donderdag 3 januari 2019

Open Brief Wim Dankbaar aan Familie Vaatstra en aan heel Nederland

Wim Dankbaar heeft veel tijd, energie en geld gestoken in de zaak Vaatstra. Hij stelt dat de nu gevangen zittende Jasper S. een patsy is.Hieronder tref je een deel van zijn brief aan de familie Vaatstra en aan U. Lees wat hij u te melden heeft en laat in de comments weten wat je er van vindt.

Maaike gelooft niet dat Jasper Steringa de moordenaar van Marianne is. Maaike gelooft dat Marianne is vermoord door asielzoekers. Maaike gelooft dat Marianne is verkracht en vermoord in de later afgebrande caravan op het AZC. Maaike gelooft dat Marianne’s lichaam in het weiland is gedumpt.  Maaike gelooft niet dat Marianne alleen op een gestolen fiets in de nacht naar huis heeft willen rijden. Maaike gelooft dat de bekentenis van Jasper net zo’n lulverhaal is als het gestolen-fiets-verhaal, waarop zijn bekentenis is gebaseerd. Het verbaast Maaike niets dat Jasper uit de hoge hoed is getoverd om van een groot probleem af te zijn. Maaike gelooft dat Justitie vanaf dag 1 tegen haar en de rest van haar familie gelogen heeft. Maaike gelooft dat dit nu definitief is bewezen, mede door het onderzoek van Wim. Maaike wil dat de waarheid ooit nog boven water komt en geeft Wim daarom haar zegen om daarmee verder te gaan, echter zonder haar erbij te betrekken of te zeggen dat dit haar wens is. Maaike durft haar standpunt niet meer uit te spreken omdat haar vijf kinderen dat niet willen. Maaike wil allerminst dat Wim belachelijk wordt gemaakt, laat staan dat hij van al zijn geld wordt beroofd. Maaike leest elke dag rechtiskrom in de hoop dat daar iets op komt te staan dat haar kinderen van gedachten zal doen veranderen. 


Lees de hele brief bij Dankbaar zelf: Recht is Krom.
Jasper S. Een gruwelmoordenaar of geslachtofferd om de echte daders uit de wind te houden?

En dan nog dit...

Trump is net door Israël 32 Miljard dollar afgetroggeld en hij lijkt er niet zo blij mee te zijn. Kijk HIER. Vijf Israëlis zullen wel weer een dansje doen, net zoals toen 9/11 plaats vond.

38 opmerkingen:

 1. @Blik: de link naar de 9/11 video is een (matige) kopie van Buzzsaw in gesprek met Christopher Bollyn, hier is de link naar de originele video:
  9/11 Government Conspiracy & Israeli Mossad Involvement with Christopher Bollyn, waarin de dancing israhellies ook ter sprake komen.
  Voor de echte dansliefhebbers is hier de link naar The Corbett Report versie:
  9/11 Suspects: The Dancing Israelis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie de fck is maaike? Justitie is goed in doofpotten, zie mh17, mitch, enz. en veegt altijd haar straatje schoon. Maar dat die Maaike gelooft dat het een butenlander was is totaal onbelangrijk, het gaat om de feiten, argumenten en bewijzen. De hele moord is klote maar onbelangrijk en de discussie zinloos.
  De grootste ff 9/11, oorlog tegen china/rusland/iran, vernietiging van de wereld&bevolking door roofkapitalisten onder Nato bescherming, dat is belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. IK ben het met je eens, Mark.
   Dit is voor ons niet belangrijk.
   En het is een dossier waar volgens mij nooit de waarheid over bekend zal worden.
   Ik heb het destijds heel redelijk gevolgd.
   Er zijn zeker feiten die je overtuigen dat er andere daders zijn die snel zijn afgevoerd. Er is een getuigenis van een mevrouw in een uit-zet-gevangenis bij Schiphol waar enkele dagen na de dood van Marianne twee verdachten toe kwamen en daags daarna het land uit waren.
   Een moord op een jonge hollandse meid door enkele arabieren, dat zou het land in grote problemen brengen.

