vrijdag 3 mei 2019

Gaat Trump Venezuela aanvallen?

Trump en Putin hebben elkaar telefonisch gesproken. Het gesprek duurde anderhalf uur (!) en vond plaats op initiatief van de Amerikanen.

Trump zegt dat Rusland niet van plan is zich te mengen in het conflict in Venezuela.*

Geeft Rusland zich weer bij voorbaat over en kan Trump de invasie van Venezuela nu aanvangen?

Als je het Blik vraagt is dit het geval. Ernstig.

Uiteraard alles met propagandistische medewerking van de gehele door de CIA gecontroleerde Westerse media outlets als NOS en NPO als ook figuren als Sven Koopmans van de VVD.

*Update
Op de Russische tv was de weergave van het gesprek de volgende: Putin stelde: Geweld en inmenging van buitenaf staan een politieke oplossing in Venezuela in de weg. Het zijn de Venezolanen die gaan over de toekomst van Venezuela.

John Bolton draait inmiddels helemaal door. Die staat met het schuim in zijn snor te popelen om de F35's er op af te sturen.

44 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik accepteer die versie als zijnde wat trump ervan maakt. Heb inmiddels de Russische versie onderaan eraan toegevoegd, die inderdaad een iets ander accent geeft.

   Maar dat maakt voor mijn zorg, dat de VS verder gaan met geweld in Venezuela, er niet minder op. De Amerikanen zijn op oorlogspad, en "nobody will stop them". Ik ben daar niet blij om, maar het is mijn vrees. En al zeker de Westerse MSM zal ze niet stoppen. Die Westerse MSM is ook zo tevreden met de VS inmengingen in Irak, Libie, Syrie, etcetera; echte verbeteringen daar.... (ironiemodus voor als je het neit door had)

   "Weer"
   Ja, omdat Rusland de Amerikanen met hun onderworpenen zoals Nederland, niet kan tegenhouden. Moet ik het lijstje weer herhalen?

   "[en kan Trump de invasie van Venezuela nu aanvangen.]
   Dat kan hij proberen ja of het ook lukt, is een tweede."

   Ik vrees op basis van wat ik vandaag hoor, dat hij dat dus zal gaan doen. En wat maakt het nou uit of het lukt of niet? En wat is lukken? Kapot maken is wat ze doen, en dat is niet zo moeilijk, dat lukt altijd.

   En als de Saker het allemaal veel positiever ziet, heel fijn. Ik hoop dat ik er helemaal naast zit en Venezuela over 5 jaar weer het rijkste land van Z.Amerika is met een economische groei van 9% per jaar.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Trump heeft al vaker de waarheid ietwat geweld aangedaan.
  Ik vermoed eerder dat Putin hem in niet mis te verstane woorden heeft duidelijk gemaakt "handen af".
  Maar om geen gezichtsverlies te lijden komt Trump dat met dit smoesje voor de buitenwereld en natuurlijk voor zijn achterban.
  Gesteld dat ik het mis heb en Amerika gaat inderdaad een invasie plegen, waar blijft China dan? Die hebben ook grote belangen in Venezuela en die laten zich niet zomaar wegjagen, en nu zeker niet nu Amerika zo provocerend bezig is in de Chinese Zee om zelfs de Chinezen in hun eigen zee te verjagen, en met die onzinnige handelsoorlogen zijn ze ook niet bepaald op vriendschap uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NPO aanpakken.

  Kamer volgt Baudet: Geen extra belastinggeld naar NPO
  https://www.youtube.com/watch?v=barUsa35EGU

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hèhè, eindelijk hebben ze het door in Amerika dat zij zich voor de buitenwereld onsterfelijk belachelijk aan het maken zijn met hun onzinnige poging tot regime change.

  coup mislukt

  En natuurlijk zullen die westerse landen die zo graag baasje Amerika plezierden door meteen die coup te steunen nu ook aan hun publiek mogen uitleggen waarom het mislukt is. Tenminste als deze hele berichtgeving niet ergens op pagina 85 terecht komt waar niemand kijkt, en het dus een heel stille dood sterft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt: goed artikel, hier nog een grappige video aanvulling door Jimmy Dore: Venezuelan Coup Fails & So Does CNN

   Verwijderen
 5. Even wat anders, Ik lees hier dat Turkije misschien afziet van hun aankoop van de F35 en stopt met dat hele project.
  Nu hebben België en Nederland ook ingetekend op die F35 maar zonder de inleg van Turkije gaat dat vliegtuig -tig keren meer kosten dan het nu al kost, plus het gegeven dat het een, amper vliegende, mislukking is. Hoe gaan ze dat aan ons uit leggen? En kunnen we nog terug? Hoe gaat de NAVO reageren?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook ff wat anders, dumpen wij ons afval massaal in Afrika? Is dat normaal?
  https://secure.avaaz.org/campaign/nl/plastic_in_paradise_p19/?chwkZjb

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat is een schande.

   Vroeger ging alles naar China.
   Nu, sinds begin 2018, naar omringende landen, hoorde ik.

   Over Afrika wist ik niet zo goed.

   NB: ik ontvang de nieuwsbrief van AVAAZ, maar ik weet dat ze onderdeel zijn van Soros' organisatie.

   Zo'n organisatie bestaat aan de buitenkant voor 100% uit Goede Doelen Streven.

   Deels worden ze gebruikt om tweedracht te zaaien.

   Een ander deel van hun projecten is werkelijk zinvol.

   Het gaat Soros natuurlijk om dat eerste doel: tweedraqcht zaaien.
   Maar hij heeft het tweede deel nodig om zich achter te verschuilen. En om al die brave naieve mensen achter zich te scharen: om te helpen, of om handtekeningen onder petities te zetten.

   Verwijderen
  2. Sorry, dat Afrika neem ik terug; daar voor in de plaats "landen met een mindere economische ontwikkeling dan wijzelf"

   Verwijderen
  3. O, als er een goede haven is en een corrupte regering, zullen ze het daar zeker ook dumpen.

   Maar de havens zijn daar zeldzaam, en de afhandeling zal wel veel te lang duren om het goedkoop te maken. ( Schepen moeten te lang wachten.)

   Ik herinner me vaag dat nu China het niet meer ontvangt, het naar Vietnam en Thailand of Birma gaat.

   Verwijderen
  4. Verheul, als je dan toch weet wat de agenda is van Soros, waarom krijg je dan nog die nieuwsbrief? Of behoor jijzelf ook tot die door jou zo genoemde 'brave naïeve mensen'?
   Ikzelf heb, een jaar of 2 geleden, mezelf uit laten schrijven bij AVAAZ nadat ik een paar vragen had gesteld over hun geldschieter en ik daar geen net antwoord op kreeg.

   Wat die afvalberg betreft, plastic wordt voornamelijk uit olie gemaakt en dit is een heel goed recyclebaar materiaal wat weer door diezelfde plastic industrie gebruikt wordt in de vorm van korrels om weer nieuwe producten te maken. Hier schijn dat proces te duur te zijn (in België nog steeds geen statiegeld op plastic flessen) maar in 'derde wereld' landen is het wel een bron van inkomsten.
   Tot zover de goede kant van de zaak. Want er is natuurlijk ook een kwalijke kant en dat is dat we ook onze rotzooi daar neergooien en daar kan de plaatselijke bevolking soms behoorlijk last van krijgen, en weer hetzelfde verhaaltje, hier bij ons is dat weer veel te duur om zoiets zelf op te lossen.

   Verwijderen
  5. @ Matt,
   ik bouw mijn wereldbeeld op kennis over de opponent.
   Dus moet ik weten wat ze zeggen en doen.

   De meeste mensen bouwen hun wereldbeeld op enkele ervaringen, en blijven dat wereldbeeld daarna met veel felheid verdedigen. Als hun argumenten op zijn gaan ze de opponent zwart maken.

   Verwijderen
  6. Zo lees ik ook elke dag The Guardian, en volg de sites van de CFR en Project Syndicate. Tegenwoordig lees ik slechts de koppen van de Volkskrant, maar het AD en Nu.nl heeft nog veel nieuws zonder betaalmuur.

   Dat moet een dillemma zijn voor die bladen: teveel propaganda en niemand vindt het waard om het te lezen, of te weinig, en er ontstaan problemen met hun ´minders´.

   En dat terwijl wij gratis en voor niets kwaliteitsbronnen als MoA, de Saker, the Duran (youtube, de site vindt ik matig) en tot op zekere hoogte RT, en niet te vergeten déze site hebben! RI vind ik wel interessant, maar er zit een ultrarechts element in op Nazi niveau. Dat is minstens zo erg als de aluhoedjes die hier (!) en daar opduiken.

   Verwijderen
 7. TruNews geeft ons de info die echt belangrijk is, omdat die info ons vertelt hoe onze meesters diep in hun hart over ons denken, en dus hoe ze ons straks zullen behandelen:"precies zoals ze de Oekraiense lijfeigenen behandelden ( 1500-1800. Spietsen op een paal) en de Russen ( 1917-1948: 60 miljoen in de Gulag ) en de Gazanan ( kinderen dood schieten van veraf).

  Youtube: Jewish Racial Supremacy: Israeli Rabbi Says Jews Born to Rule Over Goy

  Hier de beelden met vertaling: https://youtu.be/11QEXebOrEo?t=1920

  ( dat is op minuut 32 van de TruNews uitzending.
  Op min 20 beginnen ze over dit onderwerp te spreken ( inleiding) aan de hand van Israel Shahak's boek dat ik hier al minstens 10 maal heb genoemd.
  TruNews: https://www.youtube.com/watch?v=11QEXebOrEo&feature=em-lbcastemail

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat je op deze draad"Pro-Vaxxer bij Pauw: "Ik ga de discussie niet aan!..." je flink op je vinger getikt wordt door 'TheTremor4 mei 2019 om 14:22' en ga je het nu weer over jouw oude stokpaardje hebben waarvan je zelf al zegt dat je het hier al 10x vernoemd hebt. Moet je niet eens bij jezelf ten rade gaan Verheul?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze draad van reacties had ik nog niet gezien: Schandalig!

   Het aangehaalde artikel verdraait en misinformeert!

   De HPV vaccinatie is een eerste succes. Naast de in NL voorkomende mortaliteit zijn er ook nog 2x zoveel vrouwen die misschien voor enige tijd ziektevrij, of minder ziek zijn met zeer zware, en nare chemo en chirurgie.

   Het feit dat het artikel dit onder de mat veegt zegt alles over het blind- ideologisch perspectief van de activistische auteurs.

   Stokpaardje? Ja. (vind ik soms ook- maar ik heb er ook een: het gristenzionisme, en uiteraard SEX!).

   Op de vingers getikt: nou nee!!!!!

   Verwijderen
  4. Ik heb Tremor al beantwoord op de andere draad.

   maar ik kan er nier ook nog wel iets over zeggen.
   "In de praktijk is nog niet bewezen dat het HPV-vaccin ook maar één geval van baarmoederhalskanker heeft voorkomen."
   Een negatief valt niet te bewijzen. Als iemand niet dood gaat, kun je niet bewijzen dat het ligt aan de pil die hij nam of het dieet dat hij gebruikte.

   ***
   "Het risico om te overlijden aan baarmoederhalskanker voor een volwassen vrouw is 0,003% "
   In de 60 jaar dat ze volwassen is, heeft ze dus 0,2 % kans dat ze er aan overlijdt. En 0,4 % kans dat ze het krijgt, maar dat ze na een operatie en 2 jaar in spanning te zitten , opgelucht adem kan halen.
   Kun je allemaal voorkomen met een injectie.
   ****
   -" De sterfte aan baarmoederhalskanker was in 2017: 200 vrouwen "
   Als we elk jaar 200 levens kunnen redden ( en 400 angstige bhk patienen die wel overleven na een operatie ) kunnen voorkomen, hoeveel jonge meisjes in een rolstoel is dat ons waard?
   Waar slaat de balans om?
   Bij 1 meisje in een rolsoel?
   Bij 10 meisjes in een rolstoel?
   Of bij 200 meisjes in een rolstoel?
   Wil iemand liever kanker krijgen en sterven dan in een rolstoel zitten? Als je in een rolstoel komt heb je de vrije keuze om te sterven. Als de bhk je doodt is dat gen keuze. Die vrouwen zouden misschien wel kiezen voor een rolstoel, maar ze kunnen er niet voor kiezen.
   *****

   "Hoe lang is het HPV-vaccin ‘werkzaam’ – niemand die het weet?!"

   Nu niet, maar zodra de gevaccineerde meisjes toch HPV krijgen, weten we dat ze niet meer beschermd zijn. Dan kunnen ze weer vrij besluiten of ze een vaccinatie willen of niet.
   ****

   De rest van Tremor's betoog is niet van belang, maar dat ga ik hier niet duidelijk maken. ( Alleen als iemand er expliciet om vraagt)

   Verwijderen
  5. @ Sofia
   "Dit in tegenstelling tot hoe geweldig ze ons nu behandelen. Je hebt het nog steeds niet door ..............."

   Maak jij dan maar duidelijk wat ze ons nu aan doen.

   Ik heb al vaak uitgelegd dat ze in elk geval de Neocon oorlogen er door drukten: 100 miljoen levens naar de klote.
   Massa-emigratie en bij ons massa-immigratie.
   Onze landen gedestabiliseerd, voor heel lange tijd... of voor àltijd? Gedrag is grotendeels genetisch... Twee groepen die tot elkaar veroordeeld zijn, maar genetisch flink verschillen zullen elkaar op gezette tijden uitmoorden: Hutu's en Tutsi's bijvoorbeeld. Is dat onze toekomst? De usuals Susp[ects hopen dat van harte. Dàt is hun doel.

   Moetik nog speculeren over WO1 en WO2 ? Zouden die hebben plaatsgevonden zònder joodse inmenging?

   Zouden onze huwelijken zo massaal stranden als ze niet d pornografie 'normaal' hadden gemaakt ?

   Moet ik verder gaan?

   Voor mensen als Matt helpt het toch niet. Hij zal het nooit leren. Want Matt zegt: "Ik heb geen last van ze hoor". Hij denkt waarschijnlijk dat joden die mensen zijn die in Antwerpen met grote bonthoeden en zwarte rokken en pijpenkrullen rond lopen.
   Hij weet niet dat 50 % van 'onze vertrouwde gezichten' op TV joods zijn. En dat de rest in feite shabbes-goy is: ze voelen wel nattigheid, maar kiezen voor hun eigen carriere en offeren dus het leven van hun kinderen op.

   Verwijderen
  6. @Jan: gedraag je nou eens en wil je om nog meer verwarring over vaccinaties te voorkomen op de betreffende plaats reageren.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. @ Sofia,

   de enkeling die door heeft dat we in een gevangenis zitten ( hun gevangenis), die hebben ze al gelocaliseerd. Via de zaken die we op internet schrijven. Daar zijn algoritmen voor. En wie er uit wordt gezeefd door het algoritme wordt dan door een mens in de gaten gehouden. (de docu die in de vs WAS GEMAAKT EN DOOR aL jAZEERA IS UITGEZONDEN, liet dit goed zien. Het werd letterlijk zo uitgelegd.

   De kans dat de massa het door krijgt is heel klein. Als ik zie hoe weinig de mensen op dit blog door krijgen, ondanks alle bewijzen die je ze voor houdt, dan begrijp ik dat de zaak verloren is.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. Verheul, hou aub op met jouw belachelijke onzin, zeker naar mij toe.
  Alsof iedere jood op tv of waar dan ook tot jouw clubje behoort en mij wat wil aandoen.
  En ik herhaal het nogmaals: IK laat mij niet gek maken door jouw onzin terwijl jij jezelf er al helemaal knettergek door hebt laten maken. Moet ik ook verder gaan?
  Van jou hoef ik ECHT niets te leren.
  Heb je het over 'verdeel en heers' Verheul, jij bent er een meester in!

  Ga toch op jouw eigen blog zitten in plaats het hier te verzieken met jouw ellenlange 'verhaaltjes'.
  Niet voor niets dat het aantal reageerders hier flink gedaald is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Matt, al laat ik je elke dag rabbi's zien die ronduit zeggen dat jij hun slaaf zult worden, en dat dat ook zo hoort te zijn, dan nòg zul jij het niet geloven.

   Als worden al jouw buren immigranten, dan nòg zul je niet zien wie dit zo heeft geregeld.
   Het interesseert je ook niet: je gaat lekker die nieuwe buren haten. Die mensen zijn hun huis verloren door jouw blindheid, maar dat zul je nooit door krijgen.

   We zien dus het ene slachtoffer dat het andere het leven verknoeit. Maar de oorzaak identificeren? Nee, dààr heeft Matt geen tijd voor.

   Ik geloof niet dat je hier ooit een link hebt geplaatst van een boek of artikel waar enige nieuwsgierigheid of wetenschappelijkheid uit blijkt.
   Wat dat betreft kun je nog een voorbeeld nemen aan onze chauffeur die tenminste nog één boek heeft gelezen.

   Verwijderen
  2. We moeten niet vergeten dat het 4 mei is. Zoals elke keer meer wordt het verslaan van de nazi´s elk jaar meer ipv een odenherdenking een ´jodenherdenking´.

   Ik maak me er niet druk over, maar draag wel mijn steentje bij in ontmaskering.

   Wie dan ook hun meesters mogen zijn, momenteel is het evangelical (gristen zionisten) gristendom het meest gevaarlijk, en het meest makkelijk te pareren.

   Verwijderen
  3. Wat een onzin weer Verheul. Heb jij je pilletje wel gehad vandaag?
   Toevallig heb ik immigranten als buur en ik haat die echt niet. Waarom zou ik. Die mensen hebben mij niets misdaan. Dat er anderen zijn die de oorzaak zijn van al die bommen op hun thuisland daar moet je net zo goed de schuld leggen bij zowel jouw als mijn regering die het allemaal toelaten en zelfs volop meedoen. Allemaal joden?
   En jij weet het zo goed, geef hun naam, adres en tel.nr zodat wij met z'n allen die echte daders kunnen aanpakken.
   Met een hoop algemeenheden en veronderstellingen en verdachtmakingen en zelfs fantasietjes kom je er niet.
   Vroeger had ik een bankier, toevallig ook een jood, en die heeft mij heel netjes een hypotheek voor aankoop van mijn huis vertrekt. Behalve de rente incasseren heeft hij me echt niets gedaan.
   En of ik lees? ik heb hier meer dan 500 boeken in mijn rekken, maar ik ga hier niet de schoolmeester uithangen omdat ik denk het allemaal beter te weten. Dat laat ik aan jou over, als zijnde daar ook een meester in te zijn.
   We hebben het hier al vaak genoeg gehad over de oorzaken , vermoedelijke daders, NWO enz. en dat jij hiermee naar bed gaat moet jij weten. Als je dan toch tot in den treure JOUW mening wenst te verkopen doe dat dan op jouw eigen blog. En als er daar amper bezoekers komen mag jij je afvragen waarom dat zo is.
   Maar ondertussen word heel dit blog weer verpest door al die flauwe kul dus ik hou het voor gezien.

   Verwijderen
  4. @Matt: "Ga toch op jouw eigen blog zitten in plaats het hier te verzieken met jouw ellenlange 'verhaaltjes'."
   Juist ja! Hij zit hier alles te verwarren, waarschijnlijk omdat zijn eigen blog door (bijna) niemand bezocht wordt.

   Verwijderen
  5. Matt: " geef hun naam"

   Ik heb hier gisteren nog Arnon Grunberg ontmaskerd. ( voor zover dat nog nodig was.)
   Kijk uit je doppen en je zal zelf een steeds langere lijst krijgen.

   Je blijft anecdotisch bewijs aanvoeren: mijn buurman, mijn bankier.
   Het gebeurt helemaal niet op dat niveau.
   Je weet blijkbaar helemaal niks van banken en geldschepping , van fractional reserve, hoe je een boom creeert (nadat je in aandelen bent gegaan) en hoe je een crisis creeert ( vlak nadat je jouw aandelen voor hyper prijzen hebt verkocht.)

   Nogmaals: wie er geen interesse in heeft zal het nooit zien.
   Daarom zijn we ook dodo's.
   Daarom lachen ze ons gewon uit.
   Daarom maken ze vlak voor ze vliegtuigen in het WTC vliegen een tv serie waarin dat gebeurt.
   Gewoon, om te tonen dat je de massa àlles wijs kan maken, àlles , àlles.
   En altijd weer.

