zondag 6 januari 2019

NOS Negeert Bruut Geweld Macron Eenheden

NOS maakt zijn reputatie weer waar: Negeren Onze Specialiteit en maakt zich weer een stukje irrelevanter.

De eenheden van Macron maken zich overal in het land schuldig aan misdadig geweld tegen vreedzame burgers en demonstranten. Op het internet circuleren dit weekend weer talloze filmpjes en bewijzen van het brutale optreden van de Macron squads.

Dit is zo'n bewijsfilmpje, met dank aan Niemands Knegt, waar een man alleen tegen een muur op levensgevaarlijke en uiterst laffe wijze door een groep Macron bloedhonden is omsingeld en kijhard op zijn hoofd geslagen wordt met het risico ook met zijn hofd tegen de mur te komen.

Dit zul je op het zieltogende NOS nieuws van PropagandaMeister Marcel Gelauff niet te zien krijgen. Dit inbeuken op het hoofd van een ongewapende demonstrant zul je ook niet te zien krijgen. Dit wangedrag van de politie ook niet. Dit voorbeeldige gedrag van gele hesjes die ambulance doorlaten, ook niet. En deze opzichtige provocaties van de "Police" ook niet. Vandaag was Acte VIII. De NOS, met in zijn kielzog de zieltogende Nederlandse kranten, heben er alles aan gedaan Acte 8 te negeren en te marginaliseren en zo hun eigen ondergang weer een beetje te bespoedigen.

Volgens de "ongelauffwaardige" NOS zou het Gele Hesje protest op zijn retour zijn. Dit is alleen al Bordeaux. Krijg je bij de Nederlandse staats tv niet te zien. Volgende week een nog grotere Acte IX. Iemand trouwens van plan steun te betuigen aan de Franse Gele Hesjes, de Europese gedachte der volkeren hoog te houden en bijvoorbeeld naar Lille te gaan?

En dan nog dit....

Ook in Baikal doen Russen heerlijk niewjaarszwemmen in ijswater.

17 opmerkingen:

 1. Ja daar het vernis van de West-Europese politie staten ! Of het nou Nederland is met het in elkaar slaan van een 50 + ers of het arresteren van een vrouw in een geel hesje door onze heldhaftige politie in Den Haag
  Of in Frankrijk waar het nog wat harder aan toe gaat er is duidelijk een patroon !
  Iets wat ook regelmatig gebeurt in een klein landje aan de middellandse zee welke we niet mogen benoemen.
  Feit blijft dat we Israëlische software met bijbehorende toetsenbord bij de AIVD hebben, dus crouwd controle is niet alleen in Nederland maar ook in Frankrijk uitbesteed aan de "Mossad"
  zie het schandaal van Alexandre Benalla in Frankrijk
  je zou haast weemoed krijgen van de hex met haar Volvo zijn had haarfijn in de gaten dat doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg maar Maar dat zijn nu vervlogen tijden het koninklijke huis en onze ministers rijden nu in dure "millieu vriendelijke" BMW's de privé milities van het establishment hebben weinig meer te maken met de definitie politie, conclusie wij gaan donkere tijden te gemoed orwell is er niets naast.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet alleen bij de AIVD, alle tapgesprekken en andere afluister praktijken van justitie in nederland gaan eerst naar israel http://stanvanhoucke.blogspot.com/2011/01/israelische-spionage-in-europa-3.html.
   Ook de MIVD is afhankelijk van de Mossad, dat zal de geheime bron van hun gehack in rusland zijn.

   Verwijderen
  2. Mark,
   die link werkt niet.

   Maar heeft Stan dit niet vrij recent gemeld?

   Alle ruwe data van de NSA gaan ook naar Israel.
   'Its Israel, Stupid !'

   Het doel van al die surveillance is de joodse Wereld-Controle.
   Al in het pre-internet tijdperk wist Tel Aviv Wie met Wie had getelefoneerd in de VS.
   Er was een Israelisch bedrijf dat àlle rekeningen schreef. Amcord of zoiets heette dat.
   Vòòr iemand president werd, wist men met wie hij contact had. Of ie kosher was...

   En nu kunnen ze elk gesprek dat ik ooit voerde, uit hun files lichten.

   Hier iets over het Talpiot program: https://www.youtube.com/watch?v=rYE9UgmVrfU

   Verwijderen
 2. Ik kan niet belove dat ik er woensdagavond bij ben in Utrecht. Ik ben toevallig die avond wel in de buurt (maar niet eerder dan 20.00 uur). Jan sprak over die bieb, welke bibliotheek in Utrecht? Er zijn er velen.

  een vraag die ik zou willen stellen betreft NRC's 'beginselen' (zie https://www.nrc.nl/nieuws/2010/12/21/onze-beginselen-a1503462)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en dan vooral de zinsnede: dat NRC "de grondslag van het Atlantisch bondgenootschap [zal] aanvaarden"

   a) wat bedoelt NRC daar mee?
   b) komt, onafhankelijk van wat NRC daar mee bedoelt, de feitelijke verslaglegging van NRC niet in het geding doordat zij, in beginsel, ideologisch zal zijn?
   c) kan die ideologische grondslag niet specifieker gemaakt worden door NRC? - Dan weet de lezer tenminste waar hij aan toe is, net zoals dat hij weet waar hij aan toe is als hij andere ideologische media leest (van kerk tot reclame).

   Verwijderen
  2. Willem,

   ik heb zojuist 20 minuten gezocht, maar niet gevonden welke bib het dit keer is.
   Ik ben bang dat ik zal moeten rond-bellen, morgen of overmorgen.

   Ik kan het niet aan de NRC vragen, want alle mensen die tijdig in schreven, hebben te horen gekregen waar het was.
   Nu staat er alleen: uitverkocht.

   In de agenda van de Centrale bib staat er niks over.
   ( Oude gracht 167 en Drift 27)

   Ook bij de school voor de Journalistiek vind ik niks.

   Ik meen dat Rootman veel vrije tijd heeft. Ik hoop dat hij even gaat rondbellen.

   https://www.bibliotheekutrecht.nl/vestigingen/alle-vestigingen/openingstijden.264931.html/centrale-bibliotheek/
   https://www.uu.nl/universiteitsbibliotheek/praktisch/locaties/universiteitsbibliotheek-binnenstad

   Verwijderen
  3. Willem,
   als je er om 20 uur kan zijn kun je wellicht nog binnen. Ik heb wel eerder gezien dat enkelen te laat kwamen.

   De vraag die jij wil stellen heb ik in Breda al gesteld.
   VanderMeersch ontkent dan ronduit dat het waar is wat je zegt, want er staat dan iets anders. Maar uiteindelijk heb je natuurlijk wel gelijk.
   Ik heb hem toen wel getaped, maar nog niet de moeite genomen om zijn antwoord op te zoeken en te analyseren.
   het is een heel goede vraag, maar je moet de tijd nemenom hem glashelder te stellen, want anders lult hij zich er zeker onder uit.

   De tekst is lastig te volgen.

   Hier een ruim citaat, met de bewuste stelling midden in de tekst, Ik zal die bold maken:

   Niemand zal Nederland om zijn mooie ogen volgen. Vandaar het nut van die samenwerkingsverbanden, zolang zij zich tenminste niet van de rest van de wereld gaan afzonderen en een eigen nationalisme kweken.

   Ook zal de veiligheid van de wereld niet bevorderd worden door een Nederlands neutralisme. Vandaar dat wij de grondslag van het Atlantisch bondgenootschap aanvaarden - niet om ideologische redenen, maar omdat vrede en veiligheid in Europa , bij gebreke van een betrouwbaar veiligheidsstelsel, niet gediend zijn met het ontstaan van machtsvacua.

   Het niet-ideologisch buitenlands beleid dat wij voorstaan, houdt de bereidheid in, contacten op allerlei gebied met andersdenkenden te onderhouden en, zo mogelijk, te verstevigen.

   Verwijderen
  4. Het pamflet dat ik voor Utrecht heb geschreven begint met precies dezelfde vraag:

   Beste lezers, beste hoofdredacteur Vandermeersch,
   Ik maak me zorgen over de NRC.
   In haar statuten lezen we “Vandaar dat wij de grondslag van het Atlantisch bondgenootschap aanvaarden – niet om ideologische redenen, maar om[dat] vrede en veiligheid in Europa … “.
   Maar is onze veiligheid wel gediend met het steunen van Amerika? We zijn door hen bevrijd, maar zònder Amerikaanse hulp waren we ook bevrijd, want Rusland had Hitler verslagen. ( Maarten van Rossem e.a.)
   Is de vrede in goede handen bij een land dat al zolang het bestaat wel ergens oorlog voert? Wie heeft Amerika dan ooit aangevallen? Niemand. Al haar oorlogen zijn agressie-oorlogen.

   ( Etc.)

   Verwijderen
  5. "Wie heeft Amerika dan ooit aangevallen? Niemand."

   Peter Vandermeersch zal dan ongetwijfeld over 9/11 beginnen waarvan de narative via het 9/11 rapport vast staat en zolang daar niets anders 'officieel' tegenover staat ben je gewoon uitgeluld. Vandermeersch zal zich niet bezig hebben gehouden met A&E For 9/11 Truth omdat zijn kaartenhuis dan in elkaar sodemieterd.

   Ik woon 25 km. van Utrecht maar mij zie je niet bij die Atlantic Council yuppies, bij wie je wordt uitgemaakt voor complotgekkie, ook al komt er een High Court in de VS die de instortingen van de WTC gebouwen opnieuw gaat onderzoeken, Vandermeersch zal bij zijn narative blijven.

   Verwijderen
  6. Joop,
   een keer PvdM vast lullen met een paar mensen tegelijk zal hem veel meer pijn doen dat 33 blogs op het internet.
   Dat imteresseert ze helemaal niks, al die alternatieve media.

   Je moet de straat op. Je moet zichtbaar zijn.
   Je hebt helemaal de foute strategie te pakken, Joop: lekker schrijven en alleen je mede-standers voor rotte vis uit maken. Dat schiet op !

   Verwijderen
  7. Overigens las ik ergens wel een goede quote; "A High Court who's going to investigate a conspiracy theory."

   Verwijderen
  8. Hugo,

   "Je hebt helemaal de foute strategie te pakken, Joop: lekker schrijven en alleen je mede-standers voor rotte vis uit maken."

   You started First Blood, not me.

   Verwijderen
  9. @Hugo,

   Jouw stilzwijgen is weer veelzeggend en vergeet niet dat ik niet zo vergevingsgezind ben.

   Verwijderen
  10. Joop is nu precies NIET de persoon die we op dit soort gelegenheden nodig hebben denk ik. Het gaat bij Joop immers alleen over Joop en zijn strijd. Straks gaat hij daar nog over chemtrails beginnen, of met stoffige juridische resoluties. Of hij gaat schreeuwen.

   Verwijderen
  11. @Bob,

   Dat heb je goed gezien. Ik pak het inderdaad anders aan dan jullie, Ik benader de mensen die in mijn wijk wonen. Zo kreeg ik veel bijval voor het Oekraïne referendum en ik benader politici. Zo wil Thierry Baudet graag Rutte 3 weg hebben en ik heb hem daar de handvatten voor aangereikt (hij heeft tenslotte een advocaat binnen zijn fractie) maar Thierry is net zo muisstil als de rest van de Tweede Kamer fracties. Dus, een poging om Peter Vandermeersch op andere dan CIA/NAVO gedachten te brengen lijkt mij verspilde moeite.

