vrijdag 17 mei 2019

Rutte slaat Internationaal Pleefiguur met Russische Spookdreiging

Rutte is compleet de weg kwijt. Maar het wordt nu ook internationaal steeds duidelijker. En ronduit genant. Hij zoekt steun bij zijn eveneens uitgerangeerde en uitgekotste EU "counterparts" Merkel en Macron.

Geen garantie
En voor wat betreft de aankomende verkiezingen voor het EU nep-parlement zoekt de Heer Rutte steun bij de Russofobie-kaart. Of dat verstandig is, zal de toekomst uitwijzen, maar een garantie voor succes is zo'n strategie niet. Vraag maar aan Mevrouw Clinton-Rotham of aan Petro Poroshenko die snoeihard afgestraft werden om hun even rabiate Russofobie als die Rutte ten toon spreidt.

Oostenrijk
De schade die Rutte nu aanricht voor Nederland is moeilijk te berekenen en niet enkel in geld uit te drukken. Maar zeer schadelijk is het allemaal wel. Zijn beschamende optreden staat ook in schril contrast met bijvoorbeeld het charmante optreden van Alexander van der Bellen, de Oostenrijkse President met Nederlandse roots, in Sochi. Hij toonde respect voor de belangrijke Russische rol in de Tweede Wereldoorlog en de immer uitstekende relaties tussen de twee landen. Ook staat van der Bellen pal voor de Northstream 2 pijplijn. Rutte is in staat ondanks uitstekende Russisch-Nederlandse vriendschap, om die vriendschap compleet te vernietigen. Ter meerdere glorie van wie eigenlijk?

NL-russische roots
De voorouders van Alexander van der Bellen vertrokken ten tijde van Peter de Grote (rond 1700) richting Rusland, en diverse generatie leefde de famie van der Bellen in de regio Pskov. Een tante van van der Bellen woonde in Leningrad en overleed ten tijde van de Blokkade. Andere familieleden van de president van Oostenrijk vochten nog tegen Napoleon. Er is een traditie in de familie de (oudste?) jongens Alexander te noemen ter ere van de Russische Keizer Alexander de Eerste. Van der Bellen kwam niet met lege handen naar Rusland. Hij zegde toe, 8 kunststukken die door de Nazi's in de Tweede Wereldoorlog waren meegenomen, vanuit Salzburg terug te laten bezorgen in Rusland. De uitstekende warme persoonlijke verhoudingen zijn op het formele vlak van gelijke aard. Zelfs ten tijde van officiële momenten gaat Putin regelmatig over op het Duits, terwijl het protocol de eigen taal voorschrijft.

1,6 Miljard Euro
"bedankt dat u mij in Sochi heeft uitgenodigd. Als parlamentarier en President kende ik Moskou en StPetersburg al, maar in Sochi zou je langer willen blijven". Van der Bellen twitterde er lustig op los met heerlijke plaatjes Met de groetjes uit Sochi. Putin op zijn beurt dankte de Oostenrijkers ten tijde van de Olympiade voor hun werk en bijdrage. Oostenrijkers, die, zo merkte Putin fijntjes op, ook niet slecht verdienden: meer dan 1,6 miljard Euro!

Floreert
De handel tussen de twee floreert ook heerlijk, ondanks de sancties waaraan ook Oostenrijk gebonden is, maar waar het land niet achter staat en werkt aan de opheffing ervan.

Arbeidsplaatsen
De EU zo meldde Putin, hebben tientallen miljarden verloren, door de sancties. Die staan ook voor arbeidsplaatsen, trouwens. Aldus Putin.

Triest
Van de Bellen maakte duidelijk dat de Oostenrijkse partner in het Northstream 2 project de Amerikaanse druk weerstaat. Putin begreep de Amerikaanse druk en het is aan de individuele landen en bedrijven te beslissen hoe daarmee om te gaan. Wat Rusland betreft gaat het project door tot het einde. Met Turkije is het trouwens veel makkelijker zakendoen dan met de EU van 21 landen. "triest" noemde hij dat.

Commentaar Blik op NOS-journaal
Het is te hopen dat Baudet het gauw over gaat nemen van de brokkenpiloot rutte en de schade in de relatie en de handel met Rusland hersteld kan worden. Want als Rutte nog langer aanblijft haalt Oostenrijk ons als handelsland in.


56 opmerkingen:

 1. Volgens peiling Een Vandaag zou FvD na 23 mei weleens de grootste partij in het EP kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rutte slaat over dit onderwerp nog meer een PLEE figuur.

  Rutte is zich rot geschrokken van misdaadcijfers asielzoekers
  https://nos.nl/artikel/2285158-rutte-is-zich-rot-geschrokken-van-misdaadcijfers-asielzoekers.html

  Dat heb ik al in 2015 gezegd. Ben ik nou zo slim of is hij nou zo dom.

