zondag 29 mei 2022

Complete georganiseerde Chaos bij LIV-RMA

Wij hebben het allemaal maar half gevolgd, maar het moet een crime geweest zijn voor het publiek in Parijs bij Liverpool-Real Madrid. Een finale die sowieso in StPetersburg gespeeld had moeten worden maar door de puppet-masters verplaatst is naar het Parijs van Macron. 

Nou, de supporters hebben het geweten. Bottlenecks, 2-3 uur wachten, om daarna nog niet (op tijd) het stadion in te kunnen om vervolgens nog getracteerd te worden op een giftige traangas-douche. Er waren kinderen bij.

Rob Draper heeft op twitter een ontluisterend ooggetuigenverslag geschreven, HIER.


Als vee behandeld. Uit dezelfde serie als: Je vliegt in een privé-vliegtuig of je vliegt niet, en als je toch vliegt, wordt het een hel. Je zit in een sky-box met Champagne en al, of je blijft thuis. En als je toch naar het stadion komt, wordt het een hel. Bienvenue a la France... Wat was het WK in Rusland 2018 een enorm feest, en niks van dit alles. Wat een verschil. Was het maar gewoon door gegaan in StPetersburg; hadden de supporters een mooie tijd kunnen hebben in het wel gastvrije Rusland.


2 opmerkingen:

 1. `Je weet nooit zeker: Is dit de in snel tempo toenemende totale onderskundigheid ?

  Of is dit gepland?

  Moet iedereen boos en opstandig worden > 'free floating anxiety veroorzaken'

  Als de onzekerheid in een groep groot is, en je komt dan met een 'Dader' en een 'Houvast' dan stroomt een deel van de mensen direct naar dat 'Houvast' toe. En die 'Dader' blijft voor altijd de schuldige.

  ( Matthias Desmet )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voetbal is groot. Half Engeland voelt zich nu zwaar beledigd.

  Geen slechte manier om op een goedkope manier een half volk naar het fascissme te drijven, volgens de theorie van Desmet. ( Als ik het goed heb begrepen. Dat is wel een disclaimer)

  BeantwoordenVerwijderen