zondag 2 juni 2019

Amerika-verheerlijking bij de NOS

D-Day herdenking komt eraan en niemand die er aan kan of mag ontsnappen: Amrikanen = Onze bevrijders. Punt. Zojuist een bijna uur durende reportage bekeken over de D-day vlag die een Rotterdamse ondernemer voor 5 ton heeft gekocht en nu wil schenken aan het Amerikaanse volk, via Donald Trump.

Keerpunt?
De reportage gaat op bezoek bij een Amerikaanse vlaggenfabriek en medewerkers komen aan het woord wat die vlag allemaal niet betekent. Aan goeds wel te verstaan. Tegen het eind van de reportage komt de voice over: "D-Day, het keerpunt in de Tweede Wereldoorlog". Daar valt wellicht wat op af te dingen. Was dat niet Stalingrad (inmiddels Wolgograd)? En de Amerikanen als de bevrijders van de oorlog te beschouwen, zonder de Sovjets te noemen, die 20 keer meer manschappen en nog veel meer burgers verloren in de strijd, is dat wel correct? En dat alles met de huidige en recente misdaden van de Amerikanen van Dresden, via Hiroshima, via Vietnam via Irak en Libie naar Syrie, is opmerkelijk te noemen.

Ander nieuws...

Oostenrijkse soep.
De Oostenrijkse coup was een geo-politieke coup.

NPO met Frits Barend draait volle toeren in oorlogshetsen
Meer geld aan wapens? Ja, is morele plicht aan Amerikanen, anders hadden we nu wellicht Sovjet bewind. Frits Barend maakt het donderdag 29 juni wel erg bond in zijn gedienstig zijn aan de Baas van Nederland Amerikaanse Ambassadeur in Nederland, Pete Hoekstra, die eist dat Nederland meer wapens gaat kopen en gebruiken... omdat het anders niet eerlijk zou zijn voor de Amerikaanse bevolking. Nou Pete, in plaats van wij meer geld uitgeven, misschien kunnen de VS iets minder aan wapens uitgeven. Leg het jullie bevolking eens voor. Desnoods in een referendum. TRY IT.

Wat is er met Thierry aan de hand?
Naar nu blijkt, belooft ons Thierry, na zijn onvoorwaardelijke steun aan Israel, nu ook eeuwige trouw aan de Amerikanen, en is Pete zijn vriend.

Assange
Assange wordt geestelijk gemarteld door de Britten, aldus een vertegenwoordiger van de VN. De Britten ontkennen in alle toonaarden. Hoe het ook zij, dankzij Assange weten we een stukje meer van de barbaarse daden van de VS en hun handlangers, zoals het gewoon doodschieten van mensen in het volle daglicht in een land dat hen niets gedaan heeft. Hoe komt het dat je grofweg mag zeggen dat de gereguleerde media, met een Erik Smit als geniepig pionnetje, de ogen niet knippert bij de behandeling van Julian, het eigenlijk wel prima vindt, en de vrije media wel te doen heeft met Assange?

Pence heeft het er druk mee (oorlog)
Bij een voordracht voor West Point werden nogal wat landen en werelddelen genoemd waar de officieren mogelijk naar toe gestuurd gaan worden. Pence heeft het er maar druk mee.

Lugansk 5 Jaar geleden
Het is alweer vijf jaar geleden dat de luchtmacht van het Oekraïense regime het gemeentehuis van Lugansk bombardeerde met 8 doden en vele gewonden als gevolg. Het Westen heeft er nooit een kritische opmerking over gemaakt. Nederland ook niet. Nederland was pas ontsteld toen een vliegtuig met Nederlanders uit de lucht geschoten werd. Dat het Oekraïense regime die gehele tijd, dus van 1 juni tot 17 juli daar dit soort horror luchtaanvallen uitvoerde en het verzet daar, logischerwijs, en met succes, de vliegtuigen soms uit de lucht schoot, is nooit aan de Hollandse kijkbuiskinderen verteld.
5 Vrouwen en 3 mannen kwamen om bij de Oekraiense regime luchtaanval op het gemeentehuis van Lugansk, 1 juni 2014:

Kosiuk Vladimir Kukurudza Inna Gizai Aleksandr Dolzhenko Nina Polezhaev Sergei Arkhipova Natalia Cherkes Galina Galina Tishchenko

Zhukov neergehaald
Vergeet Stalin. Het was de Russische maarschalk Zhukov met zijn Sovjet soldaten die Europa bevrijd hebben. En terwijl de VS zich opmaken voor een mooie D-Day-herdenking en het Amerikaanse regime nog twijfelt of het hun President zal behagen de vlag op te halen, daar worden in het door hen gecommandeerde, en met de EU geassocieerde, Oekraïne de laatste herinneringen aan Zhukov neer gehaald. Gewoon. Omdat het kan. In Kharkov. In de Europese pers, laat staan de Nederlandse, iets over gelezen? In Amerika wordt het feit wel opgepikt. Omdat bewegende beelden altijd nog meer zeggen dan woorden en foto's, onderaan dit artikel de bewegende beelden.

Koopmans Meets Pompeo
Onze volg-Parlementarier, Sven Koopmans ontmoet morgen, kort, Mike Pompeo. Hij vroeg via twitter wat hij met hem moet bespreken. Wij stuurden hem deze grafiek met het verzoek dat als Pompeo weer begint over meer geld naar wapens, Pompeo eens moet overwegen dat de VS wellicht eens een centje minder gaan uitgeven aan bommen en granaten. Misschien ook beter voor het milieu en de CO2 uitstoot... De VS met de grotere Europese partners geven al meer dan 14 keer meer uit aan wapens dan Rusland...

Mexicaanse President twittert naar Amerikanen toe

Wie duidt deze tweet?

Mexicaanse President: "De Mexicaanse regering is vriend van de regering van de VS. De president van Mexico wil vrienden blijven met president Trump. De Mexicanen zijn vrienden van het volk van de VS. Aan hen zeg ik vanuit Paraiso: We zweren dat niemand tussen onze mooie en heilige vriendschap komt."


Barry Hughes overleden
Icoon van mijn jeugd, Barry Hughes overleden. 

80 opmerkingen:

 1. Het is een offensief.

  Hier Elsevier:

  Ambassadeur Pete Hoekstra heeft helemaal gelijk met eis hogere defensie-uitgaven
  De Amerikaanse oproepen aan Nederland om het defensiebudget op te schroeven, klinken steeds luider. Terecht, schrijft Arendo Joustra.

  Hele volksstammen hebben in Nederland kunnen studeren of een uitkering kunnen ontvangen, omdat de Amerikaanse burgers zo aardig waren onze verdediging tegen de Sovjet-Unie en Rusland te betalen. Met het geld dat Nederland zo uitspaarde, konden universiteiten worden betaald en een royaal sociaal stelsel.

