dinsdag 29 januari 2019

Willemijn Veenhoven maakt zich belachelijk met gebruiken 10-jarig meisje

Zelfs het gebruiken van het 10-jarige meisje Lilly Platt, en haar opvoeren als de nieuwe klimaatheld, is geen probleem voor Willemijn Veenhoven van de Nieuws BV.

De 10-jarige zit in de studio en zij doet elke vrijdag van 9 tot 10 uur in Zeist voor het gemeentehuis aan schoolstaken. Voor het klimaat, voor het milieu. Aldus haar relaas.

Rond minuut 03:00 gaat kleine Lilly proberen uit te leggen wat het verschil is tussen schoolstaken en klimaatstaken (het nieuwe woord van 2019?). Wat volgt is mogelijk het meest tenenkrommende stuk radio uit de Nederlandse radio-geschiedenis. Luister het unieke radio-moment zelf HIER na.

Niets laten Veenhoven en haar collega's er aan gelegen om hun doortrapte agenda te propaganderen en echt nieuws (Macron die een burgeroorlog aan het veroorzaken is op een uurtje rijden van Hazeldonk, bijvoorbeeld) te negeren. Veenhoven met een ruggegraat als van gummi kronkelt zich in steeds afzichtelijke bochten, om haar bazen voor geld te pleasen.

154 opmerkingen:

 1. Als ouder zou ik deze kinderen

  1: niet meer met de auto naar school en sportclubs vervoeren. Een fiets voldoet prima voor ze.
  2: niet meer meenemen voor vakanties in het buitenland, zo voorkom je vervuiling door vliegtuigen, treinen bussen en auto's.
  3: afsluiten van het internet want dat bespaart enorm veel stroom.

  En dan pas zou ik toestemming geven om te klimaatspijbelen.


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft niets met Willemijn Veenhoven als persoon te maken !!!
  Heb de uitzending ook gehoord
  Deze mensen voeren gewoon opdrachten uit zonder er zelf bij na te denken !!!
  Met in hun achterhoofd hun ,,baantje,,
  Dat zegt misschien weer wel iets over Willemijn Veenhoven ??
  Voor de rest resteert mijn nog een woord en dat is namelijk
  AMEN !!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als een meisje van 10 jaar een actie onderneemt, danzitten de ouders daar vaak achter. Op zijn minst als 'faciliterend'. op zijn ergst als 'drijvende krachten'.
  Ik signaleer alleen dat dit 10 jarige meisje al last heeft van twee tics: 1) Ze strijkt steeds met de rechterarm over het eigen hoofd.
  2) Ze maakt onvrijwillige grimassen met het aangezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kinderen, en meisjes nog meer dan jongens ontwikkelen zich eerst met een aangeboren neiging tot goedheid. Niet slechts de mens, want pittbull- en dobermannpuppies zijn ook slechts lief. Maar het onderwijs draagt hier schuld aan. Zo kent onze generatie de kinderen die de zeehondjes en walvissen wilden redden, maar vaak zonder er veel over te weten. Dit seizoen zijn eenhoorns heel populair; als er niet bijverteld wordt dat ze niet bestaan is het geen probleem om 10 000 meisjes daarvoor op de barricaden te krijgen!

   Verwijderen
  2. Als meisjes van 10 voor de camera of microfoon worden getrokken door de MSM (zoals ook de Zweedse Greta in Davos) dan weten we dat global warning een quasi-religie is in plaats van een rationele maatschappelijke discussie.

   Verwijderen
 4. Tip.
  Op UNZ staat een artikel over 5G.

  Er is ook een link naar een klein rapport van Deloitte.
  IK hoor overal dat 5G onze toekomst zal bepalen, dus wel nuttig om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me niet voorstellen waarvoor ik het nodig zou kunnen hebben.

  Ik had wel kerstverlichting zonder aan-uit knop gekocht, die met een app moet aanzetten; wat is daar de meerwaarde van??? Teruggebracht naar de Action. Het enige wat ik kan bedenken is overdracht van zeer hoge resolutie video, maar ja...

  Het schijnt dat Huawei geen spyware heeft (in elk geval zeker niet meer dan Cisco en Intel), maar het juist NIET heeft, zodat de NSA niet kan inbreken, daarom worden ze geboycot. Als ik ooit een mobiel apparaat nodig heb zal het daarom zeker een Huawei worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet ook niet wat ik er mee moet. Mijn internet is meer dan snel genoeg.
   Maar ik vermoed dat het wel door zal gaan. Een toekomstige auto zal melden dat hij dreigt kapot te gaan, en de garage zal het onderdeel bestellen. Geen idee of dit veel nut heeft.
   ik moet het Deloitte stukje nog lezen.

   Verwijderen
 6. Nog een Tip.

  Op Weltschmerz:
  ‘Babyboomers hebben hun welvaart beleend en sleuren alles mee hun graf in!’; Wellens & Hulleman

  Mensen geboren tussen 1945 en 1960)
  Heel interessant: wij babyboomers hebben veel macht, want met velen. We hebben erg veel geleend, waardoor alles onbetaalbaar is geworden voor de millenials.
  Ik vrees dat ze gelijk hebben.


  De millennials (Generatie Y) zijn een demografische generatie, volgend op de pragmatische generatie. Hoewel er geen eenduidige definitie van millennials is, wordt deze meestal gehanteerd als geboren tussen 1980 en 2000. Hun ouders zijn veelal van de babyboomgeneratie (1940-1965) of van de generatie X (1965-1980).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na 4 jaar is "Choclate Petro" er achter dat hij op het verkeerde paard gewed heeft en kiest nu, met de verkiezingen voor de deur, eieren voor z'n geld.

  Ukraine Needs Peace With Russia - President Poroshenko

  https://sputniknews.com/europe/201901291071924563-ukraine-peace-russia-poroshenko/

  UKRAINE SAYS IT’S TIME FOR ‘PEACE WITH RUSSIA.... PEOPLE ARE TIRED OF WAR’

  https://www.newsweek.com/ukraine-peace-russia-tired-war-1310140

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vaccin ingrediënten & experimenten:
  Twee alleszeggende uittreksels uit een 9 uur durend verhoor onder ede met Dr. Stanley Plotkin, de peetvader van de vaccinologie.

  1. Vaccin ingrediënten, duurt 7m29s.
  Stanley Plotkin spreekt onder ede over vaccin ingrediënten. Medische dokter Stanley Plotkin is een wijd erkende leidende autoriteit in de vaccinologie.
  Link: Plotkin onder ede: Vaccin ingrediënten

  2. Vaccin experimenten. duurt 2m15s.
  Stanley Plotkin getuigt onder ede dat hij vaccinatie-experimenten heeft uitgevoerd met wezen, verstandelijke gehandicapte kinderen, kinderen van gedetineerde moeders, en ongeveer een miljoen Afrikaanse kinderen onder koloniale heerschappij. Dit is geen anomalie. Het is de norm. Wanneer we vaccineren of ons laten vaccineren, zijn we medeplichtig aan deze wreedheden.
  Link: Plotkin onder ede: Vaccin experimenten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Plotkin geeft mi. gewetensvol antwoord. Alles heeft zijn prijs, en big pharma loopt niet over van ethisch besef.

   Die prijs is mij bv te hoog voor een griepprik, maar ik haal zeker mijn shots als ik naar de tropen ga! En wie gaat je kind tegen Polio beschermen??? ik vertrouw een vaccin toch een heel stuk meer dan ´de Here Jezus´!!!

   Verwijderen
  2. Over het eerste filmpje kan ik slecht oordelen. Ik ken die stoffen niet.

   Over het tweede filmpje moet ik zeggen: dat zijn heel moeilijke ethische vraagstukken.
   Als je niet kunt testen op 'gewone mensen' dan is het alternatief: geen medicijn. Miljoenen doden.
   Dus test je op de mindere goden. Gevolg: miljoenen mensenlevens gered, ook van kinderen van een mindere god...

   Het kan allemaal vééél erger hoor Tremor:

   De fameuze GB Shaw was voorstander van Eugentica. Alle mensen moesten een soort IQ test ondergaan, en de domsten zouden moeten gedood !!!

   Was in die tijd geen extreem standpunt, vermoedelijk.

   Later kwam de volle 'morele' verontwaardiging over Eugenetica op Hitler terecht, maar in de VS en Engeland waren ze veel extremer.

   Bron: Video van James Corbett.

   Shaw staat nu bekend als een prima gozer: Wiki:


   George Bernard Shaw (Dublin, 26 juli 1856 – Ayot St Lawrence, 2 november 1950) was een Iers toneelschrijver, socialist en theatercriticus. Hij was een vrijdenker, ondersteunde de strijd voor gelijke rechten voor vrouwen en was voorstander van gelijke beloning voor mannen en vrouwen. Tevens was hij overtuigd vegetariër en tegenstander van dierproeven. Hij won de Nobelprijs voor Literatuur in 1925 – hij accepteerde de eer maar weigerde het geld.

   Verwijderen
  3. Je kunt het argument -volstrekt logisch- ook omkeren.

   Als voorwaarde geldt dan wel dat vanaf heden het gebruiken van menselijke proefkonijnen in de 3e wereld liefst met een pijnlijke dood bestraft moet worden. Ditzelfde gebeurt overigens ook met pillen etc.

   [De onvrijwillige vrijwilligers hebben zeer zware offers moeten brengen ter verbetering van het arsenaal ter bestrijding van infectieziekten. We dienen respect aan hen te tonen door die verkregen vooruitgang optimaal voor ons en onze kinderen te gebruiken.]

   En de destijds betrokken instanties moeten flink wat klinieken en scholen opzetten in de gebieden waar ze geëxperimenteerd hebben!

   Verwijderen
  4. ´Ditzelfde´ heeft betrekking op medische experimenten, niet op de vorm van executie....

   Verwijderen
 9. Een informatieve reactie bij The Saker:

  Larchmonter445 on January 30, 2019

  A reminder of the Panama Invasion: Noriega had elite special forces that were superb jungle fighters. They were supposed to fight the invasion. They ran to Chiriqui Province on the other side of the nation while Panama City was easily taken and the major barrio destroyed by the Americans. No one was protected by indigenous military.

  If your Lt. Colonel source is correct, the US will take Venezuela in 24 hours if they want to. Probably put on a show for 72 hours. Caracas will fall. The resistance will melt away. A few thousand killed (but like in Panama, the bodies will disappear.)

  It’s bleak.

  Russia and China could do a few more things to make any US military action extremely painful, and thus doubtful.
  The loss of their investments is one thing. But the control of the oil and gas of Venezuela in the hands of the US means price control of the oil industry, and thus gas prices which are tagged to oil.

  They could collapse the Russian budget if they flooded the market. Right now, Russia and OPEC are cutting production to get the price up to $60.

  This is an economic war the Hegemon is operating against China and Russia. Venezuela is haplessly caught in the middle.

  We’ll see if Russia and China actually come up with some tactics that could prevent the utter ruin of Venezuela and decades more of poverty. The ramifications will not just ripple to Russia and China. They will strike like a tsunami in the energy sectors.

  It is a geopolitical calculation that has to be made, coordinated and executed.

  President Xi’s Latin American projects will all be destroyed if Venezuela is conquered. Next stop, Nicaragua.
  Then they’ll get Evo out in Bolivia and overturn Uruguay’s upstart government. After losses in part of Latin America, China will stop the projects for rail and energy. They already have huge problems in Brazil.

  Making a stand in Venezuela is far from ideal. But if it can be saved, they have to try. For their own sake.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   Interessante reactie. Venezuela staat zo bezien niet op zichzelf, maar lijkt onderdeel van een plan om de Chinezen en Russen de pas af te snijden in Zuid- en Midden Amerika.

   Citaat uit een artikel van Thierry Meyssan van 8 januari jl.

   "In a series of previous articles, we presented the SouthCom plan to provoke wars between the Latin-American nations in order to destroy the structures of all the States in the « Caribbean Basin » [1].

   Preparations for wars of this magnitude, intended to follow on from the conflicts in the « Greater Middle East » according to the Rumsfeld-Cebrowski strategy, requires a decade [2].

   After the period of economic destabilisation [3] and that of military preparation, the actual operation should begin in the years to come by an attack on Venezuela by Brazil (supported by Israël), Colombia (an ally of the United States) and Guyana (in other words, the United Kingdom). It will be followed by others, beginning with Cuba and Nicaragua (the « troïka of tyranny » according to John Bolton).

   However, the original plan may be modified, particularly because of the return of the imperial ambitions of the United Kingdom [4] which may influence the Pentagon."

   Meer lezen op:

   The terrible forthcoming destruction of the « Caribbean Basin »

   https://www.voltairenet.org/article204656.html

   Heeft veel weg van een soort Yinon plan, maar dan voor Zuid- en Midden Amerika.

   Verwijderen
 10. Rob Oudkerk ingesprek met de baas van het Cidi.
  Hun probleem: het antisemitisme.

  Dit was mijn eerste reactie:

  "Het joodse vraagstuk", "De joodse kwestie", 'The Jewish question", La question juive". Vanaf Napoleon tot 1945 had de westerse wereld een probleem met de joden die gelijke rechten hadden gekregen en in no time 'alles' over namen in de landen waarin ze woonden: academia, bedrijfsleven en de politieke macht. ( Ik chargeer, maar niet heel veel). In het joodse vraagstuk probeerde men een oplossing voor de joodse overmacht te vinden. Die vraag is helemaal verdwenen. Nu praten 'we' alleen nog over het vreselijke 'antisemitisme'. Wie bepaalt waarover we spreken? 'The masters of Discourse', zegt Israel Shamir. Lees dat boek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op min 19: Hanna Luden: "Veel joden die het juk van de religie af legden werden lid van de PvdA".

   Hoort U het eens van een ander.
   Joden hebben de macht van de arbeiders gebruikt om de bestaande elite te verdrijven (en vervangen).

   Verwijderen
  2. Min 25: Wat is de oorzaak van A-S ? Luden: "Het is er altijd geweest..." Ik heb wel enkele suggesties voor mevrouw Luden. Lees: "Jewish History, Jewish Religion" van Israel Shahak. Joden mogen de goyim bedriegen of zelfs vermoorden. Hoeven hen niet te redden als ze dreigen te verdrinken. Etc. Tenzij het tot pogroms zou leiden, dan mag het niet. Het jodendom bestaat bij de gratie van antisemitisme, want zonder antisemitisme verdwijnt de groepscohesie en assimileert hun volk met de goyim.

   Verwijderen
  3. In 1917 was er een joodse staatsgreep in Rusland. 30 jaar later waren 50 miljoen inwoners van de Soviet Unie door hun Regering gedood. In die 30 jaar waren joodse communisten erg machtig. In 1948 verloren ze de grotendeels hun macht. Daarmee was de Grote Slachting voorbij.
   In 2001 was er een joodse coup in de VS. ( Luister naar Wesley Clark. Hij zegt het.) Sindsdien is het leven van 100 miljoen moslims ( Afghanistan, Irak, Libië, Syrië, Yemen) een hel geworden. Dààr moet over gesproken worden, beste Weltschmerz. Die ellende moeten we stoppen. Àlle welwillende joden ( ik schat 99% onder hen) moeten dit weten en bespreken. Keer U tegen de idiote Neocons en hun media-neefjes, die nu aansturen op een kernoorlog met Rusland. Het wordt ons aller ondergang. Neocons zijn een genetische aberratie, het gevolg van joodse huwelijks-selectie criteria.

   Verwijderen
  4. In 1999 schreven de Neocons (een joodse beweging) hoe ze nog 100 jaar de wereld onder de duim zouden houden: met geweld. Oorlog op onconventionele manieren: laat jihadisten vechten, stimuleer rebellen en veroorzaak kleurenrevoluties. Vernietig de wereld met 'Humaniteit' en 'Democratie' als officieel motief, om de domme goyim te laten denken dat je het goed bedoelt. Lees dat 1999 PNAC Report. Lees het 1982 Yinon Plan.

   Verwijderen
 11. De Saker is nog steeds onze beste analist (denk ik).


  Saker over Venezuela  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. A simple false flag will do now...

  https://twitter.com/21WIRE/status/1089889804526018561

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Any violence and intimidation against U.S. diplomatic personnel, Venezuela’s democratic leader, Juan Guiado, or the National Assembly itself would represent a grave assault on the rule of law and will be met with a significant response. 2/2

   https://twitter.com/AmbJohnBolton/status/1089569353421463554

   Verwijderen
 14. Ik wil hier de volgende stelling deponeren en een discussie uitlokken die zelfs tot de MSM moet doordringen gezien "het grote gevaar" dat hier in zit.

  Gesteld dat volgend jaar, als er weer Amerikaanse verkiezingen zijn, Rusland heel openlijk een kandidaat gaan steunen die het goed voorheeft met Amerika EN met Rusland, goede zaken wil doen (handel drijven) en tegen verdere bewapening is. Als die kandidaat er nog niet is dan wordt die wel gecreëerd uit een van de Amerikaanse Russen die er voldoende zijn, en waar Rusland via allerlei omwegen flink aan de campagne gaat bijdragen. En natuurlijk ook via sociale media hun kandidaat de hemel in prijzen als oplossing voor een permanente wereldvrede want de vorige presidenten hebben eerder gekozen om het tegendeel te doen. Als aartsvijand Rusland ineens geen vijand meer is dan blijft er enorm veel geld over om veel (sociale) problemen op te lossen. Mooie praatjes dus die veel mensen zullen aanspreken want van het beleid van Trump is alleen maar ellende gekomen. Tot zover de politieke campagne.

  Nu zal Amerika bij dit initiatief natuurlijk moord en brand gaan schreeuwen, spoedzittingen gaan eisen bij de VN, de NAVO in hoogste staat van paraatheid brengen en alle Russische diplomaten het land uitzetten.
  Maar de VN kan niet anders concluderen dat, wat Rusland nu doet, exact hetzelfde is wat Amerika al decennia doet in het buitenland en er dus geen veroordeling volgt.
  Kan dit plan slagen of breekt dan echt de 3e wereldoorlog uit?
  Zelfs de Nederlandse Adviesraad is bang dat er een nieuwe kernwapenwedloop komt met de huidige dreigingen en valse beschuldigingen.
  Hoever gaan de MSM mee om wie te verdedigen en te promoten en op welke gronden. Voor wie gaan ze dus partij trekken als de kans groot is dat ze op een zinkend schip zitten met de naam 'kilbil'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kilbil?

   Matt, 'De Media' zijn inm handen van één 'Belang': de zionisten.

   Ze hebben ruim 20 jaar de tijd gehad om alle journalisten bij de Grote Media te selecteren.
   Er is helemaal NIEMAND in de Grote media meer die tegen Israel en tegen Wall Street en tegen de joodse samenzwering in gaat. Anders moet je me dat artikel wijzen.

   Zwart wordt als Wit verkocht, Matt.

   Trump staat 100% alleen in zijn strijd, en moet èlke keer toegeven. Hij kan maar héél weinig van zijn beloften doen.

   Het strijdplan van 'De Samernzwering' is: complete verwarring stichten.
   In dat opzicht is alles wat er nu gebeurt gunstig.

   Jij denkt dat 'de media' ergens een keer schaamte gaan voelen en van gedachten zullen veranderen.
   Nooit.
   Wie dat van plan is, wordt tijdig 'verwijderd'.
   ( vergeet niet dat ze èlk telefoongesprek al jaren lang kunnen afluisteren.)
   Ze hebben het net al volledig gesloten.

   De drie of vier reacties die ik op Youtube schreef, een uurtje geleden ( zie boven), kunnen heel goed mijn executie veroorzaken. Ik ben me dat volledig bewust.

   Matt, het is allemaal veel erger en veel verder dan jij denkt.

   Verwijderen
  2. Jan, Beetje teveel paranoia?
   Als die zionisten zo graag wereldheerser zijn, waarom zijn ze dat nu nog niet? Na ruim 2000 jaar ervoor gewerkt te hebben?
   Ze hebben de media in handen, klopt, maar toch kunnen ze niet op iedere redactie zitten en censureren. Er sijpelen altijd zaken langs. Ook de alternatieve media moet ergens haar bronnen vandaan halen en dat blijken vaak dezelfde nieuwsagentschappen te zijn. Er zijn nu een groot aantal alternatieve sites en ik heb nog van geen enkele een bericht gezien als dat ze met de dood bedreigd zouden zijn door zionistische maffiapraktijken. Zo een gelegenheid zouden ze met beide handen aangrijpen om hun gelijk te bevestigen. Blik is er ook nog steeds ondanks de soms voor hun gevaarlijke (Te dicht bij de waarheid)artikelen.
   En Jan, je hebt toch nog steeds je eigen bedrijf terwijl je al een paar jaar op jouw site het anti- zionisme er vanaf laat druipen. Als je echt een gevaar voor hun was dan was je al lang geleden in je eigen kas begraven.
   Je dicht hun teveel macht toe, meer dan ze verdienen, want hoe komt het anders dat, juist door het internet, er steeds meer van hun plannetjes in het water vallen en ze niet meer onzichtbaar kunnen werken? Als ze zo machtig waren als jij je voorstelt dan was morgen het hele internet off- line. Zij zijn toch eigenaar van de meeste providers dus hoeven ze enkel maar de kraan dicht te draaien, maar dat doen ze niet omdat ze denken onoverwinnelijk te zijn ( of gewoon net niet machtig genoeg)en gelukkig voor ons blijft het bij 'denken', meer kunnen ze dus niet.
   Mijn stelling is dus dat als er een groep optreed die precies de zelfde trucjes toepast als de zionisten, ze wel eens van een koude kermis konden thuiskomen.
   En wat Isisrahel betreft, ze wringen zich in allerlei bochten omdat ze in de gaten hebben dat hun bestaan ook aan een zijden draadje hangt. Straks laat Iran haar 'moeder der bommen' vallen op Tell Aviv en het is einde verhaal. Steeds meer mensen , zoals onlangs een peiling in Engeland aantoonde twijfelen aan de cijfers van de holocaust en krijgen dus in de gaten dat ze steeds werden en worden voorgelogen en ze zich niet meer kunnen verschuilen als 'aangevallen zijnde' maar dat ze in de Palestijnse gebieden precies hetzelfde doen als wat Hitler met hun heeft uitgevreten. Volkerenmoord dus. Zij zijn geen haar beter dan de Nazi's.
   Nu de stelling, Jan, wat zou er gebeuren als Rusland openlijk een Amerikaanse kandidaat zou steunen? Geheim kunnen ze , die 'vriendjes' van jou, dat niet houden dus komt er een openlijke discussie.

   Verwijderen
  3. Matt: Als die zionisten zo graag wereldheerser zijn, waarom zijn ze dat nu nog niet?

   In veel opzichten zijn ze dat.
   Ze controleren het sterkste leger ter wereld, en vernietigen de buurlanden van Israel.
   Geen journalist die het durft te schrijven in de MSM.
   ==

   Matt: Ook de alternatieve media moet ergens haar bronnen vandaan halen en dat blijken vaak dezelfde nieuwsagentschappen te zijn.

   Juist.
   Nieuw is pas werkzaam en effectief als het in de MSM komt. En alleen als het niet wordt tegengesproken door een leugen die 9x zo vaak wordt vermeld.
   Alternatieve media - als ze goed zijn en oprecht- zoeken de waarheid en melden die. Maar Alternatieve media hebben misschien geen invloed, omdat 'de mensen' geen interesse hebben om na te denken en om de waarheid te zoeken. Ze 'geloven het wel'
   Ze kunnen zich niet voorstellen dat die alternatieven gelijk hebben.

