dinsdag 14 mei 2019

Mazel vaccinatie? Middel erger dan de kwaal.

Iemand gisteren de uitzending van Radar gezien? Mensen die cholestrol verlagers gebruiken worden niet ouder dan die het niet gebruiken. Tot 100 mensen moeten de medicijnen slikken zodat 1 persoon er baat bij heeft. Ondertussen hebben meer mensen last van de bijwerkingen.

Maar nu komen we bij de mazelen en de enorme druk, ja zelfs hysterie, vanuit de staat om baby's, desnoods gedwongen, vol te spuiten onder het mom van Mazelen!

Wat blijkt, in de VS zijn aanmerkelijk meer mensen gestorven aan de injectie tegen mazelen, dan aan de mazelen zelf. De mazelen wat in feite ook een vrij milde ziekte is. Aan alles kun je doodgaan. Ook aan de griep, maar daardoor is de griep alleen voor een zeer beperkte groep een gevaarlijke ziekte.

Denk dus na voordat je jezelf wilt volspuiten. En helemaal als je een ander wilt gaan volspuiten. En al helemaal als je een ander wilt volspuiten die dat helemaal niet wil...

15 opmerkingen:

 1. US Attorney John H. Durham of Connecticut is door Barr aangewezen om het onderzoek te leiden waarom het Obama regime het nodig vond om Trump af te luisteren.
  Barr Appoints US Attorney To Investigate FBI/DOJ Spying On Trump; Has Investigated FBI Before
  https://www.zerohedge.com/news/2019-05-13/barr-appoints-us-attorney-investigate-fbidoj-spying-trump-has-investigated-fbi

  Hmmm....Steele is de reden dat de FISA spioneerde Carter Page en het trump campagne team. Volgens Steele zou Page betaald worden vanuit het russische consulaat in Miami. Er is niet eens een conuslaat in Miami! En verder FBI/DOJ gingen er klakkeloos vanuit dat Steele ter goeder trouw was terwijl duidelijk was dat meneer op de loonlijst stond van Fusion GPS. Dit bedrijf werd door de Clinton Foundation en door de "democratische" partij gesteund om modder naar Trump te gooien.

  Hoop dat Durham echt de pitbull is die de kopstukken van de democraten het vuur aan de schenen gaat leggen. Trouwens die hele Clinton Foundation moet (daarna) onderzocht worden, al was het alleen maar voor de miljarden voor Thaïti.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De. Clinton Fouundation en Brennan van de CIA en Clapper van de NDIA en de top van het DOJ en de top van de FBI.

   Verwijderen
  2. https://thehill.com/opinion/white-house/442944-fbis-steele-story-falls-apart-false-intel-and-media-contacts-were-flagged

   Ze hangen

   Verwijderen
  3. Het bewijs van fraude is overduidelijk. Nu nog achter de tralies.

   Verwijderen
 2. Niet de regering is onze vijand qua gezondheid maar de complotterroristen zoals jullie!! Jullie willen iedereen dood hebben en zwak, ziek en misselijk, niet de overheid. En aan kritiek ontvangen doen jullie ook al niet. Laf, achterbaks en haaks op wat jullie zeggen doen jullie dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan laat jij je toch lekker volspuiten, niemand die je tegenhoudt.

   Verwijderen
  2. Dat doet zowat iedereen, en vallen wij allemaal dood om Joop??? Nee he?? Dus bazel je maar wat...laat jij je vooral NIET inspuiten, dan lach ik zo meteen als je crepeert door een of andere ziekte waarvoor je je had kunnen laten inenten.

   Verwijderen
  3. Ren maar gauw naar de dokter, je bent toe aan je spuitje. Je verdient 'em.

   Verwijderen
  4. Ook voor volwassenen is het opfrisspuitje zeeer belangrijk; alleen ze doen het zo weinig, spuiten liever hun baby's vol...

   Verwijderen
  5. Je hebt geen mazzel als je een mazel injectie krijgt.

   Verwijderen
  6. National Vaccine Information Center

   Can Measles Vaccine Cause Injury & Death?

   https://www.nvic.org/vaccines-and-diseases/Measles/measles-vaccine-injury-death.aspx

   Verwijderen
 3. Je kunt vóór of tegen vcaccinatie zijn, of zoals ik wel voor, maar selectief.

  Maar dat geeft het aangehaalde artikel nog niet het recht cijfers zo te manipuleren en te verdraaien!!!

  Oh, zeker, waarschijnlijk zijn die cijfers nog waar ook!

  Maar er worden volkomen irrelevante grootheden gebruikt!

  Een absoluut sterftecijfer over ca. 18 jaar in de VS in een tijdvak waar de ziekte vrijwel niet optrad (dankzij een goede vaccinatiegraad overigens!) zegt helemaal NIETS!

  Of een ziekte ´mild´ of ernstig is hangt van de mortaliteit en morbiditeit af. Dat is: aantal gevallen per 100 000 geïnfecteerden.

  Wie weet heeft het artikel wel gelijk! Maar het kan, en mag niet overtuigen, zolang het niet eerst zijn cijfers correct en op een rij krijgt. Anders blijft het een geheel niet overtuigende oefening om appels met peren te vergelijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Overigens is het mogelijk een signaal dat hersenloze trol cruelman nu opduikt. Ondanks zijn zeer ernstige beperkingen weten we inmiddels één ding zeker: de idioot raakt nog geen toetsje aan wanneer hij geen zakgeld krijgt.

  Conclusie: Voor dit type zeer laag niveau betaalde trollen (Gisteren Jan Jansse, en straks Toktok, de gristenhomo! is blijkbaar weer een bescheiden budget vrijgekomen.)

  Een drol kan nog meer inhoudelijk reageren dan deze typen, dus blijkbaar is er een klein budget vrijgemaakt om dit blog te verstoren! Mensen, neem het niet persoonlijk op, lach er om of vermijd het.

  En sterkte, moderator, dit worden drukke dagen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Rootman: ben het niet altijd eens met jouw conclusies, maar hier sluit ik me volledig bij aan. Was ook al van plan om een comment over het zeer lage niveau van deze landverradende losers te plaatsen. Ze hebben een paar spuitjes teveel gehad en ik krijg ook het vermoeden, dat die Jansse de buitenechtelijke vader van gruwelmuts en tokeddytok is, jézus zêg: trio Hersenloos!

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen