maandag 2 mei 2022

Nazi's in Odessa 2014 en Oekraïne, de vrije hand

Computervertaling, BRON. Trouwens, het wordt de mensen in Odessa verboden deze terreur en de slachtoffers te herdenken. Er is een avondklok vandaag in Odessa.

02/5/2022. Artikel door Maria Koleda.

“De tragedie van het Huis van Vakbonden. Het is een veel voorkomende onvriendelijke traditie geworden om de echte misdaden en schuld te vergeten voor de mensen van Odessa, Donbass, Kharkov van de kant van de "Verenigde Oekraïense redders". Gedreven door de leiders van de staatsgreep, die de macht grepen in Kiev, veegden de hordes geelblauwe "patriotten" alles op hun pad weg. De meest verschrikkelijke misdaad vóór het begin van de bloedige gebeurtenissen in de Donbass waren de gebeurtenissen in het Odessa House of Trade Unions, die plaatsvonden op 2 mei 2014, toen mensen, tegenstanders van deze zelfde staatsgreep, levend werden verbrand. Volgens officiële cijfers kwamen 42 mensen om het leven. Waar flexibele statistieken over zwijgen?

Direct na de tragedie werd duidelijk dat er veel meer mensen stierven in rook en vuur, onder de slagen van neonazi's, dan de 42 mensen die door de lokale politie en de junta werden geuit. Nadat ze de Kulikovieten van het plein hadden uitgelokt om het gebouw binnen te gaan, begonnen de Verenigde Oekraïense bandieten mensen straffeloos en met duivels genoegen te martelen en te vernietigen, met plezier en zonder nieuwsgierige blikken.

Een brand in het gebouw werd gesimuleerd, zodat later het bloedbad van de inwoners van Odessa aan deze factor kon worden toegeschreven. Bovendien vernietigden ze het Kulikovo-volk met de directe levering en goedkeuring van de Kiev-junta. Aan de vooravond van de zuidelijke haven van de kust van de Zwarte Zee, gebracht door twee treinen en bussen, meer dan drieduizend gebrutaliseerde Bandera en gewoon krankzinnige klootzakken.

Het begin van de reis naar het vurige schavot

Een vreedzame bijeenkomst van anti-Maidan-activisten, activisten van Kulikovo Pole, was gepland voor 2 mei, waarin de invoering van een federale structuur in Oekraïne werd geëist. De binnengebrachte neonazistische militanten vielen de demonstranten aan. Ze staken de tenten op het plein in brand en staken open vlammen aan tegen de achtergrond van het gebouw. Provocateurs sleepten mensen weg uit de tenten onder de betrouwbare bescherming van de deuren van het Huis van Vakbonden. De Kulikovieten hadden, in tegenstelling tot de Banderaieten, geen flessen Molotovcocktails. Daarom konden de Kulikovo-mensen zelf geen brand in het gebouw stichten, zoals Oekraïense onderzoekers en de media zeggen.

De Kulikovo-activisten, die zich op de begane grond achter de deuren verstopten, werden aangevallen door activisten van de in de Russische Federatie verboden criminele groepering in de Rechtse Sector. Alle slachtoffers op de begane grond waren tot op het bot verbrand. Eerst bij één uitgang, en later bij alle drie.

Berekeningen van brandweerkorpsen arriveerden op de plaats van het bloedbad en de woedende brand, toen zelfs de massieve voordeuren tot de grond toe afbrandden. Het Huis van Vakbonden was een solide gebouw van vijf verdiepingen waarvan de plafonds 3 meter lang waren.

Wie zou er op het dak van een administratief gebouw van federaal belang kunnen komen? Waarschijnlijk degenen die de sleutels van de sloten van tevoren hadden ontvangen, waardoor de stalen staven die naar de deuren naar het dak leidden, werden vergrendeld.

Deze strijders moeten gevonden worden. Ze konden veel interessante dingen vertellen over wanneer het plan voor de massale uitroeiing van Odessans begon te worden uitgevoerd, en hoe ze van tevoren voorraden brandbaar mengsel voorbereidden in het Huis van Vakbonden. Onderaan de foto portretteren figuranten clowns aanhangers van het federalisme. Een typische Hollywood (VS/Israël) valse vlag opstelling.

Kijk naar deze foto, naar de verbrande resten van mensen. Maar het waren gewoon vreedzame mensen die naar de bijeenkomst kwamen. Met hun dromen, families, leven...

En op deze verschrikkelijke foto staat een vrouwelijk lijk, dat om onbekende redenen ergens van de plaats van overlijden werd gesleept.

Op een relatief kleine foto, een man die in het hoofd werd geschoten, stroomde het bloed onder zijn achterhoofd.

Een gemeenschappelijk kenmerk van de lijken, zoals het gemakkelijk te zien is, zijn verbrande schoudergordel en hoofden. Vanaf de borst en onder de riem - bijna intact. Dit betekent dat de ongelukkige mensen van bovenaf met ontvlambare vloeistof werden overgoten en in brand werden gestoken. Bril op het gezicht ziet er vreemd uit, zelfs bewaard als iemand napalm van zijn hoofd probeerde te gooien. Zijn handen en polsen waren tot op het bot verbrand.

