woensdag 1 mei 2019

Venezuela coupe Flopt - Bolton Flipt - En Trump?

Wat hebben we nu eigenlijk nog aan Trump? En was het onder Hillary Clinton erger geweest? Trump zit geheel onder de plak van de Deep State en de Zionistische lobby, na zijn verhaal dat Jeruzalem Israels hoofdstad zou zijn en de Golan Hoogte via een tweet eveneens aan Israel werd geschonken, voor zover Trump iets te schenken zou hebben.

De Amerikaanse agressie in Latijns Amerika is zelden zo in het oog gesprongen als de hopeloze coupe-poging van de Amerikanen gisteren in Venezuela. Bolton, met het schuim op de bek schreeuwt hysterisch om regime-change, maar de souvereigne wereld, en de Venezolanen helemaal, moeten niets van zijn hysterische agressieve praatjes hebben.

De enigen die nog achter de Bolton-band-wagon aanlopen zijn onverbeterlijke voetvegen en onderworpen pionnetjes als Sven Koopmans, VVD-buitenland woordvoereder, en Heiko Maas, Minister van Buitenlandse Zaken van het door de VS bezette Duitsland.

Vraag die in de comments beantwoord mag worden, wat hebben we nog aan Trump?


Dit is 'em. Bolton. John Bolton. De adviseur internationale zaken en regime changes van Trump. Hoe omschrijf je deze man? Een gevaarlijke psychopaat? Een crimineel? Een terrorist? Of een geniale verdediger van de belangen van het land of de deep state die hij dient?


2 opmerkingen:

  1. Wat mij erg verbaasd is dat Trump dit crimineel individu, samen met zijn crimineel compagnon Pompeus, zijn gang laat gaan want het is toch volledig in tegenspraak met wat Trump wilde bij zijn aanstelling: "make America great again".
    Nu wordt Amerika voor de buiten wereld ronduit belachelijk gemaakt en door al die sancties die hier uit voortvloeien is Amerika straks een derde wereld land, welke door "normale*" landen links liggend gelaten word, en dus genegeerd. Een goed voorbeeld hiervan is Northstream 2. Gaat Amerika een hoop geld kosten, of beter gezegd geld waar zij denken/dachten recht op te hebben.
    En een ander voorbeeld: De $ wordt steeds minder als wereldmunt gezien en dit is tot nu toe het enige bestaansrecht van Amerika omdat dit hun de inkomsten geeft waarmee ze hun gigantische oorlogsapparaat mee kunnen financieren. Valt dit weg komen de militairen in opstand en is het einde verhaal voor de VS.
    * Voor de goede orde: er bestaat geen normaal land, maar sommigen denken iets beter na dan anderen.

    BeantwoordenVerwijderen