zaterdag 12 januari 2019

GIGA-opkomst GiletsJaunes Acte9; Gaat NOS weer downplayen?

Niet dankzij de NOS maar dankzij NiemandsKnegt, zien we dat alleen al in provincie plaatsen als Rouen, Caen en Le Havre de opkomst van les Gilets Jaunes weer enorm is. Dit is Caen.

Natuurlijk weer paniek in Hilversum. Weer wachten op instructies tot in de middag wanneer Washington wakker wordt, want dit kan de geniepige Gelauff in zijn ééntje ook niet meer oplossen.

Een hopson's choice. niets doen kan niet, want dan wordt Nos weer links en rechts ingehaald door media zoals RT en Niemands Knegt die wel gewoon verslag doen en verder groeien, maar weer gaan liegen, doet de "Gelauffwaardigheid" nog verder dalen totdat werkelijk de laatste bejaarde in Nederland zelfs niet meer in de NOS Gelaufft.

Waarschijnlijk wordt het een mix: summiere weergafe, met als frame: weer onrust door de vermaledijde Gele Hesjes. NOS en Gelauff, maar ook de sluwe Vandermeersch en NRC gaan verder down.

Het valt ook op hoe gekochte journalisten en carierre-politici niet twitteren over de Gilets jaunes. Die willen hun klauwen niet branden en hun carierre en hypotheek niet op het spel zetten. Dat ze inmiddels uitgekotst worden, zoals de reguliere gelijkgeschakelde collega's hier in Rouen, daar moeten ze dan mee zien te leven.

Ondertussen gaat het wangedrag en machtsmisbruik van Macron's ordetroepen, zoals hier in Chantilly, nog steeds door, zonder dat de zieltogende NOS er ook maar iets van toont (te druk met de 1233 meter achteruitrijden op de schaats..., uren besteden ze daaraan, boeien...). Wij komen toch wel aan onze informatie en steeds meer mensen. Geen NOS, niemand gelaufft ze nog, meer voor nodig.

Parijs: Laat Christophe vrij! En dan te bedenken dat talloze Fransen door Macron's gemene troepen tegengehouden zijn te demonstreren. Waar blijft de veroordeling van Macron van de EU eigenlijk?


2 opmerkingen:

  1. Gewoon niks uitzenden..gaat het vanzelf weg en intussen nederlanders niet wsrm maken voor protesten.
    Hier komt het ook..kwrstie van tijd met of zonder de staatsomroep

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat doen struisvogels en lafaards ik vind u een dlduznl

    BeantwoordenVerwijderen