zondag 13 januari 2019

"Arreter SVP!" NOS negeert geweld Macron

Een groep van 6 (zes!) bewapende en gepantserde politiemensen van het corps van Macron, ranselen op de meest lafhartige wijze een alleenstaande ongewapende vrouw, gezeten in een bus-abri, in geel hesje, met stokken af. Ook het schieten op de hoofden van vreedzame demonstranten is "bon-ton" bij de Macron Regime forces.

Als dit in Rusland was gebeurd, had NOS propagandabaas Marcel "wie gelaufft hem nog?" Gelauff er mogelijk prominent mee geopend, nu negeert de NOS (Negeren Onze Specialiteit; Nepnieuws Ons Streven) het wangedrag van de Macron squads volledig.

Ondertussen op de Krim...
De Krim ligt er feëriek bij. Ook daar is het net als in de rest van Rusland echt winter. Winter aan de Zwarte Zee. Vandaag 13 januari is het volgens de oude Russische Juliaanse kalender oudjaar en vannacht begint het oude nieuwjaar. S novim godom alvast!

En dan nog dit...

Wie heeft er interesse in een leeuwenwelpje? Mogelijk af te halen in St.Petersburg...

16 opmerkingen:

 1. https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/1-op-de-5-britten-leeft-in-armoede-er-zijn-dagen-dat-ik-niets-eet/ar-BBSaYKu?ocid=spartanntp 1 op de 5 Britten leeft in armoede. Alston schreef na zijn bezoek een vernietigend rapport. Dat in de vijfde economie van de wereld zo'n grote groep mensen in armoede leeft, noemt hij een schande. Hij heeft harde kritiek op de Britse regering.


  Ik ben benieuwd naar het NOS verslag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ze eerlijke berichtgeving zouden doen dan werden ook de, steeds harder groeiende aantallen, voedselbanken in Nederland en Belgje vermeld.
   Als die voedselbanken er niet waren lagen er hele straten vol met lijken van door honger gestorven mensen.
   En dat noemen ze 'welvarende landen' jaja.

   Verwijderen
 2. Weltschmerz:

  Media Nepnieuws en CO2 Volksverlakkerij; Kees van der Pijl en Karel van Wolferen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier nog een mooi voorbeeld hoe de NOS aan zeer gekleurde berichtgeving doet:
  De NOS blijkt zichzelf op een beschamende wijze voor schut te hebben gezet deze week.
  En toch geven ze niet op bij die terroristen steunende organisatie en blijven onverdroten verder gaan met hun propaganda.
  Zie op deze site meer nauwkeurigere cijfers die de NOS niet eens durft te vermelden.
  Het word tijd dat ze die roze bril met gigantische oogkleppen eens afzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fuck the NOS...linkse propaganda zender

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto van balaklava heb nog de onderzeeboot basis daar bezocht , het is de moeite waard trouwens , veder nog een leuke link van de gele vestjes in frankrijk https://youtu.be/xEz2rXHL-Ag
  Als de politie oude dametjes knuppeld of dood vergast met traangas dan kan het nog aardig uit de hand gaan lopen, er zijn immers 1,2 miljoen jagers in frankrijk, het leger is een catho tradi bolwerk, terwijl de regering en de magistratuur cosmopolitisch zijn, 80000 politie agenten + 135000 onbetrouwbare militairen zullen het toch moeilijk krijgen als ze het tegen het volk moeten opnemen,als het volk zichzelf mobiliseerd dan kom je op 3 x 1200000 x 0,7 = 2520000 gewapende mensen pretige thuis wedstrijd ! (70% van de fransen is pro GJ, iedere jager heeft gemiddeld 3 wapens thuis )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las ergens dat de agenten die hiervoor ingezet worden van een wat anders soortige organisatie komen. Was het militair epolitie? Ik weet niet waar ik het las.

   Verwijderen
  2. Escadron De gendarme mobiel zijn militaire orde troepen voor het platteland vaak beroeps militairen die relatief dicht bij het volk staan net als de gendarmerie !
   De CRS “conpagnie republicaine de securite “ zijn gewoon politie ME beroeps en zeer geweldadig , de gewapende hand van de regering de politiek heeft daar veel invloed op ! De politie in frankrijk is per definitie corrupt , het leger heet la grande muette en treed alleen op als het een puinhoop dreigt te worden is niet pro Macron maar eerder pro volk na de laatste bezuinigingen en de aanvaring tussen de chef staf en macron in het verleden

   Verwijderen
  3. Ik weet wat @Jan bedoelt, heb het ook gelezen. Het is een paramilitaire EU eenheid bestaande uit huurlingen en de tactiek is dat er geen landgenoten worden ingezet in het land waar onrust heerst. Deze eenheid is opgericht vlak na de invoering van de €uro en Nederland was o.a. een van de medeoprichters.

   Het lijkt net alsof men onrust verwachtte.

   Verwijderen
  4. https://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force

   http://www.eurogendfor.org/

   Verwijderen
 6. Om net nog even duidelijk te maken op het ogenblik is het een strijd tussen de globalisten lees attali koechner BHL Rotschild , en het diepe Frankrijk met name de Oude arristocratie die over vertegenwoordig is in het leger “ Catho tradi “ dit kan nog op een aardige burger oorlog uitmonden zeker nut de cosmopolieten het Marakech plan invoeren om de Franse burger een minderheid te laten worden in eigen land, wat eigenlijk een directe oorlogs verklaring is van de elite aan het Franse volk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is mogelijk dat er eenheden zijn die niet frans zijn (dat zou ook her exesief gebruik van geweld kunnen verklaren ) maar ondanks dat ! als het volk op het platteland de gendarmeries overmeesterd en de gendarme mobiel of de CRS in hinderlagen lokken dan is het snel afgelopen met Macron en zijn vriendjes veel 50 +ers hebben nog hun dienst gedaan en veel afgezwaaide ex militairen zijn deze regering zat ,een zeer explosief mengsel waar general Tauzin voor gewaarschuwd heeft ,waarbij hij de gilet jaunes oproept om niet op de provocaties van de regerings troepen in te gaan dat zegt eigenlijk al voldoende.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "I've never seen anything like this before in an EU member state.

  Macron is using HELICOPTERS to fire tear gas cannisters against the
  Gilets Jaune protesters"

  https://twitter.com/BasedPoland/status/1084502204608860163?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1084502204608860163&ref_url=https%3A%2F%2Ffenixx.org%2F2019%2F01%2F13%2Fmacron-schiet-traangas-containers-vanuit-helikopters%2F

  Traangas per helicopter. Zullen wel Russiche heli's zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Reacties
  1. Ik ben bang dat je gelijk hebt, Rootman...

   En dat in combinatie met al dat geweld waarmee hij op deze site al gedreigd heeft naar ons toe: dat ziet er niet goed uit voor E.

   Moord met voorbedachte rade....

   Verwijderen