vrijdag 18 januari 2019

Nederlander vertrouwt Vladimir Putin 15x Meer dan Mark Rutte

MARK RUTTE HEEFT SERIEUS BETROUWBAARHEIDS PROBLEEM

Blik op NOS-journaal heeft onafhankelijk onderzoek gedaan naar de gepercivieerde betrouwbaarheid van premier Mark Rutte.

126 Mensen hebben deel genomen aan het onderzoek op Twitter.

De vraag was:

Je hebt kaartjes voor de schouwburg en je zoekt nog oppas voor je kroost. Aan wie zou jij je huis en kinderen toevertrouwen?

30 opmerkingen:

 1. Rutte heeft zijn credits verspeeld door de leugen in stand te houden wat MH17 betreft en daarbij de echte dader de hand boven het hoofd te houden. Nu is Rutte van zijn eigen niet vent genoeg om dat in zijn eentje te kunnen bekokstoven dus blijft de enige conclusie over: Rutte is slaaf van buitenlandse machten die via hun ambassadeur Rutte vertellen wat hij wel en niet mag doen.
  Juncker is straks (mei) afgeschreven dus die dronkaard als oppas gebruiken is zinloos.
  President Putin is op dit moment de enige regeringsleider die het hoofd koel houd en zich niets laat wijsmaken door bepaalde op macht beluste groeperingen die steeds verder willen uitbreiden wat bewapening betreft zelfs tot in de ruimte. Rusland heeft geen andere keuze dan daarop te reageren en dat doen ze dan ook door superieure wapens te laten zien, en misschien was dit een foute zet want nu wordt natuurlijk Rusland als de agressor neergezet, precies wat het doel was om hun militaire budgets zwaar uit te breiden en de ambtenaren naar de voedselbanken te sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ❄DE HACK GEEKS❄
   thehackgeeks@gmail.com

   Hoe een telefoon hacken? Hoe iemands e-mail of sociale media-account hacken? Hoe kan ik mijn school hacken en mijn resultaat veranderen? enzovoort zijn de vragen gesteld door veel mensen. Nu hoeft u zich geen zorgen te maken !! wij bij THE HACK GEEKS kunnen u met al deze helpen.

   We geven de beste hackservice, we hebben de beste hackers in het Hackerone-forum die altijd klaar staan ​​om je te helpen, hackers, we zijn betrouwbaar en we blijven zo geheim, dus maak je geen zorgen, niemand wordt ooit betrapt.

   Als je onze diensten nodig hebt, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres: thehackgeeks@gmail.com

   Verwijderen
 2. Hij heeft al genoeg bewezen, evenals zijn overige maatjes van de gerenomeerde partijen oa CDA pvda etc..., dat ze niet te vertrouwen zijn, en zeker rutte niet, weg met hem, laat Baudet maar eens de boel leiden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1 grote poppenkast de 2de kamer en de regering de satanische elite machthebbers delen hier en in de eu de lakens uit met als einddoel en EU dictatuur

   Verwijderen
 3. Jaja... Ik zou zelf vaak op Putin stemmen, maar er moet wel een evenwichtig aanbod zijn! Waar is Corbyn, Salvini, Merkel, Macron, May, Orban, Xi, Maduro, Duterte, Bolton, Trump, gooi losers zoals Navalny er ook maar in!, (en onze lokale leiders, zoals Asscher, Buma, Marijnissen, Klaver en Jetten).

  Ook voor onze geloofwaardigheid: nieuwe poll!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook vanwege solidariteit is mijn stem deze week voor Maduro!

   Verwijderen
  2. Zet die lijders (bewust met lange ij) maar op jouw lijst Rootman, en je krijgt geen enkele stem. Het zijn een stelletje meelopers die het pluche van hun zetel belangrijker vinden dan wat het volk wil. Daarom moest natuurlijk ook eerst het referendum afgeschaft worden wat aangeeft hoeveel juist die partijen om democratie geven. Nul komma niks dus.
   Baudet en Wilders maken iets meer kans alhoewel ik betwijfel of die iets voor het land kunnen doen. Ik heb Wilders zijn partijprogramma van een paar jaar geleden gelezen en mijn conclusie was dat je zo iemand echt niet als baas van het land wil hebben. Immigratie is zijn ENIGE goede punt. Het blijft een ex VVD er.
   Baudet is nieuw maar dat was Kok vroeger ook en kijk eens hoe hij van anti elite veranderd was tot een bankenslaaf(in dienst van, dus. Voor de rest: niets dan goeds over de doden).
   Macht is vergif voor de mens.

