vrijdag 3 mei 2019

Macron randt nu ook anaal aan; Frank Renout (NOS) pathetische leugenaar

Het wordt steeds pathetische bij de NOS en NPO.

Gisteren werd een verhaal rondgepompt, door onder meer Frank Renout, natuurlijk in een 1-2tje met Lara Rense van Nieuws en Co. die voor geld alles met zich laat doen.

Het verhaal was: Gele Hesjes vallen nu zelfs een ziekenhuis en de Intensive Care aan!!!

Frank vertelde het verhaal op hijgerige wijze, een manier waarvan je inmiddels al van een mijl afstand aanvoelt dat er iets niet klopt. Gele Hesjes die de intensive care aanvallen? Hoezo? Waarom?

Nou, inderdaad weten we inmiddels dat het verhaal van geen kant klopt. En meneer Frank Renout verschuilt zich achter een verhaal van de heer Castaner, Minister van Macron, die ook zijn eigen landgenoten met groot gemak verminkt, dus de waarheid is voor zo'n Monsieur al helemaal geen probleem. En voor Frank Renout is het dan weer helemaal geen probleem om dergelijk fake nieuws 1 op 1 na te papegaaien. Frank is een beetje een fake-nieuws verspreider. En dat in staatsdienst van uw en mijn belastinggeld. Da's niet zo mooi.

Lees wat er wel en niet gebeurd is bij Veren of Lood.

Ondertussen doorbreken Macron en zijn Diensten weer nieuwe fatsoensnormen. Hij randt nu weerloze demonstranten ook anaal aan. We weten het via de fantastische Niemands Knegt op Twitter. Niet via de enkel fakenieuws verspreidende Frank Renout. Het wordt tijd dat er iets gaat veranderen bij de staatsomroepen.

2 opmerkingen:

 1. "t 'Gewone aftuigen van GJ's door als ordetroepen verkleed straattuig 'gaat ook onvermonderd door.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1124256820204273665

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Russia Ready to Sell Su-57 to Turkey if Ankara Quits F-35 Programme - Rostec CEO
  https://sputniknews.com/military/201905031074681714-russia-turkey-fighter-cooperation/

  Dit had ik wel verwacht hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen