dinsdag 24 mei 2022

Wat klopt er niet aan het plaatje?

 Wat klopt er niet aan het plaatje?


24/05/22. Werkelijk. BRON. Bewerkte computervertaling:

“ De Pentagon Protocol Service verwisselde de zijkanten van de Oekraïense vlag en zette hem ondersteboven.

Het merkwaardige incident deed zich voor tijdens een bijeenkomst van de Contactgroep over Oekraïne met deelname van het hoofd van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Tijdens de persconferentie zouden, zoals verwacht, op de achtergrond achter Lloyd Austin, afwisselend spandoeken van Oekraïne en de Verenigde Staten te zien zijn. Om de een of andere reden staan ​​Oekraïense vlaggen echter ondersteboven.

Aan de gezichten van de zittenden te zien, weten ze helemaal niet hoe het moet. Wat Austin betreft, hij is gelijkmoedigheid zelf."

En dan nog dit...

Oekraïense soldaat, gewond en achtergelaten door zijn eigen strijdmakkers en gevonden door een Russische ploeg, die zich over hem ontfermt. 2 Kilometer door een mijnenveld nemen ze hem mee om hem vervolgens af te geven aan een dienstdoende arts, die zegt dat de mannen niet veel later hadden moeten komen of het was slecht voor hem afgelopen. Russen wensen de soldaat nog sterkte: "Volodya, derzhis, vse budet xorosho.", "Volodya, houd vol, alles komt goed.". BRON met beeelden en onderstaand computervertaling:

24/05/22. Een briefje van militaire correspondent Evgeny Poddubny.

“ ✊🏻Wederom duidelijk over de houding van Russische militairen tegenover de gewonde soldaten van de vijand.

Onze strijders evacueerden een gewonde Oekraïense soldaat, die door zijn broers op het slagveld was achtergelaten, en sleepten hem meer dan 2 km over het mijnenveld.

Voor zo'n daad moet je gewoon sterke mensen zijn, en niet degenen die gezworen broers van deze jongen werden en hem op het slagveld achterlieten.

15 opmerkingen:

  1. Ook te zien bij Lord Of War.

    Dit is juist het hele trieste van deze oorlog. Poetin had het al eerder gezegd, dat ze strijden tegen 'hun broeders'. Die worden geleid door baarlijke duivels, die zijn ingehuurd door de Khazaarse Maffia. Die werken samen met figuren, die 'alleen maar anti-Rusland zijn'. Meer is niet nodig.

    Daarnaast zijn Oekraïners geestelijk vergiftigd door jarenlange indoctrinatie van de kant van de oligarchen, bespeeld door de KM.
    En -uiteraard- een geschiedenis van haat en afgunst door de eeuwen heen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Blik,
    Een omgekeerde vlag is een teken dat het land in nood is. Wellicht vandaar.
    Zelf denk ik dat het land opgedeeld gaat worden en dat er toch vrij spoedig een akkoord komt. Het westen moet snel handelen willen ze nog wat uit de onderhandelingen kunnen slepen.
    Een gedeelte komt onder toezicht van Polen. Een gedeelte (incl Kiev) wordt neutraal en een gedeelte (incl donbass) komt onder toezicht van Rusland.

    Voor militaire info in Oekraïne is dit een goede website.
    https://thedreizinreport.com/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uiteraard krijgt "komiek" Zelensky een trap onder zijn kont en kan hij gaan rentenieren in Israël. Net als zijn baas Kolomoysky.

      Verwijderen
    2. Een gedeelte van de UK naar Polen? Die hebben nog een appeltje te schillen met de ukies.

      Verwijderen
    3. We zullen zien. Ik weet dat de Poolse mensen de ukkies niet mogen. De Poolse regering wil wel "haar" provincies terug is mijn gevoel.

      Verwijderen
    4. [Ik weet dat de Poolse mensen de ukkies niet mogen.]
      Op het andere blog is het door mij aangehaalde artikel verder vertaald een uitgewerkt. Het is erg veel werk om dat hier ook te plaatsen, dus daar even lezen. Commentaar kan je dan hier plaatsen, dan reageer ik er ook op.

      Verwijderen
  3. Kijk die roebel nou gaan. Hard bezig om een reserve munt te worden.
    Als Rusland ook roebels wil hebben voor zijn andere grondstoffen ga je misschien wel een USD/RUB van 30 of lager zien. Dan is deflatie voor de inwoners van Rusland niet uit te sluiten. LOL.
    https://nl.investing.com/currencies/usd-rub

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. [Dan is deflatie voor de inwoners van Rusland niet uit te sluiten.]
      Dat valt mee. Bij het begin van de operatie heeft de Russische Centrale Bank de rente direct verhoogd naar 12%(!). Die wist al, wat de RF van plan was met de sancties. Iedereen verklaarde de bank voor gek, maar ze krijgen nu dus gelijk.
      Roebel wordt hard als staal.

      Verwijderen
    2. Roebel wordt een reserve munt!

      Verwijderen
    3. Ja, samen met de Renminbi. Beide munten zijn door goud gedekt.
      De $ is door olie gedekt, wat in het kader van 'vergroening' een aflopende zaak is.

      Verwijderen
  4. Mogelijk gaat ook China afscheid nemen van het Wef. Dit jaar een kleine delegatie en men applaudisseerde niet voor Elenskyy. Het dreigement, zoals genoemd in het artikel acht ik niet reëel. De navo doet er alles aan om niet bij de operatie van de RF te worden betrokken. Het verlies aan manschappen van UK (>50.k) is door de RF met eenzelfde getal aangevuld bij de Russische troepen. In toenemende mate geven de UK's zich over.

    De Nato kan zich geen oorlog met de RF permitteren, ze zijn te zwak. Laat staan een oorlog op 2 fronten zijn ze helemaal niet toe in staat.
    Biden gaf zijn hulp aan Taiwan tijdens het bezoek aan Japan, maar het Witte Huis wist niet hoe gauw dit te ontkrachten/ontkennen.

    Een hoop mensen denken aandacht te krijgen door een a-oorlog te 'voorspellen'. Gaat niet gebeuren: MAD, met een gigantische voorsprong aan wapens van de RF, waarop de navo GEEN antwoord heeft. Daar staan de heren Sarmat en Kinjal garant voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oekraïense vluchtelingen niet langer welkom in Europa. Maar dat hoeft toch niet? Oekraïne is toch aan het winnen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uh......de NOS is al een tijdje stil over de Oekraïense overwinningen. LOL.

      Broodje aap pokken verhaal (hoe krijg je het verzonnen) moet in de markt gezet worden om de bevolking weer te laten "connecten" met het regime.

      Verwijderen
    2. Op twatter is Willem Engel al druk bezig de zaak te downplayen, met hulp van Alex Arnhem. Het schijnt te komen door 1 van de componenten van het Covid-19-feksien. Ook Zaplog heeft er een paar artikelen over geschreven.
      Op Rumble staat er ook een film.

      Verwijderen