woensdag 15 mei 2019

Geen Kernwapens in Nederland!

We geven het grif toe: in de jaren '80 was Blik juist voor Atoombommen in Nederland. Blik was bang voor Russen. Inmiddels heel wat Amerikaanse aanvalsoorlogen verder, en heel veel Russen en Rusinnen in Nederlandse keukens denkt Blik er 180 graden anders over.

Nu is het juist: Liever een Rus(in) in de keuken, dan een atoombom in de tuin. Het blijken namelijk net mensen te zijn, die Russen, en vaak nog hele leuke ook. En Rusland zelf, na zo'n 20-tal bezoeken, is één van de fijnste landen van Europa, met een zeer beheerste leiding. Rusland heeft Servie niet gebombardeerd, Libie niet, Irak niet, Raqqa niet met de grond gelijk gemaakt en het bedreigt Iran en Venezuela niet. Daarbij komt dat we onze vrijheid voor het grootste deel aan die Russen te danken hebben. Dat was in de jaren '80 ook nog niet helemaal geland bij Blik. Dat had het Nederlandse schoolsysteem succesvol uit Blik's blikveld gehouden.

Dus als Polen en Roemenë zo graag Amerikaanse atoomwapens op hun grondgebeid willen hebben om daarmee Russen onder schot te houden, moeten de Polen en Roemenen dat vooral doen (hoewel, liever niet natuurlijk), maar laat Nederland niet meedoen aan die waanzin en laat Nederland geen speler worden in Amerikaanse provocaties, of doelwit, of battleground. Geen nieuwe Amerikaanse kernwapens in Nederland, en de oude op Volkel, retour afzender of zelf vernietigen. Cartoon met dank aan Matt.

2 opmerkingen:

 1. Off Topic:

  Opmerkelijk:
  De NRC meldt dat Israel in staat is om alle Whats App berichten te lezen.

  https://xevolutie.blogspot.com/2019/05/834-israel-ziet-al-uw-whats-app.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De software is ontwikkeld door het Israëlische bedrijf NSO Group, meldt de Financial Times (FT) dinsdag. Het lek werd begin mei ontdekt, en is afgelopen zondag gedicht.

   Verwijderen