dinsdag 8 januari 2019

NOS en NPO gaan down met "goede boxer" en "slechte boxer"

De NOS van Perceptiebaas Marcel Gelauff en de NPO van Propagandabazin Shula Rijxman gaan compleet down om weer hun afzichtelijke perceptiement, nu dan rond de Gele Hesjes.

In plaats van verslag te doen vanuit Parijs en de provincie met verslaggevers ter plaatse, en met gebruik van de talloze internetfilmpjes, hadden NPO en NOS de Nederlanders kunnen informeren over de Gele Hesjes beweging in Frankrijk.

Nu negeren ze alle informatie grotendeels en wordt er selectief geshopt. De boxer van het afgelopen weekend wordt eruit gelicht. Het boxen en wangedrag, dat vele malen ernstiger is dan van de spontane boxer, wordt genegeerd. HIER de Franse analyse, die je bij de Nederlandse staatsmedia en gelijkgeschakelde concernmedia, niet zult krijgen.

NOS versterkt zijn reputatie: Negeren Onze Specialiteit; Nepnieuws Ons Streven.

En dan nog dit....

Wiens agenda dient Nederland nou eigenlijk? Ons land pleit nu weer EU-wijd voor acties tegen Iran. Iran zou twee van terrorisme verdachte landgenoten van hen die hier van de Nederlandse regering onderdak kregen, gedood hebben. Waarom vraagt de media zich niet af waarom het Nederlandse regieme weer onderdak geeft aan terroristen. Na de levering van Toyota's in Syrie is dit het zoveelste schandaal rond de regering Rutte.

12 opmerkingen:

 1. De gele hesjes beweging is niet spontaan ontstaan, maar door de machthebbers bedacht om het vuurtje op te stoken naar nog strengere wetgeving en handhaving. Dus die waardeloze boxer-rus (rus=scheldnaam voor een agent) krijgt eerder een bevordering dan een veroordeling.

  Er is wat met dat “Gele Hesjes” idee, “les gilets jaunes”, “the yellow vests”.
  De dag na de installatie van Emmanuel Macron als nieuwe president van Frankrijk werd in Denver Colorado op 15 mei 2017 de naam “Giletsjaunes” geregistreerd door een duistere aangever. Waar is dat goed voor? Het is toch vreemd dat er op hetzelfde moment een tegenstander wordt gecreeërd? Macron is overduidelijk en voor iedereen zichtbaar door het establishment in de macht geparachuteerd en tegelijkertijd wordt alvast zijn toekomstige “probleem” leven ingeblazen. Het was dus al bekend, dat men (wie is “men”?) die gele opstand tegen hem ging gebruiken.
  Lees het hele artikel bij Herstel de Republiek: Gele Hesjes: Made in USA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een beetje raar dat die site niet de mogelijkheid geeft tot commentaren; ik zou graag wat feedback van hun lezers lezen.

   Tja, als ik de woorden ´jezuïeten´, illuminati of Bilderberg hoor, of koningshuizen hoor noemen, dan denk ik gelijk: Hasbara!

   Ik ontken niet dat die oude adel, robber barons en oud geld niet zeer veel kwade elementen in zich draagt, en dat mag zeker genoemd worden. Een deelwaarheid is ook een waarheid, maar kan in zijn tegendeel veranderen wanneer het gebruikt wordt om een achterliggende oorzaak te verbloemen.

   Macron zit 100% in de zak van de CRIF (Franse AIPAC) en is een marionet van Rothschild. Dat er wat banden tussen clubjes zoals Bilderberg en Rothschild zijn, liogisch, maar die familie is met name berucht vanwege aanstichten van de wereldoorlogen en het financieren van het oprichten van Israel. Bewust of onbewust, met een dergelijke omissie draagt het artikel niet bij tot groter inzicht.

   Verwijderen
  2. Er is wel de mogelijkheid te reageren, maar ik had niet doorgescrolled. Ook heb ik een beetje vooroordeel tegen de ´souvereine´ beweging, aangezien ik een volslagen idioot ken, die bovendien psychopaat is (ik zal het maar niet hebben over zijn afkomst), die die ideëen aanhangt.

   Verwijderen
  3. Vreemde redenatie, je verwerpt ideëen om dat je toevallig een idiote psychopaat kent die ze ook aan hangt? Voor jou informatie, de aanhangers en uitvoerders van de éénwereld ideologie die ons momenteel regeren en onderdrukken zijn allemaal idioten en psychopaten.

   Verwijderen
  4. Vreemde redenatie. Dat mag wanneer je je vooroordeel toegeeft!

   Verwijderen
  5. @Unknown: Rootman heeft vaker last van vreemde en/of verwarde oordelen en/of vooroordelen. Het artikel gaat over het feit, dat de gele hesjes beweging niet spontaan ontstaan is. Daar mag men hier op reageren en voor overige reacties verwijs ik door naar de bron. De website Herstel de Republiek heeft overigens niets te maken met de soevereine beweging, maar met het herstellen van de Volksrepubliek. Cherry-picking van een paar woorden uit een artikel is wel heel simpel en ruikt naar hasbara Rootman!

   Verwijderen
 2. @ Rootman.
  Kom je vanavond?
  Ik ben bereikbaar op dit ( tijdelijke) nummer: 06 3844 4865

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker! Het is een hele tocht, maar een keer extra moet kunnen. Voor Alkmaar heb ik een kaartje gekocht.

   Ik neem voor de zekerheid een geel hesje mee ter evt herkenning in café Loetje.

   Verwijderen
  2. Waar blijf je nou? ik zit al aan de dis!

   Verwijderen
  3. christ Klep stond tegelijk met mij op de wc.
   ik had hem misschien moeten vragen waarom Rusland als De Agressor werd gestigmatiseerd in de Kertsj kwestie.

   Verwijderen
  4. En toen was ik er, 5 minuten later, een straatje verkeerd gelopen.

   Leuk om elkaar eens in levende lijve te ontmoeten, en ook die man van ´de andere krant´.

   Vele impressies opgedaan, om lang over na te denken. De lezing van de hoofdredacteur was uitstekend. Onze effectiviteit? IMO vrij gering! Volgens mij moeten we allemaal op PR cursus, en zijn nog lang niet aan de masterclass toe!

   Waarschijnlijk zal ik meer feedback op het blog van Jan geven, maar zeker niet meteen.

   Wat ik nu al kan stellen is dat er een enorme educatiegap bestaat, zo groot dat het bijna onmogelijk zal zijn om te overtuigen.

   Daar ligt ten grondslag aan: Hoe waardeer en weeg je bronnen? Ik stond op het punt hier een vraag over te stellen. Maar ik denk niet dat de spreker dat zinnig kon beantwoorden: binnen zijn valuesysteem doet hij immers goed werk (dat geloof ik wel, nl).

   Verwijderen
 3. Interessant interview van Eric van Beek met de Russische diplomaat Vladimir Naydenov:
  Nederland behoort tot de meest Russofobe landen ter wereld. Voor diplomaat Vladimir Naydenov is het een raadsel hoe het zover heeft kunnen komen. “De contacten tussen Nederland en Rusland waren prachtig.”
  Vladimir Naydenov is de éminence grise van de Russische ambassade in Den Haag. In 1977 ging hij daar als stagiair aan de slag. Sindsdien woonde en werkte hij afwisselend in voornamelijk Den Haag en Moskou. Hij zag liefst vijf Nederlandse premiers voorbijkomen: van Dries van Agt tot en met Mark Rutte. Hij ontmoette ze allemaal. In zijn functie van tolk begeleidde Naydenov vele delegaties van Nederlandse en Russische politici, zakenmensen, kunstenaars en anderen.
  Lees verder bij Novini: “Over Rusland is maar één standpunt toegestaan”

  BeantwoordenVerwijderen