woensdag 29 mei 2019

29-6-2019 Stop Airbase Ramstein

Der Flugplatz und die Flugzeuge verseuchen alles mit Chemikalien und Kerosin. Die Flugzeuge machen zudem unheimlich viel Lärm. Kein guter Ort um dort zu wohnen. Das Grundwasser soll anscheinend auch schon in Mitleidenschaft gezogen worden sein. Die amerikanischen GJ's die dort stationiert sind haben ihre eigene Stadt und zahlen keine Steuern an uns, sprich sie verwalten sich selbst. Unsere Infrastruktur benutzen sie aber komischerweise gerne. Verdienen tut unser Staat an dem Kriegsflugplatz nichts, wir geben denen jährlich noch über 1 Millarde an Steuergeldern. Laut Trump sollen wir in Zukunft über 4 Millarden abdrücken müssen um den Kriegstreibern alle Kosten abzunehmen. Außerdem werden Mithilfe der dortigen Relaisstation die unbemannten Kampfdrohnen aus den USA aus gesteuert, um im nahen Osten wahllos Menschen töten zu können! Kommt zur Demo am 29.06.2019. Stopp Airbase Rammstein(Facebook).

Lees de verdere vernietigende commentaren over de Amerikaanse bezettings- en aanvalsbasis HIER.


Ander Nieuws:

* Een voormalig Duitse veiligheidsdienstmedewerker gaat er vanuit dat de Mossad, Strache heeft laten vallen.

* Turkije komt de terroristen van HTS (Al Qaida in Syrie) te hulp met goedkeuring van de VS nu die in Idlib het onderspit dreigen te vellen.

* Vanessa Beeley is net terug uit Syrie en verslaat hoe Syrie doorgaat in hun strijd tegen door het Westen gesteunde terroristen. De terroristen deinsen niet terug kinderen te doden.

* Verder moet je eens de reacties lezen onder een tweet van het Amerikaanse leger. "Wat heeft de dienst voor jou betekend?" Een en al doffe ellende.

* Gaat Samantha, MS patient, naar Moskou, in een ultieme poging daar, waar het dichterbij niet kan, de ziekte daar in bedwang te krijgen.
* Historische foto. De klimaatwet is op het nippertje door de Eerste Kamer gesleept, juist voordat de nieuwe Eerste Kamer geïnstalleerd is. Dankzij de gelukkigen, en met bloemen overladen boven gefotografeerden, blijven de temperaturen ook de komende eeuw in Nederland dragelijk en wordt het hier geen "Sahara aan de IJssel".... Het gaat wat kosten, maar daar krijgen we heerlijke dragelijke temperaturen voor terug....

* Waarschuwen wetenschappers voor de film Foodcure. Het lijkt een nieuwe trend in de Democratische Monarchie Nederland: het tegenhouden van of waarschuwen voor informatie: kritische noten over vaccinatie? Gevaarlijk! Voeding als ondersteuning bij de bestrijding van kanker? Gevaarlijk idee!

* Ondertussen draagt Pete Hoekstra, VS ambassadeur in Nederland, ons op om meer geld aan wapens uit te geven, en verleent de NPO met Joeri Albrecht, Voorhoeven en Barend hand en span diensten om dit lugubere idee te promoten.

58 opmerkingen:

 1. Off topic:

  Beste vriend(in) van De Andere Krant,

  Opnieuw een kort nieuwsbericht van De Andere Krant. De derde editie van onze krant is klaar en vanzelfsprekend informeren we u daar graag over.

  De Andere Krant – 9/11 – 'Alle oorlogen zijn gebaseerd op misleiding'

  Ditmaal De Andere Krant - 911 waarin zowel de gebeurtenissen van de dag zelf als de impact van 9/11 op onze huidige wereld uitgebreid aan bod komen. Wat U gaat vinden in de krant is een schets van de meest gangbare en geaccepteerde theorieën die (buiten het zicht van de reguliere media) over 9/11 de ronde doen. We onderzoeken de vraag wat er wel of niet gebeurd is of kan zijn op 9/11. Het onderzoek zoals dat naar 9/11 gedaan is, wordt geanalyseerd en de vele onvolkomenheden worden toegelicht. De conclusie dat er meer aan de hand is dan een groep moslimfanatici aan het werk impliceert dat er ook andere betrokkenen en andere daders zijn. In meerdere artikelen gaat het over deze mogelijke daders en betrokkenen. Verschillende auteurs bespreken de rol (en verantwoordelijkheid) van de wegkijkende media.


  We besteden veel aandacht aan de impact die 9/11 op onze wereld heeft en de oorlogen die alleen dankzij 9/11 gevoerd konden worden. De ondertitel van de krant is niet voor niets een citaat van Sun Tzu die stelt dat alle oorlog gebaseerd is op misleiding. Op de laatste twee pagina's bespreken we de psychologie achter 9/11 en hebben we het over wat een mens te stellen heeft als hij geconfronteerd wordt met leugens van deze proportie. Zoals gebruikelijk is de achterpagina een boekenpagina waarin we achterliggende literatuur en ditmaal ook video's over het voetlicht brengen.

  Meegewerkt aan deze krant hebben De Stichting 11 September en vele gerenommeerde wetenschappers en onderzoekers zoals Kees van der Pijl, Coen Vermeeren, Daniele Ganser, Piers Robinson, Kevin Ryan, Frank Ho en anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk moet iemand de hele week op het Plein in Den Haag staan, om daar De Andere Krant uit te delen.

   Ik durf het bijna niet te vragen..... Roo...

   ( Jongens, maak je niet druk. Ik vind het heerlijk om iemand te pesten. Laat me nou maar..)

   Verwijderen
  2. Wat E. hierboven doet, dat doen ze in Israel ook: mensen met een andere mening bedreigen. Fascistisch volkje.
   Is dit anti-semitisch nieuws?
   Een joodse professor Hilla Dayan van de UVA ( Amsterdam) vertelt het aan een joodse journalist Marc Steiner , op de joodse website The Real News.

   https://www.youtube.com/watch?v=UAg0c1VKbls&t=28s

   Verwijderen
  3. Hierboven een reactie op wat ik hieronder herhaal:

   Eddy29 mei 2019 om 21:21

   Zal ik jou eens komen pesten Verheul?
   Maar dan kom ik je wel een echt bezoekje aan huis brengen.
   Eens zien hoe groot je Jodenhaat muil is.
   Volgens mij klein, als ik al je tandjes eruit mep. LOL

   Verwijderen
  4. Blikkers,

   dank voor de morele steun.

   Ik heb het al een keer allemaal netjes gemeld bij de politie.

   Het zit in het archief, en wel onder dit nummer:
   -------
   Uw referentienummer is:
   190418-107218083769
   Mijn ingezonden gegevens bekijken
   ---------

   Ik ga er van uit dat dit mee zal wegen als E. iets zou ondernemen. Maar er zijn zo veel bedreigingen via internet, en vrijwel niks 'heeft gevolgen', dus ik begrijp wel dat de politie daar niks anders mee doet dan het vast te leggen voor het geval dat....

   Verwijderen
  5. Yep, Eddy Ferwerda, getrouwd met Ingrid Ferweda-Jacobs, waar E. ontkend getrouwd mee te zijn.

   Verwijderen
  6. Toktok (de miljonair...) leeft voor een belangrijk deel in een pre-puberale fantasiewereld. Sommige jonge puistjes vertonen hetzelfde gedrag, met totaal gefantaseerde verhalen over hun sexuele veroveringen en andere onzin. Psychopaatjes en crimineeltjes zetten dit patroon vaak voort is ´streetcred´, met vaak vele doden en zwaargewonden als hun denkbeeldige slachtoffers.

   Toktok leert in zijn kerkje allerlei verzinsels over het einde van de wereld, en kwijlende onderdanigheid aan Israel, en in zijn onvolwassen fantasieeëen rijgt hij deze verhalen aaneen tot een wereldbeeld waarin de mossad de bedreigingen van toktok gretig wil uitvoeren.

   Het enige werkelijke gevaar volgens mij is dat Toktok teveel in zijn geweldsfantasie opgaat terwijl hij achter het stuur zit van zijn vrachtwagen.

   Verwijderen
  7. Kom er maar niet voor staan, want ik kan je per ongeluk niet zien. Rij ik je plat. Geen fantasie. Je krijgt maar 1 kans trolle kabouter spookman hahahaha

   Verwijderen
 2. Korte comments op 'Ander nieuws':

  1) Mossad did Strache. Zou kunnen, de analyse is redelijk geloofwaardig.

  2) Op Weltschmerz leerde ik van Oner Kaya dat de rijke olievelden van Mosul volgens de Turken eigenlijk bij Turkije behoren. Ik kan me de Turkse boosheid voorstellen.

  3) Door het westen gesteunde terroristen? Ik heb een blog dat dit soort zaken op een rijtje zet. met hulp van de site 'Want to know".'
  http://xevolutie.blogspot.com/2019/05/840-terroristen-zijn-bedacht-en-gemaakt.html

  4) Op Russia Insider wordt hetzelfde voorval gemeld, met ook een hele reeks van negatieve reacties op het VS leger: https://russia-insider.com/en/army-virtue-tweet-backfires-1000s-expose-heartbreaking-horrors-war/ri27130
  ( mogelijk gemakkelijker te downloaden dan al die tweets)

  5) Wees voorzichtig hiermee Blik. Voor je het weet wordt je gelijkgeschakeld met een bedrieger die doodzieke mensen beterschap belooft.
  Houd je bij de grote zaken: het voorkomen van een kernoorlog. ( Zou mijn advies zijn.)

  6) Hoe kun je deze Wapenlobby stoppen? Hoe kun je Joeri Albrecht en de fossielen Voorhoeve en - welke?- Barend stoppen?
  Ik heb geen idee. Ik heb werkelijk geen idee.

  Ik bedenk 'Billboards' maar plaats ze uiteindelijk bijna nooit.
  Deze bedacht ik gisteren:

  Amerika ..... 250 jaar oud.

  2 Buurlanden

  en toch al 230 jaar in oorlog.  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zojuist weer een flinke nagel in mijn eigen doodskist geslagen.

  Hier mijn comment onder een video:
  Is this the famous Oxford university? Is this audience still so uninformed that Chertoff has the chutzpah to speak about the Incubator Babies? Saddam was tricked into Kuweit by the Emir. Saddam got the green light form US ambassador April Glaspie to teach the Emir a lesson. ( 'We consider this an inter-arab matter'). When Saddam was in Kuwait, US senator Tom Lantos and Hill and Knowlton (PR company) had the whole Theater ready: A crying girl who spoke about those cruel Iraqi soldiers who threw babies from incubators onto the concrete floor, to die there. She spoke before the UN and before Congress. It became Bush's main argument for killing a few hundred thousand Iraqi soldiers on 'the highway of death'. It was investigated: no incubators were stolen, no babies died. The crying 'witness' Nayrah was not a nurse but the the dauhgter of the ambassador.
  You know, when you controle the media, you can kill everybody.
  But beware: always use a humanitarian alibi !
  So far they destroyed the Middle east as a service to Israel. But they are working on the West now: our turn is coming. They use both arguments, right and left: dangerous immigrants ! ànd Identity Politics ! Their goal: that we will all become individuals, angry at each other. Then we are lost. They will offer us their dictatorship, and we will end like the slavs under the Arendar system ( Poland-Lithuania-Ukraine from 1500-1800), or like the Gulag prisoners, or like the Gaza people. Hatred for all other peoples is in their genes.

  https://www.youtube.com/watch?v=91WpiXu4oic&t=1631s

  NB: op min. 25 geeft Gibbs wel heel goede info over Yugoslavie oorlog: is inderdaad door de VS doorgedrukt. Zònder de VS zou er vrede zijn getekend. !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. America is 243 years old. It has two neigbours, Canada and Mexico. And yet is had wars in 222 years of its existence. What else do you need to know?
   Maybe this: All that you think you know about the world was written by them.

   Verwijderen
 4. @Blik: Even een emmetje minder, want het is airbase Ramstein.
  Rammstein is een Duitse rock band. het volgende nummer gaat wel over die basis (ramp in 1988):

  Rammstein
  Ein Mensch brennt
  Rammstein
  Fleischgeruch liegt in der Luft
  Rammstein
  ein Kind stirbt
  Rammstein
  die Sonne scheint

  Rammstein
  ein Flammenmeer
  Rammstein
  Blut gerinnt auf dem Asphalt
  Rammstein
  Mütter schreien
  Rammstein
  die Sonne scheint

  Rammstein
  ein Massengrab
  Rammstein
  kein Entrinnen
  Rammstein
  kein Vogel singt mehr
  Rammstein
  die Sonne scheint

  Rammstein - Rammstein (Official Video)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja, zullen we eens aangifte gaan doen, naar aanleiding van al je verwensingen/bedreigingen naar jan en alleman...

  Met mogelijk gevolg dat je ontslagen word(t). Werkeloos...

  Je NAV zijn bekend... dus waar wachten we op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een stuk hierboven schrijft E. het volgende:

  Eddy 30 mei 2019 om 00:27
  De Nederlandse politie en justitie heeft te luisteren naar de Israëlische geheime dienst.
  En dat weten ze!
  Dus stuur nog wat aanklachtjes Hugo.
  De Israëlische Staat heeft al lang een zaak tegen jou lopen!
  En de NL staat werkt samen met de Israëlische Staat.
  Je trekt aan het kortste eind.
  Had je maar eerder aan moeten denken voordat je gal uitspuwde over Israël en joden.
  -----

  Mijn mede-Blikkers geloven daar niks van.

  Ik wel.

  Ik denk dat elk woord dat hij dar schrijft waar is.

  Ik besef dat ik een flink risico neem.

  Maar ergens hoop ik dat het nog niet zo erg zal zijn tijdens mijn leven.
  En ergens weet ik dat een volk zonder martelaars nog nooit heeft overleefd.
  Als een volk uitsluitend uit slaapkoppen en lafaards bestaat, dan begrijp je wel dat ze het niet redden.

  Ik citeer met instemming Paul Craig Roberts:

  Paul Craig Roberts
  On May 28 I wrote that “the Western world is collapsing so rapidly that I am afraid that I am going to outlive it”
  ( https://www.paulcraigroberts.org/2019/05/24/whiteness-is-the-new-evil/ ).

  Je hoopt dat je al dood bent vòòr het ergste komt. Maar je weet het niet natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Opmerkelijk:

  De NL staat verbiedt de Hells Angels.

  Een van de redenen is dat ze 'ere-tekens' toe stonden voor extra gewelddadige figuren.

  NRC:
  Zo werd aangevoerd dat leden een speld in de vorm van een bolhamer kunnen krijgen als ze geweld hebben gebruikt namens de club. Ook is er een Dequiallo-patch die leden op hun vest mogen naaien als ze geweld gebruikt hebben tegen de politie, en een patch met de woorden ‘Filthy Few’ voor Hells Angels die zeer ernstig geweld gepleegd hebben, tot moord aan toe. Voor leden die vastzitten, zijn er fondsen om hun kosten te dekken.

  Het deed me denken aan het joodse schrikbewind drie eeuwen lang in Lithouwen/Polen/Ukraiene waar joodse beulen die hun slachtoffers extra kunnen laten lijden, hoger in aanzien stonden.

  En aan de Kaballah, waar je 'beter joods was' als je de tegenstander vreselijker kon pijnigen.

  Zou dat de affiniteit van advocaat Knoops zijn met de hells Angels? ( Zijn vrouw is joods).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [En aan de Kaballah, waar je 'beter joods was' als je de tegenstander vreselijker kon pijnigen. ]

   De kabbala... wat was dat? Wat ik er van meegekregen heb was het een numerologisch systeem om de bijbel te interpreteren.

   Elk woordje, of uitspraak bestaat uit letters die elk een numerieke waarde hebben (a=1, b=2. etc...). En via deze wijze zijn onbegrijpelijke of totaal abjecte texten via referentie naar boeken, hoofstukken en verzen toch mooi binnen het systeem te plaatsen...

   Verwijderen
  2. Je hebt gelijk, Rootman, het was niet de Kabbalah maar de Talmud die hen stimuleerde tot maximale pijn veroorzaken bij de slachtoffers:
   "Talmudic Jews consider themselves spiritually elevated on a scale equal to the degree of pre-death suffering inflicted on their victims. "


   Russia Insider: The Ritual Talmudic Execution and Torture Methods of the Bolsheviks Were Satanic

   Voorbeeld:
   Several sources tell how Chekists in Kharkov placed their victims in a row. Then, having nailed their hands to a table their torturers cut around their wrists with a knife. Boiling water was poured over the skin was peeled off. This was known as ‘pulling off the glove’.


   In het artikel staat een foto van een naakte man die aan een boom hangt met een stok in de anus.

   Verwijderen
 8. Assange Is Reportedly Gravely Ill, And Hardly Anyone’s Talking About It
  Caithlin Johnstone / May 29

  Julian Assange’s Swedish lawyer Per Samuelson has told the press that “Assange’s health situation on Friday was such that it was not possible to conduct a normal conversation with him.”
  ....
  UPDATE: WikiLeaks editor-in-chief Kristinn Hrafnsson has confirmed that Assange has been transferred to the health ward of Belmarsh prison, and that his health has been steadily deteriorating since his imprisonment.

  meer lezen:

  https://medium.com/@caityjohnstone/assange-is-reportedly-gravely-ill-and-hardly-anyones-talking-about-it-15fe916ff3f

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als de (politieke) reguliere journalistiek niet in alle uiterst curieuze en zelfs discutabele machinaties rond de #Klimaatwet duikt, kan zij zichzelf beter opheffen en is zij haar geuzennaam 'De Vierde Macht' absoluut niet meer waard.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1133707990475919361

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Is er al een journalist in de uiterst discutabele werkwijze van de Eerste Kamer gedoken, die vlak voor de installatie van de nieuwe Eerste Kamer de #Klimaatwet er door jaste, zonder daarbij te kunnen bogen op een sterke financiële onderbouwing of dekking van de cijfers?"

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1133691970851876864

   Verwijderen
  2. "Oprechte vraag naar aanleiding van scoop @Nieuwsuur:

   Waarom nu pas komen met deze scoop en niet voor de verkiezingen en voor het besluit over de #Klimaatwet in de Eerste Kamer?"

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1133690906639503360

   Verwijderen
  3. Of hadden ze nog een flesje novichok liggen?

   Verwijderen
  4. Rootman,
   graag een beetje opletten: jouw reacties zijn op het plots ziek worden van Assange, en horen dus een post hoger te staan.

   Verwijderen
 10. Mueller: 'If we had confidence that the president clearly did not commit a crime, we would have said so'

  https://www.politico.com/video/2019/05/29/mueller-obstruction-mueller-report-068192

  Met deze woorden deed sneaky Robert Mueller (uitgesproken in een speech bij de formele afsluiting van zijn job als Special Counsel) de hysterie rond Russiagate op Capitol Hill weer hoog oplaaien. "Impeachment. Alsnog", ronkten de no-Trumpers en de voltallige MSM.

  https://www.politico.com/video/2019/05/29/mueller-obstruction-mueller-report-068192

  “He refused to make a decision to charge the president in a court of law but was more than willing to indict him in the court of public opinion…

  Achtergrond en context over deze 'hail Mary' van Mueller:

  Did Special Counsel Mueller lie to the AG?
  https://theduran.com/did-special-counsel-mueller-lie-to-the-attorney-general/

  Sneaky Mueller tries to distract attention away from corrupt Deep State & towards Russia (Video) MAY 30, 2019
  The Duran Quick Take: Episode 187.

  https://theduran.com/sneaky-mueller-tries-to-distract-attention-away-from-corrupt-deep-state-towards-russia-video/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. KIJKTIP (+/- 32. min):

  https://theduran.com/sneaky-mueller-tries-to-distract-attention-away-from-corrupt-deep-state-towards-russia-video/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wie van onze Blikkers gaat dit stuk van De Groene eens helemaal lezen, en het reviewen?

  https://www.groene.nl/artikel/het-mh17-complot

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op 13 mei 2019 heb ik, n.a.v. hun vorige artikel, een email naar de Groene gestuurd met een link naar Artikel 57, Lid 2, van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid en de reconstructie van het linker cockpit paneel.

   Tot op heden heb ik hier geen reactie op gehad.

   Vreemd genoeg kan ik nu helemaal geen reactie mogelijkheid meer vinden.

   Verwijderen
  2. Blok wil opheldering over MH17-uitspraken premier Maleisië

   https://nos.nl/artikel/2287057-blok-wil-opheldering-over-mh17-uitspraken-premier-maleisie.html

   Verwijderen
  3. Joop,
   het is een lang stuk en ik ken het dossier toch niet zo goed. Maar ik vermoed dat ze geloven wat de baas van Associated Press beweert: dat twee journalisten toevallig die Buk zagen in Snizhnje, en naar hun baas belden om dat te melden.

   ( Dat zijn wellicht diezelfde betrouwbare journalisten die de soldaat met de pop als 'gruwelijk monster dat blij is met de dood van kleine kinderen' wereldkundig hebben gemaakt.

   Kortom: leugenaars die oorlogen moeten veroorzaken. dat zijn het.
   Ik hoop dat ze ooit terecht moeten staan.

   https://www.youtube.com/watch?v=kZBSGorpLNc Op 40 sec.

   Verwijderen
  4. @Jan,

   Leg het artikel van de Groene maar naast de uitspraken van de Maleisische Premier.

   Zijn die journalist en cameraman van AP ondervraagd door het JIT? Zal wel, maar dan op anonieme basis (privacy/veiligheid).

   Verwijderen
  5. Heb het 'MK17 complot' uit de Groene Amsterdammer van 29 mei jl. een paar keer gelezen , maar mijn animo om een review over dit artikel te schrijven is minimaal. Weer een baggerstuk van Van der Noorda en Van de Ven, bedoeld om degenen die niet kritiekloos mee gaan in de officiele lezing van de de ramp met MH17, zoals verwoord door OvV, JIT en Bellingcat, te besmeuren en discrediteren. De (volledige) titel 'De invloed van Russische trollen Het MH17-complot'en de inleidende alinea laten aan duidelijkheid niets te wensen over:

   "In het MH17-debat is een merkwaardige symbiose ontstaan tussen Russische trollen, ideologisch gemotiveerde burgerjournalisten en uitgesproken complotdenkers, vaak uit Nederland. Zij versterken elkaars ideeën en houden alternatieve theorieën levend."

   En dan krijg je dus dit soort teksten.

   ‘Het hoogst haalbare voor een complot is dat het onlosmakelijk verbonden raakt aan dat wat is gebeurd’, zegt complotspecialist Jelle van Buuren. ‘Zodra je het hebt over 9/11 of de moord op Kennedy heb je het al snel over de complotten. Bij MH17 is dat inmiddels ook het geval. Die straaljager, hoe absurd ook, duikt altijd weer op. Dat is het lastige aan complotten: als ze er eenmaal zijn, kom je er maar lastig van af.’

   ‘Door de officiële onderzoeken is de groep complotdenkers naar de marge gedwongen’, zegt ook Eliot Higgins van Bellingcat. ‘Maar wie daar nu nog in zit komt er niet meer uit. Rusland heeft, mede via de trollenfabriek, theorieën uitgezet, maar het zijn nu vooral ideologisch gemotiveerde burgers die het hout naar het vuur blijven dragen. Zij houden het brandend. Van iemand als Max van der Werff zou je kunnen zeggen dat hij er zelfs benzine op gooit.’

   "Die straaljager, hoe absurd ook, duikt altijd weer op."

   - Er woedde een felle strijd in Oost Ukraine. De luchtmacht van Oekraine vloog en bombardeerde elke dag, maar (toevallig) niet op 17juli
   - Er waren geen radargegevens. De civiele radarapparatuur was (toevallig) in onderhoud of onklaar. Awacs en in de Zwarte Zee oefende marineschepen hadden (toevallig) ook niets op hun schermen. Over de militaire radar van Ukraine wordt niets eens gepraat.
   - Sommige wrakstukken van MH17 vertonen inslaggaten die door hun diameter en soms naar buiten gekrulde randen eerder aan boordkanonnen dan aan SAM raketten doen denken. De Nederlandse regering is buitengewoon passief met het bergen van de wrakstukken en Kiev legitimeert die passiviteit door op gezette tijden de rampplek te beschieten.

   Ik zou de lijst met feiten en argumenten zonder moeite eindeloos lang kunnen maken. maar voor complotspecialisten (djezus) als Van Buuren zijn feiten en argumenten niet meer dan kneedbare lettercombinaties die vervormd kunnen worden tot psychische eigenschappen van de kritische waarnemer en nietszeggende veralgemeniseringen.

   Nederland heeft een groot probleem. Over ruim een maand zal het vijf jaar geleden zijn dat MH17 werd afgeknald. Nog voordat de slachtoffers geborgen waren wist of insinueerde de mainstream al dat de schuldigen in Rusland gezocht moesten worden. Nu, vijf jaar later zit de zaak op een dood spoor en lijkt een rechtszaak verder weg dan ooit. Vorig week stond Baudet tijdens het verkiezingsdebat met Rutte stil bij dit falen en vandaag deed de regering van Maleisie nog een duit in het zakje.

   https://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2019/05/31/malaysia-wants-evidence-to-show-russia-shot-down-mh17/

   Critici van de officiele lezing over de ramp met MH17 gaan niet over het strafrechterlijk onderzoek. De enige manier om ze het zwijgen op te leggen is met argumenten die standhouden in een rechtzaak.

   Verwijderen
 13. Nu even iets heel anders.

  Kent U de Mitford Sisters?

  Elite, adel, upper class uit Engeland, geboren een eeuw geleden.
  Zes knappe meiden die allemaal een heel bijzondere levenspad volgden.
  Enkelen volgden Hitler,anderen volgenden de communiste, een ander werd kunstenaar etc.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Mitford_family#Mitford_sisters

  Ik zag bij toeval een kort interview met Diana.
  Ze was gehuwd geweest met Sir Oswald Moseley.

  Alles wat Moseley zijn leven lang verkondigde, wordt nu achteraf 'verstandig' genoemd. Maar de man is uiteraard levenslang verguisd.

  Het gaat me om dit interview met Diana Mitford ( Moseley)

  Ik zag nooit eerder zo'n charmante vrouw, met zulke goede antwoorden op alle vragen. Zo elegant.

  Alles wat ze zegt is interessant; over de situatie in de jaren 30 ( iedereen keek naar Hitler, en iedereen sprak over hem.)
  over de holocaust , over haar gevangenschap gedurende 3 jaar ( in de oorlog) etc etc.
  Wellicht opgenomen rond 1975. Diana Moseley was toen 65.

  https://www.youtube.com/watch?v=lzkbouKG830&t=344s

  The Mitford sisters | Lady Diana Mosley interview | Oswald Mosley |Good Afternoon  BeantwoordenVerwijderen
 14. Rusland.

  The Saker heeft een heel lang artikel over Rusland en vooral Putin.

  Het gaat niet zo goed.
  De 5e colonne zit dwars. Putin doet er niks aan. Putin is steeds minder populair.

  Ik heb niet het hele artikel gelezen.
  Wel las ik veel van de reacties.

  Het zal hopelijk zo'n vaart niet lopen.

  Auslander schrijft een magistrale reactie over de ellende zoals die in 2000 in Rusland bestond, toen Putin de baas werd.

  Verplichte kost voor Blik adepten.


  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mijn reactie op de laatste Weltschmerz.

  (Hier kan Levie weemoed niet tegen op ! )

  "Wat speelt er bij de nieuwe generatie? "

  Hun ouders zijn gescheiden, hun geloof is geridiculiseerd (Lang leve de Verlichting!) , hun opleiding leidt niet tot een vaste baan, hun studieschuld betekent dat ze een soort moderne 'lijfeigenen' worden , ze kunnen niet trouwen want kunnen geen huis vinden en betalen, robots zijn hun concurrenten ( beter en goedkoper), de 1% heeft hen totaal niet nodig en ze zijn dus hun leven niet zeker, en àls ze een job vinden is het eigenlijk flut: bullshit jobs volgens David Graeber, een 'thuis' hebben ze niet meer want hun ouders hebben het land weg gegeven aan wie maar binnen wilde komen ( de arme idioten waren vakkundig misleid, maar de gevolgen zijn er niet minder om) , en temidden van al die uitzichtloosheid horen ze de hele dag vrolijke verhalen van die drie 'rolmodellen' die vandaag hun 15 Minutes of Fame mogen beleven voor ook zij de rest van hun leven in vergetelheid en depressie gaan doorbrengen. Wat hebben we fout gedaan? Alles.

  https://www.youtube.com/watch?v=nBqOwKd4vbY&feature=em-uploademail

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://nl.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9vi_Weemoedt

   Enkele titels:

   Geduldig lijden (1977)
   Geen bloemen (1978)
   Bedroefd maar dankbaar (1980)
   Zand erover (1981)
   Een treurige afdronk (1983)

   Verwijderen
  2. Levie Weemoedt: als dat geen patroonheilige is van de Weltschmerz familie dan weet ik het niet meer.

   Verwijderen
  3. Goed gesproken.

   Alleen, de 1% heeft hen wel nodig al is het alleen maar voor consumptie. Zonder consumptie is er geen economie en zonder economie kan de 1% niet rondkomen

   Lijvig rapport waaruit je kan opmaken dat de plutonomie die met hun exorbitante uitgaven zogenaamd kunnen compenseren in uitgaven die de middenklasse niet kan uitgeven, een fabeltje is

   https://www.oecd.org/social/under-pressure-the-squeezed-middle-class-689afed1-en.htm

   Of lees anders ook: Bad Samaritans van Ha Joon Chang

   Verwijderen
  4. Maar Weemoedt is ook heel goed!

   Bingham en Co behoort tot mijn favoriete korte verhalen.

   Zijn gedichten zijn hilarisch

   Verwijderen
  5. Eentje dan

   DAGSLUITING

   'k Wil u niet
   leeg
   de nacht in zenden

   is er nog
   hoop?

   Ja! een hoop
   ellende.

   Verwijderen
  6. Hier is de pdf van Chang's boek

   https://analepsis.files.wordpress.com/2011/08/ha-joon-chang-bad-samaritans.pdf

   Als je weinig tijd hebt, begin aan het eind, paragraaf: 'don't try this at home'

   Dat her boek zo makkelijk als pdf te vinden is, is omdat Chang oa uitlegt dat wie vooruit wil komen, IP moet negeren.

   Chang's voornaamste stelling is: investeer in dingen die werken en niet in finance. Ontwikkel je als land en wees niet bang om op je neus te vallen. Maak een bevolking slimmer (stuur ze bv naar buitenlandse universiteiten) en bouw een meritocratie op. Korea is een voorbeeld, en nu is dat China.

   Verwijderen
  7. Dank je wel Willem voor de tip.

   Korte analyse:
   Chang's voornaamste stelling is: investeer in dingen die werken en niet in finance.

   == Maar om dat te doen heb je een democratie nodig. Nu zijn de bankiers en de corporaties de baas, en voor hen is het verdienen aan Financials veel makkelijker: de financiele wereld is een goocheltruc waarmee je geld steelt van de werkenden.

   Ontwikkel je als land en wees niet bang om op je neus te vallen.
   Voor elkeen die verder wil komen is dat het recept: DOEN. Trial en error.

   Maak een bevolking slimmer (stuur ze bv naar buitenlandse universiteiten) en bouw een meritocratie op. Korea is een voorbeeld, en nu is dat China.
   Niet mee eens. Veel studenten blijven buitengaats hangen.
   Beter goede professoren naar één universiteit halen in jouw eigen land. De talenten gratis laten studeren, met de verplichting dat ze hun beste jaren ( 10 tot 15 jaar ) in eigen land blijven.
   De hele rijken zullen naar het buitenland gaan, maar met dit systeem heb je dat je niet àlle talenten verliest.

   NB: Mahathir heeft Maleisië groot gemaakt door een samenwerking tussen de Maleiers ( IQ 80) en de etnische Chinezen ( IQ 105) in zijn land te organiseren, en haat en afgunst te beperken: Héél knap, en héél nuttig voor het land.

   Verwijderen
 16. Ene na andere lijk Syrië valt uit de kast: Eerst westerse regeringen die terroristen hebben gesteund.. Toen Witte Helmen die geen hulporganisatie bleek te zijn. Toen doofpotrapport OPCW over nepgifgasaanval. Nu (poging tot) omkoping westerse reporters:

  https://twitter.com/beek38/status/1134569037348970497

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Compacte video (3 min.) die laat zien wat in het gelekte niet door de OPCW gepubliceerde deelrapport wordt gesteld:

  https://off-guardian.org/2019/05/30/watch-opcw-leak-explained/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit wist ik nog niet

  https://nos.nl/artikel/2286588-sp-voorzitter-meyer-kondigt-vertrek-aan-na-nieuwe-verkiezingsnederlaag.html

  Wat me irriteert in de berichtgeving zijn algemeenheden als dit

  'Volgens Marijnissen zijn er fouten gemaakt in de campagne. Op de vraag of het Hans Brusselmans-filmpje ook een fout was, zei ze: "Het is helder dat dat niet het effect heeft gehad dat we hadden beoogd."

  Hoezo? Ik sluit niet uit dat SP nog minder stemmen had gekregen als ze niet dat Brusselmans filmpje hadden gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verkiezingen en de uitslag en de "ophef" (negatieve aandacht) voor dat filmpje, waren allemaal, op zijn minst, heel vreemd.

   Ik snap nog steeds niet wat het probleem was van dat filmpje.

   Die SP man deed het goed in het slotdebat tegen de PvdA (Oost Europeaan moet tig jaar werken om 1 maandsalaris van Timmerfrans te verdienen). En dan wordt bureacraat en salonsocialist numero 1 de grootste en is het Timmermans effect geboren....

   Verwijderen
 19. "In plaats dat voltallige NL'se reguliere media gisteren massaal kwamen met de kop 'JIT lid Maleisië legt bom onder JIT onderzoek', komen zij vandaag massaal met de kop 'Nederland wil opheldering van Maleisië'…

  Omkering. Snapt u nu hoe het werkt?"

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1134413228937830400

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2019/05/31/malaysia-wants-evidence-to-show-russia-shot-down-mh17/

   Verwijderen
  2. Propaganda. Eerder een kwestie van perceptiemanagement door zorgvuldig framen dan van keihard liegen.

   Verwijderen
 20. Bill Binney legt nog eens uit hoe hij weet dat 'Russia Gate' een leugen was:
  De transfer snelheden kun je aflezen aan time-stamps op de bestanden.
  Die snelheden zijn onhaalbaar van buiten af. ( Zeker vanuit Rusland)
  https://youtu.be/MSAN5CRzG-A?t=521 Luister 5 minuten)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een nieuwe Kees en Karel op Weltschmerz.

  Het openbaren van de trans-Atlantische geheimen: Karel van Wolferen en Kees van der Pijl

  https://www.youtube.com/watch?v=Tsrwh0UrVeY

  Met dat openbaren van die geheimen valt het nogal mee. Niettemin voeren beide heren een zeer levendig gesprek waar ze het over veel zaken met elkaar eens zijn, maar ook regelmatig van inzicht/mening verschillen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond de boosheid van Karel nu toch ook een beetje storend.

   Verwijderen
 22. Trump gaat naar Londen.
  Het waren de Engelsen die in feite hebben gemeddled in de Amerikaanse verkiezingen, met dat Steele Dossier etc.

  Op LaRouche ( een site die ik eerder nooit bekeek) zien we enkele zwaargewichten: Bill Binney en Larry Johnson, mensen die àlles weten over Russia meddling, en Trump heeft ook tweets met Larry's info getwitterd.
  Gaat Trump dit gebruiken in Londen?
  https://www.youtube.com/watch?v=MSAN5CRzG-A

  De video is van 14 mei, en Larry Johnson zegt dan al dat hij denkt en
  hoopt dat Barr een vervolging gaat doen tegen Brennan en Clapper etc.

  Lerw Rockwell spreekt met Stephen Cohen. Beiden zijn het er over eens dat Barr echt moet onderzoeken of de CIA heeft geprobeerd om de verkiezingen te beinvloeden.
  Cohen: Daag ze voor het gerecht en zeg: Je krijgt geen straf, maar moet wel de waarheid spreken.
  Als blijkt dat je hier hebt gelogen, dan ga je de gevangenis in.

  Dit alles om te voorkomen dat de CIA het volgende keer weer doet.

  https://russia-insider.com/en/prof-stephen-cohen-lew-rockwell-finding-out-who-started-russiahoax-vital-our-nations-future-podcast

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de website van Lew Rockwell zag ik vele podcasts.
   Een ervan over een onderzoeker/ journaliste die 'te veel wist' : Dorothy Killgallen.

   https://www.lewrockwell.com/podcast/reporter-knew-much/

   Ze was erg bekend in de VS, had haar column in 200 kranten en krantjes, en schreef 8 dagen na de moord op JFK openlijk dat Oswald niet het laatste woord over de zaak was.

   Ze werd vermoord.

   Hier ziet U haar ( rechts naast Groucho Marx) in een tv quizz die destijds erg populair was: "Wat is mijn beroep?"

   https://www.youtube.com/watch?v=p6wxrLjJobM


   Verwijderen
  2. @ Jan

   Leuke productie van LaRouche. Goede compilatie van de stand van zaken. Voor degenen die Eussiagate alleen via de MSM hebben gevolgd zou het een eyeopener kunnen zijn. Vooral het begin met Bill Binney. Het deel daarna, waar de bemoeienis van buitenlandse inlichtingen diensten uiteen wordt gezet/ is voor niet-ingewijden door de opeenvolging van een vloed aan details wellicht moeilijker te volgen.

   Larouche weerspreekt, m.i. op goede gronden, de theorie dat de Russen de DNC computers gehackt zouden hebben en de informatie aan Wikileaks doorgespeeld zouden hebben. Vind het opvallend dat Assange niets ten laste wordt gelegd dat met deze beschuldigingen verband houdt.

   Verwijderen
 23. Ron Paul's Liberty Report / Mueller Blames Russia, Bolton Blames Iran. Should We Believe Them? (clip +/- 21 min)

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=4ix14RfQzJ0

  BeantwoordenVerwijderen
 24. 31 min podcast over de oorzaak van WO1.

  Goede samenvatting en kleine boekenlijst van de onderbouwende boeken:

  https://www.lewrockwell.com/podcast/everything-you-thought-you-knew-about-wwi-is-a-lie/

  BeantwoordenVerwijderen