  Ook Hugo zag het helemaal verkeerd. Ja Oligarch deze mensen zijn slachtoffer van de Joden. Nee, je mag niet tegen de invasie zijn, je moet ze toelaten en je mag er niks kwaads over zeggen. Ja zal allemaal wel waar wezen, maar hier krijgen we de grootste ellende mee. Nou en we hebben nog lang niet het ergste gezien!

  Nederlanders kregen zelfs de politie op hun dak als ze mensen wilden mobiliseren om tegen de invasie te zijn. Rutte moest en zal de agenda van de globalisten tot een goed einde brengen. Allemaal voor Soros en de Bilderbergers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die sociopaat Rutte heeft zelf opdracht gegeven om de misdaad cijfers van de immigranten onder het kopje overige te zetten. Nu zegt hij dat andere dat gedaan hebben om zijn eigen hachie te redden. Grrrr. Wegwezen met die sociopaat. Hahahahahahaha begint
   hij weer te lachen als hij het nederlandse volk weer belazerd heeft. Hahahahahaha.

   Verwijderen
  2. Volgens Rutte moet er eerst gekeken worden of het inderdaad gaat om 31 moorden/verkrachtingen, pogingen tot moord/zedendelicten zijn volgens Rutte minder erg.

   Verwijderen
  3. Overigens moeten wij van Rutte wel in de EU blijven voor onze veiligheid maar dat onze veiligheid van binnenuit wordt gecompromiteerd is minder erg.

   Verwijderen
  4. Als het klopt wat Oligarch zegt dat Rutte zelf opdracht heeft gegeven dit te verdoezelen is dat eigenlijk goed dat het nu bekend is geworden. Al 1 steen die boven komt, nu nog 1 hele dikke te gaan en als die boven komt is het einde verhaal Rutte.
   Eind vorig jaar was de burgemeester van Weert (Limburg)toch zo vaak in het nieuws wegens de baldadigheden en criminaliteiten van de asielzoekers in de voormalige kazerne.
   Mijn cartoons over de hoofddoek blijven dus actueel. Er is nu een Belgische en Nederlandse variant.

   Verwijderen
  5. Matt, het blijft een genot om jouw cartoons te zien. Super!

   Verwijderen
  6. "Als het klopt wat Oligarch zegt dat Rutte zelf opdracht heeft gegeven dit te verdoezelen is dat eigenlijk goed dat het nu bekend is geworden."

   -Het klopt ook dat Rutte gezegd heeft dat iedere werkende Nederlander €1000 kreeg;

   -Het klopt ook dat Rutte gezegd heeft dat iedere Nederlander er in 2019 er op vooruit zou gaan.

   Van beide beloftes is niets terecht gekomen, dus oligarch zal ongetwijfeld gelijk hebben.

   Verwijderen
  7. Rutte had ook gezegd dat hij er alles aan zou doen om de onderste steen boven te krijgen. De leugen van de eeuw!

   Verwijderen
  8. @Matt,

   Dat is een goede aanvulling maar een oplossing voor die "onderste steen" heb ik opgegeven.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. @SDR, Je kent de agenda van de globalisten en je kent Rutte. 1+1 = 2

   Opkomst van FvD is gevolg van niet luisteren naar het volk.

   Geen beleidswijziging Rutte betekent (enorm) verlies van VVD en Rutte bij de verkiezingen.

   Verwijderen
  11. Het wegmoffelen van de gevolgen van de invasie werd in 2016 al wegggemoffeld bij de aanrandingen in Keulen. Zweden, Duitsland, Frankrijk, overal zijn de gevolgen van de invasie weggemoffeld.

   Anders zou de publieke opinie zich sterk tegen het beleid van "wir machen das"keren.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. [Anders zou de publieke opinie zich sterk tegen het beleid van "wir machen das"keren.]

   Maar dat is al veel langer aan de gang dan het premierschap van Rutte.

   Huh? , "wir machen das"is van Angela Merkel en is van 2015 en Rutte zit er al vanaf 2010. Voordat je reageert moet je je huiswerk beter doen.

   De One world gedachte van de globalisten stamt al van begin vorige eeuw. Dus ja, de statistieken van immigranten zal er inderdaad wel rooskleuriger hebben uitgezien dan dat ze in werkelijkheid is.
   Sinds de invasie van 2015 zal er meer weggemoffeld moeten worden

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Zowel HRC als Poroshenko zijn oorlogs kandidaten. Die verliezen inderdaad. Nuttelose oorlogen waar alleen de bankiers en de corporaties beter van worden en de inwoners de prijs betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tegen beter weten in, want ik heb mijn standpunt al heel erg vaak uitgelegd.