Hierop, zoals op de vorige foto's, een vreemde "whitewash" op de vloer. Het is brandbluspoeder. Ze werden gebruikt door bestraffingen, nadat mensen stierven ... om zichzelf niet te verbranden of te lijden aan koolmonoxide.

Odessa "tragische minnaars", een jonge man en een meisje op een van de verdiepingen van het Huis van Vakbonden, die een legende werd, brandde niet uit en stikte niet - er zijn geen tekenen van open vuur op het parket in de foto, hij is 50 jaar oud en had moeten oplaaien als stro, en er zit geen roet van rook op de muren.

Je kunt de slachtoffers van die bloedige en verschrikkelijke gebeurtenissen lang opsommen. Het bloedbad duurde lang, "Oekraïens" Odessa werd "gered" voor een vreselijke prijs, maar vanuit het oogpunt van de "patriotten" - acceptabel. De meeste doden zijn vrouwen en kinderen, "echte patriotten" veranderen niets aan hun traditionele gruweldaden. Degenen die probeerden te ontsnappen werden ingehaald en afgemaakt met bijlen en stokken.

Na een lange tijd kunnen we zeggen dat we niets objectiefs en duidelijks hebben over die verschrikkingen, behalve de opsomming van de criminele daden van de 'redders van de Verenigde Oekraïne' en het ontwijkende onderzoek. En ook de overlevende Kulikovo-mensen zelf, die desondanks uit die hel wisten te ontsnappen. Inclusief degenen die in de beklaagdenbank werden gezet in plaats van bestraffingen.

In feite krijgen we twee varianten van dezelfde versie: het Kulikovo-volk werd in brand gestoken door de Pravoseks, of ze verbrandden zichzelf in het Huis van Vakbonden uit nalatigheid.

Toen het volledige plaatje beetje bij beetje werd hersteld, toen het aantal lijken en mensen die zich in de detentiecentra in Odessa bevonden bekend werd gemaakt, werd duidelijk dat er drie keer zoveel “vermiste” mensen waren.

In die tijd zag niet alleen de misdaad er niet minder verschrikkelijk uit, maar ook de reactie van het pro-Bandera-publiek erop. Brandweerkorpsen mochten het Huis van Vakbonden nooit betreden. Toen het afbrandde, gingen de moordenaars het gebouw opnieuw binnen om de lichamen van hun slachtoffers te bespotten. De beelden die ze schoten en plaatsten met walgelijke spottende opmerkingen werden ook meteen openbaar. De "meisjes" pronkten ook met hun prestatie en vulden vrolijk de flessen met brandgevaarlijk mengsel vlak voor het bloedbad. Een van hen zal het na de tragedie niet overleven en zal zichzelf ophangen. Het geweten van anderen zal zwijgen ...

Maar dit alles wordt door de Junta-handlangers afgeschreven als 'versies en veronderstellingen'. Niemand wil verantwoordelijk worden gehouden voor deze daad van genocide. Maar je moet antwoorden.

De gebeurtenissen van 2 mei in Odessa maakten iedereen wakker. Voor velen was het 2 mei 2014 dat het point of no return werd, de verdeling in "voor" en "na". Deze dag is het startpunt voor honderden Russische vrijwilligers. De dag dat het oude Oekraïne werd verbrand. De dag waarop velen besloten de burgerbevolking, de herinnering en de Russische identiteit zelf te gaan verdedigen. Er kwam geen internationale reactie, maar honderden vrijwilligers uit Rusland en vele landen van de wereld haastten zich naar het zuidoosten van het voormalige Oekraïne, zodat de tragedie van Odessa nergens anders meer zou gebeuren. Vlak na het Odessa House of Trade Unions in de Donbass zagen ze zoiets lang vergeten als de Internationale Brigades.

Laten we een minuut stilte in acht nemen ter nagedachtenis van degenen die zijn omgekomen in het Odessa House of Trade Unions. Wij geloven dat al degenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van mensen zullen worden gestraft en dat er een plaats op hen wacht in de beklaagdenbank, bij de processen van Neurenberg voor de Kiev-junta.”

Lijst van de doden

1. Alexander Yuryevich Zhulkov, geboren op 12/08/1968, schotwond
2. Nikolay Anatolevich Yavorsky, geboren op 01/02/1976, schotwond
3. Gennady Igorevich Petrov, geboren op 27/02/1985, schotwond
4. Brazhevsky Andrey Gennadievich, 30/08/1987, val.
5. Papura Vadim Vadimovich, 07/42/1996, herfst.
6. Zayats Igor Leonidovich, geboren 13 januari 1968, herfst.
7. Kushch Ruslan Olegovich, 26/01/1984, herfst.
8. Verenikina Anna Anatolyevna, geboren op 29 december 1955, vergiftigd.
9. Kalin Anatoly Andreevich, 08/12/1976, vergiftiging.
10. Nikitenko Maxim Alekseevich, geboren 28-10-1982, herfst.
11. Igor Evgenievich Ostrozhnyuk, geboren 12 juli 1964, herfst.
12. Bullakh Viktor Dalkhakovich, geboren op 5 februari 1956, herfst.
13. Igor Vladimirovich Ivanov, geboren op 31 juli 1986, schotwond
14. Vyacheslav Vladimirovich Markin, geboren op 18 november 1969, viel.
15. Vadim Vitalievich Negaturov, geboren op 5 december 1959, brandwonden.
16. Gnatenko Evgeniy Nikolajevitsj, 09.11.1952, gasvergiftiging.
17. Polulyakh Alla Anatolyevna, 26/08/1962, gasvergiftiging.
18. Yakovenko Irina Vladimirovna, 09/07/1959, gasvergiftiging.
19. Kushnarev Gennady Aleksandrovich, geboren 26/6/1975, gasvergiftiging.
20. Mishin Sergey Sergeevich, geboren op 1 februari 1985, gasvergiftiging.
21. Svetlana Valerievna Pikalova, geboren op 4 maart 1981, gasvergiftiging.
22. Kovriga Nikolai Sergeevich, geboren op 11.11.1984, gasvergiftiging.
23. Sadovnichiy Alexander Kuzmich, 18/09/1954, gasvergiftiging.
24. Brigar Vladimir Anatolyevich, geboren 10 februari 1984, gasvergiftiging.
25. Nikityuk Dmitry Igorevich, 08/08/1974, gasvergiftiging.
26. Mitchik Evgeny Vasilievich, 01/01/1983, gasvergiftiging.
27. Stepanov Viktor Vasilyevich, 04/10/1948, gasvergiftiging.
28. Sergey Nikolaevich Kostyukhin, geboren 26 juni 1967, gasvergiftiging.
29. Vladimir Mikhailovich Novitsky, geboren op 25 juli 1944, gasvergiftiging.
30. Viktor Pavlovich Polevoy, geboren 19 september 1966, gasvergiftiging.
31. Bezhanitskaya Kristina Alexandrovna, geboren op 18 maart 1992, gasvergiftiging.
32. Nina Ivanovna Lomakina, geboren op 29 juli 1953, gasvergiftiging.
33. Alexander Vladislavovich Kononov, geboren op 11 april 1959, gasvergiftiging.
34. Andrey Mikhailovich Gnatenko, geboren 19 mei 1989, gasvergiftiging.
35. Aleksey Semyonovich Balaban, geboren op 6 april 1982, gasvergiftiging.
36. Igor Eropovich Lukas, geboren op 1 juli 1993, vergiftigd
37. Ivan Ivanovich Milev, geboren in 1980
38. Mikhail Ivanovich Shcherbinin, geboren op 8 december 1956, vergiftigd
39. Aleksandr Grigoryevich Priimak, 28 augustus 1945 b.
,
41. Taras Vladimirovich Sharf, geboren 06/12/1973, gasvergiftiging
42. Dmitry Ivanov Ivanov, geboren 1958, stierf in een brand
43. Alexander Viktorovich Berezovsky, geboren 08/06/1973, gasvergiftiging, brandwonden
44 Petr Anatolyevich Kair, geboren 28 januari 1969, gasvergiftiging, ernstige brandwonden
45. Lyubov Aleksandrovna Galaganova, stierf in een brand.
46. ​​​​Yuri Vladimirovich Karasev, stierf in een brand.
47. Vyacheslavov MIKHAIL MIKHAILOVICH

🙏🏻Koninkrijk der Hemelen aan al diegenen die stierven in Odessa op 2 mei 2014."

Kristina Alexandrovna Bezhanitskaya, geboren op 18 maart 1992, gestikt, 2 Mei 2014.

8 opmerkingen:

 1. Helaas nergens een opmerking, dat de politie met de armen over elkaar stond toe te kijken en geen enkele actie ondernam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De reden, waarom Azovstal niet wordt bestormd door de RF. Het schijnt een Canadese generaal te zijn, die in eigen land wordt gezocht voor seksuele misdaden. Zodoende zit hij in Azovstal op de goede plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een voorbeeld van het ingraven van stellingen vlakbij huizen/dorpjes. Logisch, dat die dan ook worden beschadigd bij het opruimen ervan door de RF.

   Verwijderen
  2. Hier een kranteknipsel over de -gepensioneerde- generaal.

   Verwijderen
 3. Enige tijd geleden kwam M. Desmet ter sprake, over hoe het allemaal mogelijk was. Hier schijnt de oplossing te zijn.
  "The Cure for Mass Formation Psychosis".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Israël des Duivels om uitspraak Lavrov. „Door te zeggen dat Hitler een Jood was, zeg je eigenlijk dat de Joden zichzelf vermoordden”. Dat klopt dus helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen