedsel-enorme-kippenboerderij-in-de-as-gelegd-in-een-reeks-van-aanvallen-op-voedselverwerkende-bedrijven-in-de-vs/

   Verwijderen
 4. SERVANT OF THE CORRUPT
  Kolomoisky is known to have intimidated guests by feeding a live shark he kept in a huge aquarium at his Dnipropetrovsk office, and has even reportedly ordered contract killings. If he did not exist, Richard Marcinko would likely have invented him as a villain in one of his Rogue Warrior novels.

  https://im1776.com/2022/05/27/servant-of-the-corrupt/

  About 10 years after founding with some friends Privat Bank, and expanding his empire into numerous businesses, Mr. Kolomoisky began in 2000 to think about raising his political profile. Dmitry Vydrin, a political consultant from Kiev, said Mr. Kolomoisky invited him for a chat in his office in Dnipropetrovsk, where the banking magnate listened, but also periodically pressed a button on a remote-control box on his desk that dropped crayfish meat to the sharks in his aquarium. "It was unnerving," said Mr. Vydrin.
  https://www.wsj.com/articles/ukraines-secret-weapon-feisty-oligarch-ihor-kolomoisky-1403886665
  Zoals het een goede Bondboef betaamt heeft hij een haaien aquarium. LOL. OMG. De schapen in Nederland hebben een Oekraïne vlag buiten wapperen. Als ze dit eens wisten......

  BeantwoordenVerwijderen