dinsdag 29 januari 2019

CIA tevreden: Doorzichtige uitzending met Veenhoven en Cukier

In een uiterst doorzichtige uitzending van De Nieuws BV, zojuist, hebben Willemijn Veenhoven en Eva Cukier er alles aan gedaan de Russen verdacht te maken. De Russen zouden namelijk medewerkers van het militaire aannemersbdrijf Wagner naar Venezuela sturen om de russische belangen te beschermen en "Maduro in het zadel proberen te houden". Minutenlang ging het over deze "huurlingen". Niet het Amerikaanse wangedrag, met diefstal van Venezolaanse tegoeden en weer meer sancties vormden de hoofdmoot of leidde tot ophef. Nee, natuurlijk niet. Voor commotie, ophef en ontsteltenis kunnen enkel Russen! zorgen.
Er is geen imperialistisch-zionistische regiem change mogelijk zonder voetvolk als Nederland en haar onderworpen staatsjournalisten als Eva Cukier en Willemijn Veenhoven. Dit zijn vrouwen die zich verhuren en voor geld Amerikaans-Zionistische elite pleasen. Moderne propaganda-huurlingen.


Oorverdovende stilte rond Regiem geweld Macron - NOS en NPO gaan down.
Ondertussen hebben wij bij de Nederlandse staatsomroep, bij geen enkel van hun merken, niet op tv, niet op de radio, niet op teletekst, niet bij een talkshow, niet bij de Nieuws BV iets gehoord over de repressie van Macron dit weekend tegen de Gele Hesjes. Geen verslagen hoeveel mensen hij nu weer het licht uit een oog geschoten heeft, of hoeveel neuzen hij moedwillig heeft laten breken. 18+. Geen discussie of het normaal dat irreguliere huurlingen van Macron met een hamer op de menigte af gaan. Terwijl de Nederlandse staatsomroep steeds irrelevanter wordt, schakelen steeds meer mensen voor hun informatievoorziening over naar Russische media, zoals RT, die wel verslag doen.

3 opmerkingen:

 1. In dit artikel wordt haarfijn uitgelegd hoe de situatie in Venezuela is ontstaan.
  En hier het antwoord van Venezuela
  Venezuela: westerse propagandamachine draait op volle kracht.

  Dit zijn toch duidelijke berichten, waar blijven de MSM?
  Ze maken zichzelf onsterfelijk belachelijk door dit alles proberen te verzwijgen. Denken ze daar nu echt dat de mensen oerdom zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb de uitzending gehoord vanmiddag !!!
  Moest enkel glimlachen hoe ze de boel in de maling nemen.
  En het waren weer die Russen die het gedaan hebben
  Over dat Zionisten gespuis geen woord
  Eet smakelijk en welterusten voor straks

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was op zoek naar een meer genuanceerde analyse van de crisissituatie die zich nu voordoet in Venezuela. Doorgaans vermijd i het TYT kanaal op YT maar dit keer besloot ik dit klipje aan te klikken. https://youtu.be/I7yW3RatM0Y Al met al schetsen ze een vrij evenwichtig beeld van e krachten die spelen zowel voor als achter de schermen. Maduro komt er niet goed van af, De VS ook niet en het duo Cenk Uygur Ana Kasparian werkt gestaag toe naar een apotheose waarin de werkwijze van de combinatie multinationals en politiek wordt blootgelegd; samenlevingen klaarstomen voor een regimechange om zich meester te maken van de grondstoffen en andere rijkdommen.Het is als kijker en als luisteraar even doorbijten want beidde gedragen zich alsof ze vol gepompt zijn met testosteron maar deze geseling duurt niet langer dan een klein uurtje.En dan heb je ook wat.

  BeantwoordenVerwijderen