maandag 13 mei 2019

De Ratten van de NOS

Dat er in grote steden ratten voorkomen is algemeen bekend. Dat er in grote steden heel veel ratten voorkomen, mag ook bekend zijn, maar voor NOS is dit een nieuwe verhaallijn over Parijs die plotseling geïntroduceerd wordt. Gisteren groot op het journaal. Vandaag in de herkauw bij NPO. Dan weet je dat je weer met gereguleerd, gecontroleerd nieuws te maken hebt.

Cynisme

En nu over een rattenplaag in Parijs praten, en de burgeroorlog-gelijkende beelden uit die stad tegelijkertijd negeren, is het bewijs van een vreemd soort cynisme, en uitlachen van hun kijkers en luisteraars.

Opheffen

De NOS en NPO overschrijden grenzen die niet overschreden dienen te worden. Deze staatsmedia dienen opgedoekt te worden of van compleet nieuw management voorzien te worden. Nieuw management, bij voorkeur uit de alternatieve media.

Baudet

Wij zijn het hier met Baudet 100% eens. De NOS en NPO ondermijnen.

Het echte nieuws dat NOS u niet toont

Kijk onderstaand met het daadwerkelijke nieuws uit Parijs dat u bij NOS en NPO van Gelauff,  Rijxman en Renout niet te zien krijgt: kapotgeschoten levens van vreedzame burgers. Met de groeten van Macron.Bedenk een bijschrift.

2 opmerkingen:

 1. Onderstaande tweet heeft tot nu toe haast 40.000 weergaven en 3000 interacties opgeleverd…

  Alleen nog geen reacties van @SophieintVeld @D66 en @VVD. Ook @RobJetten en @MinPres hullen zich in stil zwijgen… net als rest van politiek NL…

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1127884122184192000

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1127525973728071681

   Rutte had al z'n geveinsde verontwaardiging al verbruikt voor het satirische filmpje van de SP over brusselmans.

   Verwijderen