vrijdag 6 mei 2022

"NATO groepeert aan grens Rusland; voorbereiding op OORLOG"

"NATO groepeert aan grens Rusland; voorbereiding op OORLOG". BRON.

De Generale staf van Belarus WAARSCHUWT dat de NATO zich groepeert aan de grens met Rusland. De aantallen zijn verdubbeld. Dit zegt Ruslan Kosigin. Wie is hij? Dit is de tweede hoogste militair van Belarus. 

Het collectieve Westen heeft zijn activiteiten geactiveerd met aanzienlijke troepenopbouw aan hun oostelijke en zuid-oostelijke grens. Daarbij komt dat een aanzienlijk deel van de manschappen en middelen, naar zeggen bestemd om de oostflank van de alliantie te versterken, geleverd is door het continentale deel van de VS. Aldus Kosigin.

Volgens hem bevinden zich daar nu circa 37,5 duizend militairen, waarvan 24 duizend in Polen en de Baltische Staten.

Hij voegt er aan toe dat in de nabijheid van de grens met Rusland en Belarus zich al troepen bevinden op basis waarvan op korte termijn aanvalsgroepen gevormd kunnen worden. Er vindt in centraal en oost Europa een grote oefening plaats, "Verdediging Europa 2022". Kern van de zaak: er vinden voorbereidingen plaats om militaire activiteit te ontplooien in oostelijke richting. Deze NATO oefening vindt plaats van 1 tot 27 mei in 9 Europese landen. De Poolse Minister van Defensie meldde dat er 18.000 militairen meedoen uit 20 landen.


En dan nog dit...

Loekashenko, President van Belarus en bondgenoot van Rusland, vindt dat de oorlogshandelingen eigenlijk al veel te lang duren. Laat dit eens even op u inwerken. Heeft u een dergelijk geluid van Rutte, Johnson of Biden gehoord? NEE! Die vinden het prachtig. Hoe meer, hoe langer, hoe bloediger, hoe beter! Wapens, Javeklins, MLAWS, Howitzers, scherpschuttergeweren, pantservoertuigen, tanks, raketten, meer, meer, MEER! Zelfs dodenherdenking en bevrijdingsdag misbruikte Rutte om het vuur van geweld verder aan te wakkeren en meer wapens naar het slagveld aan te kondigen, in plaats van te beteugelen en de-escaleren. Het is een gevaarlijk spel wat Rutte en zijn bazen spelen. Wij herinnereren ons 20 jaar geleden hoe eveneens deze dagen werden misbruikt om toen Pim Fortuyn af te branden met alle gevolgen van dien die we allemaal kennen. 

3 opmerkingen:

 1. Jonathan Cook is een degelijke journalist.

  Hij zegt: Alle Multi Miljardairs zijn levensgevaarlijk.
  Ze hebben zo enorm veel invloed.
  Ze bezitten 'de politici'
  En ze bezitten de Media.

  Voor hèn is een oorlog interessant.
  ===
  Iemand zei: Het gaat allemaal om de bodemschatten van Rusland. Onder Yeltsin dachten ze die in hun bezit te hebben.
  Maar Putin gooide roet in het eten.
  Nu hebben ze de aanval ingezet.  BeantwoordenVerwijderen
 2. 6 mei. Precies 20 jaar gele3den dat Pim werd vermoord.
  Pim wilde niet mee doen met De Macht.

  Thierry en Karel hadden het er over:
  Thierry: "Ja, soms denk ik wel eens dat het wel veel veiliger is dat Forum niet zo hoog staat ion de peilingen."

  --
  Aan het eind van dat lange gesprek ( Waarin hij de naam van de Macht niet durft noemen ) zegt Karel dat we allemaal moeten achterhalen wie de echte Macht is.
  Wel noemt hij af en toe de Neocons als doorslag-gevende factor.

  Ik denk dat het een 'collusie ' is ( een heimelijke samenwerking, verstandhouding, criminele samenwerking) die niet op papier staat, en waarvan de leden waarschijnlijk zelf denken dat ze 'Goed' aan het doen zijn.

  Drijvende kracht zijn de Jongens van Tikkun Olam.
  En hun sterkste mee-helpers zijn Big Corp en Big Tech. Samen betalen ze de politici en de media.

  Zelf maken ze elkaar wijs dat ze GOED bezig zijn:

  Het is "Goed' dat er minder mensen komen.

  Het is 'Goed' dat het autocratisch geleide rusland verdwijnt en wordt vervangen door een door Oligarchen geleid systeem , dat net als in het Westen via hun media het volk wijs maakt dat ze geweldig zijn ( en beter af dan volken ver weg !) , tot op de dag dat ze van honger en kou sterven.

  Het is 'Goed' dat 500.000 kinderen stierven in Irak ( zei Albright)
  Het is 'Goed' dat 7 miljoen Oekraïners van honger stierven , zei de bekende joodse schrijver Lev Kopolev , 40 jaar nadat het het graan bij de boeren had weg gehaald.

  Yuval Harrari schrijf NU al in zijn boeken: " In de toekomst is alles veel complexer. Er zullen volken zijn die te dom zijn voor die toekomst."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Raad van Europa wil Europees oorlogstribunaal om Poetin en co te berechten

  Als er 1 land is ter wereld dan is het wel Amerika dat voor een dergelijk tribunaal gedaagd moet worden. Die hebben in heel wat landen oorlogsmisdaden gepleegd.

  Natuurlijk zal dit tribunaal niks uit halen,want Rusland zit enkel in de verdediging van haar grondgebied en Amerika is de aanvaller.
  En dit gaat natuurlijk ook nog eens jaaaaren duren, net als MH17.

  BeantwoordenVerwijderen