donderdag 27 juni 2019

Luisteraars Stand.nl wijzen massaal illegale Nederlandse troepen naar Syrie AF

Luisteraars van Stand.nl wijzen massaal (80%+) het verzoek van de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra om Nederlandse troepen naar Syrie te sturen, af.

Stand.nl, van 9:30 tot 10:00 op NPO radio 1, was vroeger een programma waar luisteraars vrijelijk konden inbellen. Tegenwoordig is het programma verder gereguleerd en komen politici, militairen en andere "deskundigen", uit de eigen NPO "community" aan het woord.

Kortom, het laatste half uurtje vrij geluid dat tot voor kort nog kon, is ook geëlimineerd van de staatsradio.

ChristenUnie man Joël Voordewind mocht het woord voeren met een hartstochtelijk betoog om Hollandse troepen naar Noord Syrie te sturen, om de Koerden te helpen een democratische rechtstaat op te bouwen...

De enige twee landen die legaal in Syrie zitten, zijn Rusland en Iran. De Amerikanen zitten er illegaal. En de Nederlanders ook. Dit was verder geen item in de uitzending. Ook PNAC, Yinon Plan en Wesley Clarke werden sluw gemeden op de staatsradio. Geen slapende honden wakker maken.

Terwijl Stand.nl en Joëlleke Voordewind met het schuim op de bek het sturen van illegale troepen naar Syrië staan te promoten, in weerwil van het publiek dat daar falikant op tegen is, zijn er in Ramstein deze dagen mensen op de been om juist tegen Amerikaanse inmenging en drone-moorden in het buitenland te demonstreren.

25 opmerkingen:

 1. Goed verhaal bij Jake over de schadevergoeding van tientallen miljoenen door de NS aan overlevenden van de Holocaust

  https://jammerjoh.com/entries/general/pinautomaat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Balie noemt zich een debat centrum.... pro NATO bijeenkomst:
  https://debalie.nl/agenda/nato-under-attack/

  EUR 13,00 om een pro-nato "discussie" aan te horen en 2 uur kostbare tijd besteden...

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Op de NRC schreef ene JAK van Eeden de volgende kritiek op de Putin
  vrienden:

  Trollen aller landen verenigt u! Het beste is natuurlijk die hele ON-Raad van Europa op te heffen, want het is voortaan een Russische mantelorganisatie!HH Trollen:waar rekent u eigenlijk af:op Laan van Meerdervoort 1A of bij de Russische Ambasade zelf,beide in Den Haag? Dat kán gevaarlijk zijn, mogelijk komt er een FSB man met uw pak aan later naar buiten..
  Een tweede München, dat is waar deze hele verkiezing op uit is gedraaid. Nog even Vrede, hier beneden.

  =====

  Ik gaf het volgende antwoor:

  Net als U zijn wij - Putin-trollen - ijverig en worden we niet betaald. Net als U willen we een veilige wereld. Wij lezen de krant en kijken TV.
  Maar we nemen niet alles aan wat daar wordt gezegd. We checken het even. Kijken naar boeken en documenten die vrij gegeven zijn door de overheid. (Declassified). Of via WOB geopenbaard. En we komen tot de conclusie dat ze U niet volledig hebben ingelicht.
  Dat ze U niets vertelden over al die Valse Vlag aanslagen waar bijna elke oorlog mee begon. Dat U niet weet wat een 'asset' is, of een 'limited hangout' of wat CIA memo 1035-960 is, of wat Vault 7 precies is Of het PNAC Report of de Wolfowitz Doctrine, of Operation Northwood, of Project Flower, of Training circular 18-01. U weet niet wat premier Cossiga over 9/11 zei, of oud minister Von Bülow, of oud minister Dennis Meacher. U heeft wellicht geen idee wat Carroll Quigley allemaal beschreef en wie Antony Sutton was.
  Uw wereld is veel simpeler dan dan die van ons.
  Vol met feiten die U elke dag weer te horen krijgt. Geen ontwijken aan. Daarom bent U ook zo zeker van uw gelijk.
  Net als al die rechters en bestuurders die 100.000 heksen ter dood veroordeelden in de 16e en 17e eeuw: Natùùrlijk vlogen die heksen op bezemstelen rond. Dat weet toch iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze vind ik sterk. Maar niet te vaak doen, want dan word je geband. De gewone lezer krijgt zowiezo een middag huiswerk met dit artikel, en de meesten doen dat niet.

   Maar mocht het blijven staan dan is het waardevol-on the record.

   Verwijderen
 4. We moeten helemaal geen troepen of weer gevechtsvliegtuigen naar Syrie sturen. Als het OM denkt Igor, Sergei, Oleg en Leonid aan te kunnen klagen voor moord op de bemanning en passagiers van MH17 dan hadden Mark en Bert al achter de tralies moeten zitten voor een oorlogsmisdaden in Syrie. Vast staat namelijk dat deze uitrusting hebben geleverd aan terroristische strijdgroepen die de legitieme regering van een land waar Nederland niet in staat van oorlog mee verkeerde gewapenderhand omver wilden werpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O kijk, daar zal je het het hebben.

   "NIEUWS! Vrijspraak voor Nederlandse Syriëganger Driss M. voor terrorisme. Hij vocht voor zelfde organisatie die steun ontving van Buitenlandse Zaken. Vrijspraak op basis van gebrek aan bewijs. Later meer! @milenaholdert @trouw @Nieuwsuur"

   02:14 - 27 jun. 2019

   https://twitter.com/GhassanDahhan/status/1144172189119340544

   Verwijderen
 5. Heel mooi nieuws:
  De Democraten hebben twee avonden gediscussieerd op TV.
  Dat is : de nieuwe president- hopefulls.
  En: Tulsi Gabbard heeft onverwacht de beste uitslag gemaakt.
  Beter dan Elizabeth Warren.

  De tafel-springer Beto O Rourke verloor . Mooi!

  Bij Stan vanHoucke te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. How the OPCW’s investigation of the Douma incident was nobbled*
  Paul McKeigue, David Miller, Jake Mason, Piers Robinson
  Members of Working Group on Syria, Propaganda and Media

  http://syriapropagandamedia.org/briefing-notes-3/how-the-opcws-investigation-of-the-douma-incident-was-nobbled

  Longread over 'the inner workings' van de OPCW. Organisatie is gekaapt ten behoeve van de regime change agenda. Onvoorstelbaar corrupte bende.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. | Some even believe we [Rockefeller family] are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure - One World, if you will.If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it |

  | David Rockefeller |

  https://opengov.ideascale.com/a/dtd/David-Rockefeller-s-book-Memoirs-admits-secretly-conspiring-for-a-NWO/4007-4049

  Bankiers families willen een 1 wereld. Niet de Joden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen wil de wereld regeren.
   Big Corp ook inderdaad.
   Is trouwens niet zo helder of de Rockefellers niet joods waren.
   Maar allen de joden hebben er de organisatie voor.

   Vaak was het werkelijk goed bedoeld: als je één regering hebt, dan heb je oorlogen uitgeband.
   Bertrand Russel zag het zo.

   Maar als die wereld-baas behoort tot een volk dat gelooft dat de anderen niet echt mens zijn, En gelooft dat elke jood 5000 slaven per persoon toe komt.
   En als ze al elke keer als ze mnachtig waren bewezen datze extreem onmenselijk zijn (honger? brood gestolen? Spietsen die kerel) 500.000 kinderen dood in Irak? Albright: Ja, maar het was nodig hoor.
   Kinderen dood schieten? Ja, dat mag, als je denkt dat ze later kunnen vechten tegen joden.
   Een goy redden van de verdrinkingsdood? Niet nodig. Tenzij er getuigen zijn. Dan wel, want anders gedoe.

   De uitspraken van Rockefeller zijn trouwens heel bekend. Hij bedankt daar de media dat ze altijd gelogen hebben tegen het volk. Bilderberg , jaren 80 meen ik.

   Verwijderen
  2. Kathie Graham was destijds nog de baas van Newswweek of van de Wapo. Die naam herinner ik me. ( Vooral in samenhang met Watergate natuurlijk. Joods coup, dat Watergate. Geheel georganiseerd. Niks 'toeval'. Spannend gebracht. dat is alles.)

   Verwijderen
  3. Bij welke Jood gaat Rutte zijn orders halen Jan?

   Verwijderen
 9. French women no longer allowed to enter cafes or shops in Sevran, France

  https://www.youtube.com/watch?v=RlNCVQGFrMU

  Moslims willen alleen zichzelf zijn. Mogen ze, maar niet in onze boreale cultuur.

  Iedere vrouw in Nederland zou op de HET FORUM VOOR DEMOCRATIE moeten stemmen. Alleen al voor de toekomst van hun dochters en hun dochters dochters. Op de gebruikelijk orwelliaanse (zwart is wit en wit is zwart) wordt het Nederlandse volk verteld dat het Thierry is die de vrouwen wil onderdrukken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet zeuren, Oligarch. Dan had je in 1991 tesamen met mij heisa moeten maken tegen de massa immigratie.
   Ik stond toen alleen.

   Nu zijn delenvan de steden moslim. So what.
   Je hebt destijds jouw land weg gegeven.
   Nu op de blaren zitten.

   Straks ben je een slaaf van de joden.
   Ga je dan weer zitten zeiken?

   Verwijderen
  2. Ik heb mijn land weggegeven? Ik heb nooit mijn land weggegeven. Wat zeik jij nou dat je er in 1991 tegen was? Je bent er nog steeds niet op tegen leugenaar. Maar goed dat mag en zeg dan dat er 200 miljoen moslim mannen welkom zijn in Europa. Gelukkig zijn er wel genoeg medelanders die het inzien en er voor gaan zorgen dat Nederland niet afzakt naar het niveau van Afrika.

   Jan Verheul droom lekker verder over de Joden.

   Verwijderen
  3. @ Jan

   Een vreemde in je eigen land of een slaaf van de joden. Meer smaken zij er niet volgens Jan, want Cassandra is boos.

