donderdag 2 mei 2019

Odessa, 5 jaar geleden

Odessa, 2 mei 2014. De door Hans van Baalen, de EU en de NOS van dekking voorziene radikalen veroorzaken een pogrom waarbij 48 onschuldige en vredelievende mensen vermoord worden. Het jongste slachtoffer was 17 jaar.

Het is de dag dat het doek voor de reguliere media definief viel. Zij behandelden deze pogrom in de kantlijn van het nieuws. Ergens op 5 in het 22:00 uur journaal, en allemaal heel onduidelijk. "Clashes". U weet wel.


De NOS en gerelateerde gereguleerde media hebben met Odessa verder aan relvantie verloren. Marcel Gelauff, NOS-propagandabaas, keek voor het gemak even de andere kant op en figuren als fact-fiction fantast Olaf Koens maakten er gewoon een fact-fiction verhaal van. Gelukkig hebben we een hoop alternatieven, zoals Russia Insider, die het verhaal van de omgekomen Vadim heeft opgetekend.

Zaterdag is er in Den Haag een herdenking. De veel betrouwbardere Russische televisie doet wel verslag vandaag. 30 April, 2 dagen voor de geregisseerde massaslachting komt de heer Poruboiy aan in Odessa om alvast kogelwerende vesten uit te delen. Porubiy is nooit gearresteerd. Niemand van de daders is ooit gearresteerd.

1 opmerking:

 1. Een blog op mijn eigen blog over Odessa. http://xevolutie.blogspot.com/2014/05/349-odessa-massacre-was-done-by-kiev.html

  Onderaan lees ik in een Update:
  er was een gesprek op youtube tussen Kolomoisky en een Oleg Tsarev( pro Rusland).
  Kolomoisky zegt: "Ik heb een beloning van 1 miljoen $ op jouw hoofd gezet.

  Een ander gesprek op youtube gaat tussen een vreinv van Tsaerev en de Israelische consul in Oekraiene. Tussen neus en lippen door ( alsof beiden al weten dat dit klopt) wordt daar gezegd dat het Kolomoisky was die de moorden in Odessa had geregeld.

  Ik weet niet of die gesprekken nog op youtube staan.

  BeantwoordenVerwijderen