   Verwijderen
  4. @ Matt

   Denk dat de Amerikaanse deep state maar wat blij zou zijn met een presidentskandidaat zoals jij bedoelt; precies zo iemand als ze Trump trachten af te schilderen in de beeldvorming. Als je mij drie jaar geleden had verteld dat het het hun lakeien bij de MSM zou lukken Trump neer te zetten als 'Poetin's man', compleet met een officieel onderzoek en een niet aflatende stroom van verdachtmakingen had ik daar hard om gelachen. Nu weet ik beter. De macht van de MSM is immens.

   Verwijderen
  5. Matt: nog van geen enkele een bericht gezien als dat ze met de dood bedreigd zouden zijn door zionistische maffiapraktijken.

   George van Houts sprak met de weduwe van Danny Jowenko.
   De weduwe zegt: 'Ik weet het niet zeker. Ik denk dat er 50% kans is dat het een echt ongeluk was, en 50% dat Danny is gedood.

   Van Houts: "Bekendheid beschermt."

   Verder: De M<ossad heeft 2200 mensen gedood. Elke maand 3 mensen, al 70 jaar lang. De joodse ( Israelische) schrijver is niet tegengesproken. Van die 2200 menen kennen we vrijwel niemand.

   Matt: Zij zijn toch eigenaar van de meeste providers dus hoeven ze enkel maar de kraan dicht te draaien..

   In feite loopt die actie al: die heet Fake Nieuws.
   Amazon heeft alle boeken die een alternatieve kijk op de Holocaust hebben, verwijderd.

   Elke maand komt er een vorm van censuur bij.
   https://russia-insider.com/en/politics/how-destroy-free-thought-harass-bully-dox-censor-attack/ri26103

   Verwijderen
  6. @ Dawg.

   Citaat Bertrand Russell: "There is no nonsense so arrant ( enorm) that it cannot be made the creed of the vast majority by adequate governmental action".

   Gilad Atzmon ( in een van zijn video's) : 'De mensen iets wijs maken moet je niet zelf proberen. Dat moet je aan ons joden over laten. Wij hebben 2000 jaar ervaring.' ( parafraseer)

   Verwijderen
 15. Europees Parlement erkent Juan Guaido'

  Het Europees Parlement heeft Juan Guaido erkend als interim-president van Venezuela. De overgrote meerderheid stemde voor de resolutie, waarmee Europese regeringsleiders worden opgeroepen Guaido te erkennen als legitieme kandidaat. Het besluit werd door 439 Europarlementariërs gesteund, terwijl 104 parlementsleden tegen stemden en 88 geen stem uitbrachten.

  De Europarlementariërs veroordelen het geweld in Venezuela en roepen de autoriteiten op om te stoppen met het schenden van mensenrechten. Ook roepen ze Maduro op om alle journalisten die hij heeft vastgezet weer vrij te laten.

  Juan Guaido bedankte het Europees Parlement via twitter voor deze steunbetuiging. Hij schreef: “We hebben een grote stap gezet in onze strijd voor democratie”.

  meer lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/europees-parlement-erkent-juan-guaido/

  Ah, mensenrechten en democratie. Misschien moeten de Gilets Jaunes hier maar een voorbeeld aan nemen. Tachtig procent van de Franse bevolking staat achter hun acties, het zittende regime gebruikt geweld tegen ze en verkiezingen zijn volgens het EP toch niet meer nodig om jezelf de legitieme president te noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan de absurde eis van het EU parlement om Venezuela te dwingen om nieuwe verkiezingen te houden omdat bij de verkiezing vorig jaar de uitslag niet bevalt.
   Wat gaat er nu straks (in Mei) gebeuren als de verkiezingsuitslag niet het resultaat oplevert wat de neoconservatieve EU dictators verwachten en er een hoop stemmen gaan naar die vermaledijde populisten die er voor het volk zijn en tegen de elite.
   Gaan ze verkiezingen houden tot ze een resultaat krijgen dat hun wel bevalt? En durven ze DAN nog over democratie spreken?

   Verwijderen
 16. Zo -50 voorspeld in chicago en omgeving , dat wordt weer veel gas kopen uit het yamal gebied , de Russen vrijven zich al in hun handen!
  Veder leuk artikel in les moutons enrages in frankrijk
  https://lesmoutonsenrages.fr/2019/01/31/comprendre-la-crise-des-carburants-maritimes/
  Kort samengevat: in 2020 komen er nieuwe wetten over het zwavel gehalte in brandstof
  Voor schepen Er dreigt dus een tekort te ontstaan van diesel door gebrek aan rafinage capaciteit
  Denk eerder dat dit de oorzaak is van de hele co2 hoax en het overstappen naar alternatieve energie bronnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Collapse Of The Polar Melting Scam

   https://realclimatescience.com/2019/01/collapse-of-the-polar-melting-scam/

   The Methane Big Lie

   https://realclimatescience.com/2019/01/the-methane-big-lie/

   Verwijderen
  2. Er is inderdaad een probleem met het methaan absorbtiespectrum. Het is een grafiek uit het IPPC report, en hetzelfde hoofdstuk noemt ook die 21 voudige broeikaswerking. Dit is iets wat ik graag wil uitzoeken, al zal dit wel even tijd kosten. Als de verklaringen beide waar zijn kan het volgens mij slechts op een manier verklaard worden: het zou om een gewogen totaal gaan- er zit ongeveer 200 x meer CO2 in de huidige atmosfeer dan CH4.

   Maar ook dan is het IPPC fout door dit niet expliciet aan te geven. Uitleg en verklaring door natuurkundigen en klimatologen zijn nodig. Wat verder belangrijk is is de prognose voor de hoeveelheid methaan die we kunnen verwachten: die zou wel eens zeer groot kunnen zijn gezien de enorme hoeveelheden in clathrate en permafrost. Dit laatste is ook een deksel voor het gasvormig methaan er onder. Wat de mens aan methaan uitstoot is relatief weinig.

   Wat betreft die verschillende waarden voor het broeikaseffect: CH4 oxideert vrij snel in de atmosfeer (tot CO2 en H2O), na enkele jaren is er niets meer over.

   Voor het verhaal over polar melting heb ik veel minder geduld. Dit is niet meer dan cherry-picking uit fluctuaties binnen de trend. Dit hebben klimaatsceptici/lobbyisten ook jaren gedaan met de el Niño van 1998, maar inmiddels halen slechts de meest blinde gelovigen dat nog aan.

   Verwijderen

  3. Dit korte nieuwsclipje

   toont hoe sterk geconcentreerd methaan het IR absorbeert.

   In het mid IR lijkt het wel een zwarte roetwolk.

   Verwijderen
  4. Op zeer korte termijn zou het dus 100x sterker zijn. Men moet spreken van verblijfstijd in de atmosfeer, liefst met een formule. Het noemen van een getal zonder deze verblijfstijd is banaal populariseren.

   Het is een soort halveringstijd, alleen met meerdere termen. Dit ivm saturatie van de ozon en hydroxyl in de hoge atmosfeer: die oxideren het. CO2 kent ook meerdere termen, die ik onlangs hier nog beschreven heb als snelle, middel en lange cyclus (oceaan, vegetatie, geologisch).

   Verwijderen
  5. Four Climate Scientists Destroy Climate Change Alarmism
   January 31, 2019

   Four climate scientists destroy the anthropogenic global warming myth in response to the Global Climate Action Summit.

   The climate change hoax is a tool to spread global socialism, redistribute wealth, and have liberal governments take over energy supply and distribution.

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=mqejXs7XgsU

   Verwijderen
  6. Rising sea levels?

   Yep!

   Scientists Visit a Rare New Island They Watched Grow Out of the Waves

   https://www.space.com/43194-nasa-scientist-visits-new-island-mars-analog.html?utm_source=sdc-newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20190201-sdc

   CO2 is bad for you?

   Yep!

   700,000 Square Kilometers Of Added Green Vegetation, Climate Change Shrinks Sahara Desert By Whopping 8%!

   http://notrickszone.com/2019/01/16/700000-square-kilometers-of-added-green-vegetation-climate-change-shrinks-sahara-desert-by-whopping-8/

   Wie kan hier nu tegen zijn, behalve Nederlandse klimaatgekkies?

   Verwijderen
  7. Alleen al dat ene zinnetje:

   [The climate change hoax is a tool The climate change hoax is a tool to spread global socialism, redistribute wealth, and have liberal governments take over energy supply and distribution and have liberal governments take over energy supply and distribution.]


   The climate change hoax is a tool to spread global socialism, redistribute wealth....

   Laat maar komen dan!!!

   Dat zinnetje maakt duidelijk dat de bron rabid tea party is.

   The Heartland institute, gebracht voor u door de Koch brothers en Tillerson

   Je WILT er in trappen, hè Joop???

   Verwijderen
  8. @Rootman,

   "redistribute wealth"

   En jij hebt €200.000 of meer op je bankboekje staan, zoals menig politicus ons er aan doet herinneren?

   Jouw naïviteit is nog groter dan ik dacht.

   Verwijderen
  9. @Rootman,

   Ik neem het je niet kwalijk. Jij bent nu eenmaal behept met een conditie waardoor je er graag bij wilt horen.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Niet bij de wappies, evangelicals en aluhoedjes van de tea party, neocons en neoliberalen in elk geval!!

   Overigens, blijkbaar had je dat nog niet gemerkt, gaf ik een POSITIEVE eerste feedback op je methaanlink. Je moet alleen niet met bullshit aankomen en lobbyisten gaan aanhalen of verdedigen. Zelfs waar je gelijk zou hebben haal je jezelf daarmee onderuit, snappu?

   Verwijderen
  12. Een vulkanisch eiland ontstaat en ze voeren dat serieus aan als ´bewijs´ dat zeeniveaux dalen?

   Dat is trollen of ´een Poe´ (opmerking waarvan niet te achterhalen is of het serieus of een grap is)

   Verwijderen
  13. "redistribute wealth"

   Dat kun je inderdaad op 2 manieren lezen. Ik had het, door het woordje ´socialisme´ waarschijnlijk anders opgevat dan bedoeld.

   Maar die platkoppen van de astro-turf tea party deplorables noemen inderdaad alles wat niet bij hen hoort ´socialist, left wing of communist´.

   Verwijderen
  14. Het ging erom dat jij methaan een groter gevaar toedichte dan CO2 en ach lobbyisten...ik zie in jou ook een lobbyist die gelooft wat een lobbyist schrijft. Klimaatwetenschap heeft allang niets meer met wetenschap te maken maar met een geloof of een kliek die met een te grote bek haar gelijk probeert te halen.

   Verwijderen
  15. Wat betreft methaan: ik ga me al dan niet laten overtuigen door een fysicus, al zie ik die tegenwoordig niet elke dag.

   Ik heb ook helemaal geen probleem om mijn mening te herzien-- indien daar reden voor is. Een zgn autoriteit is daarvoor uiteraard niet genoeg (drogreden: argumentum ad verecundiam).

   Verwijderen
 17. Opkomst van autocraten voedt de corruptie
  Hongarije en Turkije schrijnende voorbeelden in Europa

  Marc Horckmans 31 januari 2019 2 minutes read

  "De opkomst van autocraten vormt een voedingsbodem voor toenemende corruptie. Die waarschuwing staat in een rapport van de organisatie Transparency International. Met het succes van populistische en autocratische leiders zijn volgens de organisatie wereldwijd heel wat democratische instellingen onder druk geraakt. Transparency International wijst erop dat ook Europa niet aan die trend ontsnapt. Hongarije en Turkije zijn daarvan het bewijs."