   Verwijderen
 3. Vanochtend een

  opiniestukje: Navo–landen, beperk je militaire aanwezigheid aan Russische grenzen en voorkom een oorlog met Rusland

  in de Volkskrant van Helga Salomon. Mij lijkt het een voorzetje naar een ander, nog te publiceren artikel wat een meer militaristische benadering voorstaat, van een andere ´expert´.

  Het stukje pleit nl voor MINDER NATO agressie!

  Maar talloze feiten die ze noemt zijn verdraaid en onjuist en de suggesties bedenkelijk:

  1) [Het Westen moet proberen Poetin wat sneller naar de economische afgrond te duwen. ]

  Nu volgen er 2 paragrafen waarin ze terecht waarschuwt voor provocerend NATO gedrag, en het gerede risico tot een groot gewapend conflict.

  2) Op de conclusie dat dit slechts Putin in de kaart speelt vanwege zijn ´revanchistische buitenlandpolitiek´ valt echter veel af te dingen.

  3)[De situatie nu is veel gevaarlijker, aangezien Rusland de facto oorlog voert met Oekraïne op de Krim en in Oost-Oekraïne en daardoor indirect met de VS en de Navo.] Dit is gewoon onjuist. Ukraine is, gesteund door de VS, de agressor, en op de Krim is al helemaal geen oorlog.

  4) [Poetins corrupte regime heeft de Russen namelijk nog slechts oorlogshitserij te bieden. ] Ah! het benzinestation-argument. Dat ze dat nog durft te gebruiken: Putin´s populariteit is na de pensioenleeftijdsverhoging nog steeds boven de 60 %, terwijl de Europese leiders, die veel draconischer bezuinigingen invoerden rond de 20 % zitten!!! --dit geeft overigens wel aan dat NATO vijandelijkheden en uitlokkingen voor de hand liggen wanneer men zo denkt, men ziet het dus duidelijk als een werkende manier om meer steun te krijgen--

  Ze ziet terecht dat Putin het nucleair verdrag liever in stand wil houden, alhoewel ze het niet helemaal kan rijmen met de nieuwe Russische wapens (daarom verwacht ik een nieuwe collumn van een andere, meer militaire expert die deze gaten in haar verhaal gaat dichten. Ze pleit ervoor niet te bewapenen maar:

  [De EU en de VS moeten zich volledig richten op het wat sneller duwen van Poetin naar die afgrond, door steun aan democratisch gezinde Russen, een streng sanctie­regime en het tegengaan van Russische operaties in het Westen. ]

  Steun aan die 3 % Navalny ultra-rechtse minderjarigen? Aan zelf mutilerende rappers? Sancties??? (dat heeft goed gewerkt tot nu toe....) Meer false flags organiseren?

  Het benzinestation-argument is haar grote denkfout, want Rusland, en daarmee Putin gaat nergens heen, al zeker niet naar de afgrond. Denkt ze nu echt dat Navalny en zijn dramatische pubertjes een waardig alternatief voor Putin zijn? Competentie is daar nog een hooggewaardeerde eigenschap.

  Het benzinestation-argument, wat vaak door McCain werd gebruikt, geldt veel eerder voor de EU en de VS, en in die zin duidt ze onbedoeld het agressieve gedrag van de NATO haviken en neocons.

  Helga heeft wel gelijk met haar matigende toon en waarschuwen voor een onbedoeld conflict, maar ze wil die noot kraken (Putin de afgrond in helpen) op manieren die totaal kansloos zijn. Wat wordt dan haar conclusie over een paar jaar, wanneer Rusland veel sterker en het westen, in een nieuwe recessie, zwaar verzwakt blijkt te zijn?  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Rootman,
   ik zit in heel drukke werkzaamheden.
   Had Salomon ook gelezen, en was afwisselend heel boos en dan weer nogal verbaasd.
   Het lijkt me slecht geschreven en ik moet het nog eens nalezen.
   NB: Heb jij tijd om enkele Utrechtsebibliotheken te bellen?
   De NRC avond staat nergens op de agenda, zover ik enkele dagen geleden zag.

   Verwijderen