dinsdag 14 mei 2019

Rusland waarschuwt: "VS bereiden gebruik Kernwapens in Europa voor"

Het plaatsen door de VS van kernwapens in Europa betreft een voorbereiding deze te gebruiken met de toestemming van de meest kernwapenloze Europese staten. Dit heeft Vladimir Ermakov gezegd. Hij is directeur van het department van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken dat gaat over de niet-verspreiding van kernwapens (non-proliferatie). Bron RIA-Novosti.


"Helaas, sommige landen, afhankelijk van Washington, doen alsof er niets aan de hand is, of zijn gewoon bang eraan te denken hoe provocatief het is dat in de 21ste eeuw, op het Europese continent, er voorbereidingen gaande zijn voor het gebruik van kernwapens, met meeneming van kernwapenloze landen."


21 opmerkingen:

 1. We zullen de protestborden uit de jaren 80 weer uit de kast moeten halen: "geen kruisraketten in Europa!"
  Als de mensen een heel klein beetje nadenken komen ze er achter dat Rusland tegenwoordig heel goed in staat is om terug te schieten, en ga er maar van uit dat de Russen precies weten waar die kernwapens zijn opgeslagen. De Belgische regering liegt nog steeds, ook al zijn ze betrapt door Green Peace, over de kernwapens in Kleine Brogel, pakweg 30 km onder Eindhoven.
  Die zijn dus waarschijnlijk 'verouderd' en zullen dringend vervangen moeten worden. Natuurlijk wel NA de verkiezingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 🇸🇦 🇾🇪 Analysis: Saudi says oil stations attacked by Houthi drones | Al Jazeera English
  https://www.youtube.com/watch?v=j6BgA54VZBk

  Houthi's hebben met een drone een Saoedische pijplijn beschadigd. Deze drone heeft een afstand afgelegd van meer dan 1000 km. Via de Houthi's kan Iran schade aanrichten op olie installaties in Saoedi Arabië.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Vandaag niks in de Nederlandse, Vlaamse en Britse ochtendkranten over rapport OPCW, waaruit blijkt dat gifgasaanval Syrische stad Douma van vorig jaar in scene is gezet. Ook niet bij de NOS en BBC."

  https://twitter.com/beek38/status/1128220031471497216

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet u nog? Raketaanval VS, GB en Frankrijk op Syrië in april 2018? Als vergelding voor gifgasaanval? Volgens rapport OPCW, dat door diezelfde OPCW in de doofpot is gestopt, is er nooit gifgasaanval geweest. Witte Helmen hebben de hele boel in scene gezet

   https://twitter.com/beek38/status/1128047427750105088

   Verwijderen
  2. Als reactie op de door de Witte Helmen in scene gezette gasaanval bombardeerden de VS, UK en Frankrijk vorig jaar Syrie. Ze wilden niet eens een onderzoek van de OPCW afwachten, begingen daardoor de jure en de facto een oorlogsmisdaad en Veroorzaakten op een haar na een militaire confrontatie met Rusland. Naar nu blijkt heeft de OPCW het, de doorzichtige false flag van de White Helmets met hun bijbehorende nepvideo's en nepanalyses van Bellingcat afgedekt door een technisch onderzoek uit het eindverslag weg te laten.

   Nederland heeft de White Helmets de afgelopen jaren met miljoenen euro's gesteund, maar de Nederlandse media zwijgen nu als het graf.

   Verwijderen
  3. Nu deze hoax is ontmaskerd kan het syrische leger en de geallieerden het land verder bevrijden zonder een zogenaamde rode lijn te hebben overschrijden. Go Go Go.

   Verwijderen
  4. Kwestie van tijd voordat de MH17 leugen en de skripal leugen worden ontmaskerd.

   Op dit moment zijn al een groot aantal personen behoorlijk zenuwachtig aan het worden in Washington en Londen. Of zouden ze nog steeds denken dat ze immuun zijn en derhalve arrogant. Ik duim voor het leven van Barr en zijn team.

   Verwijderen
  5. @ oli

   Ben veel minder optimistisch. Bij elke dag die verstrijkt wordt steeds zichtbaarder hoe vermolmd en gecorrumpeerd de maatschappelijke orde is.

   Verwijderen
 4. Stem op 23 mei vooral op D^6 of de VVD. Dan krijg je er Verhofstadt bij.
  Die staat ook te springen om de EU oorlogsmisdaden te laten begaan.

  Guy Verhofstadt calls for EU army capable of launching strikes on Syria

  https://www.telegraph.co.uk/politics/2018/04/17/guy-verhofstadt-calls-eu-army-capable-launching-strikes-syria/amp/?__twitter_impression=true

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @D Ik snap deze man echt niet. Het is toch wel duidelijk dat de oorlogskandidaat altijd dik verliest. Zie MCCain en Clinton. Wel lekker dat hij zo dom is. Gaat geweldig verliezen op 23 mei.

   Verwijderen
 5. Euronews: Pompeo meets Putin and Lavrov ( in Sotsji)

  Breed lachebde Pompeo, bree3d lachende Putin.

  Wat moeten we daar van denken?

  Gaat Pompeo groen licht vragen om Iran te bombarderen?


  BeantwoordenVerwijderen
 6. De mythe waar we allemaal mee zijn opgegroeid is dat de EU is voortgekomen uit een spontane samenwerking van Frankrijk en Duitsland in de EGKS, want 'nooit meer oorlog'. Syb Wynia over de werkelijkheid achter deze mythe op 9 mei 2019, de dag van Europa.

  Wynia’s week: Europa is uitgevonden door Amerikanen

  https://www.youtube.com/watch?v=pDki5rTd1Us

  Boeiende uitzending van Cafe Weltscherz (video =/- 12 min.)

  Verhofstadt zie je dus misschien wel het best als zetbaas van het Amerikaanse imperialisme.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg: "Verhofstadt zie je dus misschien wel het best als zetbaas van het Amerikaanse imperialisme."
   Hier kan ik me eigenlijk best wel in vinden gezien het gegeven dat Verhofstadt samen met die Vandaal op het Maidan Plein in Kiev stond de Amerikaanse coup te verdedigen.

   Verwijderen
  2. En misschien een schrale troost: in mijn omgeving, en die is best wel groot, is er NIEMAND fan van Verhofstadt.

   Verwijderen
  3. Hier een leuk artikel om aan te tonen hoe populair Meneer Verhofstadt wel niet is.
   1300€ PER DAG! verdienen en er nog ruim 190 postjes erbij op na houden. Het ultieme voorbeeld van een zakkenvuller.

   Verwijderen
 7. ( NB: Blik heeft de censuur gepleegd, niet ik. )

  NIEUW: STEFAN BECK EN ERIC VAN DE BEEK: MH17

  BeantwoordenVerwijderen