  Alle reageerders zijn al even ongeïnformeerd.
  Ik heb- tegen beter weten in - maar weer eens een korte reactie opgestuurd.
  Kreeg bericht: Moderatie volgt.
  Nu staat er niks meer. Afgevoerd? Of zal het over een week worden geplaatst, als werkelijk niemand daar nog kijkt? ( Die tactiek gebruikt men ook vaak.)
  Mijn reactie:
  Amerika bestaat 243 jaar. Ze heeft twee buurlanden : Canada en Mexico. Toch voerden ze elk jaar wel ergens oorlog: in 222 van de 243 jaar. "Ministerie van Defensie?" Is dat niet een beetje misleidend ?
  Om een voorbeeld te geven: de Yugoslavië oorlogen zouden helemaal niet nodig zijn. Er was een voorlopige vrede getekend. Het was Clinton die eiste van Tudjman dat hij niet langer akkoord zou gaan. Lees de memoires van Robert Owen. of luister naar deze discussie op Oxford UYniversity , op minuut 15: ( Youtube) Humanitarian Intervention | Head To Head Debate | Oxford Union
  https://youtu.be/91WpiXu4oic?t=1477

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Arendo Joustra ziet er oud genoeg uit uit om actief de jaren 80 te hebben meegemaakt en zou dus moeten weten dat we de bescherming van de Amerikanen destijds helemaal niet wilden.

   Ook is het interessant om te melden dat toen de USSR ophield met bestaan, en de grote vijand zichzelf de das om had gedaan, het budget van 'defensie' in de VS omhoog ging.

   C/ Er was geen koude oorlog. Het enige wat er was was ophitsing van de Amerikaanse (en Nederlandse) bevolking die moesten geloven dat er een grote boeman woonde in het oosten die alleen verslagen kon worden met... Geld, veel geld. Toen die boeman niet meer geloofwaardig bleek als boeman, werd er een andere boeman gezocht om het wapenbudget mee te kunnen rechtvaardigen.

   Dat alles weet Arendo Joustra ook wel, maar dat mag hij van Elsevier niet zeggen, want dan gaat Elsevier op de fles. Overigens (dit valt te na te googlen) heeft het concern Elsevier veel aandelen in de wapenhandel, wat wel eens tot boze briefjes leidt en verder, als nu weer blijkt, ook niks.

   De vrijheid van het journalistieke beroep is magiër spelen die het uitgaven patroon van een bepaalde belangengroep, in Joustra's geval de wapenlobby, probeert te rechtvaardigen voor de bühne. Meer is het niet.

   Verwijderen
  2. Publicatie (dat Elsevier de wapenhandel omarmt) gevonden

   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1809159/

   Elsevier zegt hiermee gestopt te zijn. Maar Joustra toont aan van niet.

   Dat het maar helder mag zijn.

   Verwijderen
  3. Deja vu

   PCR beschrijft
   1) dat wapens en recruten voor een op hand zijnde oorlog nodig zijn
   2) dat de koude oorlog alleen maar om geld ging van burgers naar wapens
   3) dat de VS geen boeman nodig voor voorspoed (de wapenindustrie daarentegen...

   https://www.paulcraigroberts.org/2019/06/02/two-contrasting-commencement-addresses-a-half-century-apart/

   Verwijderen
 2. @Dawg
  Vergeet ook niet dat Obrador de banden met Rusland ietsie pietsie aanhaalt, dat hij als een van de weinigen in Latijns Amerika, samen met Cuba en Bolivia achter de rechtmatige regering in Venezuela staat, en zo zullen er nog wel wat dingetjes (geweest) zijn waar AMLO, zoals de president vaak genoemd wordt, dingetjes heeft gedaan die bij de Amerikanen niet helemaal in het juiste keelgat terecht zijn gekomen... Die waanzinnige importheffingen zouden daarom wel eens met wat anders of met wat meer te maken kunnen hebben dan "straf voor immigratie".

  Is het sowieso wel logisch om Mexico met een zuidelijke grenslijn en kustlijn die groter zijn dan de grenslijn tussen Mexico en de VS verantwoordelijk te houden voor doorlaten als het de VS blijkbaar zelf ook niet lukt hun eigen grens te bewaken? Wellicht zouden ze wat miljardjes van die bijna 700 aan wapenuitgaven voor de grens kunnen gebruiken ipv een handelsoorlog met het arme Mexico te beginnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn interessante tijden: http://thesaker.is/special-china-sitrep-analysis-by-larchmonter445/

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk, Ben.
   Spectaculair artikel als ik de comments lees..
   Zie ook cooment van Serbian girl.
   Moet het artikel zelf nog lezen.

   Verwijderen
 4. De Russische president Poetin is niet uitgenodigd voor de start van de herdenking en viering van 75 Jaar Vrijheid op 31 augustus in Terneuzen. Reden is dat de Russen niet bij de bevrijders van Nederland horen, zei commissaris van de Koning in Zeeland Han Polman maandag in Wageningen.

  Lees ook – Donald Trump slaat uitnodiging koning Willem-Alexander af
  Wel zei hij dat regeringsleiders en staatshoofden zijn uitgenodigd van alle landen die hebben meegevochten om in Nederland een einde te maken aan de Tweede Wereldoorlog. Een aantal hoge gasten heeft al toegezegd volgens Polman. Ook naar de Duitse regering is een uitnodiging verzonden

  --> Russen niet, Duitsers wel uitgenodigd...

  https://tpo.nl/2019/06/03/vladimir-poetin-niet-uitgenodigd-voor-herdenking-75-jaar-vrijheid/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar mijn weten liggen er een aantal Sovjet strijders begraven op de ere begraafplaats in Leusden maar dat waren slechts krijgsgevangenen natuurlijk, die hebben geen poot uitgestoken.

   Verwijderen
 5. Julian Assange Writes a Warning Letter To The Public—What's Inside Will Send Chills Down Your Spine
  https://www.youtube.com/watch?v=RiIGUPXBg3E

  De gezondheid van Assange gaat achteruit. Het zou me niks verbazen als de moeder van Julian gelijk heefe als ze zetd dat ze hem langzaam dood maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Insight Vox: NSA Whistleblower Bill Binney on Surveillance, Censorship and Julian Assange

  https://www.youtube.com/watch?v=nV5QGz7V9UM

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed Nieuws !

  Op EW is de stelling geponeerd: "Nederland moetPutin alsnog uitnodigen voor de viering van 75 jaar bevrijd"

  De overgrote meerderheid van cde Elsevier lezers zegt: "Ja , zeker !"

  Dat valt me erg mee van deze moslimbashers.


  https://www.elsevierweekblad.nl/stelling/achtergrond/2019/06/nederland-moet-poetin-alsnog-uitnodigen-voor-75-jaar-vrijheid-691666/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zihni Ozdil nam afscheid van TK.

  Weet weinig van hem, maar ik denk dat hij respect verdient.
  Mooie woorden van mevr Arib.

  Klaver kwam nog meteen bos bloemen en een hug. Hij gaat vooruit: vorige weekl stak hij nog een mes in de rug van Ozdil: er werden - volgens mij- me too achtige zaken gesuggereerd: dat hij zijn grenzen niet kende.

  Honderd keer meer respect van Ozdil dan voor Klaver.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De studieschuld dat zijn de ketenen waarmee men de toekomstige elite aan de ketting wil leggen.

   Waarom kon men vroeger wèl gratis onderwijs leveren?

   Waarom kan het in doodarme landen als Cuba nog steeds ?

   Verwijderen
 9. U.S. Moving Toward Major Antitrust Investigation Of Tech Giants
  https://www.huffpost.com/entry/us-antitrust-investigation-amazon-facebook-google-apple_n_5cf5bccee4b0a1997b6f9ca0?guccounter=1

  The Federal Trade Commission and the Department of Justice, which enforce antitrust laws in the United States, have divided oversight over the four companies, two sources said, with Amazon and Facebook under the watch of the FTC, and Apple and Google under the Justice Department.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er moet blijkbaar weer veel slecht schuldpapier van de bankbalansen af. Was me al opgevallen dat de bankaandelen slecht gepresteerde hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee, dat noem ik goed nieuws

  https://www.nu.nl/media/5923821/geen-reclame-meer-op-publieke-omroep-tot-2000-uur-s-avonds.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een of ander Youtube kanaal interviewt Wierd Duk over het twitter verbod van Geert Wilders:
  https://www.youtube.com/watch?v=i4XLLHi7UaE

  Min. 4 : Waarom IS ( ISIS, Al Qaida) wel haar filmpjes op youtube mag zetten?( En Geert van Twitter werd gegooid) Omdat IS een product is van Israel. Er zijn foto's van Netanyahu met IS strijders in Israelische ziekenhuizen. Sibel Edmonds zegt het. ( Ze heeft een spreekverbod gekregen) . Robin Cook, de engelse minister van BZ zei het (Cook is 'verongelukt'). Lew Rockwell heeft er podcasts over. Hillary heeft het min of meer gezegd. Brzezinsky was er trots op en zei het in Le Nouvel Observateur. Rita Katz ( Israel) maakte de perfecte video's die volgens haar altijd door haar 'ontdekt' werden op youtube. Wierd Duk wil het niet zien. Wierd is Limited Hangout. Net als Geert. Ze werken voor Israel. Maar: Israel bedreigt ons! ZIJ hebben de moslim-immigratie doorgedrukt, om ons intern te verdelen. "Je ziet het pas als je het weet" , zei Cruyff. Wie het niet WIL weten, zal het dus nooit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I get your point, Dawg.

   Nu moet ik dus zelf gaan 'spinnen'.
   Ik twijfel namelijk niet aan mijn waarnemingen: IS is een proxy voor Israel. En Geert werkt voor Israel. En Wierd Duk hangt half-in qua Putin, maar is zeker anti-moslim, ook al is hij met een Turkse gehuwd.

   Hier mijn verklaring:
   De IS filmpjes zijn al van enkele jaren geleden. Het betreft de perfecte filmpjes met de onthoofdingen. Al het werk van Rita Katz en Josh Devon: https://en.wikipedia.org/wiki/SITE_Institute.
   Zover ik weet zijn die nooit verwijderd, ook al betrof het gruwelijke films. ( Ik heb ze niet gezien)

   Uiteraard waren er ook gruwel video's van moslims zelf, en die bleven ook staan. Het is in Israel's belang dat dat wel blijft staan. De takfiri misdaden moeten Koran-misaden worden en dat moet onlosmakelijk van alle moslims worden gemaakt.
   (Gotspe: salafisten stonden 100 jaar geledn bekend als 'doetjes':" heel vreedzame figuren. Nou, dat hebben de israeli's er mooi uit gekregen, in hun madrassa's ! )

   ==

   Maar waarom wordt Geert Wilders dan wel verwijderd? En Wierd Duk?
   Oplossing: Duk is nooit verwijderd. Geert is een dag er af gegooid en is weer terug.

   Maar Geert en Duk zijn moslim-basher-favorieten. En hoe kun je de burgeroorlog nu beter van de grond krijgen dan die twee het spreken te belemmeren ? Dat is een uitstekende methode !

   Dus ja: IS op internet hoduen is goed voor Israel.
   Geert van Twitter gooien is goed voor Israel.

   Je weet ook dat onze Usual Suspects altijd hun vrienden in de steek laten. Vroeg of laat zijn ze versleten en zijn er nieuwe voor in de plaats. Een moderne versie.
   Ik vermoed dat Baudet een moderne versie is van Geert. Geert kan worden afgestoten.

   Baudet is in de twee jaar dat ie bestaat al even snel ingepalmd als Trump in de twee jaar dat ie de baas is.
   Plots staat ie volledig achter Israel, en achter de NATO.

   Verwijderen
  2. Ach Dawg,
   ik kan mezelf alleen herhalen: Onze joodse vrienden hebben de immigranten met alle geweld binnen gebracht.
   En nu ontsteken ze de burgeroorlog tussen die immigranten en ons.

   Kun je twee dingen doen:
   a)roepen dat jewel wil vechten, want die immigranten zijn toch ook lastig !

   Of
   b) begrijpen dat je de oorzaak moet aanvallen.

   DE veroorzakers van jouw ellende hopen dat je voor b kiest. En ze krijgen hun zin.
   Jij gat dus samen met die immigranten jouw eigen land afbreken.

   In het voetspoor van al die takfiri's en salafisten en al die andere unwitting assets.

   Nou, mij niet gezien.
   Waarom moet je de daders hun zin geven? Waarom moeten de slachtoffers elkaar gaan afslachten?

   Omdat ze de plot niet doorzien. Dodo's.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. De generaals van dit leger zitten in Israel.

   Hun soldaten (de moslims) doen ons niks(*). Wij doen hen niks.
   Maar de generaals zorgen dat we elkaar haten en elkaar gaan vernietigen.

   (*) Je was er zelf bij toen die soldaten binnen kwamen. Toen heb je niks gezegd, beste SDR.
   Ik wel, maar ik werd door niemand begrepen, net als nu, trouwens.

   Dat met die soldaten , die we dus aan jou te danken hebben, niet aan mij, dat kunnen we wel oplossen, als we alle facetten helder hebben: dat volken verschillend zijn, dat mensen graag onder elkaar wonen, etc. Een vrijwillige segregatie zal van natuere ontstaan, en een deel van de oplossing vormen.
   Er is maar één manier waarop het een echt drama wordt: en daar zijn jij en Dawg en al die anderen voorstander van, zover als ik nu zie.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Citaat van Sophia: "en me altijd, werkelijk altijd tegen de immigratie uitgesproken."

   Ik ben trots op je!
   Ik moet wel zeggen dat mijn bewering een gok was, omdat ik in 1991 helemaal niemand heb gezien die zich publiekelijk ( dus niet een een café of op een verjaardag, maar tijdens een officiele bijeenkomst: raadsvergadering etc.) zo uit sprak. Nooit mee gemaakt.
   Alleen jaren eerder al: Do Schat, van Starlift en ook de voorzitter van FC Amsterdam. Hij werd publiekelijk aan de schandpaal gezet. Karaktermoord.
   Ieder jong politicus wist meteen: dat mag ik nooit zeggen.

   Zo controleerden de Usual Suspects de discussie. Bepalen ze wat taboe is. Maken ze zaken onbespreekbaar, Zetten ze deuren voor immigratie open, zonder dat iemand de moed heeft die dicht te zetten.

   Verwijderen
  7. De vraag hoe "de invasie uit Afrika zomaar gestopt wordt" los je niet op door over islam of moslims te praten, maar door over de bevolkings-prognoses van Afrika te praten.

   Wat gaan 1 miljard jonge mannen doen als ze honger hebben?

   Daar moeten we nu rekening mee houden.
   Dat zal over 40 jaar realiteit zijn.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Er is hier over de bevolkings-prognoses van Afrika gepraat. Meerdere keren heb ik hier een link geplaatst over het NSSM200 rapport van Henry Kissinger.

   NSSM 200 Document LEAKED - "New World Order Depopulation"

   https://www.youtube.com/watch?v=8beWvU7qnDc

   Henry Kissinger's 1974 Plan for Food Control Genocide

   https://archive.schillerinstitute.com/food_for_peace/kiss_nssm_jb_1995.html

   Verwijderen
  10. Sophia,

   ja, ik ben wellicht een beetje pittig tegen de bloggers hier.
   En dat zal helaas wel geleid hebben tot tijdelijk of definitief vertrek van deze of gene.
   Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

   Maar iedereen kan mij van repliek dienen.
   Hij kan mijn argumenten ondergraven of op zijn minst minder overtuigend proberen te maken.
   Dan zijn we waar we wezen moeten.

   Want behalve dat dit blog een sociale functie heeft (een digitaal café) voor een klein groepje, als een soort Cheers, streven we toch ook allemaal naar een 'zo juist mogelijk beeld van de wereld.'

   Elk mens heeft de neiging de baas van de wereld te willen worden: zodra je machtiger wordt, wordt die neiging sterker.
   In principe zijn alle volken en religies en landen dus een gevaar.
   De facto kun je hele grote groepen weg strepen: Te klein in aantal, te laag in IQ, te weinig 'samen-spannend', niet meedogenloos genoeg ( een te positief beeld van 'de ander'.)

   Moslims zijn niet in staat om de wereld te veroveren. Hun religie is wat dat betreft niet stimulerend. ( Nergens staat dat Allah zegt dat ze de wereld moeten veroveren.)
   Hun IQ is te laag, hun methode is niet de juiste ( m,et oorlog en dwang lukt het nooit) .
   Dus: geen motief, geen middelen en geen mogelijkheid.

   Voor onze joodse vrienden ligt dat juist heel gunstig.
   Een lang verhaal om dat toe te lichten, maar als je dat wil, doe ik het.

   Islamieten die hier heen komen hebben niet het plan om ons land te veroveren. Ze willen meer rijkdom.
   Nu ze zien dat ze uitgekotst worden en zien dat alleen zij nog grotere gezinnen hebben,. denken ze: wacht maar, straks zijn wij hier de baas. ( Sommigen kunnen dat denken) maar dat was uiteraard nooit het motief van de eersten die hier kwamen.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. @ Joop,
   ikl herinner me dat uitgelekte Kissinger Plan als een soort genocidaal plan.
   Daar lees ik nu zo gauw niets van in die post.
   Hoe het ook zei: als de projecties uit zouden komen, dan ligt daar een gigantisch probleem voor ons.
   Wie het blijft ontkennen neemt schuld op zich voor allen negatieve gevolgen.
   En die zullen er zijn: Stel dat er straks 5 miljard Afrikanen zijn, hoe zullen die overleven? Toch niet door naar Europa te gaan en daar te steunen op 'de rijkdom' van de dan 400 miljoen blanken. Die zijn dan binnen een jaar straat -arm.
   De oplossing is dus niet egoïstisch: ook Afrikanen moeten voor een ramp worden behoed.

   Zeg het me als je denkt dat ik een gruwelijk mannetje ben. Beargumenteer. Stop de ander niet in een hokje als 'slecht'.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. @ SDR 17.38
   Sophia, mag ik je er attent op maken dat je wel weerstand biedt, maar geen contra argumenten geeft?
   Nee, ik heb nooit de Koran gelezen. Noch de Bijbel, noch de Torah, hoewel ik als katholiek wel veel mee kreeg van oude testament ( Torah) en Nieuwe testament.

   Nee ik heb nooit een boek van Hans Jansen gelezen, maar hij was een heel erge moslim-basher. Een vreselijke man, zo eenzijdig alles belichtend. Gelukkig dood. ( Van slechte mensen vind ik het niet erg dat ze dood zijn.)
   Slechte mensen = mensen die oorlog en ellende naderbij brengen.

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. @Sofia,

   Het heeft gedeeltelijk geholpen. De VS stopte met voedselhulp en in Europa kwamen de oproepen van hulporganisaties voor voedselhulp. Wij herinneren ons allemaal nog wel de beelden van uitgehongerde Afrikaanse kinderen en hup de Nederlander trok weer zijn portemonnee.

   Het is wat Karel van Wolferen in de laatste Weltschmertz zei, dat er krachten bezig zijn die de jarenlange inspanningen van Kissinger op geo-politiek gebied aan het ontmantelen zijn.

   Verwijderen
  18. @Jan,

   "ikl herinner me dat uitgelekte Kissinger Plan als een soort genocidaal plan.
   Daar lees ik nu zo gauw niets van in die post."

   Ik weet niet of het Kissingers plan was om genocide op Afrikanen te plegen. Wat er o.a. in dat rapport stond was dat de Amerikanen bang waren voor hun staatsveiligheid als de bevolkingsgroei in Afrika zou exploderen.

   Aan de andere kant is het natuurlijk grappig om waar te nemen dat er zich dodelijke ziektes ontwikkelen in Afrika (HIV, Ebola etc.). Waarom niet in Europa? Heeft dat iets met hygiëne te maken of met een biologisch laboratorium in Maryland?

   Je kan ook lacherig doen over Bill Gates, die voor een volle zaal verkondigde dat hij een oplossing had voor explosieve bevolkingsgroei in Afrika en India. Zij geven kinderen in die landen tetanus/polio vaccinaties die onvruchtbaarheid veroorzaken en zodoende bijdraagt aan een populatiereductie van 15%.

   Verwijderen
  19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  20. Over de vele ernstige epidemiën in Afrika:

   Volgens evolutie-psychologen is het in dat klimaat inderdaad zo dat veel meer mensen aan ziekten overlijden.
   ( Plus: Zwarten hebben vaker sex, en veel; vaker met wisselende contacten. Opmerkelijk: sex is in Afrika een taboe onderwerp: wordt nooit over gesproken. )

   Maar het zou me niet verbazen als Amerikaanse labs de zaak nog een handje hielpen.

   Verwijderen
  21. @Sofia,

   "Met welk doel?"

   Kissinger heeft in zijn politieke periode gezorgd voor een relatieve ontspanning tussen de VS, Sovjet-Unie en China. Voor zover ik het kan overzien moet het te maken hebben met neo-cons. Na 11 september 2001 is de wereld nooit meer geweest zoals die is geweest.

   Verwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  23. SDR,
   Bekijk de cijfers die ik onderaan op mijn cartoonpagina geplaatst heb. Dan wordt alles duidelijk wat immigratie betreft.

   Verwijderen
  24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  25. SDR,
   Klopt. Artikel is toch duidelijk?

   Verwijderen
  26. @Sofia,

   "Wat voor belang hebben de neo-cons bij een bevolkingsexplosie in Afrika?"

   Kanonnenvoer voor een toekomstige oorlog met Rusland en China?

   Hierbij refereer ik naar een uitspraak van Zbigniew Brzezinski dat men in het westen weet waar men mee bezig is.

   Verwijderen
  27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  28. SDR,
   Wie zijn "ze"?
   Wat als al die groepen, NWO, Deep state, Chazaren, bepaald figuur zijn vriendjes en nog meer van die groepjes volledig los van mekaar staan en ieder zijn eigen agenda uitvoert?
   Neemt natuurlijk niet weg dat het een gevolgen heeft voor het ander. Actie geeft reactie.
   Als ze echt konden samenwerken was het al lang geleden einde verhaal voor ons.

   Een enkele wereldleider kan nooit bestaan. Niemand zal het ooit klaar krijgen om zoveel macht naar zich toe te trekken want hoe je het draait of keert, tegenstanders zal hij altijd hebben.
   De joden zitten mij op de nek? hahaha laat maar komen.
   De Bilderberggroep bepaalt de agenda? laat ze hun best maar doen om het uit te voeren. Soms bereiken ze wat. Maar er zullen altijd voor en tegenstanders zijn.

   Kijk nu eens naar Rusland waar op dit moment dat handelsforum doorgaat. Kijk eens hoeveel investeerders daar zijn. Allemaal joden die de wereld willen overheersen? Allemaal joodse bankiers? Allemaal machthebbers die de wereld willen bezitten?
   Ik heb het al vaker gezegd: mens, laat je niet gek maken door bepaalde laffe angsthazen die denken de wetenschap in pacht te hebben en in paniek raken als hun mening afgekraakt wordt.
   Een goede discussie is nooit weg en kan inzichten veranderen en eventueel aanpassen. Men is nooit te oud om te leren. Maar dan wel uit vrije wil en niet omdat 'het moet'(dan komen de niet zo fraaie bijvoeglijke naamwoorden weer naar boven).
   Beste SDR, ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt dat ik het bij dit antwoord laat. Verdere discussies ga ik niet meer aan hier.(niet persoonlijk naar jou), maar ik heb geen zin om mij telkens te moeten verantwoorden als ik het met een bepaalde stelling hier niet eens ben. Het is vechten tegen de bierkaai. Hopeloos dus. Laat mij dan maar "verdwaald" zijn, ik heb een goed en rustig leventje en dat laat ik me niet afpakken. Door niemand.

   Verwijderen
  29. "ik heb een goed en rustig leventje en dat laat ik me niet afpakken. Door niemand."

   Mis. Het is al van je afgepakt.

   Onze ouders gingen op 65 met pensioen.
   Voor onze ouders waren er nog bejaarden-tehuizen.
   Als we te ziek waren , was er een verpleeghuis. Nu pas na 5 jaar wachten.
   Voor ons was een studie gratis. Niet voor onze kinderen.
   Onze vaders verdienden in hun eentje de kost. Lukt nu niet meer.
   Onze moeders waren thuis als we uit school kwamen. Niet meer.
   Onze ouders kochten een huis en waren na 30 jaar eigenaar.
   Nu betaal je tijdens je leven tot je sterft, maar nooit heb je een eigen huis.
   Veertig jaar geleden waren de bankiers mensen met een erecode.
   Nu is hun code: Greed is good. Only the strong survive. Wet van de sterkste. Hun eigen schuld.
   De elite verdiende 10 keer zo veel als een arbeider. Nu verdient die elite 300 keer zo veel.
   Een professor woont in de VS in en twee-kamer woning: meer kan hij zich niet permitteren. ( Bron: Adjiedj Bakas)
   In de VS is de laatste 30 jaar het reële besteedbaar inkomen met 17% gedaald. Zal hier ook gebeuren.

   Etc. Etc. Etc.
   "Dat laat ik me niet afpakken." Je bedoelt: "Ik kan niet goed kijken en dus zie ik het niet. Ik wil het niet weten. Ik ben te lui om de echte problemen te bevechten. Het zal mijn tijd wel duren. Ik ga het wel uitzingen. Na mij de zondvloed. Ik ben een kunstenaar, Dat is niet niks hoor ! "

   Verwijderen
  30. Het kan geen kwaad om wat namen van omschrijving te voorzien.
   Iedereen mag anders denken over wat een juiste omschrijving zou kunnen zijn.

   NWO = new world order.
   Ik meen dat het idee van Eén Wereldregering al heel lang bestaat. Arnold J Toynbee schreef er voer. Het Baruch Plan streeft er naar. http://www.mailstar.net/toynbee.html
   Stiekem denken de mensen die over een NWO spreken aan hun eigen macht over de rest van de wereld.
   Maar als papa Bush zegt dat er een NWO is, na de val van de USSR, dan zegt hij niks bijzonders.
   Als over 30 jaar China de baas is in de wereld ( moeten we nog maar afwachten) , dan is er natuurlijk ook een Nieuwe Wereld Orde.

   Het feit dat het nu de FIRE ( financials, Verzekeringen en Real Estate ) zijn die heel snel rijk worden, ten koste van de maak-industrie, kun je ook al een 'Nieuwe Wereld Orde' noemen.
   -====
   De Deep State wordt door verschillende mensen anders gedefinieerd. Volgens mij is het de 'Macht over het Landsbestuur' van de rijke belanghebbenden op de achtergrond.Een macht die ze formeel natuurlijk niet mogen hebben. Denk aan Big Corporations.
   Maar die Big Corp heeft haar vrienden in de Geheime Diensten en in de Media.
   Sommigen vinden dat die Secret Services ook deel uit maken van de Deep State.
   ===

   Matt spreekt over Kazaren. Ik zou zeggen: de joodse Lobby. Die is heel sterk, maar staat vrijwel altijd aan beide kanten van de macht. Ze zitten ìn de regering, maar werken ook tegen de regering in. Trump is omringd door joodse adviseurs en doet vooral pro-Israel politiek, maar wordt ook door de joodse media kapot gemaakt. Dat komt omdat die media en de Democraten vast van plan zijn om nòg 100 jaar de baas van de wereld te blijven, en bereid zijn om een wereldoorlog te ontketenen.
   Trump wil dat niet.
   Om in leven te blijven moet hij Israel wel heel erg pamperen.
   En toenadering tot Rusland vergeten.
   Hij moet wel. Hij weet dat hij anders ten onder zal gaan.
   ------------

   Wie heeft nu de meeste macht?
   NWO is een geheel ander begrip, dus dat schuiven we ter zijde.

   Heeft Trump de macht? Ja, maar hij moet wel doen wat hem gezegd wordt. Schipperen.

   Heeft het bedrijfsleven de macht? Ja, zeker het militair Industrieel Complex.
   En zeker de FIRE branch.

   Hebben de Media de macht? De media zijn in handen van de mensen die in symbiose leven met de ware machthebbers.
   Media is de manier waarop je de massa aanstuurt.
   Het is het stuur van een auto, maar niet de automobilist.

   Zijn de joden de baas? Volgens mij wel. Ook omdat ze in al die andere gremia ruim aanwezig zijn.

   Wat is hun doel?
   Zoals Wesley Clark in 2001 hoorde: hun doel was om 7 moslim-landen kapot te maken. Alleen Iran staat nog overeind.

   En als Iran gevallen is, wat is dan hun doel?

   Wat denk je? Hoeveel is 1 + 1 ? Hoe moeilijk kan het zijn?

   Natuurlijk hebben ze niet automatisch de macht over Rusland en China, en ook andere landen zullen niet meteen overwonnen zijn. En de VS kan best geheel instorten.

   Maar àls ze een kernoorlog tegen Rusland van de grond krijgen, en daarmee China op de knieën dwingen ( nu kan het nog, volgens Thucydides. 'Morgen' is het te laat) , dan is hun kostje gekocht.
   Dan zijn ze de baas over de wereld waar iedereen voor siddert en beeft. Denk aan het beeld van 140 miljoen dode Russer ....

   Verwijderen
  31. Dat bedoel ik nu. Verheul, Ik had het niet tegen jou maar tegen SDR. BEMOEI JE NIET MET MIJ!!BETWETER!
   Diegene die het weer allemaal beter weet neemt meteen het woord.
   De groeten! Ik ben nu definitief weg hier.

   Verwijderen
  32. "ik heb een goed en rustig leventje en dat laat ik me niet afpakken. Door niemand."

   Mis. Het is al van je afgepakt.


   Als je een vent bent, dan leg je me uit dat dit niet klopt.

   Lukt dat niet, dan zou ik maar eens wat gaan doen, dan lekker tevreden iedereen in de steek laten.

   Dan is er wel wat meer nodig dan af en toe een tekeningetje maken, dacht ik zo.

   Verwijderen
  33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  34. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  35. Heel kort antwoord, SDR:
   Waarom denk je dat er zoveel stemmen naar Vlaams Belang zijn gegaan? (anti immigratie partij)
   En nee, ik ben niet ziek.
   Dag.

   Verwijderen
 13. Voor iedereen die interesse heeft in China raad ik aan het laatste artikel van Larchmonter445 te lezen.
  https://thesaker.is/special-china-sitrep-analysis-by-larchmonter445/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het één keer gelezen.
   Wat ik me er van herinner: De Chinezen pikken het niet meer. Xi is ook niet oppermachtig: het Politbureau is zijn baas.
   China beseft dat toegeven aan de VS tot de ondergang leidt.
   Ze weten precies hoe Japan door de VS in de vernieling is ge-saboteerd. Dat scenario willen ze niet volgen.
   Ze hebben inmiddels zo veel economische macht, dat ze de VS aardig terug kunnen saboteren.

   Maar ik moet het zeker nog een keer lezen, en ook enkele links lezen, om alles te begrijpen.

   In elk geval, wat Larchmonter445 schrijft is: ( op zijn Fries) : It giet aon !

   Verwijderen
  2. Larchmonter heeft gisteren alweer een bericht geplaatst bij De Saker:

   Xi is drie volle dagen in SP (Sint Petersburg).

   Het ziet er echt naar uit dat beide mannen ( Putin en Xi) oprecht vrienden zijn. Beter gezegd: dat ze elkaar echt wel vertrouwen.

   Dat maakt hen beiden samen ook wat moediger in hun houding tegenover de VS.

   Beide Larchmonter artikelen zijn om te lezen en bestuderen.

   Hier wordt een nieuwe realiteit vastgesteld/ beschreven.

   Verwijderen
  3. @Sofia,

   "Brezeinski is dus degene die het beleid van Kissinger heeft veranderd van depopulatie in de bevolkingsexplosie. Waar komt autochtoon Europa volgens jou in het plaatje voor? En hoe?"

   CFR Meeting: Zbigniew Brzezinski Fears The Global Awakening

   https://www.youtube.com/watch?v=HEHsUojUgzk

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 14. Dank Dawg,

  voor dit geweldig informatieve citaat.

  Tevens geweldig beangstigend.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kom er maar in, wat dan? Onroerend goed, aandelen? Nu inkopen, of nu lozen?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Russen beschikken over geheime stealth technologie voor BUK luchtafweersystemen.

  Als de BUK de grenzen van de Russische buren bereikt, verdwijnt hij ineens. Is niet meer te zien op radar en Bellingcat kan het niet meer natrekken via social media.

  Oppositiekrant: documenten bevestigen Russische betrokkenheid MH17-ramp

  Geen smoking gun
  "De documenten bevestigen dat de Buk-installatie in Rusland naar de Oekraïense grens is vervoerd, maar er blijkt niets uit over het vervoer in Oekraïne zelf", zegt correspondent David Jan Godfroid. "Het ondersteunt dus wel het verhaal van JIT en Bellingcat, maar het is niet de smoking gun. Het neerhalen van vlucht-MH17 door deze installatie wordt hiermee niet bewezen."

  https://nos.nl/artikel/2288025-oppositiekrant-documenten-bevestigen-russische-betrokkenheid-mh17-ramp.html

  Overigens, mooie achtergrond waar Tjibbe voor staat. Helaas is die fake.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Over de bijna-aanvaring tussen twee schepen in een Chinese zee.

  Op het filmpje van CNN - gefilmd vanaf het Amerikaanse schip- lijkt het echt alsof de Rus flink hard naar de Amerikaan komt aanvaren en op het laatste moment afbuigt. Het lijkt alsof de Rus agressie pleegt.
  MoA heeft een andere versie: de verkeersregels zijn dat als twee schepen elkaar kruisen en zouden gaan aanvaren,dat dan het schip dat zijn 'opponent ' aan de rechterzijde heeft, moet inhouden en de ander voor moet laten gaan.
  Het was de Amerikaan die voorrang moest verlenen, maar dat niet deed.

  Dat ze dit weten blijkt uit de toevoeging in het nieuws: "Ons schip kon niet van snelheid veranderen want er was een helicopter aan het landen, en dat is onmogelijk als je de snelheid van de boot verandert".

  Het mooie aan een helicopter is: die ziet dat Russische schip aan komen ( heeft het zelfs netjes gefilmd) en kan op elke seconde besluiten om de landing af te breken. Geen enkel gevaar als hij weer opstijgt vlak voor hij landt.
  Hieruit is duidelijk dat het een smoes is om 'voor de bühne' een alibi te hebben waarom je je niet aan de verkeersregels hield.

  Is het pesten? Of zijn ze echt uit op een incident dat dan moet uitgroeien tot een oorlog? In elk geval: àls de VS een oorlog wil, dan heeft ze een incident nodig waarmee men het grote publiek kan wijsmaken dat Rusland de oorlog begon. Dit zou zo'n uitlokking kunnen zijn. Hij is mislukt, maar ik had graag gezien dat Rusland al veel eerder van koers was veranderd: elke mogelijke aanleiding voor een oorlog te starten moet Rusland vermijden: Time is ongelooflijk aan hun kant. Met elke maand worden de kansen van de VS kleiner om Hegemon te blijven. Hun hele Wall Street systeem kan morgen al instorten. Dan zijn ze even machteloos als Rusland was in 1995.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. 1) Ja, ik ben enerzijds een Amazigh en anderzijds ben ik de kleinzoon van een Sapharfische joodse Amazigh vrouw dus je kunt inderdaad zeggen (als je gelooft dat bloed een religieus kan zijn) dat ik "joods bloed heb".
  2) Je verwart joden met zionazis. Ik denk dat je te veel in de zionazi propaganda gelooft. De zionazi propaganda claimt valselijk dat zionazis, de zionazi doctrine en hun antisemitische apartheid staat Pisrael echt joods zijn. Of het nou gaat om de Holohoax, "Anne Frank's" dagboek, de 6 daagse oorlog, 9/11 en vele andere zaken. Het waren joden die me er op wezen dat het allemaal zionazi propaganda BS was bedoeld om de anti Semitische politieke agenda van de zionazi apartheid staat Pisrael te bevorderen. Als voorbeeld, het was de Jood David Cole en zijn documentaire "David Cole in Auschwitz" die me bekend maakte met de Leuchter report en liet zien dat de Holocaust een vals emotionele propaganda verhaal is om het bestaansrecht van Pisrael valselijk te legitimeren. Ik verschuif de schuld niet, zoals jij beweert. Ik leg enkel de schuld bij de schuldige zionazis en weiger de schuld neer te leggen bij de onschuldige joden. Joden eerbieden de Torah en de 3 beloftes die de kern vormen van de Joodse identiteit (leven in balingschap, geen Joodse staat voor dat de Messiah is teruggekeerd, niet rebeleren tegen de andere baties). Zionazis eten geld, macht en een antisemitische doctrine die de apartheid staat Pisrael gesticht heeft. Mijn YouTube filmpje over het feit dat we leven in een zionazi gepimpte censuur staat, de Holohoax en "Anne Frank's" dagboek is door Youtube tijdens de YouTube holocaust verwijderd. Ik kan hem weer uploaden als ik thuis achter me laptop zit op bitchute of andere soortgelijke site.
  3) Joden (echte religieuze joden, seculiere "joden" beschouw ik niet als joods want zij zijn net atheïstische Christenen) zoals gezegd verzetten zich hevig tegen de zionazi doctrine en Pisrael. Je kunt op YouTube (zolang het nog kan) de woorden "jews burning Israëli flag" in typen en joden uit de gehele wereld inclusief in Pisrael de Pisraelische vlag zien verbranden of je kunt (een Rabijn uit vele duizenden die zich verzetten tegen zionazisme/ Pisrael) rabbi Dovid Yisroel Weis op YouTube bekijken of de Neurtai Karta (waarschijnlijk verkeerd gespeld) bekijken. Wat jij doet met valselijk de schuld neerleggen bij de joden is de antisemitische zionazi propaganda tactiek gebruiken die door Theodore Herzl is opgesteld en door zionazis gebruikt is/wordt om Pisrael te stichten en uit te breiden. Zionazis verspreiden expres anti Semitisme om de zionazi politieke agenda te vervullen. Zie onderstaande links
  www.truetorahjews.org
  www.truetorahjews.org/antisemitism
  4) De zionazi media houdt er van om valse zionazi propaganda te verspreiden, daarom lijkt het alsof er geen joden zijn die de zionazis bevechten. Je moet die zionazi media niet geloven.
  5) Lilith kerk is niet mijn naam, maar ik gebruik de tietel De Paus Ayatollah Opper Rabbijn Dailalama hoofd goeroe etc v d Lilith kerk moskee synagoge tempel etc als parodie op alle elitair klinkende religieuze en politieke tietels.

  Met vriendelijke groeten,
  De Paus Ayatollah Opper Rabbijn Dailalama hoofd goeroe etc v d Lilith kerk moskee synagoge tempel etc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lilith,
   dank voor de volledige reactie hier. ( Op Weltschmerz werd hij steeds weg gehaald, schreef je.)
   Ik zal er vanavond of eerder als ik kan, op reageren.

   Verwijderen
  2. Sorry voor de spelfouten, auto correct spellings programma van me smartphone verandert wel/niet sommige woorden. Ik heb ook een jointje gerookt, dus me 5 punten lopen nog al wat door elkaar heen en ben wat dingen vergeten. Het hokje waar ik tekst in kan typen is klein en me duim doet zeer. Ik hoop wel dat je de kern van mijn vetoog begrijpt en dat je me op café/ zionazi propaganda wc pot Weltschmerz van antwoord voorziet.

   Verwijderen
  3. Beter idee:

   We kunnen in de comment sectie van mijn eigen blog verder discussieren. Ik kom hier toch al te vaak metmijn stokpaardje.

   (Ik wilde dat adres op youtube niet direct aan mezelf linken.)

   Ik zal jouw post alvast op mijn blog plaatsen:

   https://xevolutie.blogspot.com/2019/06/847-podcasts-met-lew-rockwell.html?showComment=1559986084200#c4415996767066132606

   Verwijderen
  4. @Jan Verheul,

   "Je verwart joden met zionazis"

   Ik heb het aan je verstand proberen te peuteren, @Jan, je wilde niet luisteren.

   Verwijderen
  5. [Maar alvast dit: Je maakt een onderscheid tussen echte en goede joden, en boosaardige joden anderzijds.

   Als dat zo is, dan wil ik zien dat die goedaardige joden het heft in handen nemen en de kwaaien er uit gooien.

   Waarom doen ze dat niet?
   Omdat ze in een kleine minderheid zijn ?

   En wil je nu dat ik mijn kritiek op de hele groep ( die mij zal gaan doden en zeker wil doden) in trek omdat er ergens nog een paar aardige joden zijn ?

   Jìj moet het doen, en ik wil je er bij helpen.( De boosaardige neefjes stoppen, bedoel ik.)]

   Ik vind dit een uitstekend, en genuanceerd antwoord!

   Zionazi´s is een nare term, evenals ´de apartheidsstaat´.

   Ook de term ´Anglozionisten´ roept nu niet direct sympathie op.

   Net als gewone moslims iedere keer weer geassocieerd worden met terrorisme moet het heel vervelend zijn voor normale, gematigde joden iedere keer met die totaal abjecte 5 % verderfelijke radicalen; ja, zionazis beschrijft hen uitstekend, en de overgrote meerderheid is overigens NIET joods!

   Ze hebben er niet voor gekozen, maar evenals bij hun moslim lotgenoten ligt het initiatief inderdaad totaal bij hen.

   Vanuit onze kant (als ik voor de anderen mag spreken) kunnen zij op onze welgemeende steun rekenen wanneer ze afstand nemen van die radicalen en hen gaan bestrijden.

   Laten ze het op hun beloop, dan worden ze op den duur prooi van een bij hun sectarische broeders en hun poppenspelers, een populair mechanisme: Generalisatie.

   Verwijderen
  6. [moet het heel vervelend zijn voor normale, gematigde joden iedere keer met die totaal abjecte 5 % verderfelijke radicalen]

   ...te worden geassocieerd....

   Zo loopt de zin wel. Het bier is nu bijna op!

   Verwijderen
  7. Rootman,

   het probleem ligt anders: In de MSM bestaan die 5% verderfelijke joden niet.
   De 2008 crisis was ònze schuld: wij leefden op te grote voet. ( 50 miljoen mensen voortijdig gestorven. De schuldigen blijven buiten beeld.)
   En zo gaat dat jaar in jaar uit.

   Straks een oorlog met Iran.
   ( 10 miljoen doden? 50 miljoen levens naar de klote )
   Officiele oorzaak: Iran zocht oorlog.

   Idem: Rusland.

   Idem: China.

   Dat staat ons te wachten.
   De schuldigen zijn nu al bekend, maar de mensen willen het niet zien.
   Dan zijn die mensen - die het niet willen zien - mede verantwoordelijk.

   Een ezel zou het niet overkomen: 2 x, en dan heeft hij het door. Geen 3 x.

   Verwijderen
 19. Lew Rockwell met een goede podcast over mazelen.

  https://www.lewrockwell.com/podcast/bring-back-childhood-measles-parties/

  Vroeger probeerde men kinderen tussen 5 en 9 jaar te besmetten met mazelen. 'Measle parties bij kinderen die ziek waren van mazelen.'

  Door de vaccins krijgen de mensen mazelen als het vaccin is uitgewerkt, en het is dan veel riskanter.
  Babies tot 16 maanden zijn beschermd door antistoffen van hun moeder. ( Als moeder op natuurlijke wijze de mazelen had, als ik het goed begrijp)

  Daarom zijn de injecties pas zinvol bij babies boven de 16 maanden.

  De arts spreekt ook over autisme.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bijgelovige onzin!

   Ons grootste probleem (ja, ook ik!) is dat we echt geen bal verstand hebben van statistiek.

   De meesten van ons, evenmin ik, zijn geen abstracte denkers.

   Maar er zijn veel gelegenheden tot educatie!

   Dit is een van de betere!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=MXaJ7sa7q-8

   Maar net als bij mij, dit moet waarschijnlijk meer dan 10 x herhaald worden.

   En ´old school´, probeer dan maar voor een tentamen een voldoende te halen!!!   Toch zijn slechts weinig bronnen goed te waarderen

   Verwijderen
  2. Ik heb niet naar bewijzen of statistieken geluisterd.
   Ik heb maar half geluisterd, maar ik hoorde wel: vroeger mazelen-feestjes.
   Ik kreeg wel mee dat al die allergien, en zelfs kanker zaken zijn die kunnen zijn ontstaan doordat we die kinderziektes niet gewoon toe laten.
   Ons immuun-systeem wordt niet ontwikkeld.

   Ik zag een Ted Talk: die man zegt dat slecht slapen al een oorzaak kan zijn van meer kans op kanker: je afweer is niet optimaal. https://youtu.be/5MuIMqhT8DM

   Verwijderen
 20. Horen jullie het ook eens van een ander:

  https://www.volkskrant.nl/de-gids/ga-op-zoek-naar-informatie-die-je-eigen-mening-ontkracht-in-plaats-van-versterkt~b71ddaa9/


  ‘Ga op zoek naar informatie die je eigen mening ontkracht in plaats van versterkt’

  Opdat we leren van andermans ­ervaringen: elke week een levensveranderend inzichtje van een bekendere Nederlander. Deze week: Margriet Sitskoorn (53), hoogleraar klinische neuropsychologie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verontrustend:
   Alle Media zijn in joodse handen.
   Maar de nieuwe media (google, youtube ) leerden ons heel veel.
   Het First amandment ( vrije meningsuiting) staat in de VS als onbetwistbaar.

   Maar er wordt flink aan getornd.

   De Saker schrijft er over. Anatoly Karlin beschrijft het. We zien het zelf: alles verdwijnt van het internet.

   We keren terug naar de 'donkere Middelwwuen' van onwetendheid.

   Mijn hoop was altijd: Er komt wel een alternatief Youtube.

   Maar nu las ik ergens dat om Youtube in de lucht te houden, en 1 miljard $ per jaar bij moet. ( heel veel computer capaciteit nodig)

   Dat zou betekenen dat er nooit een alternatief Youtube zal komen.

   Dan zijn we verloren.

   Enige troost: we zijn wellicht toch verloren, want de mensen zijn absoluut niet geïnteresseerd in hun eigen lot. Wèl in de Kardashians en in Enzo Knol. Dodo's dus.

   Verwijderen
 21. NB:
  Max van der Werff maakt een docu over MH17.

  Het eerste resultaat is al bekend: de premier van Maleisië, de stokoude Mahathir (een rebel, hij spreekt over de macht van de joden zoals ik dat doe, dus pas op!)
  beweert keihard: Rusland heeft de MH17 NIET neergehaald.

  Zijn bewijs is indirect: Malesië mocht niet aanwezig zijn bij alle gesprekken, hoewel het veel meer slachtoffers heeft dan Australië en het een Maleisisch vliegtuig betrof:

  “You need strong evidence to show it was fired by the Russians,” Mahathir commented. “It could be by the rebels in Ukraine, it could be Ukrainian government because they too have the same missile…We don’t know why we are excluded from the examination but from the very beginning, we see too much politics in it and the idea was not to find out how this happened but seems to be concentrated on trying to pin it to the Russians. This is not a neutral kind of examination.”

  https://russia-insider.com/en/russians-did-not-shoot-down-mh17-says-malaysian-prime-minister-us-allies-have-lot-answer/ri27210

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Inderdaad de Rus had voorrang mits de us kruiser geen bal ruit bal had hangen van beperkt manoeuvreerbaar( ivm landen van helikopter) ,wat ie waarschijnlijk niet had , maar dat ter zijde , op een oorlog’s bodem is het altijd chaos met veel te veel mensen op de brug ! De Rus heeft zich aan het reglement gehouden ==> koers en vaart houden en op het laatste moment hard stuurboord geven zoals het staat in de bepalingen ter voorkoming van aanvaringen alleen het begrip ruim bij tijds is nogal vreemd geïnterpreteerd .
  Eigenlijk is het niet opmerkelijk de US navy heeft een slechte naam wat dat betreft
  Tanker v/s US Mac cain 1-0 container ship v/s US Fitzgerald 1-0 Russische destroyer VS US nog wat , is gelukkig 0-0 gebleven yanken zijn gewoon gek of dom maar eerder beide ( les cons sa osent tout c’est meme a ca qu’on les reconnait)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Die klootzakken durven alles. Daar kun je ze dan ook aan herkennen".
  Ik probeer het Franse gezegde even te vertalen
  Leuk dat je ons even bezoekt. Kapitein Piet !

  BeantwoordenVerwijderen