  1) In 1991 stapte ik uit een partij. Krantenbericht: 3 kolommen breed in de krant. De reden: ik vond dat we over de massa-immigratie moesten spreken.

  2) Ik vind moslims niks beter of slechter dan andere volkeren. Èlk volk dat en masse een ander land binnen trekt, wekt weerstand op. Ook Nederlanders.

  3) Pas later heb ik ontdekt dat de reden dat wij die massa-immigratie destijds OK vonden, kwam omdat de 'Masters of discourse' ( Zij die bepalen wat er in de Media als 'Waarheid Van Nu' mag worden verteld) een agenda hadden: ons land kwetsbaar maken door de immigratie: verdeel en Heers.

  4) Diezelfde lieden zorgden in 2001 voor 9/11: een False Flag ( bloed +puin= levensbedreigend > opinies kunnen dan wèl veranderen). Ze financierden voor 42 miljoen $ aan anti-moslim kletskoek ( Mohamed had een bruid van 9 jaar !! etc etc. )

  5) Mijn inspanningen hebben geen enkel nut. De gewone man blijft boos op de moslims. Ook al leest de gewone man 10 keer mijn uitleg.

  Het zijn dus dodo's: gedoemd uit te sterven, want ze kunnen gewoon niet tegen deze vijand op. Ze kunnen niet zien wie de ware bedreiging is voor hun leven, voor hun kinderen. Ze blijven hun ware vijand helpen door mede-slachtoffers als de daders te zien. Terwijl het allemaal zo helder in het Yinon Plan staat. Maar ja, lezen? Waarom zouden ze. Ze weten het allemaal al. Dodo's dus. Ten dode opgeschreven.


  Bovenstaande is een reactie op Oligarch , die schreef:

  Rutte is zich rot geschrokken van misdaadcijfers asielzoekers
  Dat heb ik al in 2015 gezegd. Ben ik nou zo slim of is hij nou zo dom.
  Ook Hugo zag het helemaal verkeerd. Ja Oligarch deze mensen zijn slachtoffer van de Joden. Nee, je mag niet tegen de invasie zijn, je moet ze toelaten en je mag er niks kwaads over zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Zoals ik zeg: Dodo's.
   Niet in staat om zich te verdedigen.

   Het plan is tweeledig:
   1) Verdeel: zorg dat ze massa-immigratie toe staan , door daar een stukje 'heiligheid' (bonus) aan te plakken: Wij zijn beter want wij zien dat alle mensen gelijk zijn.
   ( Die domme nazi's hadden dat niet door ! Ha Ha, dom dom.)

   EN door er een zware straf op te zetten (malus) voor wie twijfelt: ""Dat zijn fascisten die - als ze iets eerder hadden geleefd- zeker in Auschwitz beul waren geweest.

   bonus- malus, carrot en stick. Oude princiepes, werken altijd bij de dodo's.

   Het tweede deel is als volgt:
   Trap de moslims elke dag de grond in. Herhaal alle boosaardigheid die je over hen kan vinden in de Koran. Financier madrassa's in centraal Azië ( Richard Perle is er in 1985 nog voor ter verantwoording geroepen ! )
   Zorg dat uit die madrassa's jongeren worden geselecteerde die bereid zijn om jihad strijders te worden. Gebruik hen om de buurlanden van Israel kapot te maken.
   En gebruik hen om de islam een nog slechtere naam in het Westen te geven.
   Zorg dat de Elite het langst aan zijn jaren 60 overtuiging vast houdt ( "we zijn allemaal gelijk, moslims zijn welkom") ( Is niet moeilijk: Elites zijn altijd de meest theoretische, en de laatsten om oor te hebben wat er in het veld gebeurt) , dat zal de woede onder de gewone mensen alleen maar doen toenemen.
   Wacht tot de burgeroorlog uit breekt tussen immigranten en autochtonen.

   Helemaal niet ingewikkeld.
   En zelfs de meeste lezers op dit blog kunnen het NIET zien.
   Ze zien NIET dat ze zelf, door de strijd met Moslims aan te gaan, hun eigen ondergang bewerkstelligen.
   Ze moeten juist de joodse ploy exposeren. Uitleggen, doorhebben. Dan hebben ze nog een kleine kans om het te overleven.

   Maar dat kunnen ze niet.
   Dus: gedoemd ten onder te gaan. Dodo's.

   Je zou , als evolutie adept, wat ik ben, kunnen zeggen: Ja, maar hier doet de evolutie gewoon zijn werk: de slimste overleeft.

   Zou je denken. maar dat gen dat deze lieden zo haatvol maakt, is een gen dat ze ook op elkaar zullen uitleven.
   Als de goyim dood zijn, slachten ze elkaar af.
   Het heeft dus allemaal geen enkel nut.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Dawg schrijft: "Als jij je zin krijgt wordt de vrijheid van meningsvorming- en uiting het eerste slachtoffer van de massa-immigratie"
   De censuur wordt door onze joodse vrienden opgelegd, met als alibi: "Ja, die terroristen moeten we niet met elkaar laten communiceren. "

   Vandaag was op Nieuwsuur de aap al iets verder uiot d emouw gekomen: "Ja, die alt-right die moeten we censureren, want die zeggen lelijke dingen over de joden en geloven niet in de holocaust."

   Dat is natuurlijk waar het ècht om gaat: dat je geen kritiek meer op de joden mag hebben.
   ( Kijk welke boeken verboden zijn. welke websites worden afgevoerd: vooral boeken die de joodse kletskoek ontmaskeren. En voor de vorm dan nog een paar moslim fanatiekelingen. )

   Ik kan onze joodse vrienden gerust stellen: de dodo's zullen het toch nooit door krijgen.
   They will all die and have no idea what hit them.

   Die censuur is helemaal overbodig.

   Verwijderen
  6. PS: een van de strafste alt-right jodenhaters is ontmaskerd: het bleek een jood te zijn.
   Ben nu zijn naam vergeten. Heb het hier al eerder gemeld.
   Het is een klassiek stramien.
   Hakenkruisen in scholen worden vrijwel altijd door 'jules croisets' zelf getekend.
   Radio Islam werd wereldberoemd door zijn moslim-haat: vier keer wereldnieuws. Wie was de centrale man? Yusef al Khattab, een voormalig settler Joseph Cohen genaamd.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Nou, hier zie ik ze in el;k geval NIET !

   Verwijderen
  9. Sofia: "Wie trapt elke dag de moslims de grond in? De kranten? De NPO? Die doen niets anders als de islam uit de wind houden"

   Nee, ze zeggen dat we de moslims niet mogen discrimineren, en ze zeggen dat de moslims al die terroristen voort brengen. Dat de moslims zelf Irak kapot maken, en zelf Afghanistan kapot maken en zelf Syrië kapot maken, en zelf Yemen kapot maken etc etc.

   NB: de Salafisten stonden 100 jaar geleden bekend als softies, als doetjes.
   Het is door mensen als Richard Perle dat die jihadi's zijn opgekomen.
   Maar ook door de westerse decadentie en sex die toch echt een joodse wapen zijn. De bedenker van de Muslim Brotherhood verliet de VS kokhalzend en vol afkeer, in de jaren 40 of 50, en heeft toen de tegenpool opgericht: MB.
   Die organisatie werd door de VS gebruikt om modernisering in de arabische wereld de kop in te drukken.
   Alle moderne non -religieuze leiders worden dor het Westen aangevallen en vernietigd: Nasser, de Shah, Saddam, Ghadaffi, Assad.
   Maar de extremisten in de UAE en in KSA die blijven zitten.

   Wij zorgen dat ze middeleeuws blijven en gaan ze dat dan verwijten.

   Es ist mir zum kotzen !

   Verwijderen
  10. Dawg vraagt: "Is Orban een moslim basher? Salvini? "

   Ik weet niet veel van hen. Ik denk dat ze gewoon tegen massa-immigratie zijn, net als ik.

   Het is heel onnatuurlijk voor een volk om de grenzen wagenwijd open te zetten. Dat doet nooit geen enbkel volk.
   Wij deden het wel.
   Dan moet je dus heel goed kijken: waarom deden we dat in Godsnaam?
   Ik heb het al vaak uitgelegd: Wie er tegen was, daar werd karaktermoord op gepleegd.
   Dan houd je geen mens meer over om de grens dicht te houden.

   WIE kan karaktermoord plegen?
   The Masters of Discourse natuurlijk.

   Ik citeer Israel Shamir voor de twaalfde keer:

   Welcome to the new world order, where mass media,

   a fully integrated public-opinion-forming machine of mind control
   had rendered the Left and Right obsolete and subservient to Zionism.
   Who are the people who own and operate this machine?
   Are they actually the Jewish Lobby?
   No, says Shamir.
   The formidable Jewish Lobby is just the visible tip of the iceberg, while below there are miles and miles of solid ice: media lords, chief editors, their favourite university pundits – in short, the Masters of Discourse.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. Moslims uit de wind houden en moslims generaliseren/ bashen, het zijn beide symptomen van identiteitspolitiek en infiltratie, van ´links´ en van ´rechts´. Door de soros en de geller stromingen.

   Het impliciete doel zijn schandaaltjes als nu met Rutte, want hierdoor zijn de bijverschijnselen en omvang van de emigratie flink vergroot, en is de nu komende tegenreactie ook veel feller.

   Verwijderen
  13. @ Rootman,
   Twee joodse mensen, drie meningen.

   Joden steunen het PVV standpunt: Weg met de Koran, weg met de moslims en zeker halt aan immigratie. ( Voor dat laatste ijver ik nu al 29 jaar. De eerste twee zijn complete onzin. Koran is niet anders dan Torah of bijbel.Moslims zijn heilig in vergelijk met de blanken, historisch gezien. )

   Andere joden steunen nog het bekende 'linkse' standpunt: Àlle mensen zijn gelijk, iedereen is dus welkom overal ( maar nooit in Israel. Wie daar historisch woont moet zelfs oprotten) )
   Het Job Cohen standpunt. Jij zegt Soros, maar dat is een update daar van. Die vind ik gemener en doorzichtiger boosaardig.

   Dit is niet opzettelijk gedaan volgens mij. Behalve dan op het hoogste niveau in de joodse wereld.
   Ik denk dat Cohen en Wilders geloven in hun wereldbeeld. Maar het wordt hen aangereikt door mensen die wèl begrijpen waar het toe dient.

   Zoals ik uiten-treure heb herhaald: De deuren open, vrijheid, gelijkheid: dat was fase 1. Om ons land multi te maken, en dus ons te individualiseren en desorienteren. Die fase is al lang voltooid, maar dat wereldbeeld ( Thee drinken, love and peace) zit natuurlijk zo diep in die hoofden, dat krijg je nooit meer weg.

   Fase 2: Zet ze tegen elkaar op. Burgeroorlog. Dictatuur wordt met instemming van het hele volk ingesteld: Joodse Elite is de baas. Daarna wordt het pas echt erg.

   Dàt is wat Uw kinderen gaat gebeuren. En U wilde het absoluut niet zien.

   Verwijderen
  14. @ Dawg.

   U wijst naar een artikel in Elsevier waar Orban zegt:

   Hongarije weigert immigranten op te nemen vanwege het simpele feit dat de bevolking ertegen is, zegt Orbán.

   ... dat Europeanen niet zitten te wachten op immigranten, en dat de massale migratie naar de Europese Unie (EU) een bedreiging is voor de democratie.
   De titel die er boven staat is extremer: 'Viktor Orbán: ‘Volk zit niet te wachten op islamitische indringers’

   Dat is geen letterlijke quote, zien we aan de interpunctie.

   ( Ik heb een Elsevier abonnement. Het is een misselijk makend blaadje.)

   Ik sta helemaal achter wat Orban zegt.
   Maar de titel boven het artikel is een leugen.
   Moslims zijn geen indringers.
   WIJ hebben ze hierheen gehaald.
   WIJ hebben familie-hereniging goed gekeurd.
   WIJ hebben de landen van 100.000.000 moslims vernietigd in 16 jaar tijd. Vele miljoenen vluchtelingen. 100 miljoen kreup[ele levens. En ja, enkele miljoenen vluchtelingen ( niet: indringers) die bij ons hun heil zoeken.

   Ga je schamen Dawg, voor zoveel verdraaiing.

   Lees mijn blog : https://xevolutie.blogspot.com/2017/12/676-coudenhove-kalergie-schauble-peter.html

   en val die mensen aan. Niet hun slachtoffers.

   Verwijderen
  15. Ja, goed verhaal in het bespeuren van de gevolgen en de reacties op de gevolgen. Maar de oorzaak blijft een duistere. Jan zegt:

   'Ze moeten juist de joodse ploy exposeren. Uitleggen, doorhebben.'

   Vraag 1) Waarom niet bestrijden? Is dat niet DE manier om een gevolg te voorkomen? Waarom alleen exposeren, uitleggen, doorhebben? Wat heb je aan een dokter die zegt: ik heb uw ziekte geëxposeerd, ik leg het aan u uit, heeft u het door? Maar verder niks doet tegen die ziekte?

   Ook dat heb ik hier al 1000 keer uitgelegd. Jan weet niet wat Joodse ploy is, en kan het daarom niet bestrijden. Jan doet wel pogingen door het gelijk te stellen aan een tip van een ijsberg, masters of discourse, etc, maar dat zijn allemaal woorden die moeten bedekken dat het woord 'Joodse ploy' een lege huls is.

   Al die energie besteden aan het exposeren van een lege huls, dat noem ik zonde van de tijd.

   Verwijderen
  16. Weet ik de oorzaak dan wel?

   Antwoord: nee, maar dat hoeft ook niet.

   Als de baas de werknemer mishandelt, waardoor de werknemer zijn vrouw mishandelt, de vrouw haar kind, het kind de hond, waarna de mishandelde hond uit ellende de baas bijt, die vervolgens om die reden de werknemer mishandelt, etc, maakt het dan nog uit bij wie de oorzaak ligt. De relatietherapeut zou zeggen: nee. Pak uit deze vicieuze cirkel een probleem aan, zorg bv dat de werknemer zijn vrouw niet meer mishandelt, en de vicieuze cirkel is doorbroken.

   Als je je zo bedreigt voelt door moslims die onze cultuur aanvallen, zet je dan in door die oorlogen in het midden Oosten te voorkomen, en je hebt de vicieuze cirkel doorbroken.

   Voor de ad hominems die dan hier weer op komen: doe geen moeite, ik lees ze toch niet.

   Verwijderen
  17. Ik ben het hier wel met Willem eens.
   Je kunt heel hard roepen en de joden overal de schuld van geven, maar zijn alle joden schuldig?
   Ik heb al eerder aan Jan gevraagd; geef naam adres en tel.nr zodat we weten over wie het gaat.
   Anti moslim?, waar ik op tegen ben is nier DE moslim, maar tegen diegene die door zijn geloof de ongelijkheid tussen man en vrouw stimuleert door ze te dwingen een hoofddoek te dragen zodat andere mannen niet zien of ze knap of lelijk is, hij zegt 'ze is van mij'.
   Diezelfde moslim, of welke andere religie gek die mij perse zijn geloof wil opdringen kan 'slachtoffer' worden in een cartoon en hiermee spreek ik rechtstreek ook SDR aan,


   -SDR18 mei 2019 om 01:24

   [Nou, hier zie ik ze in el;k geval NIET !]

   Dat klopt, hier zitten ze niet.-

   Ik lig al ruim 4 jaar met Verheul in de clinch over zijn anti joden praatjes en NWO en diegenen die mij willen overheersen. Ninjon plan, pnac enz. plannen mogen er gerust zijn en worden ook deels uitgevoerd, maar het is niet zo simpel om de resultaten te krijgen die ze willen. Ze doen er 100den jaren over, dus het gaat van generatie op generatie, maar geen enkele generatie is hetzelfde.

   Denk je nu echt dat er 1 wereldpresident zal kunnen bestaan? Die heeft de halve wereld nodig om zichzelf te beveiligen, want als er 1 ding heel zeker is op deze aarde is dat het NOOIT een gemeenschap zal zijn. Er zal altijd verdeeldheid zijn, hoe goed sommige groepen ook hun best doen.

   Ik maak ook plannen, maar kan ze niet allemaal uitvoeren, maar ik kan wel mijn protesten laten zien via mijn tekeningen. Beter zoiets dan helemaal niets..

   Verwijderen
  18. Jullie vinden het hopelijk niet erg als ik hier verder geen tijd meer aan besteed?
   Dank voor het onderbouwen van mijn centrale bewering: dodo's.
   Kansloos. Finito.

   Verwijderen
  19. Soms kun je mensen niet overtuigen. "T'is but a scratch."

   https://www.youtube.com/watch?v=s35rVw1zskA

   Verwijderen
  20. Met dit verschil, meneer Verheul, dat ik een rustig, ongestoord leventje lijd en mij niet gek laat maken door spoken najagen zoals jij doet. Ik kan nog steeds doen wat ik wil.
   jij hoeft mij niet te overtuigen, ik zoek mijn eigen overtuigingen wel, maar jij gaat als een olifant in de porseleinkast tekeer omdat je mensen niet kunt bekeren tot jouw, noem het maar even 'zionisten haat', en geeft ze dan maar, uit zwakheid?, allerlei bijvoeglijke naamwoorden.
   Jij bent meer dodo dan ik Meneer Verheul, je roept een hele hoop maar niemand hoort jou. Vraag je maar eens af hoe dat komt.
   Met deze laatste zin ben ik het 100% mee eens:
   "Jullie vinden het hopelijk niet erg als ik hier verder geen tijd meer aan besteed?"
   Ik hoop dat jij je er aan houd.

   Verwijderen
  21. Terwijl Matt zich verdiept in het 'Ninjon Plan' en zeker weet dat HIJ gelijk heeft kunt U even de lijst bekijken van mensen die het na eigen ervaring meer met mij eens waren:

   http://xevolutie.blogspot.com/2018/05/726-een-lange-lijst-van-agressie-tegen.html

   Verwijderen
  22. Verheul, het interesseert mij HELEMAAL NIET of ik gelijk heb of niet. Ik leef, en dat is voor mij veel belangrijker.
   Is het jou daarom te doen? gelijk willen hebben?
   Noem het kortzichtig, ik noem het verstandig, ik slaap lekker, jij ook?
   Dit was een retorische vraag, je hoeft er niet op te antwoorden, ik hoop dat hij je aan je eigen uitspraak houd en er HIER verder geen tijd meer aan besteed, maar dit is voor Meneer Verheul, blijkbaar aartsmoeilijk.
   En nee, ik ga niet op jouw blog kijken.

   Verwijderen
  23. Oogjes dicht, oortjes toe, perfect.

   Dat is wat we van de goyim wensen.

   Verwijderen
  24. Ik vind het effectiever en voor mij zinvoller om het de Soros- en Geller- stroming te benoemen. Waarom? Omdat ik de bewering dat die 2 joods zijn totaal niet kan verifiëren, ik kan ook wel mijn lokken langs mijn oren laten groeien, mijn lul verminken en een keppeltje of hoedje opzetten.

   Wat ik niet kan zien bestaat niet voor mij, want ik geloof niet in geloven. Dat is voor mij
   allemaal angst (liedje van Robert Long)

   Niet altijd ongegrond (Robert Long is aan AIDS overleden).

   Wat betreft de scherpe kantjes van ´de joodse kwestie´: ´We´ zijn geen dodo´s en volgens mij duurt dat nog wel even. Hoeveel generaties definieer je overigens als ´we´???

   Is jouw beeldenstorm- of inquistie voorvader jouw ´wij´?

   Dat is maar ruim 10 generaties geleden! en je bezit, net als ik, ongeveer 0.1 % van hun genen. {@#$%*()_+}: (onzin!--maar waarom???)

   In 9 generaties, gemiddeld 2 nakomelingen worden de genetische kaarten ca. 1000x geschud.

   10 x is genoeg om de betere genen te laten bovendrijven. Dus er zijn daar uiteindelijk altijd véél meer van. !0 generaties is 300 jaar. Toeval, naast fitness, speelt in het begin een grote rol, maar na 150 jaar minder tot niets.

   Voordat we de alarmbellen laten rinkelen moeten we dus eerst definiëren wat wel en wat niet tot ´Wij´ behoort!

   Ik kom dat tegen in debatten op SDB, waarin ik Hezbollah en Iran als waardevolle gelegenheidsbondgenoten opvoer. (iedereen hier weet dat ik een trouwe Hezbollah fan ben, al snap ik nog niet eens het ABC van hun geloof!)

   Netflix, de vampier-en zombiefilms. ze zeggen veel, en zien ook nog een beetje leuk!

   Verwijderen
  25. Ik weet dat ik soms cryptisch schrijf, veronderstel specifieke kennis waar dit niet algemeen is, etc.

   Waar het onduidelijk zou zijn, svp stel vragen: ik ga het fucking uitleggen!

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sluit niet dat de Notre Dame is aangestoken in opdracht van de globalisten om de westerse cultuur zoals we die kennen te vernietigen. De Notre Dame wordt natuurljk niet opgebouwd zoals ze was.

  Maar ik ben optimistisch. Het plan van Soros en kornuiten om een paar honderd miljoen immigranten naar europa te halen is nu niet realistisch meer. Overal in europa gaan nationalisten gekozen worden. "Wir schaffen das"!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar in de toekomst kan dat niet meer!

   Er zijn plannetjes om een zwembad op het dak te maken. Dat is nog eens brandpreventie!

   https://www.thelocal.fr/20190515/fancy-taking-a-dip-in-a-paris-pool-on-the-roof-of-notre-dame

   Verwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ondanks dat ze misschien zetels zullen verliezen stem ik weer SP. Ik ben optimistisch over het opkomend besef dat met de identiteitspolitiek vaarwel moet zeggen. Dit is een harde, lange strijd die de linkse partijen in Europa nu verzwakt en verdeelt, maar een noodzakelijke.

  Net als bij Trump in de VS zie ik in populistisch rechts, wat nog steeds erg amorf en nog lang niet uitontwikkeld is, een behoorlijke kans op ontsporing, en misschien splitsing.

  Er zit een fascistoïde component en een ultra- neoliberale (Ayn Rand-) component in naast gezond verstand en realisme.
  Niemand kan nu voorspellen wat de overhand zal krijgen.

  Als links realistischer wordt blijft in de toekomst een gelegenheidscoalitie met de rechtse realisten mogelijk. Ik blijf dat als de enige mogelijkheid zien tot werkelijke verandering. We zijn daar dus nog niet klaar voor denk ik...

  BeantwoordenVerwijderen

 12. Ik herhaal:

  Moslims zijn geen indringers.
  WIJ hebben ze hierheen gehaald.
  WIJ hebben familie-hereniging goed gekeurd.
  WIJ hebben de landen van 100.000.000 moslims vernietigd in 16 jaar tijd. Vele miljoenen vluchtelingen. 100 miljoen kreupele levens. En ja, enkele miljoenen vluchtelingen (niet: indringers) die bij ons hun heil zoeken.

  En stel dat er een paar bij zijn die denken: "Ik zou in Syrië kunnen blijven, maar het leven is gemakkelijker in West Europa" dan moeten we dat heéél erg vinden?

  Dàt wordt dan ons alibi om niet te zien dat we hun land ( 100 miljoen levens kreupel gemaakt ! ) niet te hoven zien ?

  Je suggereert dat ik de macht en de wens heb om jou de mond te snoeren:
  "Shame people into silence."

  Hoe kom je daar nu bij ?
  Ik kan jou toch niet tot outcast maken?
  Ik weet niet eens waar je woont en hoe je heet.
  Je kan dus risico loos alles blijven beweren !!

  Dàt was de techtniek van de joodse Lobby: als iemand zei dat hij niet blij was met al die immigranten ( Ik zei dat in 1991) dan werd ie gelijk te schande gemaakt: diep in mij zat een nazi. !!

  Dàt is de manier om mensen te laten zwijgen.

  Je speelt het slachtoffer, dawg, maar je gebruikt onjuiste argumenten.

  Of Orban nu wel ofg niet zegt dat ze indringers zijn: het is schande om eerst het land van mensen te laten vernietigen, en dan die 0,01% die jouw land binnen vlucht, te verwijten dat ze op een voordeeltje uit zijn ! Schande !

  Niet schande, en geheel correct is: "We laten ze niet toe, want ons volk wil dat niet.
  En om nog meer vluchtelingen te voorkomen gaan we enorm ons best doen om de inval in Iran tegen te houden. "

  Dat is wat Orban moet doen.

  En hij moet de discussie in het EU parlement voeren die hier ook op Weltschmerz is gevoerd. Taco Dankers:
  https://www.youtube.com/watch?v=3ZzRoXlTvp0

  Het moet algemeen bekend worden dat immigranten ons niet helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dank voor de heldere stellingname, Dawg.
  Daar hoef je geen sorry voor te zeggen.

  Mijn standpunt:
  De EU eist van alle lidstaten dat ze massa-immigratie toe staan.
  Ik ben daar tegen, en ik sta achter de landen die dat weigeren.
  Dus ook achter Orban.

  Maar als Orban zegt dat die mensen indringers zijn, dan wordt ik boos voor zover die mensen vluchten uit landen die door òns Westerlingen zijn vernietigd.

  Of je dat Hongarije aan mag rekenen weet ik niet: ze hebben in elk geval niet hun nek uit gestoken toen we die landen gingen kapotmaken. En ze zijn aangesloten bij de EU: dus dragen ze mee verantwoording voor de daden van Het Westen. Ze willen bij die club horen.

  Ik weet niet hoe de verhoudingen lagen: hoeveel Afrikanen en hoeveel moslims daar aan de grens van Hongarije staan of stonden.

  Voor de Afrikanen heb ik minder verontschuldigingen klaar liggen:
  natuurlijk buiten wij nog steeds hun landen uit ....
  ( Vraag het TaxJustice: de steun die er heen gaat komt bij de elite en die zet het in Londen op de bank)
  ... maar wat je ook doet: het geboorte-overschot van Afrika zal altijd erg hoog blijven en ik vrees dat de druk van jonge migranten straks nauwelijks nog te stoppen zal zijn. Hoe houd je 1 miljard Afrikaanse jonge mannen tegen? Dat weten we over 25 jaar, want dan speelt dat probleem.

  En ja: uit de tekst is niet helder of Orban sprak over 'indringers' danwel dat het de journalist z'n woorden zijn. Ik dacht eerst dat hij het niet gezegd had, en we weten het nu nog niet.

  Ik meen duidelijk gemaakt te hebben dat je niet het land van mensen kan vernielen en hen daarna indringers kan noemen. Je bent zelf schuld aan dat zogenaamde 'indringen'.
  Dat is de kern van mijn opmerking.

  Hongarije sluit aan bij Het Westen, vrijwillig. Een soort huwelijk. Dan neem je de verantwoordelijkheden op je, en de plichten.
  Verantwoordelijk voor: het westen heeft de moslimlanden kapot gemaakt.
  Dus: het westen zal de gevolgen ondergaan. Hongarije is toegetreden tot 'Het Westen', en kan dus de blowback verwachten. Ze mag het weigeren: grens dicht. Maar ze mag die mensen niet verwijten dat ze hun kapot gemaakt land ontvluchten. Zouden ze niet doen zonder onze agressie.

  BeantwoordenVerwijderen