  Je kunt verder lezen op:

  https://nl.express.live/opkomst-van-autocraten-voedt-de-corruptie/

  maar met een beetje instinct weet je inmiddels waar je de sponsors kunt van Transparancy International kunt verwachten:

  https://www.transparency.org/files/content/ouraccountability/TIS_2017_Financial_Statements.pdf

  en bespaar je jezelf voortaan 2 minuten leestijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Door socialistisch bewind in Venezuela veroorzaakte crisis steeds erger, en bedreigt ons Koninkrijk. VVD geeft politieke steun aan democratische oppositieleider @jguaido. Onbegrijpelijk dat @SPnl zelfs vandaag nog meer sympathie heeft voor regime #Maduro.

  https://twitter.com/SvenKoopmansVVD/status/1090555250321305600

  Venezuela is een bedreiging voor ons koninkrijk. Hij zegt het echt.
  Schaamteloze gek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De @VVD bij monde van Koopmans schaart zich achter de zoveelste regime change met mogelijk desastreuze gevolgen voor de volkeren in de regio. Zelfs militair ingrijpen in Venezuela wordt niet uitgesloten. Hoezo democratie? Dit gaat om olie! En daarna wijzen naar vluchtelingen.

   https://twitter.com/SadetKarabulut/status/1090671261334818816

   Verwijderen
 19. Macron vs gele hesjes: zalven met nationaal debat, maar slaan met rubberkogels en granaten dinsdag 29 januari 2019

  "Sinds het begin van het protest van de gele hesjes zijn er volgens schattingen van het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken 1.900 mensen gewond geraakt. Achter dat cijfer gaan vele dramatische verhalen schuil van mensen wiens leven onderuit wordt gehaald door de gevolgen van de verwondingen die ze opliepen. Het gaat om gewone, werkende mensen die door hun verwondingen werkonbekwaam zijn, overstelpt worden door medische kosten of voor de rest van het leven gehandicapt blijven.

  Mensen verwonden en verminken lijkt deel uit te maken van een tactiek van de Franse overheid om manifestanten af te schrikken en te ontmoedigen. Na ieder protest duiken er beelden op van geïsoleerde manifestanten die genadeloos aangepakt worden door niets ontziende politiemannen. Die beelden zijn zo talrijk dat er nauwelijks nog twijfel over kan bestaan dat het een bewust beleid is om mensen zo hard mogelijk aan te pakken tijdens manifestaties."

  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2019/01/29/macron-vs-gele-hesjes-zalven-met-nationaal-debat-maar-slaan-met-rubberkogels-en-granaten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Franse overheid kan liegen en bedriegen rond opstand Gilets Jaunes maar dankzij sociale,- en alternatieve media worden zij keihard geconfronteerd met hun eigen leugens.

   En dit is de belangrijkste reden waarom overheden sociale,- en alternatieve media aan banden willen leggen."

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1090580620043005953

   Verwijderen
 20. Just an observation:

  After #IntegrityInitiative leaks & exposure of #AtlanticCouncil #DFRlab Ben Nimmo links to this psy-op project, all of a sudden #Bellingcat's Eliot Higgins & Aric Toler removed their DFRLab & EH's Atlantic Council membership from their bio

  I wonder why?

  https://twitter.com/Malinka1102/status/1089980450980941827

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vanochtend citeerde ik Larchmonter 445 ( een reacxtie onder het Saker artikel waar Rootman naar linkt.

  Nu zie ik bij MoA dat de strategie om diverse landen in Zuid Amerika te gaan 'regime-changen' zelfs in de Wall Street Journal wordt beschreven, èn dat dit ook wordt gedaan om Rusland en China te dwarsbomen.

  Het verhaal van Larchmnonter ( wat ik een interessante speculatie vond) blijkt dus gewoon openlijk in een grote Amerikaanse Krant te staan. Als 'buitenlands beleid'. !!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nord Stream 2 is beslissende slag in economische oorlog
  door WOLTER BERENDS en JONATHAN VAN TONGEREN op 28 JANUARI 2019

  "De basis van de Amerikaanse maatregelen is het compleet bespioneren van Duitsland. Het recht daartoe hebben de Amerikanen eerst verkregen door het bezettingsrecht en daarna door het Twee-plus-Vier-verdrag veiliggesteld. De Snowden-onthullingen hebben laten zien hoe de Amerikaanse inlichtingendiensten iedere e-mail, surfactie en telefoongesprek door hun in Duitsland geïnstalleerde spionage aftappen, opslaan en door programma’s geautomatiseerd laten uitkammen.

  De Amerikaanse overheid kan dus in detail op de hoogte zijn van beslissingen van Duitse bedrijven voor ze überhaupt openbaar gemaakt worden. En kan meteen overgaan tot het opleggen van sancties en boetes om de Duitse concurrentie op de wereldmarkt te schaden. Zo werden aan Deutsche Bank tot nu toe boetes van bij elkaar circa twaalf miljard dollar opgelegd, tegen Volkswagen van meer dan tien miljard en tegen de gezamenlijke Duitse economie meer dan 30 miljard.

  Daarbij komt dat overal waar Duitse patenten en kennis superieur waren aan de Amerikaanse, deze door de Amerikaanse overheid aan Amerikaanse bedrijven doorgespeeld werden en buitenlandse opdrachtgevers onder druk gezet om hun opdrachten aan Amerikaanse bedrijven te geven. Edward Snowden heeft hier uitvoerig over gepubliceerd. Al in de oorlog van Boeing tegen Airbus hebben de Duitse regering en de Europese Commissie zich opvallend ingehouden onder de Amerikaanse afpersing, in plaats van te protesteren of de openbaarheid te zoeken."

  verder lezen op:

  http://www.novini.nl/nord-stream-2-is-beslissende-slag-in-economische-oorlog/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jan, was je nog van plan naar de NRC Alkmaar lezing te gaan?

  Ik wilde de spreker een vraag stellen over selectief gebruik van bronnen, maar heb geen abonnement. Zou je me in het kort kunnen laten weten hoeveel (of al dan niet) aandacht ze hebben besteed aan het II, Newsguard, Venezuela en de inmenging VS + vazallen en evt andere onderwerpen die we bij ons zeer belangrijk vinden?

  Mijn benadering wordt op die avond de aandacht vestigen op de lacunes in het nieuws, ik ga geen kritiek op hun partijdigheid geven, want dat blijkt op zeer veel weerstand bij het publiek te stuiten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alkmaar is pas over 25 dagen hoor.

   Ik lees de NRC nauwelijks, maar ik herinner me geen enkel artiokel over Integrity Initiative en Newsguard.
   Ik meen dat over de bemoeienis met Venezuela wel redelijk open wordt geschreven ( kan ik ook op Vk hebben gelezen). Ik was licht verbaasd, maar natuurlijk: Het is allemaal om die arme mensen daar te helpen. Het is Humanitair !

   Op Information Clearing House staat heel recent een aantal goede artikelen over Venezuela: Die sancties die sinds 2015 zijn ingesteld door de VS worden vergeleken met een belegering van een stad: in feite honger je de bevolking uit. Het is uiterst INhumaan !

   Verwijderen
 24. Op MoA en op Voltaire lees ik over de Cerebrowski doctrine; dat schijnt op de verwoesting van het Caraibian basin te slaan. Ik vind slechts een PDF in het Portugees bij Google.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het lijkt er haast op dat we 'voorzichtig' moeten worden voorbereid op een valse vlag ,dit keer vanuit Rusland.
  Het gaat momenteel niet goed met Vladimir Putin. En dat is gevaarlijk
  We moeten dus bang gemaakt worden dat Rusland ineens een invasiemacht gaat worden die een hoop landen gaat binnenvallen en wij ons daarop moeten voorbereiden.
  Blik, kun jij wat meer achtergronden vinden over de huidige stand van zaken in Rusland? Klopt dit artikel of is het een zoveelste oorlogophitserij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Godefroid had dit bericht ook in de Vk.

   Bij ons gaat de pensioen-leefijd heel langzaam een klein beetje omhaag: 2 jaar omhoog uitgespreid over een tijd van meerdere jaren.
   De Media schreven er heel lang over. Veel ontevredenheid en onbegrip bij het volk.

   In Rusland gaat die voor man en vrouw met 5 jaar omhoog.

   Dan is het niet zo vreemd dat Putin, die de maatregel heel duidelijk verdedigde, aan populariteit wint.

   Het kenmerk van een staatsman: hij kan en durft onpopulaire maatregelen te nemen die goed zijn op de lange duur.
   ( Ik moet zeggen dat dit voor een democraat lastiger is dan voor een meer autoritair bestuurder. )

   NB: hun pensioen begint 2 jaar eerder dan bij ons.

   Verwijderen
  2. Putin heeft juist nogal fors aan populariteit verloren. En de mensen zijn die pro-westerse integratie- neoliberalen in zijn kabinet ook zat. Het verschil is echter dat ze zien dat het westen nog veel erger bezig is. En de fratsen van het nu totaal neocon beleid + de slaafse houding van de EU doet vrijwel iedereen inzien dat het westen momenteel echt de vijand is.

   Verwijderen
  3. Die 34 % geloof ik niet! Putin was vlak na de pensioenmaatregel gezakt tot 60%, hij heeft de maatregel toen wat verzacht. Sindsdien zijn er geen schokkende dingen gebeurd, dus veel kan het niet gedaald zijn. Vermoedelijk slaat die 34 % op de partij van Putin.

   Verwijderen
 26. Tip: The Myth of German Villainy by Benton L. Bradberry

  Everything you know about the World War II is WRONG. Most history books are ready to acknowledge that WWII was continuation of the unresolved issues of WWI. This book goes farther to explain that both wars were incited by British finance capitalists and industrialists to destroy Germany as a competitor to the British Empire. WWII was just to finish the job. The story unfolds that Germany was becoming an economic powerhouse with a growing colonial system after the country was united under Bismark. Germany was beginning to step on the British economy. Germany was wrongly blamed for starting WWI, and the Treaty of Versailles ruined the country. German people were forced into starvation and poverty by the terms of the Treaty, which was exactly what British Imperalists and the largely Jewish finance capitalists that supported it intended. As the German economy was reinvigorated by the National Socialist economic reforms that reversed and by passed the terms of Versailles, Hitler was able to rebuild it's military with the goal of taking back all of the territory taken away from Germany under Versailles. British imperialist Churchill was wrongly stuck in the old British view of the world---which was maintain the dominance of Britain in the world economy. Hitler's view was that the real threat to the world economic system as well as Western Civilization, was the rise of Jewish bolshevik Communism. The book unfolds the role of communist Roter Frontkämpferbund or "Red Front" agitation at the end of WWI and during the years of the Wiemar Republic, the role of international finance capitalists profiting from the inflation resulting from Versailles, the imperialist Churchill's rejection of Hitler's overtures to prevent war, the Allied war crimes against the civilian population, the hypocrisy of the Nuremberg trials. Most interesting the alternative perspective about Rudolf Hess. A must read book!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het werk van Jacques Pauwels is veel beter: http://www.jacquespauwels.net/de-mythe-van-de-goede-oorlog/
   http://www.jacquespauwels.net/big-business-and-hitler/

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  2. Ben,

   ik ken je nog uit de 'Soeverein Europa'tijd en je was toen al een promotor van Pauwels.
   Vraag: Heeft Pauwels ook kritiek op de rol van de joden in het ontstaan van beide wereldoorlogen?

   Verwijderen
  3. Zoekend naar Pauwels geschriften vind ik zijn verklaring voor 'Dresden'

   Ik weet niet of hij gelijk heeft.

   Citaat / conclusie :
   Dresden was obliterated in order to intimidate the Soviets with a demonstration of the enormous firepower that permitted bombers of the RAF and the USAAF to unleash death and destruction hundreds of kilometers away from their bases, and the subtext was clear: this firepower could be aimed at the Soviet Union itself. This interpretation explains the many peculiarities of the bombing of Dresden, such as the magnitude of the operation, the unusual participation in one single raid of both the RAF and USAAF, the choice of a “virginal” target, the (intended) enormity of the destruction, the timing of the attack, and the fact that the supposedly crucially important railway station and the suburbs with their factories and Luftwaffe airfield were not targeted. The bombing of Dresden had little or nothing to do with the war against Nazi Germany: it was an American British message for Stalin, a message that cost the lives of tens of thousands of people. Later that same year, two more similarly coded yet not very subtle messages would follow, involving even more victims, but this time Japanese cities were targeted, and the idea was to direct Stalin’s attention to the lethality of America’s terrible new weapon, the atomic bomb.[27] Dresden had little or nothing to do with the war against Nazi Germany; it had much, if not everything, to do with a new conflict in which the enemy was to be the Soviet Union. In the horrible heat of the infernos of Dresden, Hiroshima and Nagasaki, the Cold War was born.

   Verwijderen
  4. Ik heb bekeken:
   De Grote klassenoorlog door jacques R Pauwels.

   Dat is erg interessant.
   En hij vertelt in sappig vlaams. Ook nooit weg.
   WO1 heeft natuurlijk vele oorzaken.
   Ik prefereer Engdahl: Duitsland was opkomend en Engeland besloot tot een Thucydides ingreep.

   Pauwels zegt: Er waren steeds revoluties ( opstand v d armen) en dan weer oorlogen. Oorlogen waren eigenlijk een middel om de armen qua aantal te reduceeren en zo ongevaarlijk te houden.
   WO1 was daarom ontstaan: de Elite werd bedreig door opkomend socialisme, en oorlog moest hun aantallen reduceren. Toch besloot men ook de armen meer rechten te geven.
   Ik vind het een sterke deel-verklaring voor WO1.
   En ik had hem nog niet eerder gehoord.

   Overigens vertelt Pauwels ook het argument van de olie: als Duitsland toegang tot olie zou krijgen zou het helemaal onverslaanbaar zijn.
   Dus deels ook de Engdahl verklaring.

   Als U niet naar de hele video luistert, luister dan toch het stukje van minuut 52 tot 56.

   Verwijderen
  5. Op 1uur 18 minuut: "Lees nooit meer uw kranten. Kijk nooit meer tv. "

   Verwijderen
  6. Jan, we hebben zelfs nog eens gezellig zitten keuvelen in de trein van Amsterdam naar het zuiden. Ik heb nog steeds contact met Jacques. Zeldzaam leuke vent en heel toegankelijk voor vragen en reacties. Als je wilt, kan ik jullie in contact brengen.

   Groeten, Ben

   Verwijderen
  7. Dag Ben,

   de treinreis herinner ik me toch niet meer...
   Ik heb twee lange video's beluisterd ( Leuven 2014 en Leuven 2015) , telkens 1.40 uur.
   Dat is heel informatief. De man weet heel veel, en dat vind ik altijd interessant.
   Het interview met een Canadese oude man ( Harold) is ook leuk, maar niet zo erg ter zake.
   In één interview ( in Ertvelde , bij de Belfort groep) is hij vlak bij zijn geboortedorp, en dan spreekt hij veel sterker het locale dialect. Dan is ie moeilijk te volgen voor, maar dan is ie uiteraard erg in zijn sas. Dat is leuk om te zien.

   Dank voor het (herhaaldelijk) wijzen op Pauwels.
   De voor Pauwels unieke these is dat oorlog een manier voor de Elite is om aan de macht te blijven, want oorlog zorgt dat er minder 'gewoon volk' is en hun macht om de revolutie te plegen dus kleiner is.
   Daar heb ik toch wel twijfels over.
   Maar dat er flink gevaar voor opstand en revolutie was begin 20 eeuw, dat is wel duidelijk. En dat de Elite in feite een massa- slachting van de manschappen niet zo erg vond, is me hierdoor ook wel duidelijker geworden.

   Verwijderen
 27. Henrik Palmgren Interviews Benton L Bradberry The Myth of German Villainy * (video 2016 +/- 55 min.)

  https://www.youtube.com/watch?v=0ruS_c7_D6M

  Moet nog een deel 2 van dit interview zijn. Eerste uur heb ik beluisterd. Voor degenen die al eerder kennis hebben genomen van een meer kritische kijk op de geschiedschrijving over de achtergronden van WO I en WO II geen shocker meer, maar desondanks toch een zeer informatief interview.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb hem vanmiddag ook beluisterd.
   Hij behandelt alles vanaf het begin : Bismarck etc.
   Voor mij was het ook allemaal redelijk bekend, maar bij de gewone burger is dit onbekend.
   Ook goed dat hij veel aandacht heeft voor de diverse communistische staatsgrepen: Oostenrijk etc.

   Ik heb het boek al besteld, bij bol.com voor 25 euro.
   Ik doe het vooral voor de referenties die ik er in hoop te vinden.
   Heb deze week ook het boek van Engdahl besteld:
   "Manifest Destiny: Democracy as Cognitive Dissonance"

   Duur weekje , vooral omdat ik nauwelijks boeken lees.

   Ik luister het liefst naar een uurtje in gesprek met de schrijver. Dan heb je al een goed idee wat hij te melden heeft.

   Ik zocht even naar dat deel 2, en mogelijk is dit het interview waar je over hoorde:
   James H. Fetzer Interviews Benton L. Bradberry - The Myth of German Villainy [Part II]

   Ik heb dit nog niet beluisterd.

   Verwijderen
  2. In het Fetzer - interview verliest Bradberry wel wat aan geloofwaardigheid voor mij.
   Vooral zijn 'aantallen' zijn erg hoog.
   Zouden de Polen echt 58.000 Duitsers hebben vermoord tussen 1930 en 1939 ?
   Zijn er nà 1946 wel echt 15 miljoen Duitsers gestorven door het beestachtige gedrag van de geallieerden?

   Ook blijkt in dit interview dat hij wel heel erg kritiek op 'de joden' heeft, en dat maakt me wat achterdochtig. Ik begrijp zijn woede, en die is terecht. Maar de feiten zijn heilig.
   Kritiek op de joden haal ik bij voorkeur van joodse schrijvers als bron.

   Verwijderen
  3. Op onderstaande site heb ik wel eens twee schattingen van na WO II 'verdwenen' Duitsers gezien. Die cijfers lagen inderdaad in de orde van 15 miljoen (tussen 13,4 en 16,8 miljoen)

   http://www.derde-wereldoorlog.nl/3de_Wereldoorlog.html

   (berekeningen ongeveer halverwege de pagina)

   Verwijderen
  4. http://www.derde-wereldoorlog.nl/3de_Wereldoorlog.html

   Dat is de site van Willem Zweers.
   Hij werkt hard, en ooit had ik wel contact met hem. Maar hij kiest bewust voor een blinde vlek t a v 'de joden'.
   Mijn devies: geen enkele blinde vlek is acceptabel.
   'Rücksichtslos de waarheid' moet het devies zijn.

   Het gaat àltijd om de bronnen.
   Als ik het boek van Bradberry ontvang zal ik het zien.

   Verwijderen
 28. Gele hesser aangehouden voor belediging van de koning. https://youtu.be/ZkvtDzTCx08 Straf, maximaal 5 jaar. U bent gewaarschuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heel belangrijk stukje nieuws:

  https://youtu.be/7AmH9E-41p4

  Het toont duidelijk aan dat Israel de facto al baas over de wereld is, en dus baas over Amerika, Rusland en China.
  Netanyahu glundert niet voor niks. Wie doet hen nog iets ?

  Die arme Matt die hierboven nog beweerde: ( 31 jan 19.43uur)

  Matt: Als die zionisten zo graag wereldheerser zijn, waarom zijn ze dat nu nog niet?

  (Jan V:) In veel opzichten zijn ze dat.
  Ze controleren het sterkste leger ter wereld, en vernietigen de buurlanden van Israel.
  Geen journalist die het durft te schrijven in de MSM.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan,

   ik heb geen schuld bij een zionistische bank dus ze kunnen mij niks maken. Er is op dit moment geen enkele jood baas over mij.
   En Nedanjahoe kan dan laten zien hoe machtig hij is als hij de volgende verkiezing wint, wat dus niet eens zeker is. Politiek blijft politiek.
   De huidige toestand op de wereld is in sneltrein vaart aan het escaleren en niet bepaald ten goede. Als het echt fout gaat lopen is Isisrahel een van de eerste slachtoffers want veel zogenaamde goyim (hun woorden) landen zullen als eerst op die as van het kwaad hun bommen gooien. Zij zijn toch zo erg voorstander van 'oog om oog', dus dat kan ook 2 kanten opwerken.
   Maar dit blog is weer aan het verzanden in een midden-oosten blog waar het uitsluitend nog gaat over het stokpaardje van Jan en ik heb al eerder aangegeven dat ik hier niet aan meedoe.

   Verwijderen
  2. Mat,
   je hebt de video niet bekeken.(*)
   Je hebt helemaal geen idee hoe de wereld werkt.
   Harde kritiek, maar doe er je voordeel mee: ga lezen.

   (*) Had je wèl gekeken, dan had je gezien dat men die cruciale voorsprong van Israel als oorzaak ziet waarom Putin en Xi zo aardig tegen Israel zijn. Ze moeten wel. Israel heeft de sleutels in handen. Israel is dus de baas, volgens Putin en Xi. Maar wie zijn Putin en Xi in vergelijk met Matt.

   Verwijderen
  3. Heb jij grijze haren Jan?

   Ik niet ook al ben ik bijna 65.
   Ik laat me door niemand gek maken, zeker niet door jou, dus stop met je kleinerende taal naar mij en vergelijk mij niet met een Putin of Xi.
   Maar ik zie dat ik weer in jouw valletje trap en mee discuteer en dat wil ik dus niet.
   Fijne dag verder, Jan

   Verwijderen
  4. Een krantenbericht uit (alweer) 2002

   Nederlandse tapkamers lek

   Er zijn sterke aanwijzingen dat de Israëlische geheime dienst Mossad in staat is tapkamers van de Nederlandse inlichtingendiensten en de politie af te luisteren. De Mossad zou informatie naar zich toe kunnen trekken omdat de Nederlandse afluistercentrales zijn voorzien van apparatuur van Comverse Infosyses, een Israëlisch bedrijf.
   ......
   Naast de Nederlandse algemene veiligheidsdienst AIVD is ook de militaire MID met Israëlische tapkamers uitgerust. In alle landen van de Navo, behalve in Frankrijk en Denemarken, staat apparatuur van dit merk. Op ministeries staan ook systemen van Comverse. Daardoor zouden de afluisteraars in Israël politiek gevoelige informatie vanuit andere landen kunnen oppikken.
   Het bewijs dat informatie naar Israël wordt doorgesluisd, is technisch niet vast te stellen. Niemand heeft toegang tot het inwendige van de Comverse-apparatuur, behalve de Israëli. Dat bevestigen niet alleen informanten binnen de politie. Ook advocaat G. van der Hardt Aberson die zich vanwege een afluisterzaak in de Comverse heeft verdiept, heeft die ervaring: ,,Van andere systemen worden de hardware en bouwtekeningen meegeleverd. In het contract met alle Comverse-gebruikers is vastgelegd dat uitsluitend Israëlische onderhoudsmonteurs toegang hebben tot het zwarte kastje.'' Daarin zit ondermeer de mogelijkheid van het 'achterdeurtje', vermoedt hij.
   ........
   In de Verenigde Staten is na veel tumult onderzoek gaande naar lekken in Comverse-systemen. Dat alarmeerde ook advocaat-generaal M. Kolkert van het gerechtshof in Den Bosch. In een brief aan landelijk officier van justitie T. Stein, die belast is met afluisterzaken, heeft hij inmiddels om opheldering gevraagd. In een Ambtsbericht reageert Stein geruststellend. Rondvraag in de tapkamers leert dat er geen aanwijzingen van lekken zijn. Er heeft nergens een onderzoek plaatsgevonden, geeft Stein toe. De afluister-officier wijst Kolkert erop dat Comverse sleutels ter beveiliging moet gebruiken.

   De Israëli negeren de wettelijke verplichting sleutels in te bouwen."

   verder lezen op:

   https://www.trouw.nl/home/nederlandse-tapkamers-lek~af056680/

   Informatie uit tapkamers. Uit Nederland en zowat alle ander NAVO landen.Ideaal natuurlijk als er iets te chanteren valt. Niemand zich ooit afgevraagd of onze bestuurlijke bovenlaag wellicht massaal chantabel is gezien de merkwaardige besluiten die daar reglmatig genomen worden.

   Verwijderen
  5. Interessant Dawg. En al daterend uit 2002 !

   Ik geef nog even de laatste allinea's van dat Trouw artikel:

   Een AIVD-bron vergelijkt het Comverse-concept met dat van een pinpasautomaat. Na het invoeren van het pasje wordt de opdracht 'toets uw pincode in' overgeslagen. Er komt meteen op het scherm: 'welk bedrag wilt u hebben'? Daardoor kunnen ook 'anderen' bij de informatie.
   [ Jan: dus in Israel kan men meteen àlles zien. Een simpele code zou dat kunnen verhinderen... 'Niet nodig hoor!
   Zijn dat idioten of verraders? In elk geval horen ze niet bij de AIVD te werken.]

   De Rotterdamse hoogleraar informatica en recht R. de Mulder vindt het niet vreemd dat er niets gedaan wordt aan het 'lek' in Comverse. ,,Ik denk dat de mensen die daar werken het niet erg vinden. Want als je een betrouwbare leverancier hebt, die zegt: we zetten af en toe iets neer, maar dat is voor ons en niet voor jou, maak je je daar niet druk om, als je er maar geen last van hebt.'

   [ Ze vertrouwen dus volledig op een volk dat zegt "Wij voeren oorlog door misleiding.' en een volk dat de ambitie ... nee, de opdracht heeft (van hun God) om àlle naties te gaan overheersen. How stupid can you be ! ? ]

   Verwijderen
 30. Mooi psychologisch portret van Willem Wilmink door Elsbeth Etty: https://www.vpro.nl/boeken/programmas/boeken/2019/27-januari.html

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Youtube kondigt weer een extra stapje censuur aan.
  https://www.youtube.com/watch?v=CQ8ngBUFCG8&feature=youtu.be

  De censuur die je wist dat zou komen.

  De afgelopen 20 jaar was een eldorado voor waarheids-zoekers. Maar het net zal worden gesloten, en alles zal weg gefilterd worden, heel langzaam, maar ook héél zeker.
  ( Sterker nog: ik verbaas me eigenlijk dat er nog zoveel video's op youtube staan die goede en terechte kritiek geven 'het joodse streven'.
  Dit terwijl al deze zaken in joodse handen zijn ( Google, Youtube, Facebook)
  Bezos is een goy, maar gedraagt zich volledig volgens de joodse voorschriften. ( Gedwongen of uit opportuniteit.)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Zojuist gezien op de twiter van Ernst Raedecker ( Israel adept) :

  French-Jewish Holocaust Denier: Holocaust Wasn't Mentioned Until Convenient Time in Israel's History

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Zo,zo

  Germany's Snub Of Lockheed’s F-35 Unleashes Dramatic Geopolitical Consequences

  https://www.zerohedge.com/news/2019-02-01/germanys-snub-lockheed-f-35-could-put-nato-strategic-nuclear-readiness-crisis

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "vrienden, familie, WITTE BURGERS, Amsterdammers, genodigden"

  https://www.telegraaf.nl/video/3072387/halsema-amsterdam-mist-mohamed?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_content=/4E2lKOBBJC

  Wat een idiote taal van dit stuk verdriet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik hoor ook 'witte burgers', maar dat moet volgens mij mede-burgers zijn. Anders snap ik het ook niet.

   Verwijderen
 35. Misschien moeten we accepteren dat spijbelende klimaat-kinderen gewoon zelf kunnen nadenken; dat ze niet ‘gestuurd’ worden. Misschien zijn hun zorgen wel oprecht. Misschien kunnen we iets leren...

  03:29 - 31 jan. 2019

  https://twitter.com/hanslaroes/status/1090935146751115269

  Als volwassen kiezers tegen een associatieakkoord met UA stemmem, (of tegen Brexit, voor Trump of onafhankelijk Catalonie) dan zitten daar natuurlijk de Russen achter. Maar kleine kinderen worden natuurlijk niet gestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zit een beetje in de natuur van kinderen om voor deze dingen op te komen. Daarnaast is het uiteraard reuze gezellig en worden talloze romantische contacten gelegd.

   Pubers zijn daarnaast ook zeer makkelijk te manipuleren, en er is een zeer sterk groepsinstinct.

   Verwijderen
 36. Tip:
  Davos 2019: Historian Rutger Bregman berates billionaires at World Economic Forum over tax avoidance

  BeantwoordenVerwijderen


 37. De Cebrowski Doctrine


  Net zo belangrijk als Brzezinski! en nog beangstigender.

  Ik kon het niet vinden wegens een spelfout. Ik had het al eerder, vluchtig gelezen. Must read!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,

   ik heb beide Meyssan artikelen waar je naar refereert integraal op mijn blog over genomen.

   Als dit waar is ( dat de VS de halve wereld in puin wil leggen om zo de weerstand tegen grondstoffen-diefstal klein te houden) dan zijn ze nog veel gruwelijker dan ik al dacht.

   En tot zover klopt het: Alle landen die na 2003 aangevallen zijn, verkeren nog in chaos.
   En nu is inderdaad een begin gemaakt aan de nadere kant, in de Caraiben.

   Zouden ze geïnspireerd zijn door de slachtingen in Oost Congo?
   Die zijn o a door Kagame gepleegd, en dat was de bedoeling dat hij dat zou doen.
   Oost Congo heeft heel belangrijke delfstoffen, en die worden door joodse handelaren voor een prikkie weg gestolen. Niemand die er over schrijft.
   Vele jaren geleden las ik er wel over: http://www.allthingspass.com/uploads/pdf-250GERTLERS.pdf

   Keith Harmon Snow
   is de enige activist die zich hier voor in zet.
   Er zijn diverse video's op youtube als je zijn naam in typt.

   Er zijn twee Nederlandse zussen die docu's maken over die gebieden, maar ik ben hun namen vergeten. Gaat ook meer over de vrouwen rechten.

   Verwijderen
 38. Ik heb overigens de newsguard app verwijderd. Het bleek spyware te bevatten, al zal die toch al wel op mijn computer staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Frank Renout
  correspondent voor de NOS in Frankrijk: "De eerste schreden op het pad naar de Europese Verkiezingen worden dezer dagen gezet in Frankrijk. Waar de campagne in de meeste EU-landen nog op gang moet komen, maakten in Frankrijk drie initiatieven bekend mee te doen aan de verkiezingen in mei. Daar zitten opvallende initiatieven bij. Maar of de Franse kiezer daar op zit te wachten?"

  Het interesseert me niet wat de NOS er van denkt, de mening van Renout is niet boeiend en staat haaks op een objectieve berichtgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @ Rootman

  Dat zijn me wel even twee artikeltjes van Meyssan. Dat hij ze anderhalf jaar geleden al schreef maakt ze alleen maar geloofwaardiger. Daarnaast schetsen ze een breder kader dat de geopolitieke ontwikkelingen van de afgelopen decennia in z'n totaliteit veel beter te begrijpen maakt. Ik linkte een jaar of zo geleden al eens naar een voordracht van die Thomas P.M. Barnett waar Meyssan het over heeft. De indruk die die voordracht achterliet was die van sociopaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Past wel een beetje bij dit bericht in Novini:

   Vredesbesprekingen over Afghanistan in Rusland ergeren VS
   door JONATHAN VAN TONGEREN op 1 FEBRUARI 2019

   "Volgende week vinden er in Rusland besprekingen plaats tussen vertegenwoordigers van de Taliban en Afghaanse politici. De VS ergeren zich daaraan, omdat ze vrezen dat de Russen succes boeken.
   ........
   De Amerikanen vrezen dat de Russen de regie van de besprekingen tussen de Taliban en Kaboel naar zich toetrekken en bovenal dat de Russen misschien succes zullen boeken. De Amerikaanse gezant Zalmay Khalilzad is er eerder niet in geslaagd de Taliban om tafel te krijgen met de regering in Kaboel. Wat ook niet verwonderlijk is, gezien het feit dat de VS meermaals Taliban-leiders kort voor vredesbesprekingen vermoord hebben."

   meer lezen op:

   http://www.novini.nl/vredesbesprekingen-over-afghanistan-in-rusland-ergeren-vs/

   Verwijderen
 41. Beelden waar je haren van overeind gaan staan; of erger. De ongeuniformeerde bloedhonden van Macron. Ander woord zou een understatement zijn.

  Het geweld van het Franse regime tegen vreedzame demonstranten is niet - normaal. Het zwijgen, wegkijken en negeren van de Nederlandse staats- en concernjournalistiek is schrikbarend.  https://twitter.com/GiletsJaunesFr/status/1092422726508269569

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Blik

   Kon niet zo goed zien wat er precies gebeurde. Werd die GJ met een
   flashball van heel dichtbij in z'n gezicht geschoten?

   Verwijderen
  2. Nou, die GJ misschien niet maar die werd gewoon zo te grazen genomen tot bloedens aan toe. Mogelijk dat die flashball bij oiemand anders in het oog kwam; wie het weet, mag het zeggen. Maar de agressie, de -non-verantwoording die ze in hun spijkerbroek hoeven afleggen, de disproportionaliteit, en het zwijgen van Frank Renout, Wierd Duk cs. is om moedeloos van te worden. In wat voor een maatschappij leven we? Welke waarden? Journalistiek...?? 0,0

   Verwijderen
  3. @Jan: op 10s zie je dat er vooraan in het midden in de bloedhonden groep 2x op hoofdhoogte van dichtbij op de man wordt geschoten. De eerste miste het doel, maar na de 2e stormde de groep op het gewonde slachtoffer af...walgelijk!!

   Verwijderen
  4. @ Tremor

   Had ook de indruk dat er van zeer dichtbij op de GJ was geschoten. Kon het niet rechtstreeks zien, maar hoorde een schot en zag de man daarop onmiddellijk in elkaar zakken. Hij bleek laten ook een vreemd ogende verwonding in z'n gezicht te hebben opgelopen, tussen mond en kin.

   Ik heb al de nodige beelden van het geweld van de Franse (?) ordetroepen tegen de GJ gezien. Ze (vooral die in de spijkerbroeken) lijken soms doelbewust met een roedel op een enkele demonstrant af te gaan en slaan die dan helemaal de tyfus. Lijkt eerder op straatterreur dan op professioneel optreden om demonstranten tegen te houden of te arresteren.

   Verwijderen
  5. @Dawg: je kon het inderdaad niet direct zien, maar de vorm van zijn verwonding kan bijna niets anders geweest zijn dan zo'n rubberen kogel. Ook de hoogte en de richting waarin geschoten werd komen overeen met waar het slachtoffer stond.
   Het is inderdaad straatterreur van die spijkerbroeken bloedhonden, die ook nog eens uit opdracht handelen, om zo bewust het vuurtje verder op te stoken.

   Verwijderen
  6. Het wordt tijd dat de GJ zich upgraden. Het is onverantwoord zich nog zonder integraalhelm en schild te begeven in deze protesterende massa. Tijd voor GJ 2.0 inclusief een mattenklopper.

