woensdag 2 januari 2019

Haagse politie i.s.m. NOS doen het weer. Gruwelgeweld en Verdraaiïng

Na het doodmaken van Mitch Henriquez gaan de Haagse politie-squads gewoon door met hun gruwelprakrijkten. Excessief geweld en verstikkende nekklem met het door de knieen zakken en halsbeschadigingen tot gevolg. Gelukkig kan Jeremy het navertellen.

Ondertussen komen de summiere rapportages van de NOS en gelijkgeschakelde staatsmedia in een steeds schrijnender daglicht te staan. De NOS probeert het geweld in de schoenen van de Hesjes te manoevreren, maar het blijkt de politie te zijn die het intieert en afmaakt.

Ook het gedrag van Rutte, die zijn eenheden niet tot de orde roept maar gilt om respect voor zijn squads, wordt steeds pathetischer en hopelozer. Kortom, politie, politiek en staatsmedia spannen in een giftige cocktail samen tegen de vreedzame bevolking. Met dank aan Revolutionaironline die de video eerder publiceerde.

1 opmerking:  1. Crosstalk: Pax Americana 2.0

    Wat ik verhelderenden beangstigend vind is de vraag van Peter Lavell :18:30 - 19:30, antwoord van Daniel Lazare 19:30-20:45.

    Ik heb al vaker gewaarschuwd voor de born-again evangelicals, die misschien nog wel gevaarlijker dan IS of al qaida zijn. Toktok is misschien een wat minder begaafde volgeling, maar hier zitten zeer machtige, rijke en intelligente, uiterst kwaadaardige players tussen. De verhouding tot de zionisten is volgens mij zeer analoog als die tussen de Saoedi´s en de jihadistische voetsoldaten en terroristen. De Saoedi´s geloven niet in (zelf) sterven in de jihad, de Israelis en al dan niet evangelische neocons, laten dat ook liever aan de evangelicals over. Meneer Lazare ziet dit precies zo, blijkbaar.

    In brazilië is nu ook een zeer gevaarlijke Evangelische president aan de macht gekomen. Deze psychopaten zien geen bezwaar om de mensheid, de natuur of de vrede zwaar te beschadigen, evenals IS met vreugde moslimkinderen onthooft, want morgen vergaat de wereld toch.

    BeantwoordenVerwijderen