maandag 17 juni 2019

Zaterdag 29-6 Grote Ramstein Vrij DemoHet is de hele week van 23 tot 30 juni feest in Steinwenden bij Ramstein. Maar op vrijdag en zaterdag "geht's wirklich los". Op vrijdagmiddag is in Kaiserslautern een bijeenkomst met klokkenluiders uit de boezem van het Amerikaanse leger. Die naar Irak gingen voor de vrede. Dachten ze. En terugkwamen als gedesilusioneerde veteranen. Op zaterdag vanaf 13:00 uur is er dan muziek, veel muziek voor de poorten van de Militaire Luchtmacht basis Ramstein.

De hele week is er gratis parkeren en camperen in Steinwenden, op een steenworp afstand van de basis, bij een boer die kostenloos en belangenloos zijn grond ter beschikking stelt die week voor de liefhebbers. Het belooft een geweldig feest te worden van mensen die het standrechtelijk executeren via een vanuit Ramstein bestuurde drone in een land ver weg, niet kies vinden.

1 opmerking:

  1. Ben er in ramstein aanwezig het eten is aleen plantaardig smaak gaat duitse onvriendelijk de mensen van die linke zijn prima of goed maar de rest zijn aso,s niet heengaan tijd niet aan verspillen

    BeantwoordenVerwijderen