   Verwijderen
 42. https://twitter.com/BlikopNOS/status/1092550501328138240

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Nederland potentieel doelwit in kernoorlog
  door STEFAN BECK op 4 FEBRUARI 2019

  "Door het opzeggen van het INF-verdrag is Nederland teruggekomen in de wereld van de Koude Oorlog. In de oorlog van nucleaire dreigingen is Nederland echter niet een passieve speler, maar speelt het ook zelf actief mee op het nucleaire speelveld.
  .........
  Ook vertelde in 2013 oud-premier Ruud Lubbers in een interview aan National Geographic Channel over zijn tijd als vaandrig op vliegbasis Volkel. In het interview vertelt de oud-premier dat hij in zijn diensttijd ‘nucleaire onderdelen’ heeft moeten categoriseren. Ook vertelt hij over 2013:

  “Ik had toch nooit gedacht, dat wij in 2013 nog die onderdelen in Volkel zouden hebben. Ik had toen al lang gedacht dat na Reykjavik en het succes van de 0-0 en na het einde van de Koude Oorlog, dat er op één of andere manier dit allemaal verder zijn weg zou vinden. Maar ergens is nog altijd toch die, ook nu nog weer, die verleiding om weer in een conflict als het ware in een soort Koude Oorlog-verhouding weer te komen.”

  meer lezen op:

  http://www.novini.nl/nederland-potentieel-doelwit-in-kernoorlog/

  'Meespelen in het ht zwaarste geweldsegment'heet dat. Ofwel de muis die tegen de olifant zegt dat we weer zo lekker stampen.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. "Binnenkort in de Nederlands leugenpers: propaganda van de Amerikaanse leugenpers over presidentskandidate @TulsiGabbard als marionet van het Kremlin. Gabbard heeft zich uitgesproken tegen het militair industrieel complex. En dus moet zij kapot."

  https://twitter.com/beek38/status/1092101206292467717

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NBC News, to Claim Russia Supports Tulsi Gabbard, Relies on Firm Just Caught Fabricating Russia Data for the Democratic Party

   https://theintercept.com/2019/02/03/nbc-news-to-claim-russia-supports-tulsi-gabbard-relies-on-firm-just-caught-fabricating-russia-data-for-the-democratic-party/

   Verwijderen
  2. "What’s particularly unethical about the NBC report is it touts New Knowledge as “the company the Senate used to track Russian activities in the 2016 election,” while concealing the fraud that this firm’s CEO just got caught perpetrating on behalf of the Democratic Party"

   https://twitter.com/ggreenwald/status/1092061146704760832

   Verwijderen
 45. Tip

  Ik heb dat youtube nog niet helemaal goed begrepen, na al die jaren.
  Zo nu en dan heb ik me wel op een 'kanaal' geabonneerd.
  Blijkbaar ook een keer op Eva K Bartlett.

  Nu zie ik dat die abonnee-kanalen in een verzameling komen. 'Abonnementen'
  En daar zie ik dan de Bartlett videotjes tussen staan.

  Ze is nu in Aleppo en heeft al een aantal korte impressies vade stan geplaatst.
  Zo ook als ze over een kleding-marktloopt.
  Ik zal de link hier geven:
  (Het is goed om te zien dat het leven daar weer kleur heeft. Je krijgt door die sfeer-impressies , door die 'filmpjes uit de straat' een beter beeld van de huidige situatie. )

  Lively Clothes Market, Aleppo--The City That Did NOT Fall

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Opmerkelijkste bericht vandaag: Oud PVV -er die een kritiek op de Islam ging schrijven en daardoor zelf moslim is geworden, (Yoram van Klaveren)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Radicale PVVers en salafisten: één pot nat. Makkelijk om over te stappen!

   De rechtervleugel van de PVV (incl. Wilders) is geradicaliseerd door de haatzaaiende extreem zionistische Geller sponsors. En de superrijke kroonprins MBS zou hun meest radicale vijanden (de salafistische jihadisten) sponsoren??? Terwijl ze dikke vriendjes zijn????

   Het is een toneelspelletje, en deze figuranten doen gewoon wat hen ingeprogrammeerd wordt.

   Verwijderen
  2. Maar deze PVV-er is moslim geworden nadat hij zich werkelijk IN de islam ging verdiepen.
   Hij is afkerig van Salafisten.

   Blijkbaar was hij goedgelovig en meegesleept door de anti-moslim Propaganda. ( Een joodse onderneming. Was 10 jaar geleden al voor 42 miljoen $ aan besteed, door joodse financiers en naieve niet-joodse foundations. Links op verzoek.)

   Joodse Propaganda rules our brains.

   Verwijderen
  3. Ik zie Jan Verheul nog wel eens Zionist worden.

   Verwijderen
  4. Leuke grap, Daan!

   Maar ik wil er toch even serieus op in gaan.
   Het is goed begrijpelijk dat Van Klaveren eerst fel anti-moslim was, en na studie en verdieping 180 graden draaide.
   Wie het eerst zijn 'boodschap' mag verbreiden, kan bijna iedereen overtuigen.
   Zo waren wij Nederlanders door de mooie verhalen (gelijkheid, liefde, geen oorlog: wie is er tegen ! ) en door de zware straffen ( tegen immigranten? Dan lijk je op Hitler,je bent fascist!) ... allemaal een beetje 'links' geworden: multicultie.

   Nu we voldoende verdeeld zijn, zien we de verschillen, en die irriteren ons. Ook Van Klaveren. Hij werd PVV-er. Ook omdat na 911 er heel veel moslim-bashing op ons af kwam: ze zijn achterlijk, ze gaan ons overvleugelen, ze mishandelen hun vrouwen, ze willen de wereld veroveren, ze willen iedereen moslim maken, onze kinderen zullen onder sharia leven.

   Zo werden velen bang.
   Van Klaveren wilde het eens gaan bewijzen in een boek. en begin de bronnen te lezen.
   Toen bleek heel veel van die info onjuist te zijn.

   Het kan de beste overkomen.
   Dus ik pleit: Van begin af aan zelf de waarheid zoeken,. Wees verdacht op propaganda. Op False Flags.
   Dat is de snelle weg naar een goede mening.
   Van Klaveren slaat wellicht weer door. ( Een gevaar dat we allemaal lopen) Ook niet zinvol. De naakte waarheid.

   Verwijderen
 47. Op 31 januari plaatste Weltschmerz een interview met CIDI baas Hanna Luden.
  >> Antisemitisme is een moeilijk te omvatten fenomeen; Rob Oudkerk en Hanna Luden <<

  Ik gaf flink wat informatieve reacties.( Enkelen staan hier boven) ( Niet dat het veel uit haalt: blij zijn als 30 mensen het lezen en 2 mensen er door gaan nadenken.)

  Toch hebben ze nu alle reacties weg gehaald !

  De Propaganda mag ècht alleen maar éénzijdig zijn.

  Geen greintje kritiek of info mag er aan worden toegevoegd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cafe Weltschmerz zit in de pocket van CIDI. Dat is nu wel duidelijk. CIDI heeft onwaarschijnlijk veel invloed op de beeldvorming Israel/Joden. Dit is gewoon eng.

   Verwijderen
  2. Is het naiviteit, een oppervlakkige trend of speelt lobbygeld een rol?

   Verwijderen
  3. @ Rootman.
   Het kan geen naiviteit zijn.
   Het kan geen 'oppervlakkige trend' zijn.
   Lobby-geld is mogelijk, maar als je van jezelf vindt dat je 'Ander Nieuws' in de wereld moet brengen omdat de MSM censuur toe passen - en die censuur is in mijn ogen 80% pro joods- dan zou je het joodse vraagstuk juist in alle openheid moeten bespreken.

   ( Zoals Russia Insider doet, met Bausman. Daar was ruzie bij Russia Insider:Peter Lavelle brak met Bausmann. En enkele anderen (joodse journalisten ) braken ook met Bausmann en richtten The Duran op. )

   Dan schiet er maar 1 mogelijkheid over: Weltschmerz is een van de onderdelen van de hooiberg. Die hooiberg wordt opgericht om die ene naald te verbergen: de joodse wereld-overheersing.

   YT: Is Israel Using this Technology Revolution to Dominate the World?

   Op min. 4:
   Israel heeft 0,1% van de wereldbevolking. Maar 20% van de IT invloed. 200 maal meer dan hun aandeel.

   Big Data, AI en connectiviteit maakt van Kleine landen Grote ( machtige!) landen.

   Rick Wiles: "Netanyahu zegt: Israel en Zionism is going to dominate the world."

   Youtube: Is Israel Using this Technology Revolution to Dominate the World?

   Netanyahu: Van de 10 grootste bedrijven ter wereld zijn er 7 ICT.
   En èlk van die bedrijven heeft een major research instituut in Israel. Major !

   Wij, Israel, zullen de internet communicatie in de wereld gaan controleren.

   Verwijderen
  4. RI maakt zich van tijd tot tijd wel schuldig aan bedelen op een vervelende manier, teveel spamreclame, zonder enig onderscheid publiceren van baggerartikelen die een hetze tegen ´links´ voeren. De artikelen over het joodse vraagstuk zijn echter vaak zeer waardevol. Maar zoals jij ook wel weet: degenen die dat aanroeren krijgen verder geen podium. Lavelle en Mercouris doen uitstekend werk voor een groter publiek via RT en the Duran. Dat kan slechts als ze hier van wegblijven. Een rationele keuze ook gezien hun carrière. en iedereen bepaalt zijn eigen taak. Ik vind dit van een geheel andere orde dan wat Weltschmertz lijkt te doen. Bij stop de bankiers geven ze in elk geval een podium voor commentaren. De stukjes zijn echter een allegaartje, van zeer links tot Wilders rechts, en van neocon anti Russisch tot pro- Chavez en pro- gele hesjes.

   Maar ik hoop voor het kleine publiek dat dit leest met mijn beleefde commentaren toch wat achtergronden te presenteren, en zo ook hun site te laten groeien. Op zeker moment verwacht ik dat er meer debat ontstaat. Wilders en zijn anti-Islam (en dus zijn sponsors: Dershowitz- Geller) drukken nu een te groot stempel, maar dat heeft hen nu een Facebook ban opgeleverd.

   Verwijderen
  5. Verder een (misschien niet zo?) off topic vraagje. Via Netflix kijk ik nu met veel genoegen naar oa. Mexicaanse horror series zoals Diableros (Top!!!), ook goed voor mijn Spaans.

   Hoeveel % vampiers zou een stabiele populatie kunnen verdragen?

   Veel van deze, en Engelstalige series gaan over het thema infectie, DNA- mutatie en immuniteit. Virulentie en incubatietijd zijn altijd een aaname, en dus de sleutel.

   De tijdgeest, voor wie het mij vraagt. En de geschiedenis, vele malen herhaald. Er is niets veranderd.

   Verwijderen
  6. Ik kijk helemaal nooit naar horror films. Ook niet naar vechtfilms. Ook nauwelijks naar psychologisch gedoe.

   Nu kijk ik meestal naar ONS. De Onedin line, Upstairs Downstairs, al die series van Engelse upperclass en hun bediendes in het sousterrein. James Herriot ( maar dat heb ik nu wel gezien)
   Heb ook nog nooit zin gehad om iets als Warcraft of zo te spelen.
   Fictie lees ik echt nooit.
   Kijk nooit naar talentenshows, zelden naar quizzen,

   Als ik het zo eens overzie ben ik behoorlijk eenzijdig ontwikkeld!
   Het spaart wel erg veel tijd. Gelukkig maar!

   Wel zou ik zelf Vampier willen worden: muizen die bloed van jonge muisjes krijgen met regelmatige transfusie, die worden weer jonger: de vacht wordt dikker en beter, hun geheugen komt terug etc.
   Ik zoek enkele studenten van wie ik om de zoveel tijd een halve liter bloed kan kopen. :-)

   Verwijderen
  7. Dat over die vampiers was een analogie. Ik heb het vaak over mijn 5 % regel gehad, waarin een minderheid in een populatie kan bestaan. Dat is niet zo zeer genetisch, maar ecologisch. Het gaat op voor homo´s, ADHDers, sikkelcel-dragerschap en nog tientallen andere minderheden, lang niet allemaal genetisch, zoals niet geïntegreerde moslims in het westen. De genetica gaat zich er wel naar voegen, maar dat kan erg lang duren. Het heeft er mee te maken dat een beperkte aanwezigheid van een kwaliteit voor een populatie voordelig is, maar een teveel nadelig.

   Bij de analogie van vampiers geldt die 5 % regel niet. Maar in veel films en verhalen is er een zeer gering aantal ´adellijke´ vampiers, die zich aan strenge regels houden en daardoor zich door de eeuwen kunnen handhaven. Er is dan ook een jonge rebelse groep die losbandiger wordt en die meestal tot uitroeiiing van het nest door de held leidt.