   Verwijderen
  4. Ik heb toevallig wel een 3 koloms krantenbericht dat uit 1991 stamt en daar volledig mee te maken heeft, En in 1996 nog een keer in mijn eentje gedemonstreerd.
   Ik was tegen massa-immigratie, Altijd een groot probleem op de lange duur. Elk volk dat massaal binnen komt is een probleem. ik wil daar geen onderscheid in maken.
   Er is niks mis met die mensen, Ze zijn anders. Wij zijn ook anders. Of dacht je dat ze dat niet gemerkt hadden toen wij hun landen koloniseerden? dacht je dat ze daar blij mee waren?

   Pas later kreeg ik door dat het geen 'vergissing'was, Geen domheid. Het was een campagne. Hier ten lande goed gesymboliseerd door Leon de Winter. Leon was in 1994 tegen extreem rechts. Hij pleitte voo ropen grenzen./
   Maar op 911 werd de agenda een stage verder geslagen. Toen moesten die immigranten ineens tot Groot Gevaar worden omgevormd. Was wellicht een beetje dom van De Winter om beide rollen te vervullen. Blinde ambitie, neem ik aan.

   Oligarch, Forget it. You aint gonna make it. You just will never understand it.

   Verwijderen
  5. Dawg schrijft:

   Een vreemde in je eigen land of een slaaf van de joden. Meer smaken zij er niet volgens Jan, want Cassandra is boos.

   Ik kan het niet helemaal precies begrijpen wat je bedoelt.
   Maar gezien de demografische ontwikkelingen en de afbraak van onze eigen cultuur ( Soros etc) zullen we wel een vreemde in ons eigen land worden.
   En ik zie geen ontsnapping aan het slaaf worden van de joodse overheerser. Natuurlijk zijn we dat nu al voor een deel.

   ( Waarom kon een vader met 40 uur werk de kost verdienen voor een gezin van 5 mensen, en kan een zoon met 60 uur arbeid NIET de kost verdienen voor een gezin van 3 mensen ?
   Zou het te maken hebben met FIRE bussiness? ja natuurlijk. We worden afgeroomd. bestolen. Geen bejaardentehuis voor onze kinderen. Geen verpleegtehuis.

   Dat slaaf worden is dus al een aardig eindje gevorderd Maar denk je dat ze het zien? Dodos.

   Verwijderen
  6. Cassandra:

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Cassandra_(mythologie)

   Verwijderen
 10. Goed nieuws!

  Het sanctiebeleid van de EU tegen Rusland is begonnen met de beslissing van de EU om de russen geen stemrecht meer te geven in PACE (Parliamentary Assembly of the Council of Europe) 5 jaar geleden.

  Nu heeft Rusland zijn stemrecht weer terug. Ik verwacht dat dit de 1e stap is in het proces naar het normaliseren van de relaties tussen Rusland en de EU.
  “The shame of European diplomacy” – why PACE voting rights were given back to Russia
  https://jam-news.net/the-shame-of-european-diplomacy-why-pace-membership-was-returned-to-russia/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beste vrienden en vijanden,

  ik begrijp ook wel dat ik in mijn boosheid inderdaad iedereen de lust ontneem om hier op dit blog te komen.

  Dat wil ik natuurlijk ook niet.

  Ik ga U een tijdje verlaten.
  Ik neem een afkoelingsperiode.

  Tot binnenkort, wat mij betreft.


  NB: https://xevolutie.blogspot.com/2019/06/859-diiscussie-op-nrc-102-reacties-part.html
  Het staat er nog steeds op, Rootman. Maar misschien niet zichtbaar voor niet abonnee's ?
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/06/26/terugkeer-rusland-in-raad-is-niet-uit-te-leggen-a3965204

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als niet- abonnee zie ik helemaal niks.

   Even vakantie vieren, en daarna concentreren op EFFECTIVITEIT! Want ook jij zal moeten toegeven dat er ondanks je zeer goede geïnformeerdheid en toewijding toch dingen ernstig fout gaan in de communicatie. Ik denk dat je training en een mentor nodig hebt. Niet Joop, niet toktok, en ook ik niet. Het valt niet mee om een Putin-trol te worden!!!

   Verwijderen
  2. Je voornaamste denkfout is volgens mij dat je de propaganda a la protocollen gelooft en het opschepperij-element te weinig incalculeert. De IQ redenering is nogal zwak aangezien het slechts om 10-max 40 gemiddelde puntjes gaat.

   Het is zo relatief! Ik ben een lange hoogbegaafde (doch onbemiddelde) blanke man. Ik zit 50 hoger dan die andere gemiddelde blanke mannen, die zgn zo boreaal superieur zouden zijn.

   Maar in onze gesprekken is mijn piepkleine coffee latina geliefde, volgens eigen zeggen niet intelligent, me vaak de baas. Kom niet aan met achtergronden of redeneringingen. ze heeft gewoon bijna altijd gelijk!

   Verwijderen
  3. @Jan, voor mij hoef je niet weg. Maar sowieso kan het geen kwaad om afstand te nemen. Het is heerlijk buiten.

   Verwijderen