   Ik vroeg niet of je een huis vol boeken had. Ik vroeg of je er wel eens een gelezen had. Dat is in de praktijk een gigantisch verschil hoor. ( voor de goede orde: zelf lees ik bijna niks. Maar wel heel erg veel artikelen. En vermoedelijk heb ik een neus voor goede info. Overal lees ik nu verhalen over Kevin MacDonals en zijn boeken. Ik heb ze al 20 jaar gel;eden gekocht en alle drie gelezen.
   Israel Shahak ken ik al vele jaren. Ooit heb ik op een bepaalde plaats met koeieletters 'Yinon Plan' geschreven. Dat is zeker 10 jaar geleden. Nu verschijnt er elke week een artikel waarin ik dat tegen kom.

   De clou is: interesseer je voor de kern van de zaak. Niet voor alle symptomen die uit die kern voortkomen.
   De kern blijft. De symptomen veranderen, maar je kan ze voorspellen en direct begrijpen als je het systeem kent.

   Ach, waar verlies ik mijn tijd aan.... Als iemand het niet snapt, dan zal het wellicht ook nooit komen.
   En daarom zijn wij dodo's: hier zijn we niet tegen opgewassen. Hier zijn we te licht...

   Het is zo simpel om de mensen met wat bloed en puin (een aanslag, een valse vlag aanslag) te overtuigen wie de kwaden zijn. En het domme volk zal daarna nooit meer van mening veranderen.
   Ze hebben wel wat anders te doen dan hun toekomst te redden: biertje drinken! TV kijken !

   Verwijderen
  6. @ Rootman,

   Die evangelicals zijn an sich niet gevaarlijk natuurlijk. Ze zijn gevaarlijk omdat ze gecoopteerd zijn, omdat ze 'weaponized 'zijn door de joden.
   Ik meen dat het Samuel Untermeyer was die Skofield op droeg om de bijbel zodaniog te vertalen dat het gunstig was voor de joden: de Scofield bible.
   Op die manier zijn de Evangelicals strijders voo rIsrael geworden. Uit domheid dus.

   Ergens op mijn blog heb ik een lijst van 200 steden en landen waar de joden ooit zijn buiten gegooid.

   Daarom is het voor de joden duidelijk: àlle goyim zijn slecht. In feite dieren of slaven. Het is beter om ze te doden. Allemaal. Amalek (dat zijn wij dus) moet je uitroeien.

   Die rabbi die ons tot slaaf wil maken is de kwaadste nog niet !
   Dat gaat ie niet voor mekaar krijgen !

   Hoe graag denk je dat de Israeli's àlle Gazanen tegelijk in een gaskamer zouden drijven ? heel graag natuurlijk. Maar de tijd is nog niet rijp. Het is nog: 'darkei Shalom'.
   Israel moet nog rekening houden met de mening van de goyim.

   https://xevolutie.blogspot.com/2014/12/427-yossi-gurvitz-when-israel-is-mighty.html

   Verwijderen
  7. Verheul, nu echt mijn laatste reactie naar jou.
   Jij matigt je teveel aan met zaken zeker over mij aar je totaal geen weet van hebt, of niet wil weten of simpelweg vergeten bent. Een voorbeeld: Ik heb een poos geleden hier een link geplaatst naar de film 'Tribe' waarin haarfijn de geldcreatie word uitgelegd, Ook de uitleg hoe een bankencrisis word veroorzaakt en hoe bedrijven als Monsanto zo machtig kunnen worden. Jij reageerde daarop dat je het een te lange rit vond en hebt hem toen niet uitkeken.
   En dan durf jij me te beschuldigen van onwetendheid.
   Ik heb hier al vaker diverse linken naar interessante artikelen geplaatst terwijl jij het bij "jouw tientallen dezelfde linken" houd.
   Ik ga verder totaal geen tijd meer aan jou besteden, tenzij het in een toepasselijk cartoon is, want met jou is gewoon niet op een normale manier te praten omdat jij in jouw miserabele cirkeltje blijft ronddraaien en iedereen die daarin niet mee gaat als dom, of onwetend of wat dan ook beschuldigd. Psychopathische trekjes noemen wij dat meneer Verheul. Als je dan toch zo nodig de wereld wil veranderen doe dat dan op een fatsoenlijke manier en niet op de manier zoals jij doet, met dat betweterige ruzieachtige gedrag. Je krijgt precies het tegenovergestelde resultaat, en dat heb ik je een paar jaar geleden ook al gezegd.
   Je hoeft hier niet op te reageren want ik reageer er ook niet meer op. Einde verhaal.

   Verwijderen
  8. De gristenzionisten evenals anglo-neocons zijn gevaarlijker, en makkelijker te bestrijden omdat, ze zich buiten de parasitaire niche begeven. In die zin goed te vergelijken met niet- muis geïnfecteerden met Toxoplasma gondii (geïnfecteerde muizen verliezen hun angst voor katten, maar geïnfecteerde vrouwen worden een beetje feminist en cat-lady) Bij niet muizen geldt de 5 % regel niet streng meer. Toxoplasma is een studie op zich waard.

   Maw. De gristenzionisten zijn veel talrijker, en bovendien waar nodig 100% expendible. Maatr omdat het een voorspelbaar soort zombies zijn, sekteleden, zijn ze relatief makkelijk te bestrijden.

   Verwijderen
  9. Matt,
   ik heb enkele jaren besteed aan 'geld en geldcreatie', Heb er een reeks blogs over gemaakt.
   Jouw video hoef ik dus niet te zien.

   Ik heb nooit gemerkt dat je iets had bekeken waar ik naar linkte.
   De video waar ik vandaag naar link heb je met zekerheid niet gezien.
   Je ziet daar dat er op de Militaire Academie aamn de soldaten wordt geleerd dat:
   1) Je onschuldige buirgers mag doodschietebn
   2) Dat de goyim het liefste slaf van de joden willen zijn.
   3) Dat Hitler gelijk had: dood de zwakkelingen, gebruik je kracht.

   Dit soort verhalen kom je wel vaker tegen. Maar dit is de Elite Militaire Academie war dus het wereldbeeld van de toekomstige israelische Leiders wordt gevormd.
   En volgens mij: het wereldbeeld van de lieden die ons nu al in een houdgreep hebben waaruit we nooit meer los komen: want dan plegen ze de Samson optie: 'wij dood?(*) dan jullie ook allemaal."
   (*) Dit zeggen ze al wanneer ze de macht zullen verliezen die ze nu nog hebben: dat het hun dood is. Klopt ook wel als je weet dat ze hier al 3000 jaar naar streven.

   Dat jij denkt dat ik steeds hetzelfde vertel is fout van je. Vandaag heb ik vele uren naar de verhalen van Gore Vidal geluisterd. heb al reklame voor hem gemaakt. Maar hget onderwerp hier is HPV, dus was er geen ruimte voor Vidal.
   Dat ik vaak op ;'de joden'terug kom dat komt omdat zij al die zaken waar we het over hebben, organiseren.
   Volgens mij moet je àltijd over de oorzaak praten, zelden over de gevolgen. Hier wordt het te vaak omgedraaid.

   Verwijderen
  10. Het goed te lezen boekje ´Parasite Rex´, van Zimmer is zeer onthullend en interessant over deze, bij het publiek vrij onbekende materie.

   Verwijderen
  11. Het behandelt volgens mij ook co-evolutie (ik heb het meer dan 10 jaar geleden gelezen), waarbij de infectant steeds MINDER virulent wordt.

   Daarom voor mij geen dodo´s, geen samson optie, geen roepen in de woestijn en onheilsprofetie.

   Wat niet betekent dat ik waarschuwingen niet waardeer.

   Verwijderen
  12. Leg me nu eens uit waarom wij geen dodo's zijn?

   Bedoel je dat we door hebben wat ons bedreigt?
   Bedoel je dat we snappen hoe de propaganda in elkaar zit?
   Bedoel je dat die 25 mensen in Manhattan NIET in staat bleken om de hele wereld wijs te maken dat Saddam dood moest? ( Zoals Tom Friedman heeft opgebiecht)
   Hoe zit het met dat MINDER virulent worden van de infectie?
   Is Amerika minder fanaat pro-Israel geworden met de jaren?
   Ken je de uitspraken van Golda Meir en Martin van Creveld over de Samson Optie? Denk je dat Netanyahu MINDER fanatiek is dan Meir of Creveld?
   Of zit je gewoon een beetje jezelf gerust te stellen?

   Memes zijn geen infectanten.
   Memes kunnen best sterker worden naarmate ze meer aanhangers krijgen: het geeft de opstandeling moed. Er komt sociale controle / dwang. Confirmation Bias doet zijn werk: door de gekleurde slachtoffer bril doet men alle waarnemingen.