   Analogie dus. Jij zegt dat ze al de macht hebben. Dat lijkt in het westen inderdaad zo. Maar daarmee begeven ze zich buiten hun ecologische niche. Daarmee wordt mijn dogwhistle analogie zeer relevant.

   Verwijderen
  8. Die adellijke vampiers hebben enorme voordelen van hun onherkenbaarheid in veel situaties, hun geringe aantal, hun netwerk en hun superieure intelligentie, grotendeels omdat ze al honderden jaren als volwassen in leven zijn. Daarnaast hun regeneratievermogen, discipline en psychopathische inslag.

   Verwijderen
 48. Macron's bloedhonden gaan weer totaal los, dit keer op de landelijke stakers vandaag in Frankrijk:
  Twitter Clement Lanot

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Het belangrijke boek van Solzhenitsyn over de verhouding russen-joden in de 200 jaar dat ze in hetzelfde land wonen, is nu in het engels te downloaden, gratis.

  Moet je zeker doen.
  Er komt een tijd dat je het graag wil lezen.

  file:///K:/Documents/01%20INTERESSANTTT%20%2001%20Actueel/Solzhenitsyn-200-Years-Together-Encrypted.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik had gehoord over een groep vreemde hippies in de jaren 60 in Amerika: The Weather Underground.

  Op Unz lees ik nu dat het 35 joodse jonge academici-hippies waren die van plan waren om 35 miljoen Amerikanen uit te roeien : iedereen die niet bereid was om het kapitalisme af te zweren.

  Onder de foto's staat dat stukje over de Weather Underground: http://www.unz.com/article/holy-minority-day-holocaustianity-hysteria-and-the-hotel-of-hate/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet 35 miljoen, maar 25 miljoen mensen doden: ( minuut 1)

   FBI Agent Larry Grathwohl - Bill Ayer's Weather Underground plan to Kill 25 Million Americans

   Verwijderen
  2. Mijn voorlopig oordeel: Ik denk dat het een mix in opinie is. Ik was zelf een hippie en heb me met name daarvoor ook wel eens aan vernietigingsfantasiëen overgeleverd. Pubers zijn zowiezo toxisch. Die idioten volgen over het algemeen een verborgen script, totaal niet bewust, wat hen meestal een 1e serieuze partner oplevert, minstens zo Fucked Up als hun meest vervelende en dominante ouder. Elke keer.

   In dit geval dienen de uitingen van die 25 hippies wel binnen dit perspectief gezien te worden!

   Dat betekent uiteraard niet dat ze gelijk zouden hebben!

   Mijn generatie, de hippies (ik was wel een beetje Erg Jong toen), heeft ondanks hun optimisme en streven, zelden gelijk gekregen.

   Verwijderen
 51. Opmerkelijk:
  Kritiek op Israel, en een oproep om er niet heen te gaan voor het Songfestival.
  ( !!! )
  https://www.bndestem.nl/opinie/eurovisiesongfestival-in-israel-droom-of-nachtmerrie~a4d26126/

  Ik zie het toevallig. Is 7 minuten geleden geplaatst. Ergens onderaan op de website.
  Schrijvers: een dichter/performer en een pro Palestina activiste.

  Mensen met weinig status in dit geval.

  Is dit een 'doofpot-artikel' = een artikel dat kritiek in de komende weken moet ontkrachten, omdat men altijd kan zeggen: 'Die kritiek hebben we al gepubliceerd" ?

  Ik neem aan dat het ook op de AD website verschijnt en alle 'zuster kranten'.
  Zal het in de papieren versie verschijnen? Hoe prominent?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat homofestival moet voortaan elk jaar in Israel gehouden worden!

   Verwijderen
 52. Peter VanderMeersch vertrekt op 1 september bij de NRC.

  De man is een oorlogs-hitser en dus een crimineel van de zwaarste categorie, en ik hoop dat hij de daarbij behorende straf zal krijgen.

  Maar de NRC heeft wel een aantrekkelijke website en is er als krant wel op vooruit gegaan sinds hij kam, zo heb ik de indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   Werd deze week gebeld door iemand die telefonisch abonnees wierf. Of hij mij mocht storen. Ik vertelde hem dat ik in 2006 een jarenlange relatie met het NRC had verbroken met het opzeggen van mijn abonnement. Dat ik daar nooit spijt van heb gehad en in feite de kwaliteit van de NRC alleen meer verder achteruit heb zien hollen. Dat de NRC geen journalistiek meer bedreef, maar zich liet gebruiken als verlengstuk van de politieke machthebbers.

   Tot mijn stomme verbazing beaamde de verkoper dat onmiddellijk en volmondig met de toevoeging dat daar echt verandering in moest en ging komen. Uitgesproken op een toon die een zekere schaamte leek te suggereren. Misschien een slimme verkooptactiek, maar toch opmerkelijk.

   Verwijderen
 53. Uitgebreid verslag van de grote anti-regeringsmanifestatie gisteren in Frankrijk op:

  https://twitter.com/NiemandsKnegt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Terwijl westerse reguliere media pure Orwelliaanse Newspeak bezigen of het gewoonweg volledig verzwijgen, zendt Russische RT ongecensureerd live uit…

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1092776066442252288

   Dat Vesterse MSM verzaken hun journalistieke plicht, terwijl RT de gewoon verslag doet, tracht Macron nu te framen als hoogst verdacht. De wereld op z'n kop. ook dat is Orwell.

   Verwijderen
  2. "Broodnodig Nederlandstalig artikel over de steeds vreemder wordende strapatsen van @EmmanuelMacron - Journalist klapt uit school: Macron ontbood journalisten van de reguliere media en stelde omfloerst een persbreidel voor…"

   https://twitter.com/NiemandsKnegt

   Verwijderen
  3. Wordt Frankrijk Macronië? President begint Ministerie van Waarheid

   http://verenoflood.nu/wordt-frankrijk-macronie-president-begint-ministerie-van-waarheid/

   Verwijderen
 54. Dit gaat vandaag weer gebeuren. https://youtu.be/aFONZDwz3IY Niet! haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wat is Novini nou weer aan het doen?

  "Deconstructie van een anti-zionistisch complot..."

  http://www.novini.nl/9-11-de-aanslag-op-het-world-trade-centre-deconstructie-van-een-anti-zionistische-complottheorie/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de indruk dat het CIDI of een takje van het II zeer druk is met het sturen van copij naar dit soort sites, en dat het er wel eens doorkomt. Hopelijk plaatsen ze een tegenartikel. Het gaat me dan niet eens zo zeer om de technicalities, maar eerder over de aantijging van complottheorie en de nog net niet uitgesproken beschuldiging van antisemitisme. Ik zou nog geen boze opzet bij die sites aannemen. Ik heb diezelfde strategie wel eens gevolgd bij Krapuul, en dat ging ook een keer of drie.

   Hardcore trotskisten als ze zijn, dus totaal neocon, hadden ze dat snel door die lui dulden geen tegenspraak of debat, dus dat was meteen een beschuldiging van fascist en een ban. Bij Novini is geen commentaar mogelijk, bij SDB bv wel. Ik ben daar voor zo lang het duurt huiscommentator, ook daar glippen zionistische en neocon artikelen door de weinig selectieve redactie, maar ik laat ze niet wegkomen met leugens en propaganda. Dat doe ik hier ook niet, zonder echter trollen te voeden. De auteurs of medestanders reageren daar echter nooit terug, wat ik jammer vind.

   Verwijderen
  2. Ik wil hier wel meerdere antwoorden op geven.

   1) Alle MSM verzwijgen de rol van Israel. Alleen heel af en toe lezen we wat kritiek op de manier waarop ze met Palestijnen om gaan.
   Nooit lees je ergens kritiek op hun destructieve invloed op d3e rest van de wereld: financiele crises die verooorzaakt worden om landen goedkoop op te kopen, bijv. Miljoenen doden.

   2) Van de Alternatieve Media hoor je een veel beter onderbouwd verhaal. Of: veel verschillende verhalen. Er is uiteraard geen eensgezindheid. ( Bij de MSM wel: inderdaad 'gleichgeschalted' volgens Goebbles recept. )
   Maar als je 100 Alternatieve Media hebt, dan zijn er slechts 15 die de rol van Israel openlijk en eerlijk bespreken.
   Dan zijn er van de 100 Alternatieve Media nog pakweg 3 die zich specialiseren in de invloed van Israel: Brother Naftanael, Israel Shamir, Gerard Menuhin, Henry Makow, Gilad Atzmon . Om alvast maar eens 5 joodse alternatieve bronnen te noemen die speciaal op de kwaadaardige rol van Israel wijzen. Ron Unz doet dat ook, maar hij doet veel meer dan dat. ( Mijn eigen blogje doet hetzelfde als Unz, maar op een veel minder erudiete manier uiteraard.)
   Verder ken ik www.darkmoon.me die erg anti joods is, maar met goed geinformeerde reageerders.

   Je ziet dus dat van de Alternatieve media ruim 80% het niet aan durft om kritiek op Israel te geven. Òf ze zijn te naief om te weten wat de enorme rol van Israel is. Maar dan is het geen beste site natuurlijk.

   Tot zover een eerste korte reactie.

   Verwijderen
  3. Ergens in deze draad heb ik het over Peter Lavelle gehad, en de strategie die hij (volgens mij) volgt. Ook goed voor zijn loopbaan, maar ik begrijp de keuze van RT wel.

   Maar eigenlijk denk ik dat een niet-hatelijke openheid en kritiek tegenwoordig bijna uitsluitend nog aan critici van joodse komaf is weggelegd. Anders ben je een nazi of een aluhoedje, zelfs bij zeer indirecte kritiek zoals bij
   Dit artikeltje bij STB


   Zo kwam op de NRC lezing jouw vraag over waarom op ´de andere krant´ zo negatief gereageerd werd. De redacteur wist het nog maar zeer vaag, maar het had met funding te maken, iemand die naast de verdediging van een rationele houding tov. Rusland in een totaal andere context kritiek op de joodse 1 % durfde te hebben. Zo besmettelijk is dat!
   Die bedrijfscultuur wordt doorgedrukt: zo is er nu een democrat kandidaat voor governor in een zuidelijke staat waar nu gehakt van wordt gemaakt omdat hij als 18 jarige een keer als zwarte piet (blackface) naar een party was gegaan.

   Ter nuancering: ook ik denk dat het einde van de openbare levensduur van zwarte piet nadert. Maar het was toen, in redneck country, door een fratboy! Zoals mijn avatar duidelijk maakt identificeer ik me veel meer met ´the global south´, en heb dus niks met dit soort puberale uitspattingen en vergissingen. En de kandidaat ken ik evenmin. Maar hier opnieuw wordt het principe van retrograde rechtspraak gehanteerd (niet volgen van veel later aangenomen wetten wordt strafbaar!)

   Verwijderen
  4. Kritiek op Israel, de Neocons, de Bankiers, de Lobby, de Zionisten of, Oh My God!!!: de joden,... leveren heeft tegenwoordig een prijs.

   Die entiteiten zijn ook niet hetzelfde, dus in die zin logisch. Maar die prijs wordt hoger en hoger, dat is het doel van de verachtelijke lobbyisten.

   Maar zonder een goed alibi ben je een nazi.

   Verwijderen
 56. Graag verneem ik je reflecties over mijn vampyr analogie... Ik denk nl dat er een soort cultureel halfbewustzijn bestaat, gevoed door meerdere bronnen, niet allemaal slecht. Over het mechanisme wil ik graag van gedachten wisselen, want dat snap ik niet.

  Hollywood is deels overgenomen door propaganda. Maar er werken ook intelligente, zeer creatieve geesten.

  Soms komt de tijdgeest er sterk door... (hoe wil je die tegenhouden?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is de vraag voor mij?
   Waar staat die vampier analogie? dag en uur.

   Rootman,
   als je 10 balletjes tegelijk opwerpt, is een reactie onmogelijk....

   Verwijderen
 57. Viva la Revolucion!

  https://www.youtube.com/watch?v=22F-vawlyAs

  BeantwoordenVerwijderen