   Maar evengoed heeft Jasper toch wel wat rare gewoontes vertoond.
   Voor de moord op Marianne.
   Maar ja: misschien is hij daarom als 'dader' aangewezen.
   Maar Jasper heeft nooit tegen iemand gezegd dat hij het echt niet gedaan had, meen ik.

   Nogmaals: er staan veel belangrijker zaken op het spel die onze aandacht nodig hebben.

   De vraag is: kunnen we nog aan de joodse controle ontsnappen?
   ( Ik denk het niet)
   Dat wordt de grote strijd in de komende 10 jaar.
   Youtube:
   ISRAEL'S SECRET WEAPON - THE TALPIOT PROGRAM

   Verwijderen
  2. Maaike is de moeder van Marianne.
   Ze is de enige in het gezin die meestal wel pro Dankbaar was.
   De vader en de andere gezinsleden waren pro politie.

   Maaike is gescheiden van haar man.

   Verwijderen
  3. Ik zie dat ik er destijds nog een blog over schreef: https://xevolutie.blogspot.com/2012/11/249-marianne-vaatstra-kritieken-die-u.html

   Verwijderen
  4. Ik snap evenmin ten ene male wat het belang van dit dossier in het grote geheel is. Het is een puur NL aangelegenheid, en toont wat duistere aspecten van de NL rechtsstaat.

   Aangezien NL een jaknikkend vazalstaatje is, wat is hiervan de nieuws/ opinie waarde?

   Verwijderen
 3. Nog even over Israel.
  Gemiddeld ontvangt Israel 3 miljard per jaar.
  Maar ook Egypte ontvangt 2 miljard per jaar, een duidelijke omkoping van Egypte om het onrecht t a v de Palestijnen te accepteren.
  Vijf miljard per jaar. Voor Israel.

  Trump baalt er van, want een deel van dat geld gaat terug naar de VS om politici om te kopen.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan zal het vast wel in het script staan dat Trump gaat acteren dat hij moet balen.
   Trump is geen president maar net zo'n marionet als Hellary en voormalige presidenten zoals Bush en Obummer etc..
   Er zijn zoveel van die popie jopies met mooie praatjes waar mensen voor vallen mar ondertussen worden beetgenomen.
   Denk maar aan de door Soros gesponderde Ukip (ex)voorman Faragee
   Helaas geloven velen liever in (deepstate) sprookjes....

   Verwijderen
  2. Trigger,
   er is een onder joden bekend spreekwoord: twee joden, drie meningen.
   In het algemeen zijn alle posities 'onder controle' of toch 'flink onder invloed' van joodse belangen.
   Nu zijn de Republikeinen èn de Democtraten flink onder joodse invloed.
   Maar de joden zijn het onderling niet eens, wat natuurlijk heel begrijpelijk is bij een zinkend schip: overal alarm en er is in feite geen redden aan. Wat moet je doen?
   Trump wil vooral Amerika redden, Kushner wil vooral Israel redden. De Neocons willen de wereld veroveren èn Israel helpen.

   Er is geen Zwarte paus, er is geen Rothschild controle, er is geen script.
   Er is interne strijd.
   Er is grote paniek, want als het grote Amerika in de golven verdwijnt, dan zijn de usual suspects hun macht grotendeels kwijt.
   Daarom wordt er wel degelijk aan de Samson optie gedacht: armageddon. Een kernoorlog tegen Rusland, waarna China zich zal overgeven aan Amerika.
   Dat is het enig denkbare scenario voor een continuiteit van de joodse wereldhegemonie.
   Loopt het mis, dan is dat het einde der tijden,en komt het misschien ook allemaal wel goed: misschien is aan de eis van God voldaan en gaan alle joden naar de hemel.
   Dat is wat deze pundit op Crosstalk zegt, volgens mij: https://youtu.be/Y_AUWsMKVOE?t=1036

