donderdag 7 februari 2019

Zesduizend "Coalitie" bombardementen op Syrie

Terwijl sommige scholieren de staat vragen hun in de toekomst, als ze aan het werk gaan, dusdanig te belasten dat ze geen cent meer overhouden, alles onder het mom "klimaat", bombarderen onze jongens en meisjes gewoon verder in Syrië.

"We" doen goed ons best in Syrië. Hoe zouden de scholieren het eigenlijk vinden als Syrië ons 6000 bombardementen zou "schenken", precies zoals wij hen bombardementen, ongevraagd, schenken? Bijvoorbeeld 1000 op Maastricht, 1000 op Den Haag, 1000 op Leeuwarden, en 3000 op Utrecht, zodat daar, net als in Raqqa, echt geen enkele steen meer op de andere staat?


69 opmerkingen:

 1. We doen zeker ons best maar dat doen we al geruime tijd.
  Nederland is een van de trouwste hollenlikkers van dat zionisten gespuis.
  Maar als ik een reactie plaatst op een artikel dat we enige tijd geleden iemand in ons midden hebben gehad die het wel OPRECHT goed voor had met het Nederlandse volk en zijn einde vond op het mediapark te Hilversum want dat is het bewijs dat hij het goed voor had met ons.Zijn naam is Pim Fortuyn dan haalt U deze reactie weg.Dus ik heb afgehaakt op deze site maar mijn sympathie voor het Russische volk blijft niet voor het blik op het nos journaal!! je bent een vent als je deze reactie laat staan maar je bent geen vent dat bleek wel uit het verleden. Het gaat U goed !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag een reactie hier op meneer blik op het nos journaal. We gaan het zien !!

   Verwijderen
  2. Begrijp niet goed waar je het over hebt; kan me ook niet herinneren iets weg gehaald te hebben van je, en al helemaal niet omdat je ons Pim genoemd zou hebben.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @ Harry Vos.
   Ik was een fan van Pim, Ik heb hem de hand gedrukt en kort gesproken.
   Dat jouw post hier is weg gehaald dat komt waarschijnlijk omdat je reageert op Eddy of op Cruelman. Die twee worden altijd ongezien verwijderd.
   Reacties op hen verdwijnen dan automatisch mee in de vuilnisbak. Let daar op voortaan.
   En: besteed aandacht aan je interpunctie. Punt achter de zin. Nieuwe zin met hoofdletter beginnen. Wij Blik lezers houden niet van puzzelen.

   Verwijderen
  6. Beste blik op het nos journaal.
   Ik geloof Uw antwoord en neem daar ook genoegen mee,maar het is wel degelijk gebeurd !! Begreep er ook niets van !!!
   En jongens niet bekvechten over de Ukraine want ik ga al meer dan 20 jaar om met mensen uit de Ukraine zowel met mensen tegen de Poolse grens als tegen de Russische grens en ook met mensen uit het noorden de stad Tsjernivtsi we zijn het allemaal met elkaar eens ,,HET REGIME WAT NU IN KIEV ZIT ZIJN MARIONETTEN VAN DAT ZIONISTEN GESPUIS !!! Ze hadden veel aanhang enkel en alleen maar in de regio Lviv maar dat is nu ook grotendeels verdwenen. Deze mensen hebben Slavische wortels en daar komt niet EEN Zionist tussen maar ze blijven het wel proberen. Nogmaals blik ik neem genoegen met Uw antwoord !! Groet

   Verwijderen
  7. Beste Jan Verheul

   Bedankt voor je uitleg.
   Ik denk dat je gelijk heeft weet het haast wel zeker maar ga nu niet de ,,LERAAR NEDERLANDSE TAAL,, uit lopen te hangen alstublieft want dan heb ik er ook nog een voor U !! KENNIS IS WETEN DAT JE NIETS WEET !!! Ga maar even nadenken !! Is geen puzzel !!!

   Verwijderen
  8. Ja,ja ja Jantje daar heeft hij wel een punt !!
   Nu jij weer !!!

   Verwijderen
  9. Toch wel Harry:
   Je schreef:
   Ik denk dat je gelijk heeft weet het haast wel zeker maar ga nu niet de ...

   Als je wat meer respect voor de lezer zou hebben, dan had je de moeite genomen om te schrijven:
   Ik denk dat je gelijk hebt. Ik weet het haast wel zeker. Maar ga nu niet de ...

   Harry,
   je bent hier voor de eerste dag.
   Wij zijn hier al bijna 5 jaar aan het schrijven.

   En op jouw eerste dag kom jij òns vertellen hoe we het moeten doen?

   Verwijderen
 2. Als Amerika zich inderdaad zou terug trekken uit Syrië wordt het heel stil in de lucht daar, op misschien een enkele raket vanuit Issisrahel na dan. Die geven nooit op, totdat Iran boos genoeg geworden is.
  Nu gooien Engeland en Frankrijk, met ondersteuning van Nederland en België hun bommetjes af boven Syrië en als ze dan "toevallig" burgers of een ziekenhuis treffen is dat een klein foutje dat zo dood mogelijk gezwegen moet worden..
  Wat in het westen blijkbaar niet opvalt is dat I.S. pas is begonnen met verliezen te lijden vanaf het moment dat Rusland er zich mee is gaan bemoeien. En nu claimen de Amerikanen dat zij I.S. verslagen zouden hebben. Het ging hun enkel om Assad en dat hebben ze gloriereus verloren. De lacher van het jaar!
  Zou de Nederlandse dealer die Toyota's terugnemen? (eentje cadeau voor Eddy voor zijn goed werk hier: een bloedauto!).

  Nu even wat anders, door al die bommen is de vluchtelingenstroom op gang gekomen, eigen schuld dus dat wij er mee opgescheept zitten, en we mogen daar dus ook zelf de gevolgen van dragen zoals een boete als je een gezicht scan probeert te ontwijken en we dus langzaam maar zeker in "1984" terecht komen.
  Allemaal gevolgen van een door onszelf begonnen oorzaak.
  Oplossing: ik ga mijn protesten tegen het dragen van een boerka bij deze stopzetten en juist het dragen van de boerka voluit steunen, zowel gedragen door man als vrouw, in alle kleuren van de regenboog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk hoe Rusland afgeschilderd word in een toeristenfolder !!


