zaterdag 29 juni 2019

Dé foto van de G20; NOS blijft wegkijken

Het is niet enkel de NOS of Nieuwsuur. Ook Bild, Telegraaf en AD en Pauw, ze weten niet wat ze moeten met de -ogenschijnlijk- prima sfeer en relatie tussen Trump en Putin.


Zoals we al eerder meldden, er gebeurt van alles op de G20, maar de zieltogende NOS wil of mag er niet aan. Het arme NOS-journaal is verworden tot een soort jeugdjournaal voor 6- jarigen.

De goede sfeer tussen Trump en Putin mag niet bekend worden, want wat moeten ze daar dan weer van maken? Dat de relatie te goed is? Ze weten dat ze zich dan helemaal belachelijk maken; dan rest er weinig anders dan het nog maar eens over de Oranje Leeuwinnen te hebben op de eikenprocessierups. Of de warmte natuurlijk. Dat de ijsverkopers het druk hebben. En dat u meer moet drinken. Proost!

Vergelijk dat eens met hoe wij, HIER, via EU-baas Juncker vertegenwoordigd worden. Loshangende stropdas en op zoek naar... naar wat eigenlijk? als je het weet, laat het in de comments weten.

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. VVD: vraagtekens bij snelheid verdrag (Mercosur-deal)

  Helma Lodders en Wybren van Haga van de VVD stelden vorige week Kamervragen over de Mercosur-deal. Daarin uitten zij ook hun zorgen over de ongelijke standaarden, ten opzichte van de regels waaraan Nederlandse boeren en tuinders moeten voldoen.

  De VVD heeft ook vraagtekens bij de snelheid waarmee het handelsverdrag er ineens door de Europese Commissie doorheen lijkt te worden gedrukt. Lodders en Van Haga vinden Europarlementariër Jan Huitema aan hun zijde. Huitema zegt dat hij kritische vragen gaat stellen aan de Europese Commissie over de ongelijke standaarden en het tempo waarop de deal nu ineens tot stand moet komen.
  PvdA wil net als VVD niet tornen aan internationale handel en handelsverdragen „Maar we moeten er wel zeker van zijn dat de handel eerlijk en maatschappelijk verantwoord is”, zegt Kamerlid Willem Moorlag. PvdA wil dat er eisen met betrekking tot milieu, kinderarbeid en dierenwelzijn in verdragen als deze worden opgenomen.

  Dus als Hugo Jansen aka Jan Verheul boer in hart en nieren is, dan moet hij zich aansluiten bij partijen of organisaties die zich kritisch opstellen bij die Mercosur-deal.
  Op zich is een deal met Zuid Amerikaanse landen goed, maar laat ze dan wel sleutelen aan verbeteringen alvorens te ondertekenen.
  Daarna controleren of afspraken in de deal ook daadwerkelijk worden nageleefd. Zo niet,boetes opleggen.

  Kom er maar weer in Jan Verheul. En ga nou niet weer gelijk je jodenfrustraties hier neerplempen, want daar verbeter je niets nada mee.

  Goede middag, dit was het echte nieuws ipv Huib Bruynzeels propaganda over vriendjespolitiek tussen 2 charlatans genaamd Putin en Trump.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Trump To Unleash Hell On Europe: EU Announces Channel To Circumvent SWIFT And Iran Sanctions Is Now Operational

  "According to Bloomberg, the Treasury Department’s undersecretary for terrorism and financial intelligence, Sigal Mandelker, sent a letter on May 7 warning that Instex, the European SPV to sustain trade with Tehran, and anyone associated with it could be barred from the U.S. financial system if it goes into effect.

  “I urge you to carefully consider the potential sanctions exposure of Instex,” Mandelker wrote in an ominous letter to Instex President Per Fischer. "Engaging in activities that run afoul of U.S. sanctions can result in severe consequences, including a loss of access to the U.S. financial system."

  https://www.zerohedge.com/news/2019-06-28/trump-unleash-hell-europe-after-eu-says-spv-circumvent-swift-and-iran-sanctions-now

  BeantwoordenVerwijderen