   Verwijderen
  3. Paar puntjes Jan.
   Waarom zou Trump balen omdat er geld terug vloeit naar Amerika? Dan zou hij ook moeten balen dat hij een zionst als schoonzoon heeft. Die heeft er toch voor gezorgd dat Trump 'ineens' Jeruzalem als hoofdstad erkent en de ambassade daarheen verhuisd.
   En er is wel degelijk rothshild controle.
   Wat denk je, ook al heft de centrale bank nu minimaal rente dat gaat straks veranderen en ook al krijgt de top maar 0,1% van de te betalen rente van de Amerikaanse schuld dan krijgen ze 0.1% van 9 biljoen ( 9000 miljard $)= 9 miljard. Als je rente betaald op je lening betaal je dat per maand. Als je rente krijgt op je spaarboekje krijg je dat 1 keer per jaar, dus 12 keer minder, buiten het verschil dat je voor een hypotheek pakweg 5% rente betaald en op je spaarboekje max 3% (als je al geluk hebt want in België krijg je nu 0,11%). De bankenkliek, met rotshild op kop blijven dus oppermachtig en als iets hun niet bevalt creëren ze de volgende crisis, die nu al in de maak is. Zij kopen dan weer failliete eigendommen op voor een prikje die ze later als het weer wat beter gaat voor de volle mep verkopen. Tel uit hun winsten.
   Als de 3e wereldoorlog enigszins beheersbaar zou zijn zoals de WO2 dan was die al lang losgebarsten maar nu is er zoiets als Rusland dat wel minder maar betere wapens heeft dan Amerika en daarnaast de rollen van China en Iran niet vergeten. Landen die onder een nucleaire deken zitten kun je niet meteen weer oplappen (zie Chernobil Oecraine)dus daar is niks te verdienen plus het gegeven dat ze dan ook zelf 'zuurstofgebrek' kunnen krijgen. Geld is niet veel meer waard dan.
   En vermoedelijk hebben ze dit ook in de gaten in Israël zelf want er wordt flink oppositie gevoerd tegen opperzionist Needanjahoe. Of het gaat helpen is een ander verhaal, maar ze zijn niet levensmoe.

   Verwijderen
  4. Matt,
   Trump is onroerend-goed handelaar in New York. Minstyens 50% van zijn zakelijke ervaringen zijn met joodse mensen. Sommige Big Shots zeggen nu dat ze hem in leven hielden toen hij faillioet ging.
   Zijn relatie met joden en Israel is complex.

   Volgens mij ziet hij de destructie die de joodse handelwijze heeft aangericht in zijn geliefede Amerika ( Land is naar de ballen) , en wil hij het redden.
   Hij schippert.

   **
   Ik meen dat de FED geen rente ontvangt. Maar dat bankiers zeer zeer machtig zijn lijdt geen twijfel. Als ze dan ook nog de eigenaren van de Media, en de Joodse Lobby in hun vriendekring ( familie-kring) hebben,. dan weet je dat ze macht hebben.

   ***
   WE zoeken allemaal 'Grote heipalen' om ons wereldbeeld op te zetten. Bollyn kiest de Rothschilds. Heb ik niks tegen.
   Maar ik denk dat er gewoon 50 fanatieke Neocons zijn die hun agenda uitvoeren. En heel veel joden zouden daar iets tegen willen doen. Waar de Rothschilds staan weet ik niet. Zal per item verschillen.


   Verwijderen
  5. Hier een artikel over de inkomsten van de FED:
   https://www.frbsf.org/education/publications/doctor-econ/2006/may/federal-reserve-funding/

   De FED ontvangt geld, en gebruikt dat geld om haar kosten te dekken. Wat er over blijft wordt in de schatkist gestort.

   Hoewel particuliere banken de eigenaars zijn van de FED verdienen die bankiers niks op die manier.
   Maar ze verdienen op een andere manier geweldig aan de FED: want op die manier kunnen ze de zaken sturen, en weten ze ( bepalen ze in feite tevoren of er een Boom of een Bust komt.
   En je weet: aandelen kopen als er een Boom komt.
   Aandelen verkopen als er een Bust gaat komen.

   Dàt is ook wat Amschel Rothschild bedoelde toen hij zei:"Maakt me niet uit wie de koning is. Als ik het geldsysteem maar mag controleren." ( Want dan moet de koning naar jòuw pijpen dansen !)

   Verwijderen
  6. Jan, leg mij eens uit hoe het komt dat een land zo een grote staatsschuld kan hebben als ze de rente aan zichzelf moeten terug betalen?

   Verwijderen
  7. Als je elk jaar maar weer opnieuw leent en niks aflost, loopt de staatsschuld vanzelf op.

   Als de elite heel weinig belasting betaalt, en als de middenklasse verdwijnt, wie betaalt er dan nog belasting?

   Als je heel dure oorlogen voert , dan zal je moeten lenen: de staat moet geld lenen.

   Dat doet ze door obligaties te drukken ( dat doet dan de FED, meen ik), en te verkopen.

   Een staatsobligatie kan je kopen voor pakweg 1000$.
   China geeft 1000 $ aan de VS Schatkist, en ontvangt als rente elk jaar 40$. Van die 1000$ gaar de VS oorlog voeren.

   Als de obligatie 10 jaar loopt, dan moet hij opnieuw worden uitgegeven, want de VS kan natuurlijk niks meer aflossen.

   Men leent dan weer 1000 $ ( van U of mij) en kan met die 1000$ de Chinezen hun geld terug geven. Maar dan is men U of mij weer elk jaar 40 $ schuldig.

   NB: Het kan zijn dat ik het niet goed heb onthouden. Dan graag corrigeren.

   Verwijderen
  8. Ik heb het fout:

   De staat ( treasury, ministerie van Financvien) geeft de obligaties uit.
   Die worden dus gedrukt, en hebben waarde. Maar die waarde is tijdelijk: als je de obligatie weer inlevert als zijn levenstijd over is ( kan van maanden naar vele jaren gaan) wordt hij waardeloos. Je krijgt dan wel de hele waarde terug.
   In tussentijd heeft de staat jou je rente betaald.
   In feite leen je geld aan de staat, en de obligatie is het bewijsje.

   De FED maakt geld dat men aan de grote banken levert.
   Dat creert de Fed uit het niets.
   De rente die de FED van de banken krijgt, gebruikt ze voor haar onkosten. Wat over is gaat in de staatskas.

   NB: Quantitative Easing is als de Treasury veel obligaties drukt en die direct aan de FED verkoopt. (meen ik)
   De FED drukt dan in feite geld.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Kwantitatieve_versoepeling


   Verwijderen
  9. @ Dawg,

   Ik denk dat het los staat van elkaar:
   = een staat die obligaties uit geeft om geld binnen te krijgen. Die obligaties kan iedereen kopen: beleggers, institutionele beleggers, andere landen, en ook de eigen banken, en zelfs de Centrale bank kan staatsobligaties kopen.
   = bankiers kunnen geld scheppen als iemand een lening af sluit bij de bank. Verder kan niemand geld scheppen.Het scheppen kan ook in een land waar de staat geen enkele staatsschuld heeft.

   Àl het geld in een economie is geschapen op het moment dat iemand het van de bank leende. Als alle schulden in een land worden afgelost, is er inderdaad geen geld meer.
   Maar dat staat los van de staatsschuld. Die zou dan nog kunnen bestaan.

   Verwijderen
  10. Beste Dawg,

   heel erg bedankt voor de moeite om me dit uit te leggen. Maar ik vrees dat het boven mijn pet gaat...

   Ik ga het later nog eens lezen.

   Is dit niet een belangrijke zinsnede: meer dan 90% van de maatschappelijke geldschepping vindt plaats via deze tweede trap. ?

   Ook wist ik niet dat geld dat bij de CB staat, niet als geld wordt beschouwd.

   Nogmaals: ik moet het minstens nog een keer lezen.

   Verwijderen
  11. Dank je Dawg....
   het helpt er nog niet aan.
   het duizelt me nog steeds.

   Mogelijk zit er ook een fout in:
   Een deel van (3) ( Basisgeld) zijn de bankbiljetten en munten.
   Horen die nu wel of niet tot de maatschappelijke geldhoeveelheid ?
   Daar is de info tegenstrijdig. De logica klopt niet.

   Doe verder geen moeite, ik heb het ooit aardig begrepen, 10 jaar geleden, net na de kredietcrisis. Maar het is weer helemaal vergeten...

   Verwijderen
 4. Een hit piece in

  The Guardian  tegen Nicaragua:

  Oppositie voeren moet kunnen, maar een oproep aan vijandelijke buitenlandse mogendheden tot interventie en regime change is landverraad.

  De regering Ortega kan hier echter beter wel stijlvol (maar vooral effectief, dus oa. NGO´s en media in handen van buitenland of olicharch-verraders verbieden). Niet hardhandig dus, want dat roept terecht weerstand op. Even in de leer gaan bij Starikov...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nasa mag terecht trots zijn op hun passage van Ultima Thule! De komendee dagen krigen we mooie opnamen te zien van een heel ver object. Metingen volgen later.

  Ook mogen zich zich op de borst kloppen vanwege de nadering van de grindplanetoïde Bennu, waarvan wat materiaal mee terug naar de aarde gaat als alles meezit.

  Maar de Chinezen misschien nog wel het meest, als jong ruimtevaartnatie een sonde en karretje neerzetten op ze zuidpool van de maan, aan de donkere kant!

  Verder zijn er waarschijnlijk vannacht veel meteoren in het oosten te zien en zijn er in het noorden mogelijk parlemoerwolken te zien! Hopelijk is het helder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een poosje terug hebben ze toch een sonde laten landen op een asteroïde. Wel heel toevallig dat die heel erg lijkt op de asteroïde die ze nu gepasseerd hebben.
   Die vorm, het lijkt op 2 samengevoegde rotsen, lijkt me toch niet algemeen voorkomend, dus wel vreemd dat uit miljoenen rotsblokken ze 'toevallig' 2 bijna dezelfde brokken uitkiezen om foto's te maken of te landen.

   Verwijderen
  2. Het ontstaat als 2 asteroïden elkaar met zeer lage snelheid raken. Die asteroïden van tot enkele tientallen Km hebben zo weinig massa/ zwaartekracht dat er nauwelijks versnelling optreedt, en ze dus tegen elkaar blijven liggen, met een smalle merging zone. Bij grotere hemellichaamen is de versnelling groter, zodat er opwarming en versmelting optreedt. Bij nog grotere snelheid is de energie zo groot dat het explosief kan worden, denk aan de nieuwe wapens van Rusland.

   Ik heb nog niks van paarlemoerwolken en vallende sterren gezien; wie weet later(?)

   Verwijderen
  3. Een minuutje gekeken eerder, een klein stukje hemel en veel storend licht. Toch 2 meteoren gezien!

   Verwijderen
 6. Op MoA lees ik wat Eliah Magnier ziet als het resultaat van de Oorlog in Syrië:

  De oorlog tegen Syrië heeft geleid tot nieuwe relaties die binnenkort zijn belangrijkste aanstichter( Israel) zullen achtervolgen:

  Inderdaad, de Levant keert terug naar het centrum van het Midden-Oosten en de aandacht van de wereld in een sterkere positie dan in 2011.
  Syrië heeft geavanceerde precisiewapens die elk gebouw in Israël kunnen raken. Assad heeft ook een luchtverdedigingssysteem waar hij nog nooit van had gedroomd vóór 2011, dankzij Israël's voortdurende schending van zijn luchtruim en zijn verzet tegen de Russische autoriteit.
  Hezbollah heeft bases gebouwd voor zijn lange en middellange afstands precisie raketten in de bergen en heeft een band met Syrië gecreëerd die het nooit had kunnen vestigen voor de oorlog.
  Iran heeft een strategische broederschap met Syrië tot stand gebracht dankzij zijn rol bij het verslaan van het regime-veranderplan.
  De steun van de NAVO voor de groei van IS heeft gezorgd voor een band tussen Syrië en Irak die geen enkele islamitische of baathistische band zou kunnen hebben gecreëerd: Irak heeft een "carte blanche" om ISIS-locaties in Syrië te bombarderen zonder de toestemming van de Syrische leiders en de Irakezen veiligheidstroepen kunnen Syrië binnenwandelen wanneer zij dit nodig achten om ISIS te bestrijden.

