donderdag 5 mei 2022

Azov stelt voor burgers te ruilen voor voedsel en medicijnen

Azov, dat zich nog immer schuil houdt op het terrein van Azovstal, schijnt voorgesteld te hebben burgers die bij hen op het terrein zitten, vrij te laten in ruil voor eten en medicijnen. BRON

Azovstal

Anatoli Shari is opgepakt in Spanje, in opdracht van de SBU (Oekraïense geheime dienst), door de Spaanse autoriteiten. Anatoli Shari is een blogger. Hij had ook zijn eigen politieke partij, de Partij van Shari, en zit sinds een tijd in ballingschap in Spanje omdat het voor vrije geesten zoals hij, zeer gevaarlijk is in Oekraïne. BRON 2.

Anatoli Shari op de vlucht voor het Oekraïense regime in spanje. Nu opgepakt in Spanje, op veroek van het Oekraïense regime.

"Russische Generaals gedood "dankzij" inlichtingen VS", koppen diverse media. Dit verhaal doet nu de ronde, en niemand zal eraan twijfelen. Echter, het feit dat dit nu zo gepusht wordt, wat zit daar achter?

Padstelling Donbass doet denken aan 1ste Wereldoorlog

In de afgelopen 7,5-8 jaar heeft Oekraïne zich enorm versterkt en ingegraven in en rond Lugansk en Donetsk. Dat maakt het voor Rusland nu moeilijk daar door te breken. Om Popasna, als voorbeeld, wordt nog steeds gevochten en de voortgang gaat langzaam. Eenvoudige overwinningen bestaan (bijna) niet. Waar Oekraïne ook de afgelopen jaren vrijelijk heeft kunnen oefenen en Donbass kunnen beschieten, daar konden de nieuwe republieken nauwelijks iets terugdoen, gebonden aan de Minsk accoorden en elk schot van hen onder de loep genomen door de OVSE. BRON.

Twee dorpen in de Belgorod regio (Rusland) beschoten door Oekraïne. BRON.

Canadese Generaal Trevor Kadier opgepakt in Marioepol. Dit berichten Kremlin media en een Russische deputaat. De Generaal was betrokken bij bio-labs en uiterst gevaarlijke zaken op dat gebied. Hij zou gepakt zijn bij een poging te vluchten uit Marioepol.

Trevor Kadier, Canadese Generaal, opgepakt in Marioepol en verplaatst naar Moskou. Was bezig met bio-wapens. Wat doet een Canadees met biowapens op de grens met Rusland?

Update
Shari weer thuis, maar hij mag Spanje niet zomaar verlaten. De EU is voor vrije geesten, zie Assange, Shari, Kat, Baybasin, Eline, Max de Fakkelwandelaar, alles behalve een veilige haven.

3 opmerkingen:

 1. Goeie deal toch? Alle gegijzelden in 1 keer vrij -dat wordt de deal- en dan krijgen ze zo veel voedsel als ze willen. Maarrrr, there's always a butt, in het voedsel zit wel een sterk- en langwerkend slaapmiddel verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mercouris zegt: Die Azov soldaten daar in die Azovstaal fabriek: wat doen die daar nog? Vechten? Het heeft totaal geen nut.
  Als ze de burgers laten vertrekken in ruil voor voedsel: prima, maar daarna worden ze uiteraard in mootjes gesneden door Rusland.

  Rusland heeft groot gelijk: avonturiers die het leuk vinden om op levende wezen te schieten moeten gaan jagen, maar niet op Russen komen schieten. Dus Liquideren. Terecht.
  De neocons wrijven ook in de handen : mooie publiciteit ! Weer bloed dat van Russische handen druipt !

  De enigen die echt verliezen zijn de domme soldaten die worden gedood.
  ---
  De in Spanje opgepakte journalist was ook door Eric v d Beek geinterviewd. Als ik zijn ( Shari's) verhaal las begeep ik er weiniig van.
  Maar ook Shari dient tot voorbeeld van de Deep State: NIEMAND zal ons ontkomen: Assange niet, de vriend van Putin niet, Victor Medvedchuk ( Putin was peetvader van zijn dochtertje: zie docu van Oliver Stone: https://youtu.be/jg8j2w7RSIY ) en ook deze Shari niet.
  ---

  Over de langzame vordering van de Russen:
  - Volgens mercouris is er niks aan de hand: ze gaan langzaam vooruit. En hij denkt niet dat er te weinig soldaten zijn voor Rusland. Zelfs volgens Westerse bronnen zijn er in april nauwelijks doden gevallen ( getallen blijven op 15000 dode Russen staan. Rusland zegt: veel minder doden.

  -- Volgens Gonzalo zijn de oekraiense soldaten goed getraind: alle fanate Nazi's zijn over alle battalions verspreid, zodat overal wat 'vuur ' is ingejaagd , EN: bij toerbeurt hebben ze allemaal al bij de Line of Contact met de Donbass gevochten. Ze hebben dus allemaal ervaring.
  Gonzalo zegt: deze Oekraiense soldaten zijn de beste Nato soldaten die er zijn, beter dan Yanks, britten en fransen. Wegens die recente real life training .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Update
  Shari weer thuis, maar hij mag Spanje niet zomaar verlaten. De EU is voor vrije geesten, zie Assange, Shari, Kat, Baybasin, Eline, Max de Fakkelwandelaar, alles behalve een veilige haven.

  BeantwoordenVerwijderen