   Verwijderen
  3. Over jouw buitenlandse politiekers is het moeilijk stemmen want van hun is het moeilijk om hun agenda te 'lezen'.
   De omstandigheden zijn in hun land helemaal anders dan in onze lage landen dus kun je ze niet echt vergelijken.
   Ik geef je een voorbeeld: Marc Sleen, de (overleden)schrijver van Nero, een in België zeer populair stripverhaal heeft het vaak over revoluties die altijd ergens in Zuid Amerika plaats vinden en altijd ten goede komen aan de plaatselijke bevolking (jaren 70!)
   Probeer nu eens in België of Nederland een revolutie te starten, je komt niet eens verder dan de stoep voor je eigen voordeur!

   Verwijderen
 4. Morgen, weer een gele hesjes weekend. Het Macron regime heeft zich inmiddels aan de zijde van de meest dictatoriale regimes in de geschiedenis geplaatst: Saddam, Mubarak, Pa Assad en de golf- barbaren, de Spaanse PP en de nazis in Ukraine.

  Het vergt erg veel moed om toch tegen dit soort oorlogsmisdadigers in te gaan. Ik zal het de Fransen dus ook zeker niet verwijten als ze thuisblijven, maar eigenlijk verwacht ik toch een forse opkomst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rootman,

  Hier maak je toch een kapitale denkfout:
  Saddam mag dan wel een dictator zijn geweest, hij was eerst een puppet van de CIA en toen die samenwerking fout liep moest hij van het toneel verdwijnen via leugens over gifwapens die nota bene eerder door Amerika ter beschikking waren gesteld om oppositie groepen naar het Walhalla te sturen en daarna plotseling verdwenen waren.
  Tot die tijd had Saddam net als Ghadaffie in Syrië hun volk wel redelijk onder controle want het is een enorme opgave om zoveel verschillende religies met hun, soms totaal verschillende, stammen toch tot 1 land te laten behoren en als je de beelden bekijkt van Libië vóór de oorlog zie je een land dat er op zijn minst net zo modern, zo niet moderner dan onze steden eruit zagen en over gratis gezondheidszorg en gratis scholing beschikten. Is dat een dictator eigen?

  Moet je in Nederland eens proberen klaar te krijgen.
  Hoeveel vluchtelingen had je eigenlijk vóor die oorlogen?

  Maar je hebt volkomen gelijk door Macron als een dictator te beschouwen, en niet als een leider die voor eenheid in zijn land zorgt maar 1 die slaaf is van de grootmachten (zijn ex werkgevers) die op wereldheerschappij uit zijn. Een echte dictator dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet 'Blik'nog lezen en Weltschmerz nog beluisteren, maar gezien de omschrijving is dit wel een bijpassende Weltschmmerz:
  Het nationalistisch populisme bedreigt het voortbestaan van het Europese project. Een substantieel deel van de Europese bevolking is slachtoffer van de globalisering en uit zijn woede in protesten, zoals die van de Gele Hesjes. De Europese Unie is een markt die werknemers niet beschermt maar juist in een kwetsbare positie plaatst. Een Franse arbeider moet concurreren met een arbeider in Roemenië, voor hetzelfde loon. Grote bedrijven betalen amper belasting en parasiteren op de voorzieningen die de (Nederlandse) belastingbetaler opbrengt. Partijen als de VVD adresseren de echte problemen van burgers niet maar kiezen uit lijfsbehoud voor plat populisme.

  Politieke partijen in Nederland geven na de verkiezingen meestal direct weg wat ze vóór de verkiezingen hebben toegezegd. Het kabinet Rutte-Asscher was vooral een project van de hoofdredacties van de NRC en de Volkskrant. De parlementaire pers heeft geen besef van richting. De media prijzen Mark Rutte omdat hij zo goed zaken kan ‘fixen’, maar over wat hij inhoudelijk regelt - of juist niet regelt - spreken de media amper. De laatste Nederlandse minister die aftrad omdat er van zijn programma niets terecht kwam was Thom de Graaf. Nederlandse politici zijn op verantwoordelijkheidsvakantie.

  YT: ‘Rutte en Dijkhof zijn veel gevaarlijker dan Wilders’; Coen de Jong en Thomas von der Dunk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Citaat uit stuk van Jan hierboven "Het nationalistisch populisme bedreigt het voortbestaan van het Europese project"
   Als je nu het woord 'bedreigt' vervangt door 'verlost' lees je het op een heel andere manier, gewoon door 1 woordje te vervangen. De meerderheid van Nederland was tegen dat project maar het werd op een, niet zo heel democratische manier, toch doorgedreven.
   Mijn stelling is altijd geweest: eerst zorgen voor een algemeen zelfde minimum loon in alle deelnemende staten.
   Zorg dat in ieder deelnemend land dezelfde hoogte van sociale bijdragen worden afgehouden en dat dus ook de uitkeringen van eenzelfde niveau zijn.
   Als je dit klaar krijgt kun je verder ook alle andere regels erdoor krijgen. maar aangezien ze deze basis niet eens kunnen leggen komen ze niet veel verder dan een universele telefoonstekker en een weggejoriste gloeilamp en toestemming aan bepaalde multinationals zodat heel Europa volgespoten mag worden met kankerverwekkend landbouwgif en datzelfde bedrijf ook de pilletjes maakt die je van je hoofdpijn afhelpen. 2x kassa.

   Verwijderen
  2. Ik weet dat Saddam, even als Khaddaffi en Hafez Assad best goede leiders waren, al hadden ze alle drie hun eigenaardigheden. Alle drie hebben ze hun land best lang bijeen gehouden.

   Maar ´Saddam´ heeft nu eenmaal nu die klank gekregen en is nu een ideale naam voor een pittbull of tekkeltje geworden.

   Verwijderen
  3. Het ooit socialistische bolwerk van de VARA en haar linkse propaganda kanaal bericht spaarzaam over de gilets jeunes, en als ze er wel over berichten dan wordt de beweging vaak negatief afgeschilderd. Er zouden zich antisemieten en rechtse lieden ophouden tussen de beweging. Maar bovenal vermoed ik dat links nederland een aversie heeft ontwikkeld ten opzicht van de autochtone arbeider die ze afschildert als boze witte mannen. Links is er niet meer voor de arbeider of de onderklasse maar komt tegenwoordig op voor kleurlingen, vrouwen en transgenders. Zo'n gele vestjes beweging vindt ze maar vies. Ook deze zaterdag staat Frankrijk weer in het teken van demonstraties. Het is een teken aan de wand dat alleen Ruptly en RT live berichten over deze manifestaties en Europese verslaglegging het laat afweten.

   Verwijderen
 7. Ik vraag mij tot op de dag van vandaag nog steeds af waarom Rutte in september 2014 expliciet meldde dat de verscherpte Europese sancties op Rusland niets te maken hadden met MH-17 maar alles met de gebeurtenis op de Krim? Als het om de Krim te doen was geweest had de EU al veel eerder in 2014 die sancties kunnen verscherpen maar de EU was op dat moment catagorisch tegen het verscherpen van de sancties op Rusland. Daarom ben ik het met de conclusie in het artikel van Eric Zuesse eens dat het neerhalen van MH-17 alles te doen had met het verscherpen van die sancties tegen Rusland en riekt naar chantage door de VS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop,
   Als je ziet wat voor invloed de ambassadeur kan hebben in Nederland is jouw stelling de meest voor de hand liggende.
   En dit was echt niet het proefstuk van Amerika om iets uit te lokken, om gebeurtenissen zodanig te sturen dat de uitkomst totaal pro Amerika is.
   Rutte is wat dat betreft net zo een grote smeerlap als Balkenellende die tijdens 9-11 mooie sier stond te maken in Washington met Busch, en natuurlijk alle leugens maar al te graag geloofde en dus volop meedeed aan die massamoord.

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Weet je wat het verontrustende aan die uitspraak van Rutte uit 2014 is, @Matt? Het doet vermoeden dat hij het wist en dan doemt er meteen de volgende vraag op; Als Rutte het wist, had hij dan het parlement en de Nederlandse burgers in moeten lichten? Het antwoord hierop is; Dat kon Rutte niet omdat er een onderzoek liep en Rutte werd geblokkeerd door Artikel 57, Lid 2 van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid.

   Verwijderen
  3. Joop,
   Er van uitgaande dat Rutte het wist dan had hij er alle belang bij om de bevolking NIET in te lichten. Het grote publiek hoefde niet te weten wat de ware redenen waren van Vandalen en Verhofstad in Kiev ten tijde van de coup en daaropvolgend het neerhalen van MH17 om de EU over te halen de sancties meteen op te starten. Het schijnheilig huilend toneelstukje van Timmermans heeft hier ook aan bijgedragen. Tel alle feiten bij mekaar op en je kunt geen andere conclusie trekken.

   Verwijderen
 8. Zou hem nog niet op mijn auto willen laten passen
  laat staan op mijn kinderen !!!
  Als je die Rutte op je kinderen laat passen komt Joris Demmink gratis en voor niets ook mee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zou hem nog niet op mijn auto willen laten passen
  laat staan op mijn kinderen !!!
  Als je die Rutte op je kinderen laat passen komt Joris Demmink gratis en voor niets ook mee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het volgende lijkt mij een zeer sociale oplossing;

   Ik zou Poetin zonder blikken of blozen tot mijn woning toelaten, de man straalt nu eenmaal vertrouwen uit. Als tweede, Halbe Zijlstra, die man verdient gewoon een ontmoeting met Poetin, zonder er over te liegen.

   Verwijderen
  2. Joop, durf je Putin ook uit te dagen tot een potje schaak?

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Altijd, het is tenslotte een sport van vereende geesten en ik heb er geen enkel probleem mee van Poetin te verliezen. Dan is hij gewoon beter dan ik. Wat volgens mij buiten kijf staat.

   Verwijderen
 10. Het volgende geval doet zich voor;

  De coalitiepartijen hebben een surplus aan leden in de Tweede Kamer waardoor je altijd verzekerd bent van een meerderheid. Zou het niet democratischer zijn als kabinetsleden van een coalitie (Minister President, ministers en staatsecretarissen) in mindering werden gebracht met de Tweede Kamer fractie? Deze kabinetsleden hebben tenslotte de mogelijkheid om een motie van wantrouwen te ontraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Maar ja, ik had al aangegeven dat de Nederlandse democratie in 2005 ten grave was gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ❄DE HACK GEEKS❄
  thehackgeeks@gmail.com

  Hoe een telefoon hacken? Hoe iemands e-mail of sociale media-account hacken? Hoe kan ik mijn school hacken en mijn resultaat veranderen? enzovoort zijn de vragen gesteld door veel mensen. Nu hoeft u zich geen zorgen te maken !! wij bij THE HACK GEEKS kunnen u met al deze helpen.

  We geven de beste hackservice, we hebben de beste hackers in het Hackerone-forum die altijd klaar staan ​​om je te helpen, hackers, we zijn betrouwbaar en we blijven zo geheim, dus maak je geen zorgen, niemand wordt ooit betrapt.

  Als je onze diensten nodig hebt, neem dan contact met ons op via ons e-mailadres: thehackgeeks@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik doe op 19 maart en ergens in mei nog één poging om de democratie in Nederland te redden en dat is stemmen op FvD, al was het alleen maar om de klimaatgekkies en de €urofielen te dwarsbomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik stem maar weer SP, niet erg enthousiast echter. Ik gruw van het Ayn Rand economische programma wat Baudet voorstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wie krijgt nu geen goed gevoel bij het lezen van dit Volkskrantartikel over het verschuiven van de loyaliteid van de Koerdische legers

  van de VS naar Assad!!!


  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kies voor de Heer Putin, Rutte heeft alleen ellende voor de burger gebracht, onvoorstelbaar dat liegen een pre is geworden onder politici.

  BeantwoordenVerwijderen