  De anti-Israël-as is nog nooit zo sterk geweest als nu. Dat is het gevolg van de oorlog die men van 2011-2018 tegen Syrië voerde.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit werd inderdaad gerapporteerd. Maar ze zullen het wel gratis moeten leveren, of via een IMF lening die nooit afgelost wordt, want deze failed state is blut!

  Een paar afgedankte bootjes, en verder verdwijnt toch alles wat los en vastzit naar de zwarte markt. Of ze vallen echt aan, worden in een cauldron gelokt en het spul wordt overgenomen of komt als verwrongen staal in de hoogovens van Donbass terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat duurde niet lang! De site ´stop de bankiers.nl´ accepteert niet langer mijn commentaren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar ging het over?
   Wat schreef je?
   Wie denk je dat deze site controleert?

   Verwijderen
  2. Ik denk niet dat ik geblocked ben, maar dat het iets met facebook te maken heeft. Daar ben ik geen lid van.

   Verwijderen
  3. Rootman,
   Er zijn 2 mogelijkheden om daar te reageren, via fake boek e.a. en rechtstreeks. De 2e mogelijkheid staat een stukje lager op de site.

   Verwijderen
 9. Tip voor Blik:

  Meld je aan op deze linkensite, die wordt heel goed bekeken en is zeer interessant.
  Aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Interessante machtstrijd komt eraan als Trump de baas van de FED wil ontslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Reputaties staan op het spel:

  Trump: Eerst een muur, en dan praten we verder.

  Democraten: Geen muur. Eerst ambtenaren betalen.Dan zien we verder.

  Het zit lekker vast. Op weg naar de failed state-status.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het waren 2 congresleden, Nancy Pelosi en Chuck Schumer, die Donald Trump $2,1 billion boden voor het realiseren van de border wall. Donald Trump wees dit bod af en eiste de volle $5,6 billion.

  President Trump Delivers Remarks

  President Trump speaks to reporters after meeting with members of Congress at the White House in Washington - 'I Can Do It if I Want': Trump Says Could Use Emergency Powers for Border Wall

  http://12160.info/video/president-trump-delivers-remarks

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump Threatens To Keep Government Closed "For Months Or years"

   President Trump on Friday confirmed that he told Democratic leaders he would be willing to keep the government closed for months or even years if they refuse to provide funding for his border wall with Mexico.

   "I did, absolutely, I said that," said the president, speaking with reporters after the morning meeting.

   "I don’t think it will," Trump added, "But I am prepared and I think I can speak for Republicans in the House and Republicans in the Senate. I hope it doesn’t go on even beyond a few more days. It really could open very quickly, I told them."   ABC News

   @ABC

   Pres. Trump confirms he told Sen. Chuck Schumer during their meeting over the shutdown that it could extend for "months or even years."

   "I did, I did. I did say that, absolutely I said that. I don't think it will, but I am prepared." https://abcn.ws/2CRIuc5
   520
   8:29 PM - Jan 4, 2019

   https://www.zerohedge.com/news/2019-01-04/trump-speaks-live-after-tense-shutdown-meeting-lawmakers

   Verwijderen
  2. Voor de duidelijkheid;

   Trump wil deze border wall omdat illegale Latino's door de democraten worden gebruikt om op de democraten te stemmen. Ook reeds overleden personen worden door de democraten gebruikt als stemvee, want ook overledenen hebben het democratische recht om hun stem uit te brengen.

   Verwijderen
 13. Jannalor2 januari 2019 om 20:10

  @Dawg,

  Hoeveel argumenten wil je horen dat het niets anders dan een gevechtsvliegtuig moet zijn geweest die MH-17 heeft neergehaald?

  De Oekraïense leugen dat hun radar uitstonden zodat er niet gevlogen kon worden op 17 juli 2014?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Dawg,

  Je vroeg in een vorige draad om argumenten. Ik heb je er daar een aantal van gegeven, zelfs twee waar ik zelf getuige van was. Nu kom je weer met een bericht van Novini waarin een van mijn argumenten wordt bevestigd. Wat probeer jij nu eigenlijk te bewijzen c.q. aan te tonen?

  Jouw stilzwijgen op mijn argumenten spreekt natuurlijk boekdelen maar ik had ook niets anders verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen