zondag 29 mei 2022

77 jaar na dato: Duitse/NLse Howitzers doden weer Russische burgers Donetsk

Het is weer zover. 77 Jaar na dato. Duitse wapens* doden weer Russische burgers. Zelenskiy's vechters bestoken de stad Donetsk met hun nieuwste speeltjes, geschonken door o.a. Rutte en Scholts: de Howitzers. Een veel groter bereik, dus de Oekraïeners kunnen nu, namens, Rutte en Scholz, veel meer Russische burgers dood maken dan voorheen. En dat doen ze dan ook! Er worden nu "kwartalen" (wijken) van Donetsk beschoten die niet eerder (zoveel) belaagd werden als nu. Elke dag weer slachtoffers zowel gewonden als doden, om over infrastructuur maar niet te spreken. Bekijk Zelenskiy's/Rutte's terreur ook op dit beeld van een beveiligingscamera in Donetsk die zo'n laffe random bom registreert.

Het lijkt erop hoe meer de Russen militair terrein winnen, hoe wilder de Oekr-nationalisten burgerdoelen bestoken. Een kritische noot van Nieuwsuur, de NOS of de Westerse politiek, blijft vooralsnog uit.


Volgens Mariëlle wordt er door Zelenskiy geschiedenig geschreven; ze heeft gelijk. Nederlandse en Duitse howitzers zijn 77 jaar na dato weer Russische burgers aan het doodmaken en Mariïella komt met een interview dat nog het meest doet denken aan het interview van Sonja Barend met Mick Jagger. Kattezwijm. Toen het over corruptie ging, had ze hem moeten vragen hoeveel dollars hij heeft en hoeveel onroerend goed in Miami. Ook had ze hem moeten vragen naar het martelen van Russen en het doodmaken van Russische burgers in Donetsk. Alles wat de sluwe Zelenskiy de Russen in de schoenen tracht te schuiven doet de man zelf. De slachtofferrol weet hij op geniepige wijze in te nemen en slappe Mariëlle gaat er, goed betaald, geheel en gewillig in mee. 
BRON. Man houdt bord vast met de datum: 29-05-2022.
‼️🏴‍☠️ A crater from an attack on #Donetsk using #NATO 155mm #howitzers. The Armed Forces of #Ukraine attacked the residential area of ​​the Budennovsky district from positions in #Avdiivka: 5 civilians were injured.
Zelfde man, zelfde dag, 29-5-2022, andere krater. BRON. Volgens de bron een 155 mm Amerikaans projectiel. Hoe lang gaat Rusland dit nog laten gebeuren, totdat ze de centra "waar de beslissingen worden genomen", gaan aanvallen?


30/05/22. Opmerking van het kanaal "PE Donetsk Z". BRON. En computervertaling onderstaand.

👉🏻Video: “ ❗💥Drie doden als gevolg van beschietingen van de strijdkrachten van Oekraïne in Donetsk en Makiivka.
Op 9 maart verloor een 5-jarig meisje als gevolg van beschietingen haar grootmoeder. Vandaag verloor het meisje haar moeder, die stierf door een granaat afgevuurd door de strijdkrachten van Oekraïne.
De vrouw ging net naar het balkon van haar appartement in de wijk Kuibyshevsky van de stad Donetsk. De intensiteit van de beschietingen door de strijdkrachten van Oekraïne is vandaag aanzienlijk toegenomen. Nu gaan de beschietingen door met verschillende frequenties en in verschillende delen van Donetsk.” Foto: “Een krater van een 155 mm-granaat afgevuurd door een M777 zelfrijdend kanon in Donetsk. Dit is voor begrip voor degenen die denken dat Rusland tevergeefs een speciale operatie uitvoert. Tegenwoordig strijken de strijdkrachten van Oekraïne de hele dag door de steden en dorpen van de DPR met dit soort wapens.

👉🏻

Het Westen is zo vriendelijk geweest de nationalisten te voorzien van wapens die ze gebruiken tegen burgers. Ze lijken te schieten zonder te richten. Vernietig huizen, scholen, wegen en andere infrastructuur.
Het lijkt erop dat deze "helden" besloten om de hele munitielading in één keer op mensen los te laten. Wraak nemen voor hun mislukkingen aan het front.
Ik zie al hoe deze klootzakken, nadat ze zijn gevangengenomen, in haveloze, neergeslagen ogen staan ​​en hun macht vervloeken omdat ze hen naar verluidt tegen hun wil hebben gestuurd om te vechten. En over het algemeen zijn het artsen en chauffeurs. En met tranen in de ogen zeggen ze dat ze naar huis willen.
Ik hoop dat in ieder geval één van die freaks die nu op Donetsk en andere steden aan het fotograferen zijn dit bericht zal lezen. Je zult je overal voor moeten verantwoorden!!”


* Disclaimer: wij weten (natuurlijk) niet precies uit welke wapens de bommen van deze dagen komen; punt is dat de Duitse en Nederlandse howitzers in een pakket zitten met howitzers en ander wapentuig, dat nu lijkt te zorgen voor verhevigde vernietiging van Donetsk.

2 opmerkingen:

 1. Je zou toch bijna medelijden met die gasten krijgen. Op deze manier win je geen oorlog, Zé. Je moet de jongens wel wat in handen geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je nou jouw Z shirt al aan, Wolf ?

  De bekende blogger de Z-Man gaf een aardig overzicht van de oorlog.

  Ik heb het vertaald en op mijn blog als 'Neven-publicatie ' gezet. Dus onder het hoofdblog dat de titel van het blog geeft.

  Kijk hier:
  https://xevolutie.blogspot.com/2022/05/1299-alle-leugens-van-ann-applebaum.html

  Onder de gele lijn: Z-man blog :

  Een oorlog legt de ware toestand bloot:
  Het Rot, de Onwetendheid.

  BeantwoordenVerwijderen