  Welkom bij Lviv

  Als je in andere Oekraïense regio's bent geweest, zal Lviv als een schok komen. Mysterieus en architectonisch mooi, deze stad met een Unesco-notering is de minst Sovjet-Unie en straalt dezelfde authentieke Centraal-Europese charme uit als Praag voor het toerisme of Kraków ooit deed. De schilderachtige kasseien, geparfumeerde koffiehuizen en rammelende trams zijn een continent verwijderd van het Sovjet-brutalisme van het oosten. Het is ook een plek waar de kaars van de Oekraïense nationale identiteit het helderst brandt en waar Russisch zeker een minderheidstaal is.

  Toevoeging van Harry

  Klopt enigszins

  Dat geldt alleen maar in de regio Lviv wat vroeger de naam Lemberik droeg !!
  Maar ook daar nu hebben ze de buik vol van die chocoladekoning !! Heb ik nog een foutje gemaakt beste Meneer verheul ??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ja ja klein foutje zie ik nu !!! het moet natuurlijk zijn Verheul !!

   Verwijderen
  2. verheul of Verheul, dat maakt me helemaal niks uit Harry.

   Verwijderen
  3. Ik was in 1993 in Lvov / Lemberg. Met de auto.
   (Ik herinner me dat niet meer)

   En in ca 2007 nog een keer. Met de trein.
   Station een stuk buiten de stad. met de tram naar de stad.

   Ja, de bolle kinderkopjes van Lvov kun je je leven nooit meer vergeten. Het had wel sfeer.

   Verwijderen
 4. Die twee worden altijd ongezien verwijderd.

  Maar waarom ??

  Je heb opbouwende kritiek en je heb zomaar wat in de ronde schreeuwen.
  Maar dan nog moet je het laten staan anders ben je een flapdrol mijn inziens maar wie ben ik ??

  Dat jouw post hier is weg gehaald dat komt waarschijnlijk omdat je reageert op Eddy of op Cruelman. Die twee worden altijd ongezien verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ... en je hebt mensen die als beroep hebben om blogs kap[ot te maken door vele trol-reacties te schrijven.

   Als jij dat niet weet, Harry, dan ben je voor mij ongeloofwaardig.

   Verwijderen
  2. dat weet ik wel !!!
   maar de reactie van Cruelman1974 hier onder snijdt wel hout !! of maak ik nu weer een taalfoutje ?? Geintje

   Verwijderen
 5. Zoals Blik al meldde in de vorige draad heeft Novini een artikel geplaatst dat het waard is om over te 'speculeren':
  http://www.novini.nl/9-11-de-aanslag-op-het-world-trade-centre-deconstructie-van-een-anti-zionistische-complottheorie

  Laat ik voorop stellen: Ik denk dat Ook Novini niet doorziet wat de enorme invloed van Israel is, of dat ze er niet over durven schrijven.

  Maar àls ze niet durven, dan is dit artikel misschien wel heel erg slim !

  Het heeft een zee aan informatie !
  En ze keuren in feite de destructie van de buurlanden door Israel GOED !

  Lees maar:
  "Maar vanuit het perspectief van Israël dat binnen een vijandige moslim-omgeving moet leven met de voortdurende dreiging om als Joods volk in zee gedreven te worden, zou iedere rechtgeaarde en vaderlandslievende machiavellist zo’n strategisch plan kunnen bedenken. Goed voor het bedreigde Israël maar slecht voor vijandige moslims in de aangrenzende regio. Zo bijzonder is het Yinon-Plan dus niet."

  Later meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fred Neerhoff lijkt me een aardige man. Wetenschapper met pensioen.
  Hier een lijst publicaties buiten zijn vakgebied: https://www.fredneerhoff.nl/publications/#politicalphilosophy

  Hij is 'Vrijdenker', maar hij is vooral Pro Israel. Dat leid ik af uit publicaties bij De Dagelijkse Standaard en Hoeiboei. En iets deze lezing: [111] F(red). L. Neerhoff, “De Erasmus-mythe”, lezing Stichting Platform Appèl Kerk & Israël, overige sprekers Prof. dr. Hans Jansen en Rabbijn dr. Tzvi Marx, Den Bosch, 22 november 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAn Verheul, ik kom nog eventjes terug op een oudere post van je over de Weather Underground. JE schreef: 'Ik had gehoord over een groep vreemde hippies in de jaren 60 in Amerika: The Weather Underground.

   Op Unz lees ik nu dat het 35 joodse jonge academici-hippies waren die van plan waren om 35 miljoen Amerikanen uit te roeien : iedereen die niet bereid was om het kapitalisme af te zweren." Ik heb even doorgezocht op Weather Underground. Nergens vind ik informatie die er op wijst dat deze groep bestond uit 35 Joodse hippies. De leider van het spulletje, Bill Ayers is volgens mij niet van Joodse afkomst. Het waren gewoon een stelletje geindoctrineerde Maoïsten met wilde jaren 60 plannen maar de vermeende Joodse identiteit ontbreekt ten ene male.

   Verwijderen
  2. @ Daan,
   je zou best gelijk kunnen hebben. Ik vertrouw hier op UNZ, Unz heeft het van de site van Kevin MacDonald. Dat zijn wel betrouwbare mensen.
   Er staat in de tekst: I don’t think the Weather Underground saw those targets for extermination as “25 million people,” but as 25 million goyim, as Whites from a Christian culture who posed a threat to Jews and needed to be subjugated before Jews could carry out their grand scheme of tikkun olam, “repairing the world.”
   Hieruit leidde ik af dat de 35 leden joods waren, maar het kan wel zo zijn dat er mensen bij zaten die zelf niet joods waren.
   De idee om mensen uit te roeien omdat ze niet goed zijn is wel een verschijnsel dat je heel vaak bij joden tegen komt.

   Drie voorbeelden:
   In 2000: Madeleine Albright: 500.000 Iraki children dead? Yes, It was necessary.

   In 1945: Het Mogenthau Plan: er zouden 20 tot 30 miljoen Duitsers van honger sterven als het Plan zou zijn doorgevoerd.
   Zelfs Churchill vond het aanvankelijk te bar en boos, maar ging later wel akkoord.

   In 1932: Lev Kopolev (joods) haalde het laatste voedsel weg bij de boertjes in de Oekraiene. 6 tot 10 miloen mensen stierven van honger. Decennia later had Kopolev geen enkele spijt: Hij had gedaan wat historisch nodig was. (Bron: Yuri Slezkine, 2007. pag...)

   Het gaat om de initiators.
   Ik ben benieuwd of je een lijst met namen hebt. Die zou ik erg graag zien. ( Ik denk dat Tiobias Langdon, de schrijver van het artikel , die lijst wel heeft, en op basis daarvan zijn opmerking maakte.)

   Verwijderen
  3. Daan, wie verspreidde de theorien van Mao in onze contreien? Wie veroorzaakte 'dat stelletje geïndoctrineerde Maoïsten?' De usual suspects natuurlijk !

   Verwijderen
  4. Hier is een lijstje met namen van leden: https://infogalactic.com/info/List_of_Weatherman_members

   Verwijderen
  5. Jan Verheul, ik heb de pagina van UNZ nog eens doorgenomen maar nergens vind ik terug dat het zou gaan om 35 jonge Joodse academici. Waar haal je dat vandaan? De lijst met namen van Weather Underground loopt ook niet echt over van Joods klinkende namen ....

   Verwijderen
  6. Daan,
   "Waar haal je dat vandaan?"
   Ik heb dat citaat hierboven gegeven.

   "loopt ook niet echt over van Joods klinkende namen ...."
   Er staan 42 namen in de lijst.
   Daar zijn er 36 die blauw zijn en die je aan kan klikken.

   Ik heb ze bijna allemnaal aangeklikt, en als er expliciet bij staat dat ze joods zijn, heb ik ze genoteerd:
   Boudin, Clark, Dohrn ( vrouw van Ayers), Gilbert, Gold, Hirsch *, Jacobs,Jaffe, E Raskin, Machtinger *, Roth, Mark Rudd* , Jonah Raskin.

   Dus 13 van de 36 mensen van wie het vrij gemakkelijk is te controleren.
   Bij meer info kunnen het er meer zijn.
   Minder is onwaarschijnlijk.
   Drie mensen gaf ik een *. Op basis van de info en de naam ga ik er van uit dat ze joods zijn, maar het staat niet in de omschrijving.

   Ik weet niet wat jouw beweegredenen zijn om hier zo precies op te zijn, maar als je meer had gelezen dat wist je dat dit soort organisaties àltijd joods initiatief zijn.
   De goyim bedenken nooit zo iets. ( Ben benieuwd of je voorbeelden hebt die dit weerleggen.)

   Verwijderen
  7. Jan Verheul. De Weather Underground was een afsplitsing van de SDS (Students for a Democratic society) Mark Rudd geeft hier een mogelijke verklaring waarom zoveel Joden betrokken waren bij de SDS. https://www.markrudd.com/indexcd39.html?about-mark-rudd/why-were-there-so-many-jews-in-sds-or-the-ordeal-of-civility.html Maar, terugkomend op de Weather Underground: Jij noemt dat deze organisatie uit 35 Joden bestaat. Tot nu toe moet ik constateren dat dit niet klopt en ik nog steeds niet weet hoe je aan dat cijfer komt. Wat wel klopt is dat 13 van de namen Joden zijn of een Joodse achtergrond bezitten. Grofweg zou je dan kunnen spreken van 1/3 deel van Weather Underground was van Joodse afkomst. Het hoeft geen commentaar dat ik precies wens te zijn, jouw suggestie van 35 Joden komt niet overeen met de realiteit van 13 Joden. Die afwijking in getal is dermate groot dat dit niet onbenoemd kan blijven. Relax en voel je niet zo aangevallen, ik voel geen enkele aanleiding met voorbeelden te komen die jouw meningen weerleggen. Het neemt niet weg dat het op zich een interessant thema is dat er zoveel joden zich aangetrokken voelden tot dit soort bewegingen.

   Verwijderen
  8. Enkele fragmenten uit het artikel van Mark Rudd, het is zijn verklaring voor het feit dat zoveel mensen van Joodse afkomst betrokken waren bij SDS:

   "Out of all the uncountable hours of discussion in SDS meetings, at the West End Bar over beer, and in our dorm rooms and apartments over joints, I don’t remember one single conversation in which we discussed the fact that so many of us were Jewish. This glaring lack alone might serve as a clue to what we were up to: by being radicals we thought we could escape our Jewishness. Left-wing radicalism was internationalist, not narrow nationalist; it favored the oppressed and the workers, not the privileged and elites, which our families were striving toward. Moreover, we were New Leftists, having rejected the sectarianism and cant of the Old Left, which, of course was dominated by Jews.
   My friends in SDS taught me, quite correctly, that the world was in revolt against U.S. domination. That was why the Vietnamese were fighting so hard. I learned to admire the Vietnamese and the Cubans and the Chinese and the Russian peasants who had stood up to make a new society. Identifying with the oppressed seemed to me at Columbia and since a natural Jewish value, though one we never spoke of as being Jewish. We were socialists and internationalists first. I myself joined the cult of Che Guevara, putting posters of him on my apartment wall and aching to be a revolutionary hero like him. He wasn’t very Jewish, incidentally."   "More than twenty years ago I read a book called, “The Ordeal of Civility: Freud, Marx, Levi-Strauss and the Jewish Struggle With Modernity.” The author, an Irish-American sociologist named John Murray Cuddihy, advances a fascinating theory on the origins of Marxism and Freudianism. Jews were newly emancipated, that is, given legal and political rights, in Western Europe in the mid to late nineteenth century. But even bourgeois Jews were still excluded from civil society by customs and especially by manners. As Jewish (or formerly Jewish) outsiders ostensibly allowed in, but not really, Marx and Freud brought critical eyes to European bourgeois society. Marx said, in effect, “You think you’ve got yourself a fine little democracy here, well let me tell you about the class exploitation and misery that’s underlying it.” Similarly, Freud exposed the seamy, sexuality-driven motives, the up-raised penises controlling the unconscious minds of civilized, well-mannered bourgeois society."


   Verwijderen
  9. "We Jews at Columbia—and I would guess at colleges throughout the country—brought the same outsider view to the campuses we had been allowed into. We were peasant children right out of the shtetls of New Jersey and Queens screaming, “You want to know the truth about Columbia University, they’re a bunch of liberal imperialists! They claim to be value-neutral but when we asked them to stop their research for the Vietnam War and their racist expansion into the Harlem community, they not only ignored us, but they called out the cops to beat us up and arrest us. Up against the wall, motherfucker, this is a stickup!” Morally and emotionally we could not fit into the civilized world of the racist, defense-oriented modern university. Such was our ordeal of civility.
   Only a few of us came to Columbia from red-diaper backgrounds, children of communists. We were good Jewish kids, the cream of the crop, who had accepted the myths of America—democracy, opportunity for all, good intentions toward the world—and of the university—free and open inquiry toward the truth. We were betrayed by our country and the university when we learned, in a relative instant, that the reality wasn’t even close to these myths. We third generation American Jews suddenly woke up and realized this country may have been a blessing for us, but not for so many others who couldn’t pass for white. I should add that non-Jewish friends and comrades in the New Left experienced very similar feelings of betrayal and outrage, though coming from different backgrounds."


   "To be outsiders in a nation or an empire is not such a terrible thing. Keeping critical and alert has allowed the Jewish people to survive all sorts of imperial disasters over the millennia—the Greeks, the Romans, Islam in Spain (which went from Golden Age to Inquisition in a few centuries), the Crusades, Reformation Europe, the Russian Czars, Nazism. This particular empire is neither the first nor the last to attempt to seduce us to join up. But we’d better not: it’s our job to be critical outsiders, both for our own survival and for that of the planet."

   Verwijderen
  10. Ik heb alle drie de boeken van Kevin MacDonald gelezen, tussen 1996 en 2001, dus ik weet waarover ik spreek.

   Als ik lees "I don’t think the Weather Underground saw those targets for extermination as “25 million people,” but as 25 million goyim, as Whites from a Christian culture who posed a threat to Jews and needed to be subjugated before Jews could carry out their grand scheme of tikkun olam, “repairing the world.”
   dan weet ik weer hoe laat het is.
   Wat de essentie en de oorsprong van de beweging is.

   Ik heb dat samengevat als: 35 joodse agents. Dat was letterlijk onjuist. Maar zònder joods initiatief, leiding en volhoudendheid zou de beweging niet bestaan hebben.
   Zo gaat het altijd en overal.
   Geen PvdA zonder joodse inbreng.
   Geen NAACP ( zwarte burger-rechten beweging) zonde rjoods initiatief en leiding etc.

   Zoals Mac Donald aan toont: 'the Culture of Critique' is altijd aanwezig.
   Zoals premier Disraeli schreef: "Er waren erg veel revoluties in de 19e eeuw. Geen enkele revolutie vond plaats zonde dat joden een hoodfdrol speelden."

   Verwijderen
  11. Vrijwel tegelijk gepost.

   het lijkt een vroom verhaal van Rudd.
   Natuurlijk is de bourgeoisie egoistisch, klassebewust, uit-buitend etc etc.
   En voor onze jonge joodse mensen met de wereld voor hun te krijg was er ruimte om 'heiliger' te zijn, om zich beter te zien dan de rest.
   En als die 'rest' dat noiet leuk vindt en ze in elkaar mept, dan wordenze extremisten.
   Dan gaan ze wraak nemen en plannen om 35 miljoen mensen te vermoorden, en hoe ze dat dan precies moeten aanpakken, logistiek gezien.... ( Dat hoor ik de CIA infiltrant zeggen)

   Citaat: Morally and emotionally we could not fit into the civilized world of the racist, defense-oriented modern university. Such was our ordeal of civility.

   Ahh, maar nù is er nergens een flinke joodse opstand.
   Nù zijn hun ooms en neefjes de baas in de westerse wereld. En nu wordt op basis van kletskoek de arabische wereld kapot gemaakt.
   Waar zijn de Dylans en al die ander protestzangers ?
   Waar zijn de opstanden ?
   Waar zijn hun organisaties? Die steunen allemaal de moord-praktijken van Amerika. ( Amnestie, Human Rights etc).

   Hun humane motieven ( Morally and emotionally we could not fit into the civilized world of the racist, defense-oriented modern university) bleken gelegenheids-argumenten.

   Verwijderen
  12. Jay Dyer heeft een ander hippie-beweging geanalyseerd. Ergens in de heuvels van Beverly Hills.
   Bekende pop muzikanten deden er aan mee. Ben nu de naam kwijt.
   Maar het was in feite opgezet door anderen, om de heersende klasse te ondergraven. Weet nu niet of die 'anderen' joods waren.

   Verwijderen
  13. Jan Verheul, graag zou ik wat meer info/bronnen willen zien over de uitroeiing van 25 000 000 mensen. Op de zeer uitgebreidde Wikipedia pagina over de Weather Underground komt deze door jou voorgestelde uitroeiing niet voor.

   Verwijderen
  14. De laatste allinea die begeint met: "To be outsiders in a nation or an empire is not such a terrible thing.
   Daar schrijft Rudd in feite dat alle goyim beschavingen inferieur zijn, en dat het dus maar goed is dat de joden er niet geheel in op gaan, zodat ze kritiek kunnen leveren.

   Realiteit: Assimilatie is de ondergang. Dus moeten ze nasty zijn tegen de host, zodat ze gehaat worden. ( Zeggen o.a. T. Herzl, Schneur Zalman, en ook Spinoza, en Steinbock Cohn)
   Ze blkijven dus buitenstaander.
   En met hun kritiek verzwakken ze de bestaande samenlevign waarin ze wonen.
   Als ze macht krijgen dan vallen er miljoenen doden: denk aan Rusland tussen 1917-1948. Denk aan de VS in de laatste 20 jaar.

   Yossi Gurvitz waarschuwt er voor.

   Rudd 'spint' : hij maakt er een mooi verhaal van, waar hij en zijn neefjes mooi uit komen.
   Hij plande een genocide. Dàt is waar het om gaat. De rest is spin.

   Verwijderen
  15. In het UNZ artikel is een link naar de CIA infiltrant, en op de video die ik van hem zag zegt hij dat er serieus over gepraat werd: hoe ze dat in de praktijk dan zouden kunnen doen.

   Verwijderen
  16. In dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=R2pMkkXIDrM

   Begint op 1.32 minuut.
   In a room with 25 people, most of them college graduates.

   What will you do with the people than cannot be re-ecucated?
   They will have to be killed.

   'And they were dead serious."

   Verwijderen
  17. Jan Verheul, het blijft dus een beetje vaag met alleen een CIA infiltrant die vertelt dat er serieus over gepraat werd. Bovendien is je bewering dat Rudd eigenlijk vindt dat alle Goyim beschavingen inferieur zijn op basis van dit citaat: "To be outsiders in a nation or an empire is not such a terrible thing.' erg gebrekkig. Rudd geeft m.i. een persoonlijk en geloofwaardig verslag van hoe Joodse jongeren werden aangetrokken tot deze bewegingen.

   Verwijderen
  18. JanVerheul, ik heb het filmpje met de CIA infiltrant bekeken. Natuurlijk krijg je dit soort antwoorden van een groep radicale en jonge studenten in die tijd, als je ze naar dit soort dingen vraagt.En ja, die CIA infiltrant was ook een jong gastje en kon natuurlijk niet al die tijd infiltreren zonder met belastend materiaal te komen én serieus door zijn bazen worden genomen. Het is een niet erg serieus te nemen filmpje.

   Verwijderen
  19. Ik verwees duidelijk naar de laatste alinea.
   Ik citeerde daarvan alleen de eerste regel.

   Als ik de hele alinea voo rje op schrijf, dan moet je toch kunnen zien dat "alle Goyim beschavingen inferieur zijn "

   Citaat:
   "To be outsiders in a nation or an empire is not such a terrible thing. Keeping critical and alert has allowed the Jewish people to survive all sorts of imperial disasters over the millennia—the Greeks, the Romans, Islam in Spain (which went from Golden Age to Inquisition in a few centuries), the Crusades, Reformation Europe, the Russian Czars, Nazism. This particular empire is neither the first nor the last to attempt to seduce us to join up. But we’d better not: it’s our job to be critical outsiders, both for our own survival and for that of the planet."

   Ik ga slapen, beste Daan.

   Verwijderen
  20. @ Daan 1.22
   Ze hebben 50 miljoen Russen over de kling gejaagd, 500.000 Iraakse kinderen toen er niet eens een reden was voor sancties ( zoals Carne Ross verklaard heeft), Morgenthau plande 20 tot 30 miljoen Duitsers van hionger te laten sterven. Allemaal goed gedocumenteerd.
   En nou ga jij me vertellen dat die getuige wel onzin zal praten.
   Welk motief kun je daar voor aanvoeren?
   Dat een normaal mens zulke plannen niet heeft?
   Dat is dus een onjuiste hypothese gebleken in de vorige eeuw.

   We hebben het dus niet over normale mensen.
   Maar je mag best een alternatieve verklaring bedenken hoor.

   Verwijderen
  21. Ook een mooie zin: "This particular empire is neither the first nor the last to attempt to seduce us to join up"

   Wat een onzin. Geen enkele samenleving heeft de joden willen opnemen. En zelf wilden ze al helemaal niet assimileren. Pas na de middeleeuwen kwam die behoefte bij de joden op.

   Maar in de VS was het in 1963 nog onmogelijk voor joden om bij bepaalde banken te werken . 1963! Dat is enkele jaren vóór de Weather Underground begon.

   Geen sprake van 'ons te verleiden om met hen mee te doen'.

   Ze konden pas integreren toen de via hun media en via de Holocaust-bonus de zaak konden forceren: alle tegenstanders werden zwart gemaakt.
   En zo ontstond een onwetende generatie.
   Dat zijn alle mensen die ik de hele dag om me heen zien.
   Àllemaal zijn ze volledig naief. Geen idee wat hen boven het hoofd hangt.
   Lees de joodse historicus Graetz maar eens over het Pools-Litouwse Rijk, de Arendar en hun macht in die samenleving.
   Dan krijg je een idee wat er gaat gebeuren.

   Verwijderen
  22. JanVerheul, ja ik ga ook zo slapen. De alinea geeft ook niet aan dat ze die beschavingen inferieur vinden. Hij geeft aan dat ze als Joden kritische buitenstaanders zijn (geweest) maar laat nergens blijken dat de beschavingen inferieur zijn.

   Er zijn nooit doden gevallen door toedoen van de Weather Underground. En dat voor een organisatie die zgn van plan was 25 000 000 Amerikanen over de kling te jagen.

   Verwijderen
  23. JanVerheul, zou je eens een samenvatting kunnen maken waarmee je mij duidelijk maakt wat ons volgens jou boven het hoofd hangt. Ik vind het "Joden' thema interessant, maar ik vermoed dat ik andere motieven heb dan jij?

   Verwijderen
 7. Ik heb nu het hele artikel van Dr. Fred Neerhoff gelezen, en het is eigenlijk onvoorstelbaar.
  Hij volgt het hele betoog van Bollyn, en waar el;ke rechterzou oordelen op bais van een overvloed aan 'circumstantial evidence': Schuldig !
  daar zegt Neerhoff doodgemoedereerd: alles wijst naar Israel We hebben dus wel met een antisemiet te doen! Kees van de Pijl mag wel oppassen met hem te citeren.

  Niet één keer zie ik dat Neerhoff een bewering van Bollyn ontzenuwt.

  Het is beneden alle peil.

  Zou het een manier zijn van Novini om het onderwerp zonde represailles voor Novini te behandelen?
  Van Tongeren is toch geen idioot ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha,
   waar google al niet goed voor is.
   In het Reformatorisch dagblad staat een soort biografie van deze Jonathan van Tongeren.

   Hij heeft eerst twee studies gedaan, met daarbij veel over Rusland.
   Hij zocht 2 jaar naar werk. ( Hij komt nogal stuntelig over: er is een Weltschmerz waarin hij wordt geinterviewd: https://www.youtube.com/watch?v=uxVXNAX1qT4 )

   En toen is hij Theologie gaan studeren ( in 2015) Hij was toen 30 jaar.
   Ik ben zo goed als zeker dat hij een heel warm religieus hart voor Israel heeft, en dus totaal blind is in deze kwestie.

   Hier het hele Refo Dagbl artikel: https://www.rd.nl/kerk-religie/jonathan-van-tongeren-over-zijn-derde-studie-theologie-1.493760

   Een citaat: , had nooit verwacht dat hij predikant zou moeten worden. „De Heere heeft me vermurwd door de beproeving heen.”

   Citaat: Ik las een boek van de gereformeerd vrijgemaakte prof. Kamphuis over het eeuwigdurend verbond van God. Veel zaken vielen op hun plaats.

   Verwijderen
 8. Wat mij wel op valt hier dat Meneer Jan Verheul de boventoon speelt hier!! Hoeft helemaal niets te betekenen hoor maar ik zie het wel. Geen spelfouten Jan ?? Wel blijven lachen hoor Jan want geen humor is dood !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben klaar met jouw !!!!
  Laat dat heel duidelijk zijn arrogant persoon die je er bent.
  Ik ben helemaal klaar hier
  Welterusten


  Jan Verheul7 februari 2019 om 20:24
  Toch wel Harry:
  Je schreef:
  Ik denk dat je gelijk heeft weet het haast wel zeker maar ga nu niet de ...

  Als je wat meer respect voor de lezer zou hebben, dan had je de moeite genomen om te schrijven:
  Ik denk dat je gelijk hebt. Ik weet het haast wel zeker. Maar ga nu niet de ...

  Harry,
  je bent hier voor de eerste dag.
  Wij zijn hier al bijna 5 jaar aan het schrijven.

  En op jouw eerste dag kom jij òns vertellen hoe we het moeten doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Prima Harry.
   Je hebt me in elk geval flink aan het lachen gemaakt.
   Ik zie je al helemaal voor me !

   Verwijderen
 10. Daan schrijft:

  daan 8 februari 2019 om 02:00
  Jan Verheul, zou je eens een samenvatting kunnen maken waarmee je mij duidelijk maakt wat ons volgens jou boven het hoofd hangt. Ik vind het "Joden' thema interessant, maar ik vermoed dat ik andere motieven heb dan jij?

  Ik ben benieuwd wat jouw motieven zijn.
  Ik vermoed dat je jezelf als joods identificeert.
  Of, nog waarschijnlijker: dat je joodse familie hebt, maar er wat verder vanaf staat.
  In beide gevallen wil ik graag een open dialoog.
  Dàt is namelijk het enige dat onze wereld kan redden: non-extreme joden die hun levensgevaarlijke neefjes tot de orde roepen.

  ---
  Wat ons boven het hoofd hangt?
  Een kernoorlog.

  Het allergevaarlijkste aan de joodse beweging is dat ze denken van God een licentie te hebben gekregen om met de goyim te doen wat hen goed lijkt.
  Ze denken dat ze de wereld moeten verbeteren door 'Amalek' te doden.
  ( Iedereen kan als Amalek worden geidentificeerd.)

  Aan Genocide gaat altijd extreme zwartmakerij vooraf. Je kan met goed fatsoen wel onmensen doden. Maar geen mensen zoals wij.
  Zwartmaken doe je door verbale middellen. Hèt sterke punt van de joodse religie: op verbaal IQ seelcteren.
  ---
  Daan,
  ik ga je natuurlijk niet alles voorkauwen.
  Dat is ook trouwens een bekende 'talkback' tactiek: zoveel vragen stellen - in een vriendelijke sfeer- dat de target al zijn tijd verliest en nergens anders actief kan zijn.
  Ik moet het dus beperkt houden.

  Kijk eens naar dit blog, als een begin: https://xevolutie.blogspot.com/2014/12/427-yossi-gurvitz-when-israel-is-mighty.html  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan Verheul. een aantal zaken vallen me op. Nu maar tevens in recentere posts geef je er blijk van in een strijdhouding te staan.Je schrijft dat ik veel vragen stel en dat dit een bekende talkback taktiek is. Op mij komt dat over als weinig vertrouwen te hebben in de medemens of mij in het bijzonder. Ten tweede valt me op dat je al helemaal voor jezelf hebt ingevuld dat ik Joods ben of iets dergelijks zonder dat ik daar aanleiding toe heb gegeven. Door allerlei dingen aan te nemen zonder daar zeker van te zijn stel je jezelf open voor ruis die weer van invloed is op je houding en meningsvorming. Het klopt dat het IQ van Joden wat hoger is dan gemiddeld. Maar het getuigt niet van intelligentie om nu, in deze eeuw waar alle grootmachten in het bezit zijn van kernwapens, een kernoorlog te beginnen. Dat zou de handtekening zijn voor je eigen ondergang.


   Mijn interesse in Joden ligt in het feit dat ze belangrijke posities innemen in onze samenleving. Dat is gewoon een feit. Wat ik ook een interessant gegeven vindt is dat er sprake is van weerlegging van het bestaan van gaskamers in WO2, er zijn zelfs Joden die het bestaan er van ontkennen. Maar tegelijktijd zie ik dat het onmogelijk is daar een open discussie over te voeren en met name niet tussen mensen die deskundig zijn op dat gebied. Er volgt nog altijd vervolging als je het officiele verhaal van de Holocaust ontkent. En dat gegeven vind ik wonderlijk; we leven notabene in een open democratische samenleving maar mogen dit soort zaken niet benoemen en er mogen geen vragen over worden gesteld. Dit wijst er op dat de Joodse invloed op het openbare leven erg groot is en kan zijn.

   Verwijderen
  2. Daan schrijft:
   geef je er blijk van in een strijdhouding te staan.Je schrijft dat ik veel vragen stel en dat dit een bekende talkback taktiek is. Op mij komt dat over als weinig vertrouwen te hebben in de medemens of mij in het bijzonder.

   JV: Wat dacht je van 'ervaring' ?

   Verwijderen
 11. Daan schrijft:

  daan 8 februari 2019 om 02:00
  Jan Verheul, zou je eens een samenvatting kunnen maken waarmee je mij duidelijk maakt wat ons volgens jou boven het hoofd hangt. Ik vind het "Joden' thema interessant, maar ik vermoed dat ik andere motieven heb dan jij?

  Citaten Uit dit blog:

  Yossi Gurvitz , blog 427 (14 dec 2014). Enkele citaten, omdat de moderne mens geen tijd heeft om meer dan 140 tekens te lezen. Hij kiest voor onwetendheid en daarmee voor zijn eigen ondergang.

  from very early on, Rabbinical Judaism is a Judaism that hates humans.

  it defines only Jews who believe in the religion and are men – as full humans.

  Rabbinical Jewish law prohibits the killing of a non-Jew, but it does not punish a person for doing so.

  Orthodox Judaism has never abolished slavery

  .. if you kill a non-Jew then you’re guilty, but there is no penalty. God will punish you.

  Maimonides: it is permissible to have sexual intercourse with a 3-year-old girl.

  And second of all, he decrees that if a Jew rapes a three-year-old non-Jewish girl, then she must be executed. Her, not him – because she tempted him to sin.

  And the Rabbis know that the parts of the religion that are misanthropic, that are discriminatory to non-Jews – pose a problem for them.
  ( Er zouden pogroms van kunnen komen.
  Dus hebben ze een tweede versie: een tijdelijke versie, die minder haatdragend is. Die geldt zolang de joden Niet de baas zijn. Die versie heet: Darkei Shalom. ‘Vreedzame manieren.” )
  Dan legt Gurvitz uit hoe gemeen de joodse religie met de Palestijnen om gaat.

  Maar Palestijnen zijn geen ‘heidenen’. De Christenen wel ! Die zullen er veel erger van langs krijgen dan de moslims :
  Now the situation for the Christians, on the other hand, will be really bad, (according to Judaism) they are idolaters, and you will have to kill them, even if they do not resist Jewish rule.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op de vorige draad 31 januari 2019 om 16:50 plaatste ik de stelling van een door Rusland gesteunde Amerikaanse presidentskandidaat.
  Nu blijkt mijn voorspelling al uit te komen door de verdachtmakingen van die Hawaiaanse kandidate die zogenaamd een Russische pion zou zijn.
  Dit is toch prachtig . Nu vallen de hele media over de aanstoker van die foute berichtgeving en zeggen dat het fake- news is. Het lag er ook te dik bovenop, dat roepen zonder een spatje bewijs, dus vallen ze door de mand, moedwillig of per ongeluk, maakt niets uit, de toon is gezet.
  Nu kan deze kandidate dus in volledige vrijheid met Rusland samenwerken want het is nu aangetoond dat ze dat ze geen Russische pion is. Ze kunnen straks niet hetzelfde verhaal gaan brengen waar ze eerder op betrapt zij als zijnde een leugen.
  Zij is echt anti oorlog en die kun je vermijden door met je opponenten om de tafel te gaan zitten, iets wat zij wil doen maar dan de machtige wapenindustrie tegen krijgt, iets waar zij blijkbaar niet zo bang voor is. Vermoedelijk gaat zij enorm veel steun krijgen vanuit de doorsnee bevolking. Mits ze het overleeft natuurlijk.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beschuldiging van Gabbard was zo krakkemikkig, dat het nu wel duidelijk is: de MSM schaamt zich niet om willens en wetens bedriegers (Jonathon ...) te citeren.
   Zo diep is Amerika gevallen.

   Maar als Gabbard (een heldin !) zich openlijk tot vriendin van Rusland zou maken, dan wordt ze met zekerheid verstoten.
   Zo panisch is de gemiddelde Amerikaan geworden, volgens mij.

   Dus in feite is de-escalering onhaalbaar geworden voor elke Amerikaanse president.
   Ze sturen aan op oorlog.

   Wie zijn 'ze' ? Ik weet het wel. Maar jullie niet, want jullie durven 'ze' niet te benoemen.

   Verwijderen
  2. Jammer @Jan, ik heb net een video van Tulsi bekeken die niet zo in haar voordeel spreekt.

   Verwijderen
  3. Maar geen link naar Tulsi, dus we kunnen onszelf geen oordeel vormen.

   Verwijderen
 13. Dawg,

  Yossi Gurvitz heeft deze tekst enkele jaren geleden op youtube gezet.Toch niet omdat hij denkt dat die zaken niet meer relevant zijn, lijkt mij.

  Je ziet dat het in de afgelopen 100 jaar al heel vaak is gebeurd: de grove moord op miljoenen mensen, omdat -- om de schrijver en moordenaar Kopolev te citeren -- het mòet gebeuren, want de geschiedenis moet zijn loop hebben. Citaat van Kopolev in Slezkine 2007: "“You must not give in to debilitating pity. We are the agents of historical necessity. We are fulfilling our revolutionary duty. We are procuring grain for our socialist fatherland. For the five year plan.”

  Ik zal in de volgende post een reeks van dit soort zaken geven.
  --
  Ook in de Koran?
  Er was 10 jaar geleden al 42 miljoen $ besteed aan research om de ergste citaten uit de Koran wereldwijd te verbreiden.
  GHééf me één citaat dat jouw bewering onderbouwt.

  Je mag ook het Christelijke tekst citeren die - zoals je beweert- even erg is als deze joodse teksten.
  ---
  Hedendaagse 'Kopolevs'?
  Wat denk je van Albright ?
  Wat denk je van Tom Friedman en zijn gang of 25: zij hebben Irak verwoest, zo zeggen ze zelf.
  Wat denk je van de basis die gelegd is voor de nieuwe kernoorlog : beluister Alex Mercouris (*) op The Duran: al dat Rusland bashen is essentieel voor de grote genocide die ze willen realiseren.
  ---

  Als mensen zich als een collectief gedragen, dan hebben ze gezamenlijk schuld.

  De joodse religie functioneert als een vrijwel perfecte samenzwering. Er zijn er slechts heel weinig die niet mee doen.
  Als je onderdeel van een samenzwering bent, ben je mede schuldig aan de misdaad.

  (*) The Duran, 6 febr:
  INF treaty ends. ass Europe becomes number one target for nuclear first strike.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Joodse genodides in de laatste eeuw:

  1)
  Interviewer: “We have heard that half a million children have died. I mean, that is more ..children than died in Horoshima. [ Hiroshima: 80.000 doden ] And.. and.. you know.. is the price worth it ?” Albright: “I think this is a very hard choice, but the price, we think the price is worth it.” ( Youtube: Madeleine Albright – 60 minutes.)
  Note: Carne Ross, VN diplomaat belast met deze sancties biechtte later op: de sancties waren onterecht. Londen wist dat Saddam in de jaren 90 geen WMD’s meer had.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Joodse genodide verdedigd door een VPRO vriend:

  2)
  Douglas Rushkoff: "The thing that makes Judaïsm dangerous, to everybody, to every race, to every nation, to every idea, is that we smash things that aren't true: We don't believe in the boundaries of nation states, we don't believe in the idea of gods that protect different groups of people. You know, those are all artificial constructions. Judaïsme teaches us how to see that. In a sense our detractors (lasteraars) have us right in that we are a corrosive force. We are breaking down the false gods of all nations and all people, because they are not real. And that's very upsetting the people. "

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Joodse moord om de goyim mores te leren:

  3)
  (Jonah Goldberg:) I’ve long been an admirer of, if not a full-fledged subscriber to, what I call the “Ledeen Doctrine.” I’m not sure my friend Michael Ledeen will thank me for ascribing authorship to him and he may have only been semi-serious when he crafted it, but here is the bedrock tenet of the Ledeen Doctrine in more or less his own words: “Every ten years or so, the United States needs to pick up some small crappy little country and throw it against the wall, just to show the world we mean business.” – Michael Ledeen, former Defense Department consultant and holder of the Freedom Chair at the American Enterprise Institute. Uit: Jonah Goldberg, “Baghdad Delenda Est, Part Two”, National Review, April 23, 2002

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een joods schrijver over zijn Russische familielid:

  5)
  Kaganovich's nephew Stuart Kahan wrote, "Lazar Moiseyevich Kaganovich ... orchestrated the deaths of 20 million people" (The Wolf of the Kremlin, pp. 14-15) http://www.mailstar.net/kaganovich.html

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dawg,

  1. De Soera's zijn uit hun verband gelicht. Je weet dus niet waar de Soera op terug slaat.
  2. De agressieve zaken komen niet uit de lucht vallen. Er waren oorlogen gaande. Het was doden of gedood worden.
  3. Waar Gurvitz over spreekt zijn leefregels die àltijd gelden, ook al zijn de joden volledig geintegreerd. Juist om die integratie niet op het spel te zetten, hebben ze 'Darkei Shalom ": doe jezelf braver voor dan je werkelijk bent.

  Ik heb die soera's uiteraard niet allemaal gelezen.

  Maar toon me één Soera die ..... ( Ik loop de punten van Gurvitz langs)

  1) toont dat de moslims àlle andere mensen haten
  2) Zegt dat alleen gelovige moslim-mannen mens zijn, en de anderen ergens tussen mens en dier zitten.
  3) Dat je niet wordt gestraft als je een niet-moslim doodt.
  4) Toont dat de Islam de slavernij niet heeft afgeschaft.
  5) Dat je sex mag hebben met een 3 jarig kind.
  6) Dat àls een moslim zich vergrijpt aan een 3 jarig kind, dat dan het kind schuldig is en wordt gestraft, omdat het kind de verleiding had gepleegd,

  7) Iedere nederlander kent de Takkiya: dat moslims soms hun geloof verzwijgen.
  Maar niemand kent Darkei Shalom: dat joden hun ware gedachten over de goyim moeten verbergen, omdat ze zo negatief over de goyim denken dat dit tot haat-reacties zou leiden.
  Er is een enorm verschil tussen beiden: de moslim zwijgt om zichzelf te beschermen, om zijn religieuze vrijheid te behouden. De jood verzwijgt, omdat hij dermate vreselijke plannen met zijn opponent heeft dat hij die pas kan uiten als hij echt de overmacht heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Overigens ben ik langzaam bezig te "ont-blikken" omdat het "jodenvraagstuk" toch wel een te grote invloed begint te krijgen. Ik heb xevolutie tenslotte niet voor niets uit mijn favorieten verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het jodenvraagstuk heeft buiten Blik een nòg veel groter invloed dan op Blik.
   Het wordt minder besproken dan gepast zou zijn.

   Maar we zijn allemaal opgegroeid met de brainwash dat je de joden niet mag bekritiseren.
   De één is wat meer middeleeuws, en de ander is wat meer Verlicht, zal ik maar denken.

   Sapere Aude: durf te weten.

   Verwijderen
  2. Joop, je zou ook met argumenten en bronnen kunnen komen om andere factoren (die er mi. zeker zijn) te benadrukken.

   Maar als ik een keuze moet maken tussen bagger van naturalnews etc. en de theoriëen van Jan, vind ik die laatste wel veel beter onderbouwd. Je moet dus nog hard werken aan de kwaliteit van je argumentatie!

   Verwijderen
 20. Stef Blok is inmiddels bezig om de Russen in een gesprek ervan te overtuigen dat zij toch echt verantwoordelijk zijn voor het neerhalen van MH-17.

  Inmiddels heb ik mevrouw de Hoon ook om uitleg gevraagd over Artikel 57, Lid 2, van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid. Mevrouw de Hoon zwijgt tot nu toe in alle toonaarden.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat is er precies BS aan, beste Dawg?
  Welk deel van wat ik schrijf is onjuist?

  Wiki:
  Takiyya of Taqqiyya (التقية - 'vrees') (ook gespeld als Taqiyya/Takiyyah/Taqiya/Tuqya) geldt in de islamitische traditie van sjiieten, ismaëlieten en druzen als een toegestane gedragsregel om het geloof onder bedreiging of dwang te verbergen.[1] Takiyya is een theologisch concept en betekent 'zich beschermen tegen'. Het leerstuk staat moslims toe om hun geloof te verbergen of loochenen als ze bedreigd of vervolgd worden.

  Gurvitz:
  And the Rabbis know that the parts of the religion that are misanthropic, that are discriminatory to non-Jews – pose a problem for them.
  Because if they try to implement them – there are some rules that are very unpleasant, like that 3 year-old girl we were talking about. If they try to implement them, there will be a Pogrom.
  So to avoid that situation, the Talmud defines two different states of reality.

  There is (another) one called “Darkei Shalom” (Peaceful Ways).

  In other words: “This is the actual religious law, this is how you are supposed to act.” “However, because it would cause a huge mess, and people will die, so due to ‘Peaceful Ways’, you don’t act that way. ”
  Now, until what point does the “Peaceful Ways” rule still apply? Just as long as the other situation does not exist, which is “When Israel is Mighty.” That’s when there is a Jewish regime.

  ----
  "Iedere religie is expansief"

  De moslims pasten meestal een systeem toe waarbij het overwonnen volk zijn eigen geloof kon behouden, maar dan konden die mensen niet belangrijke posities bereiken.
  Is dat expansief? Nee, zelfs niet proselitisch.

  --
  Joden zijn zeker niet expansief in de betekenis van : proselytisme. Zewillen zelfs geen nieuwe bekeerlingen. Dat heeft met hun selectie van hoog IQ te maken. Met genetic similarity = samenzwerings-capaciteiten.

  Ze zijn wèl expansief in de betekenis dat ze als doel ( plicht) hebben om de wereld te controleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze David Bakker staat al;s mede-auteur van het artikel.
  Hij twittert over het Novine stuk:
  Doorwrochte bespreking - al zeg ik het zelf - van het boek van de antisemitische complotbedenker Christopher Bollyn. #9/11

  Hooguit een samenvatting. Nauwelijks een bespreking. En al helemaal geen onderbouwde kritiek op Bollyn's beweringen.

  Ze citeren een lange reeks aan circumstantial evidence ( allemaal feiten die in de richting van de Mossad als 9/11 daders wijzen) en zeggen dan: 'nergens een smoking gun' dus het is een antisemitische verdachtmaking door Bollyn.

  Een slapper en onbelangrijker stuk heb ik nooit gelezen.

  Gelukkig geeft Eric wel kritiek op Bakker.

  (Nu ik weet dat Novini-baas Van Tongeren zo blind pro-Israel is, begrijp ik wel waarom Eric zo boos was dat hij met anti-semieten ( ik dus) werd geassocieerd: Novini was zijn belangrijkste outlet. ( Ik weet niet of hij daar betaald krijgt voor zijn artikelen. Maar zelfs als geen betaling: je wil toch publiceren.)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik heb trouwens vanochtend een brief aan Van Tongeren geschreven.
  Aardig dat hij Rusland steunt, maar dat hij uit geloofs-motieven blind is voor het destructieve Israel, dat maakt hem tot een potentieel massa-moordenaar. (Grote woorden? Journalisten zijn meer essentieel om een oorlog te kunnen beginnen dan generaals. Zeker waar het agressie-oorlogen betreft. Niet waar het defensieve oorlogen betreft.)

  BeantwoordenVerwijderen