   In de biologie : een infectant zal nakomelingetjes krijgen die minder perfect zijn, en dan minder sterk/virulent.
   Zal best wel.
   Maar een meme / ideologie / geloof , dat is echt iets anders.

   Verwijderen
  13. Volgens mij gehoorzaamt het aan dezelfde wetten. Er is duidelijk wel veel aan de hand met het evenwicht. Uitsterven van dieren door infectie is volgens mij nog nooit voorgekomen, planten worden soms wel bijna weggevaagd (bv de iepziekte).

   Meer virulent is niet sterker. Virulenter strains doden de gastheer en zijn dus minder succesvol. Men zou de onmetelijke arrogantie van neocons en protocol typen als een toename van virulentie kunnen zien. Dan komen we weer op het thema wat in veel vampierfilms speelt: een groep jonge, rogue vampiers die overmoedig worden, een bedreiging vormen voor de old school vampiers en de mensheid. Het eindigt altijd met het uitroeien van die te gevaarlijke (te virulente) groep, alhoewel er meestal wel een eitje of zo in een put rolt voor een nieuwe uitbraak in een 2e episode.

   Waarom is dat thema zo frequent, spreekt het zo aan? Volgens mij is dat niet zo zeer bedacht, maar is het zo inherent logisch, zelfs ook nog in de tijd dat wijzelf nog maar bacteria waren.

   Verwijderen
  14. Jouw scenario is anders: dan blijft een herrenvolk met wat horigen en veel slaven over. Een soort ultra- feodale wereld. Dat scenario zou misschien kunnen, is op lokale schaal hier en daar in de historie ook wel gebeurd, maar ook dat is een fase. Er zijn nl veel te veel predatoren in dat scenario om het stabiel te houden. Veranderen die beren (die predatoren) dan ineens in koala´s en pandabeertjes? H. Sapiens als soort heeft nog steeds veel te veel agressieve primatentrekjes in zich om een stabiele maatschappij te vormen, en als soort doen we daar toch al 5 miljoen jaar over!

   Verwijderen
 9. Zojuist gehoord van Gore Vidal: In 1950 werd in de VS een geheim plan gemaakt. Een soort PNAC Plan.
  Om flink te gaan bewapenen. Om Rusland als een gevaarlijke Vijand te gaan afschilderen. om de Koude Oorlog in te stellen.
  Etc.

  Hier Vidal: https://youtu.be/DbOQcHZSY_Q?t=3272

  https://en.wikipedia.org/wiki/NSC_68
  NSC 68
  From Wikipedia, the free encyclopedia
  Jump to navigationJump to search
  United States Objectives and Programs for National Security, better known as NSC 68, was a 66-page top secret National Security Council (NSC) policy paper drafted by the Department of State and Department of Defense and presented to President Harry S. Truman on 7 April 1950. It was one of the most important American policy statements of the Cold War. In the words of scholar Ernest R. May, NSC 68 "provided the blueprint for the militarization of the Cold War from 1950 to the collapse of the Soviet Union at the beginning of the 1990s." NSC 68 and its subsequent amplifications advocated a large expansion in the military budget of the United States, the development of a hydrogen bomb, and increased military aid to allies of the United States. It made the rollback of global Communist expansion a high priority. NSC 68 rejected the alternative policies of friendly détente and containment of the Soviet Union.[1]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Viel me trouwens op dat Vidal ook zegt dat de oostblok landen in 1945 een buffer zijn die Stalin terecht opeiste. Niet een soort verovering uit egoisme.

   Verwijderen
 10. Word vandaag lid van de grote Illuminati en word rijk en beroemd. Bent u op zoek naar wijsheid en kennis? Ben je een zakelijke man / vrouw, predikant, politicus, muzikant, dokter, voetballer, student? Wil je een beroemde artiest of een acteur zijn (e t.c) en wil je rijk, krachtig en beroemd zijn in de wereld? Doe mee met de Illuminati New World Order en laat je dromen uitkomen. Elk lid ontvangt elke week een bedrag van $ 500.000,00 dollar met een auto. Neem contact op met de grote Illuminati: iluminatiso220@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen