maandag 25 februari 2019

NL staatsmedia (AD) infantiliseert in rap tempo


De Nederlandse staats- en concernmedia infantiliseren in rap tempo. In dit geval het AD van jl. vrijdag. Daar wordt tienermeisje Greta opgevoerd als het meisje "waar niemand meer om heen kan, ook de EC in Brussel niet". Het arme meisje wordt gepusht tot en met. 

Zo is het ene protest, zoals de gele hesjes in Frankrijk, geheel genegeerd, het andere niet. Het AD maakt zichzelf weer een beetje extra ongeloofwaardig. Er was al niet veel over van hun geloofwaardigheid, maar ook de laatste restjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Blik kreeg dit fake-nieuws blad onder ogen in een etablisement. Het moge duidelijk zijn dat Blik al een eeuwigheid geen cent uitgeeft aan Nederlandse fakenieuws bladen.

202 opmerkingen:

 1. Over de klimaatverandering en wat de mensheid daar tegen kan doen valt te discussiëren. Maar dát de mens verantwoordelijk is voor de plotselinge temperatuurstijging is zeer aannemelijk.

  https://youtu.be/nFXNQWdiOrw


  Rest alleen de vraag: Kunnen we er iets tegen doen? En zo ja, wat? En is het dat waard. Daarover moet de discussie gaan. Men wil nu allerlei maatregelen nemen waarvan de vraag is of het daadwerkelijk helpt. Daar zou ik graag eens wat meer duidelijkheid over willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt hoog tijd dat 'klimaatverandering' vervangen wordt door 'lucht en landvervuiling'
   Dat heeft de mens zelf in de hand en niet het smelten van ijs.
   Dit jaar lag er 4 meter sneeuw in de Alpen maar heeft iemand de zeespiegel zien dalen?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Toevalliog las ik deze ochtend een artikel op TPO. https://tpo.nl/2019/02/24/klimaatsceptici-propageren-de-ideologie-van-onze-ondergang/


   Best wel interessant.

   Verwijderen
 2. Interessant, het raadgevend referendum wordt hals over kop afgeschaft omdat de bevolking niet over genoeg kennis beschikt om een oordeel te vellen over 'complexe zaken', maar een tiener wordt dan weer wel op het schild gehesen (gesleurd) als adviseur in de klimaatdiscussie. Een normaal mens weet dan genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar valt niets aan toe te voegen...
   Goed gesproken Dawg...!!!

   Verwijderen
 3. Sterker: "Niemand kan meer om Greta heen"

  Niemand, echt niemand, kan om het kind heen...

  De EU wil iets besluiten? Eerst langs Greta...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De idioten regeren tegenwoordig. Kijk maar naar drankorgel Juncker !

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vermoed dat dit perverse gedrag naar dat kind toe niet meer of minder is dan een manier om de aandacht van zichzelf af te wentelen en het straks laten voorkomen dat ze GELUISTERD hebben naar dat kind. Gaat het dan alsnog fout wassen ze hun handen in onschuld.
  Stuur dar kind die foto's van de chemtrails, dat besluit van de EU commissie waarin bewezen is dat chemtrails bestaan (link staat op een draad een stukje terug) en dat er volop gespoten word om de zogenaamde opwarming tegen te gaan. Vertel hun WAT er gespoten wordt!, laat haar zien hoe er met chemisch en radioactief afval word omgesprongen in ons fragiele milieu, leg uit wat HAARP doet in het kader van oorlogsvoering met behulp van een vernietigd klimaat, ja kids, daar moet je maar eens naar kijken wie daar de oorzaak is, en dat bijna overal de grootste vervuilende industrieën de hand boven het hoofd gehouden word. Werkgelegenheid (goede beursresultaten), dat is achter de schermen veeeeel belangrijker dan wat die kids lopen te roepen, en zolang ze niet beter weten is het goed voor hun.
  Het is onze taak, als ouders om die kinderen de waarheid te tonen, ze laten inzien dat wij geen alu gekkies zijn zoals het door de MSM en politiekers wordt voorgeschoteld om toch maar de aandacht van zichzelf af te houden zodat de waarheid verborgen blijft en ze voor de bühne mooi weer kunnen spelen met die kinderen.
  Ik heb er maar 1 woord voor: BAH!

  Mijn zonen snappen het en gaan op onderzoek uit. Nu jullie nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil hier nog aan toevoegen dat, toen ik naar de VRT reportage aan het kijken was, een van die tieners hoorde zeggen dat "die oude hippies misschien toch gelijk hadden toen".
   Misschien is toch nog niet alles verloren.

   Verwijderen
 6. "Het moge duidelijk zijn dat Blik al een eeuwigheid geen cent uitgeeft aan Nederlandse fakenieuws bladen."

  Gisteren een college van Rutger Bregman in Delft beluisterd.

  Hij waarschuwt meermaals: Lees géén krant. Kijk niet naar het nieuws.

  Verder hebben we de Media professoren:

  Cees Hamelinck. ( bekend van Unov. van NL)

  professor Piers Robinson
  http://www.unz.com/audio/kbarrett_journalism-professor-piers-robinson-exposes-propagandistsinc/

  De allerbeste info is de film van John Pilger: "The war you don't see."

  Moet je minstens 1 maal per jaar bekijken.

  https://vimeo.com/67739294

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De advocaat van Alain Soral heeft heel precies alle verwijten aan Alain Finkielkraut genoteerd.

  Hier kun je die lezen: http://www.unz.com/gdurocher/in-face-of-yellow-vest-critics-france-moves-to-criminalize-anti-zionism/

  Veel 'scheldwoorden' zijn nooit uitgescproken:
  Much of the foreign press (the London Times, The Jerusalem Post, the Jewish Telegraph Agency . . .) misrepresented things further, claiming that Finkielkraut had been called a “dirty Jew.” This is a genuine example of fake news.

  Uiteraard zal dit incident (waar? onwaar? in scene gezet? ) worden gebruikt om ook in Frankrijk de mensen die Israel bekritiseren, in het gevang te kunnen zetten.

  Zelfs ik moet me straks gaan afvragen of ik nog wel naar Frankrijk durf te rijden... Zijn er misschien Franse wetten die ik heb overtreden?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Over het klimaat.

  William Engdahl is er zeker van dat olie ontstaat in de diepere aardlagen, door hoge druk en hoge temperaturen. Russische wetenschappers beweren dat ook.

  Hij is interessant als het over klimaat gaat.
  Je kan hem beluisteren in een interview met de wereldberoemde Bonnie Faulkner, van Guns and Butter:

  http://www.unz.com/audio/gunsbutter_myths-lies-oil-and-climate-wars-398/

  Faulkner is van de Radio gegooid wegens antisemitisme meen ik.
  Heer 280 podcasts zijn nu via UNA.COM te beluisteren.

  Ga naar: More...
  Ga naar : Podcasts
  Klik op: Bonnie Faulkner, Guns and Butter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben geen klimaatwonder maar heeft het draaien van de polen ook iets te maken met het klimaat. Je hoort er niets van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @George Houwens, Dat klopt, je hoort daar niet veel over. Ik heb ook wel eens nagedacht over een mogelijk verband maar heb tot nu toe nog geen onderbouwde info daarover gevonden.

   Verwijderen
  2. De polen draaien/ bewegen niet. Het gaat om de magnetische polen, en dat komt vermoedelijk door turbulentie in de vloeibare ijzerkern van de aarde.

   Verwijderen
 10. Uiteraard vind je geen info. Past niet in het klimaat plaatje. Kwam het toevallig tegen op een wetenschappelijke site van national graphic.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oscar voor Lady Gaga.

  Ik hoorde dat ze in een dankwoord zowat in huilen was uitgebarsten. Dat ze stamelde dat het allemaal door hard werken kwam etc.

  Helaas had ze dezelfde scene al opgevoerd bij de uitreiking van de BAFTA prijs, een paar weken geleden.

  Wat zit hier achter?
  Het oude liedje:"We zijn allemaal gelijk. Succes komt omdat je zelf harder hebt gewerkt dan de rest. Dus het feit dat U tot de arme 99% behoort is uw eigen schuld."
  Het legitimeert de diefstal door de machthebbers.

  Die message wordt nu al 30 of 40 jaar erin geramd.

  Op die manier kunnen ze ons leeg plunderen.

  Gisteren hoorde ik Rutger Bregman: "Als de omzet van de financials groter wordt dan het Bruto Binnenlands Product, dan voegt het niks meer toe, Dan beginnen de financials eigenlijk de arbeid van het volk op te eten. Dan worden ze profiteurs.
  NB: De omzet van de Financials is nu 250% van de fysieke BBP.)

  Een gelijksoortig verhaal vertelt Michael Hudson op Guns and Butter.

  http://www.unz.com/audio/gunsbutter_the-vocabulary-of-economic-deception-395/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ...Het maakt ook niet uit wat ik denk of vind. Binnenkort kunnen we allemaal bezoek verwachten van de Hitlerjugend for Climate. Want dat is het, een moderne versie van de Hitlerjugend. Zoek de definitie op van de Hitlerjugend, een socialistische jeugd afdeling gelieerd aan een dictator, en je ziet vrijwel direct de overeenkomsten tussen deze Hitlerjugend en de Eurepean Solidarity Corps waaruit deze Youth for Climate organisatie voortkomt. Zoals je in het document van de Europese commissie kan lezen worden er miljoenen euro’s aan Europees belastinggeld uitgetrokken om kleine gehersenspoelde klimaatambassadeurtjes op te leiden. Die dan ingezet gaan worden om bij mensen langs de deuren te gaan, om deze untermenschen dringend aan te sporen om hun energieverspillende gedrag drastisch te veranderen. Een echte klimaat Gestapo dus. Als er bij je aangebeld wordt en je verwacht een verhaaltje over kinderpostzegels, heitje voor een karweitje of de grote clubactie, maar je ziet een oprichtende arm inclusief bruine band, en je hoort ‘Sieg grün!!“dan weet je genoeg. Sluit dan alle ramen en deuren, dat is niet alleen beter voor het klimaat maar kan ook werken tegen bemoeizuchtige door de EU geindoctrineerde en gestuurde NSB’ertjes in opleiding. Als over een tijdje de eerste klimaatontkenners of klimaatweigeraars op een trein gezet worden richting Duitsland zeg dan niet ‘Aber Micky, wir haben das nicht gewußt!“ Want jullie hebben het nu wel gewußt. Om Jesse Klaver, Marianne Thieme, Marian Minnesma, Rob Jetten, Lodewijk Asscher, en al die andere klimaat marionetten te vergelijken met Anton Mussert gaat mij nog net iets te ver, en ik hoop ook dat deze als satire bedoelde laatste alinea niet de werkelijkheid gaat worden. Het ruikt er echter wel naar, ik weet niet of het de stank van de CO2 vervuiling in de atmosfeer is of dat het de stank van het rottende karkas van de Europese Unie betreft, stinken doet het in ieder geval!

  Lees het hele artikel bij Indigorevolution: De ‘Hitlerjugend for Climate’ organisatie staat onder controle van en wordt betaald door de EU

  Voor de klimaat lawaaipapegaaien:

  The Five Top Arguments Against Climate Alarmism
  1. Climate alarmism is based mainly around fear of extreme weather.
  2. Climate alarmism is much like the story of the Emperor’s New Clothes.
  3. Academics have been making apocalyptic predictions for decades.
  4. Climate alarmism is completely dependent on graphs and useless climate models generated by a small handful of people.
  5. The most important argument against climate alarmism is that the proposed solutions are unworkable, dangerous and useless.
  Lees voor verdere uitweiding het hele artikel bij Realclimatesience: The Five Top Arguments Against Climate Alarmism

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toilet Paper Causes Climate Change

   It didn’t take long. They keep looking at every possible aspect to blame for climate change, so now it is toilet paper. The latest study says the largest U.S. makers of at-home tissue products—Procter & Gamble Co., Kimberly-Clark Corp., and Georgia-Pacific—all use only virgin fiber in their major brands with no recycled content. The U.S. consumes more toilet paper per capita than other countries, which is contributing to climate change because we use pulp from Canada’s northern forests that absorbs man-made greenhouse gases. So just use your fingers and wash your hands, or not, depending on who you have to shake hands with.

   https://www.investmentwatchblog.com/toilet-paper-causes-climate-change/

   Verwijderen
  2. De peilingen van Een Vandaag geven aan dat de coalitie haar meerderheid in de Eerste Kamer kwijt is. Grote winnaar is Forum voor Democratie die van 0 naar 8 zetels schiet.

   Verwijderen
  3. Die klimaat-alarmisten hebben echt schijt aan alles

   Verwijderen
 13. Nu is dus te begrijpen waarom die klimaat SPIJBELAARS de handen boven het hoofd worden gehouden en ze geen straf krijgen voor deze zware overtreding. Als ik vroeger het lef zou hebben gehad om te spijbelen kon ik de hele zomer vakantie straf schrijven.
  Nu komen ze er mee weg. Misdaad loont dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mededeling.

  'Boze stemmen' beweren dat ik, Jan Verheul, een veel te groot stempel op dit blog druk.
  Het is aan de blog-baas, Blik,om daar over te oordelen.
  Voorlopig staat hij nog achter mij.
  Maar de reageerders hebben natuurlijk ook recht van spreken, en naar mijn gevoel heb je meer recht naarmate je hier langer schrijft en meer werk in het blog hebt gestopt.

  Nu de mededeling.
  Daan heeft besloten het blog te verlaten.
  Meteen nadat ik aan de trouwe lezers vroeg of ik Daan zou moeten gaan censureren, zoals ik ook met Eddy doe.

  Waarom ik die oproep deed kunt U begrijpen als U alle 99 posts op de vorige draad aandachtig leest.

  Mijn conclusie was: Daan wil het blog onleesbaar maken.
  Hoe?
  Door een mogelijke fout uit een betoog naar voren te halen en daar eeuwig over door te gaan. (Een detail waar de meningen over verdeeld zijn wordt enorm groot gemaakt. Oude truc.)

  In dit geval de vraag of Weishaupt joods was.

  Of die man joods was of niet is niet zo relevant in mijn 'kattebelletje'.
  Want meer was het niet: Dawg schreef iets over 'Illiminatie, vrijmetselaars, Temple Knights ' en zei dat hij daar niet mee bezig was. Niet zo relevant.

  U weet wellicht dat ik het grotendeels met hem eens ben, maar ik vond het wel aardig om heel kort wat te schrijven over deze fenomenen.

  Daarin noemde ik het joods-zijn van Weishapt.

  Ik had twee disclaimers vooraf geschreven:
  1) Ik weet er niet veel van.
  2) Ik zal wel overal 'de joodse hand' zien. (Dus neem dat met een korrel zout. Het is mijn bias en mijn taak.)

  Daan grijpt mijn bewering over Weishaupt aan om vele pagina's lang mijn info in twijfel te trekken.

  Zo wordt het blog onleesbaar.
  En dat is zijn bedoeling.

  Het meeste wat we om ons heen zien is: het creeren van een kolossale hooiberg. Want die speld moet zo goed mogelijk verborgen worden.

  Maak van dit blog geen hooiberg. geef ze niet de kans.

  Gelukkig heeft Daan besloten om ons te verlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ jan

  Daan komt hier, net als ieder ander, met een eigen agenda. Een discussie met open vizier lijkt niet bovenaan die agenda te staan. ]Ben niet zo dol op de retorische trucjes waarmee hij voor z'n eigen woorden wegduikt. Misschien niet te veel aandacht aan besteden en kijken hoe het loopt. Censuur is wat mij betreft een laatste redmiddel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier ben ik het volledig met Dawg eens. Als je zo een vorm van censuur gaat toepassen geef de trollen alsnog gelijk. Of je op een schrijfsel van een (vermeende) trol wil reageren moet je zelf kunnen uitmaken. Dat de beheerder scheldwoorden, beledigingen en meer van dat soort fraais verwijderd is helemaal terecht, maar soms zitten er ook goede stellingen tussen die de discussie alleen maar aanwakkeren en ons tot verder onderzoek dwingen om de stellingen van de opposant te weerleggen.
   Als dit blog gaat veranderen in een uitsluitend anti jood blog ben ik hier ook weg want als ik daar tegen in wil gaan ben ik "niet zo slim", "voel me beter dan een Obama",
   wil de waarheid niet zien en nog meer van dat soort fraais.
   Feit blijft dat Jan wel erg zijn stempel op dit blog wil drukken en dan als een dictator wil bepalen wie hier mag blijven en wie niet.
   Ik zou het op prijs stellen als Blik hier zelf eens een stukje over zou willen schrijven waarin hij zijn standpunt duidelijk maakt want nu gaat het niet bepaald de goede kant op.
   Ik heb al vaker tegen Verheul gezegd dat als hij perse zijn anti joden standpunt wil verspreiden,(en ik heb daar geen enkel probleem mee, want ik ben geen jood en joden doen mij niks) hij dat op zijn eigen blog moet doen.
   Dit blog gaat naar mijn bescheiden mening over de valse berichten, soms zelfs keiharde leugens en valse voorstellingen van de NPO en de NOS. Het eindeloos herhalen dat de joden overal achter zitten kan heel misschien kloppen maar ik hoef dat daarom ook niet bij iedere draad en in bijna iedere zin in ellenlange stukken te lezen.
   Dat is pas die eenzijdigheid die dan de trollen verweten word!
   De trollen, of de anders denkenden "bestrijd" je met woorden, argumenten en feiten. Zo krijg je inzicht van verschillende kanten aangedragen terwijl je zelf een stuk wijzer word door al die onderzoeken.

   Verwijderen
  2. Probeer jij maar eens aan te wijzen waar we wijzer werden van Daan, Eddy of Cruelman.
   ELK blog verliest zijn waarde als het volledig vol staat met onzinberichten.
   En dat is de reden dat deze Daan, Eddy en Cruelman blijven plaatsen.

   Zouden wij ze niet mogen verwijderen?
   Terwijl de MSM elke oprechte journalist ( Wolferen, Pijl, v d Beek etc etc) voor100% censureert !

   Laat je niks wijs maken.
   Als ZIJ mogen censureren ( terwijl ze pretenderen neutraal te zijn) waarom zouden wij dan trollen toe laten. Dat is een vergissing van je, Matt.


   Verwijderen
  3. Verheul, mijn stelling is toch duidelijk?
   foute berichten, zoals schelpartijen e.d. moeten inderdaad verwijderd worden. Daar schiet niemand wat mee op. Kijk eens in de eerste 2 jaargangen van dit blog, daar staan nog alle discussies van kroel en lgk. best wel leerzaam, EN ZE STAAN ER NOG!!!
   Daarnaast zei ik ook dat het iedereen voor zichzelf moet uitmaken of er op bepaalde stukken gereageerd kan worden. Daarom blijven de meeste stukjes van Eddy ook onbeantwoord en dat is begrijpelijk. Als het echter zo uitkomt reageer jij er ook op Verheul, dus hang hier niet de (schijn)heilige uit.
   En laat mij AUB vrij om mij te vergissen of niet, of ga jij dat ook al voor mij bepalen???
   Als jij hier een "koffiekransje" met enkel gelijkgestemden wil hebben: ga je gang, maar ik doe daar niet aan mee en reageer ik hier niet meer.

   Verwijderen
  4. Koffiekransje?
   Ben je wel goed wijs?
   Rootman, Dawg en ik plaatsen hier elke week tientallen interessante zaken.
   Bij 'koffiekransje' denk ik echt meteen aan jouw 'discussies' met Eddy en Cruelman. Alsof je er van geniet om, door ze te worden beledigd.

   Verwijderen
  5. "Rootman, Dawg en ik plaatsen hier elke week tientallen interessante zaken."

   "Koffiekransje?"

   Koffiekransje!

   Verwijderen
  6. @Dawg: mee eens, zolang er geen persoonlijke aanvallen gedaan worden, die kunnen wel verwijderd worden. Verder vind ik persoonlijk, dat discussies hier niet thuishoren, daar zijn voldoende fora voor, tevens de plek voor koffiekransjes.

   Verwijderen
  7. De techniek die ik meestal toepas is het quoten van die zeldzame zinnige opmerkingen van toktok of kroel, om er dan commentaar op te geven in een zelfstandige posting. Zo licht ik het uit de trolcontext, en maak ik het de moderator makkelijker.

   Bij toktok reageer ik ook soms zo op zijn ´bijbelse´ opmerkingen, omdat die een afspiegeling zijn van een van de grootste kwaden in de samenleving (imo.): het evangelische gristendom. Zo kan ik dat vaak als aanleiding gebruiken om dit te illustreren.

   Verwijderen
  8. Vraag jij mij of ik wel goed wijs ben Verheul?
   Hoe achterlijk kan jij zijn, zelfingenomen dictatortje!
   Al die links die jij plaatst gaan allemaal over hetzelfde. Noem je wat voor naam dan ook, je MOET er bij vermelden of die persoon joods is.
   Als je zo jaloers bent op de joden omdat ze misschien beter zaken kunnen doen, slimmer zijn dan de doorsnee mens, kun je beter zelf ook jood worden. Vuur bestrijd je met vuur, maar nee iedereen die het op dit blog niet eens is met jou moet eraan geloven. Als er 1 iemand is die dit blog kapot maakt ben jij het met jouw eenzijdige post die ENKEL over joden gaat. Ja misschien een heel flauw tube filmpje van een onverstaanbare rapper. Boeie!
   En het is jouw bizarre fantasie hoe ik discuteer met Eddy of kroel. Liever zo dan op een belerende (ik heb altijd gelijk) manier waar Erdogan jaloers op zou kunnen zijn.
   Het is jouw manier van schrijven hier die mensen op dit blog tegen mekaar opzet. In het begin was Eddy best wel aardig maar hij ging zich heel anders gedragen door die persoonlijke aanvallen van jou op hem. Daardoor is ook het schelden begonnen. Ik keur dat niet goed maar begrijp wel wat de oorzaak is.
   Hetzelfde doe je nu met Daan. Ik heb verder niks met Daan en ken hem niet. Ook hier weer hetzelfde verhaal. Daan is het niet met jou eens en moet verdwijnen hier. Ik heb Daan geen enkel scheldwoord of belediging zien schrijven.
   Idem met mij, ik ben het ook niet met jou eens als je het steeds over hetzelfde onderwerp hebt. Wat is jouw criteria Verheul, je bent voor of anti jood?

   Moet ik ook verdwijnen?

   Verwijderen
 16. Wat een grap: 228 Twitter-accounts die toegeschreven werden aan Russische trollen blijken afkomstig te zijn van een Venezolaanse trollenfabriek. Aldus Twitter. Niettemin blijven journalisten, politici en academici zich serieus bezig houden met deze onzin.

  https://twitter.com/beek38/status/1100315645164572672

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Twitter Revises Data on Russian Trolls and Their 2017 Activity

   Twitter Inc. this month made a significant revision to its public database of more than 3,000 accounts that it has linked to Russia’s Internet Research Agency, fundamentally altering the record about the group’s trolling efforts in the U.S. in the year following the contentious 2016 presidential election.

   Twitter’s changes invalidate central portions of a Bloomberg News article published last August that had analyzed the Russian troll farm’s activity in 2017, according to researchers at Clemson University who have compiled and published a database of the IRA’s Twitter activity.

   On Feb. 8, Twitter removed 228 accounts from the Russian IRA dataset because the social-media company now believes these accounts were operated by a different trolling network located in Venezuela. “We initially misidentified 228 accounts as connected to Russia,” Yoel Roth, Twitter’s head of site integrity, wrote in an online post. “As our investigations into their activity continued, we uncovered additional information allowing us to more confidently associate them with Venezuela.”

   verder lezen op:

   https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-02-20/twitter-revises-data-on-russian-trolls-and-their-2017-activity

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 17. De Volkskrant bereikt een absoluut dieptepunt door

  Deze oorlogshitserij!

  te plaatsen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.niw.nl/author/bartschut/

   Verwijderen
  2. Rootman zal er niet zo zwaar aan tillen, maar zelf vond ik deze titel op de Volkskrant ook een dieptepunt: Hou je bek en bef me.

   Bedacht door mevrouw Gidi Heesakker (joods).

   Verwijderen
  3. @ Rootman

   Ranzig stukje van deze Bart Schut. Met een hoog 'gassed his own people' gehalte.

   "Aan de grens met Colombia staken regimesoldaten vrachtwagens met voedsel en medicijnen in brand,...."

   Er zijn andere beelden die het aannemelijker maken dat het in de brand vliegen van het transport veroorzaakt werd door het gooien van molotovcocktails naar de troepen van Maduro.

   Venezuela False Flag: Who Burned The Aid Truck?
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=806&v=-rcXbNIOomQ

   Verwijderen
  4. Het genre is niet het mijne, maar ik vind dat liedje van Merol wel aardig. Ik lees slechts de echt belangrijke volkskrantartikelen, omdat ik er slechts 3 per maand kan lezen wegens de betaalmuur.

   Verwijderen
  5. @ Rootman,
   Het ging me niet om het liedje. Ik heb het niet beluisterd en het nooit ergens gehoord, gelukkig.
   Het gaat me er om dat de Volkskrant die tekst behoorlijk groot op haar website zet: Hou je bek en bef me.
   Dat past volledig in het afbreken van alle normen en waarden, waar onze usual suspects al mee bezig zijn sinds ze Hollywood hebben gebouwd. (En tot 1933 in Berlijn).

   Als je alle noprmen en waarden uit een samenleving hebt vernield, houd je een groepje zielige eenlingen over. Daar kan je naar believen mee doen wat je wil.

   Gaat ook gebeuren.
   Netanyahu: "We controle the Internet."
   Alan Sabrosky: 'Ze controlen Amerika en de meeste landen in Europa.'

   Verwijderen
  6. Nu ga ik wel heel ver , maar toch ...

   In een interview tussen twee conspiracy adepten, Peter Vereecke en Desiree Röver,
   zegt Röver: wie heel vaak masturbeert, verliest de effecten die bij een orgasme van nature mee komen: bonding tussen de twee personen. ( door oxytocine, meen ik)

   Al die pornografie zorgt dus zelfs op fysiologische wijze voor een samenleving die uit los zand bestaat. Voor een-ouder gezinnen, etc etc.

   Je moet zeker niet alles geloven waar deze twee in geloven, maar er zit ook veel wijsheid in hun gesprek.

   Verwijderen
  7. Link: Peter Vereecke en Desiree Röver:
   https://www.youtube.com/watch?v=RNNrkbGC9Cs&t=11s

   Verwijderen
  8. Ik denk dat porn toch meer technologie- gedreven is. Het bestond al in Pompeii en het oude Griekenland.

   Het hele begrip sexverslaving is maar zeer twijfelachtig. Porn´verslaving´ komt met name bij pubers voor, en sommigen blijven er in hangen. Maar dat kun je ook onder dwangmatig gedrag scharen. De meeste mensen groeien er vanzelf over heen. Smartphoneverslaving is een veel ernstiger verslaving en heeft veel dieper ingreep op het aangaan van relaties.

   Verwijderen
  9. Bij veel van die rukverslaafden is er sprake van comorbiditeit, zoals lichte asperger. Of het zijn onaantrekkelijke mensen, met een sociale handicap, vaak gepest op school. Moralisten leggen dan vaak onjuiste verbanden (correlation is no causation). RI maakt zich hier ook vaak schuldig aan, en een hele schare commentatoren blaat dan mee: schande! Compleet met bijbeltexten...

   Verwijderen
 18. Dr. Alan Sabrosky is misschien al bij U bekend.

  Professor, Marinier, politiek actief in Washington, onderzoeker.

  Ik ken hem als ( joodse) man die zegt dat 9/11 door Israel is gepleegd.
  Vandaag hoorde ik een heel goed interview met hem op Guns and Butter (*).

  Sabrosky spreekt rustig en heel duidelijk.
  Hij is erg pessimistisch.
  Volgens hem hebben de joden Amerika al lang volledig in hun macht.
  En veel landen in Europa.
  De oorlog tegen Iran zal onvermijdelijk worden.

  Enig lichtpuntje: Volgens Sabrosky hebben de joden in China nog geen echte voet aan de grond. (Ik heb twee bronnen die het omgekeerde beweren.)

  Heel interessante uitzending.

  (*) https://soundcloud.com/guns-and-butter-1/zionism-deconstructing-the-power-paradigm-part-two-alan-sabrosky-391

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Senator Marco Rubio tweets picture of slain Gaddafi in an apparent threat to Venezuela's Maduro. Rubio championed overthrowing Gaddafi, claiming in 2011 "a new beginning for the people". The resulting civil war left it with tens of thousands killed, terrorism & slave markets.

  https://twitter.com/wikileaks/status/1099753066306461697

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is de bewuste tweet met beelden van Ghadaffi in betere tijden en nadat hij door opstandelingen op een sadistische wijze te grazen was genomen.

   https://twitter.com/marcorubio/status/1099726515292508162

   Dat Rubio dit soort beelden denkt te kunnen gebruiken bij zijn pleidooi voor een gewapende interventie tegen de regering van Maduro in het kader van RTP (resposabitity to protect) interventie laat zien dat we hier te maken hebben met een gangsterbaasje dat niet alleen uiterst crimineel is , maar ook misdadig stom. En zoiets kan dus senator van Florida. Arme VS.

   Verwijderen
  2. Ze moeten er dan ook Clinton bij laten zien: "We came, we sah and he died"
   Daarmee dus duidelijk aangevend wie er achter de moord op Ghadafie zat.

   Verwijderen
 20. Twee stukken op Moon of Alabama over de laatste ontwikkeling in Venezuela.

  Venezuela - No, The "Responsibility To Protect" Does Not Apply

  https://www.moonofalabama.org/2019/02/venezuela-no-the-responsibility-to-protect-does-not-apply.html#comments

  https://www.moonofalabama.org/2019/02/venezuela-there-was-a-riot-at-the-border-but-what-else-did-the-aid-stunt-achieve.html#more

  https://www.moonofalabama.org/2019/02/venezuela-there-was-a-riot-at-the-border-but-what-else-did-the-aid-stunt-achieve.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Weltschmerz laat zijn ware (joodse) gezicht zien, door een video van Dennis Honing over joden tot 2x toe te verwijderen. Kwalitatief is het sowieso minder de laatste tijd, met gesprekken tussen hasbara trollen Hans en Salomon, etc.
  Inmiddels heeft Stuff de video van Dennis op zijn kanaal geplaatst, een aanrader niet alleen voor @Jan, maar voor alleman: Dennis Honing Over Joden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was even een fan van Honing.
   Maar na een paar video's begon ik me te irriteren aan al zijn snelle associaties en kleurrijke vergelijkingen.

   Zijn geklets met die joodse jongeman was niet om aan te zien. ( Hoe die had geleden onder discriminatie etc.)

   Dat Honing de video kon plaatsen waar jij het over hebt, vond ik toch wel knap van Weltschmerz.
   Maar Honing ziet slechts een heel klein stukje van de joodse wandaden: Dat ze overal de hoofdrol opeisen als de 'brave mensen die zo worden gediscrimineerd.
   Honing zegt terecht dat àndere groepen ook tegenwind hebben.

   Maar dat alles is in feite misleiding. Hooiberg-constructie. De Grote Misdaden, de spelden waar het om gaat, daar heeft Honing niet eens enig vermoeden van.

   Verwijderen
  2. @Jan: ik ben ook geen fan van Dennis, maar de vorm waarin hij het joodse probleem brengt is wel een duidelijk verhaal voor alleman. Had hij de fluwelen handschoenen uitgedaan, dan was de video nooit geplaatst geworden.

   Verwijderen
  3. Komt nog iets bij.
   Er was een interview met de vrouw die het CIDI leidt. Ik gebruikte de comments om een aantal informatieve reacties te geven. Als je al die links zou bekijken, had je al een aardig idee wat wèrkelijk 'Het joodse vraagstuk'is.
   Een week later hebben ze àlle comments onder die video verwijderd !
   Ik steek er bijna geen energie meer in, in dat Weltschmerz.

   Verwijderen
  4. Komt nòg iets bij.

   Doordat ze die reeks over antisemitisme maken, en nu Honing hebben verwijderd, wordt het voor de naieve mensen ook wel iets duidelijker dat ze naar een joodse site zitten te kijken. En dat kritiek op hen wordt verwijderd...

   PS: Nergens ter wereld staat de persvrijheid zo stevig in de schoenen als in de VS. ( First amendment meen ik)

   Nu ze de volledige macht in het land hebben willen ze er alles aan doen om dat amendment op te heffen.

   Ze beginnen met wat mogelijk is.
   Vb: In flink wat staten kan je geen kritiek op Israel meer hebben,. want dat is bij wet gelijk gesteld aan discriminatie. !!

   Verwijderen
 22. Over Daan.
  Drie vaste bezoekers zeggen dat ik coulant moet zijn met Daan. OK.

  Ik vind het dom.

  Doe niet zoals ze je voorschrijven ( Democratie ! persvrijheid ! )

  Doe zoals ze zelf doen: censuur op fake nieuws. Maduro moet weg! ( maar 57% van het volk stemde op hem: https://www.moonofalabama.org/2019/02/venezuela-57-say-maduro-is-their-legitimate-president.html )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het feit dat een alternatief kanaal als Weltschmerz óók joods blijkt te zijn ( Max von Kreyfeld is een joodse naam) , en zich ook zo gedraagt toont aan dat ook veel alternatieve media dezelfde censuur toe passen: Dennis Honing die oppervlakkige kritiek op de joden had, werd verwijderd.

   Karel van Wolferen weet precies wat de rol van de Neocons is, maar wil nooit uitleggen wie dat precies zijn. Als Willem Middelkoop nieuwsgierig vraagt wie het zijn, zei Karel altijd:"Ja, dat is heel belangrijk, maar dat moeten we later bespreken."
   Karel weet dat hij niet de volle waarheid kan zeggen.

   En dan moeten wij ons blog kapot laten maken door hun voetvolk, omdat wij NIET willen censureren. Dom.

   Verwijderen
  2. Als daan niet verwijderd wordt kunnen we hem ammo ontnemen door alleen zelfstandig te reageren en geen heen en weer debatjes over onbelangrijke zaken te voeren. Zijn commentaren zijn zo standaard ondoordacht dat dat moet kunnen. Verder mag je van mij wel flauwekul weghalen. De mod zou ook bij een ontsporende discussie een waarschuwing kunnen geven dat verder gezwam niet blijft staan.

   Verwijderen
 23. BELANGRIJK.
  (Itt al dat afleidend gezeur dat we aan Daan te danken hebben.)

  Kritiek op Putin.

  Door South Front. En gesteund door de Saker.

  Lees ook altijd de comments van Larchmonter 445.

  http://thesaker.is/russia-slides-towards-internal-political-crisis-must-see-southfront-video-report/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit is dus een antisemitisch blog geworden, overgenomen door Jan met zijn onuitputtelijke haat en censuurdrang. Tja, dit was ooit een vrij discussieblog met de meest uiteenlopende meningen, en dat mag. Maar door het censureren van andere meningen als die van Huib en Jan is dit verworden tot een theekransje van Jan, en iedereen die een andere mening toegediend is wordt of verwijderd of weggepest door Jan. En de rest laat het zich welgevallen, want delen van hun haat worden gedeeld met die van Jan. Maar geen revolutie tegen Jan, welnee...men laat het gewoon gebeuren, dus herder Jan heeft zijn eigen kudde schaapjes gevormd. Veel plezier ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Kroel: [Tja, dit was ooit een vrij discussieblog met de meest uiteenlopende meningen, en dat mag.]

  Hé! die is nieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee heb ik altijd gezegd. De onderwerpen van die discussies zijn zeer discutabel, maar het mag. Sinds Jan hier aan het roer is wordt het gewoon Jan's tweede Jodenhaatblog, naast zijn eigen blog....Maar laat jullie maar als makke schaapjes door hem sturen, het toont aan hoe gemakkelijk de nazibeweging groeide...

   Verwijderen
  2. Rootman,

   Gisteren was de NRC avond in Alkmaar.
   Ik heb er geen zin meer in. Ik ben bang dat jij ook niet geweest bent...

   Verwijderen
  3. Er was het verwijt dat dit blog een theekransje zou zijn als we Daan zouden verwijderen.
   Theekransje?
   Er is hier niemand met wie ik nog geen ruzie heb gemaakt: met àlle vaste schrijvers heb bonje gehad.
   Dus een theekransje kan je het niet noemen.

   Ik heb Willem zo hard aangepakt dat ie niet meer komt.

   Ik heb wellicht Oligarch de lust ontnemen hier nog te schrijven.

   Misschien dat ik de reden ben dat Joop alles vanaf een afstand volgt en nog weinig post.

   Ik heb de degens gekruisd met Dawg, Rootman, Matt, Tremor, en wie ik nog vergeten ben. Zelfs Blik heb ik soms best forse kritiek gegeven.
   Àllemaal hebben ze mij van repliek gediend, zoals het hoort.

   Dus een theekransje is het niet. Er is volop ruimte voor dissidente info.
   In feite heb ik de kritiek op Putin deze ochtend zelf nog gepost.

   Dit blog zoekt de waarheid. Niet de bevestiging van ons huidige wereldbeeld. Dat is stilstand.

   LGK, Cruelman, Eddy, en nu Daan, ze hebben helemaal niet het streven naar waarheid.Dat merk je aan alles. Ze willen dit blog onleesbaar maken.
   En zulke trollen kan je verwachten. ( Blik ziet ze zelfs als bewijs dat het blog er toe doet. Hij zou ze willen laten staan ...." tot het blog kapot is? " vraag ik dan. )

   Verwijderen
  4. Wij hebben JUIST de waarheid voor ogen, met FEITEN!! Iets wat jij niet wil, dus in feite maak JIJ het blog onleesbaar en onbegrijpbaar door met iedereen ruzie te zoeken. Je hebt zojuist eigenlijk gezegd dat JIJ de reden bent van alle ellende op dit blog. Eindelijk de feitelijke waarheid Jan, en je zegt het zelf!! Chapeau!!

   Verwijderen
  5. "Misschien dat ik de reden ben dat Joop alles vanaf een afstand volgt en nog weinig post."

   Klopt, maar ook dat eigenwijze, leugenachtige stuk vreten @Rootman speelt hier een rol in. Jullie twee zijn de laatsten die zich als vaste 'waarden' bij dit blog hebben aangesloten en het hoogste woord denken te moeten hebben. De enige overblijver van het eerste uur is slechts Dawg nog.

   Verwijderen
  6. Het was zulk lekker weer, en ik heb geleerd dat ik beter niet naar zulke avonden kan gaan met wat biertjes op. Ik had wat vragen over Venezuela voorbereid, maar ach. Ik heb die discussies in verschillende kantines gevoerd, krijg meestal uiteindelijk gelijk, maar de dag daarna zijn de meesten weer terug op hun oorspronkelijke positie.

   Intellect en argumentatie speelt maar een kleine rol; de meeste mensen slingeren gelijk terug naar hun support group en kleuren hun mening weer daarnaar. De sentimentele Nederlanders zijn de ergste kuddedieren van alle volken!

   Verwijderen
  7. [Klopt, maar ook dat eigenwijze, leugenachtige stuk vreten @Rootman speelt hier een rol in. Jullie twee zijn de laatsten die zich als vaste 'waarden' bij dit blog hebben aangesloten en het hoogste woord denken te moeten hebben.]

   Goedemorgen, zuurpruim! Ik ben er niet op tegen dat je hier wat minder post.

   Ik waardeer je goede geheugen en bijna encyclopedische kennis, en dat je al jaren kritisch meeloopt.

   Maar het gaat wel allemaal over jouzelf en je reputatie, je hebt de neiging in vervelende raadseltjes te spreken, en het gaat wel heel vaak over de poppetjes en de drogreden ´Argumentum ad Vericundiam´.

   Die laatste denkfout levert je over aan allerlei zwendelaars, guru´s en snake oil salesmen, die allemaal het conspiracy argument gebruiken dat hun unieke kennisbron onderdrukt wordt.

   En achter de helft van die oplichters staat een hasbara mannetje, die jouw blind geloof misbruikt om ons kritisch denken als aluhoedje te bevuilen.

   Verwijderen
  8. Ik had het niet beter kunnen zeggen, dus:

   Goedemorgen, zuurpruim! Ik ben er niet op tegen dat je hier wat minder post.

   Ik waardeer je goede geheugen en bijna encyclopedische kennis, en dat je al jaren kritisch meeloopt.

   Maar het gaat wel allemaal over jouzelf en je reputatie, je hebt de neiging in vervelende raadseltjes te spreken, en het gaat wel heel vaak over de poppetjes en de drogreden ´Argumentum ad Vericundiam´

   Verder:
   Ik keek even: in december 2014 was ik al van de partij hier.
   Toen bestond het blog een half jaar. Binnenkort 5 jaar.

   Dus je kunt qua ancienniteit niet zeggen dat ik minder recht van spreken heb.
   Je verzint het allemaal waar we bij staan, Joop.

   Verwijderen
  9. Gelukkig ontkent @Rootman niet dat hij een eigenwijs, leugenachtig stuk vreten is wat hij overigens wederom benadrukt met;

   "Maar het gaat wel allemaal over jouzelf en je reputatie, je hebt de neiging in vervelende raadseltjes te spreken, en het gaat wel heel vaak over de poppetjes en de drogreden ´Argumentum ad Vericundiam´.

   Die laatste denkfout levert je over aan allerlei zwendelaars, guru´s en snake oil salesmen, die allemaal het conspiracy argument gebruiken dat hun unieke kennisbron onderdrukt wordt.

   En achter de helft van die oplichters staat een hasbara mannetje, die jouw blind geloof misbruikt om ons kritisch denken als aluhoedje te bevuilen."

   @Verheul gaat in @Rootmans verhaal mee, waardoor hij zichzelf ook als een eigenwijs, leugenachtig stuk vreten gaat gedragen omdat ik teveel over MH-17, chemtrails en vaccinaties schrijf maar beiden durven te beweren dat het vooral over mijzelf gaat.

   Verwijderen
  10. Mooi. Je had het laatste woord. Joop.

   Verwijderen
  11. Yep, doet zeker wel pijn hé met die analytische vermogens van jou?

   Verwijderen
  12. Of moet ik je nog even herinneren aan je pijnlijke vergissing met de video van Baudet met Bruins-Slot?

   Verwijderen
  13. argumentum ad verecundiam

   Note that quoting scientific papers (in particular, ones that have survived peer review and other forms of professional scrutiny from the scientific community) is not AdVerecundiam.

   Ja, dit is een leuke waar ook met een dubbele standaard wordt gemeten.

   Peer review onderzoeken van 'klimaatwetenschappers' worden door autoriteiten omarmd.

   Maar peer review onderzoeken naar de ondermijning van de WTC gebouwen met nano-thermite worden zo lang mogelijk getraineerd.

   In een correspondentie met Steven E. Jones schreef hij mij het volgende;

   "The person who peer reviewed my research said (while he signed my paper) I'm well aware I sign a paper which contains a conspiracy theory."

   Verwijderen
 26. Ik lees nu dat ik hier 'jodenhaat' zou schrijven.
  Toon me één post op deze draad die jodenhaat genoemd kan worden.
  Eéntje maar.

  NB: De NRC suggereert dat ik een antisemiet ben. Als bewijs geven ze wat citaten van mijn blog.
  (één citaat is een reactie van Joop nota bene ! Zo sloppy is de NRC !)

  Eric v d Beek diende een klacht in omdat de NRC beweerde dat journalist Eric Van der Beek zich liet betalen door de antisemiet Jan Verheul. ( Zo interpreteerde Eric dat artikel in de NRC.)

  Weet je wat de Raad voor de Journalistiek als uitslag gaf: De NRC beweert NIET dat Jansen een antisemiet is.
  Daarmee was de klacht van Erik ongegrond.

  En zo werken ze: ze suggereren iets, maar op zo'n manier dat ze, als je hen zou aanklagen, er onder uit kunnen. Maar de lezer onthoudt de suggestie alsof het een ware constatering is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bewering kwam van Cruelman. Niet van een vaste reageerder.
   Ik weet ook wel dat Matt ook niet tegen mijn berichten over de joodse rol kan. Hij heeft er een hekel aan.
   Mooi./ Ik heb er een hekel aan om alleen de slachtoffers en de pionnen te beschuldigen, en niet de veroorzakers.
   Dus : wees een man, en toon me dat mijn berichten onjuist zijn.

   Misschien zijn ze overvloedig. Maar zeker niet overbodig. Zolang de meesten hier nog denken dat de boosaardigheid bedacht is door de moslims, en niet door de manipulatoren van de moslims, zijn mijn waarschuwingen niet overvloedig.

   Verwijderen
  2. Je bevestigt alleen maar wat ik zeg, begrijp je dat wel??? Maar gezien je antwoorden begrijp je er niks van. Ik hoef niks te bewijzen, JIJ doet dat al voor mij!! En de rest ondergaat het juk van Jan maar gedwee en gedraagt zich als makke lammetjes....succes er mee!!

   Verwijderen
  3. Veel links die hier worden geplaatst komen van fel anti-moslims blogs.
   Maar nooit iemand die joods-kritische bloggers of bronnen meldt.
   En dààr ligt de oorzaak.

   Heb zojuist deze beluisterd:
   https://soundcloud.com/guns-and-butter-1/migration-as-asymmetric-warfare-j-michael-springmann-371

   Ik weet zeker dat Matt en Dawg het prachtig vinden. Maar vraag je eens af: wie heeft dit alles georganiseerd.

   Verwijderen
  4. Hier wil ik dat toch nog even op inhaken, want Verheul haalt hier nogal wat zaken door mekaar.
   Wat mij tegenstaat is dat Verheul het UITSLUITEND over joden heeft.
   Persoonlijk heb ik niks met joden, het is een volk als een ander. Dat er zionisten zijn die zich verstoppen achter het jodendom is een ander verhaal. In Antwerpen lopen de joden allemaal met een gek hoedje op, als teken van hun jodendom.
   Vrouwen lopen met een hoofddoek als teken van onderworpenheid aan hun ´god´. Tegen zoiets ben ik fel tegen als ze dat hier willen invoeren. Dat doen ze maar in hun eigen land, als het hun hier niet aan staat. En wat de oorzaken zijn is ook geen groot geheim, daar hebben we het hier al tot in den treure over gehad.
   Van de joden heb ik nergens gemerkt dat ze hun godsdienst willen opdringen en als zij zo graag in hun besloten clubje willen zitten heb ik daar geen moeite mee, zolang ze mij met rust laten. Ik dring mijn atheïsme ook niet op aan hun.
   Maar dat gedoe over joden hoeft dus niet bij iedere draad onder mijn neus gewreven te worden.
   Verheul moet echt niet denken dat ik wereldvreemd ben, of dom of wat dan ook omdat ik het niet met hem eens ben, het geeft aan dat Verheul van zichzelf denkt de wijsheid in pacht te hebben. Dat mag dan wel zo wezen maar het is ZIJN wijsheid.
   Niet ieder individu bij die 1% is jood,
   Verheul, jij wil dat wel zo graag zien omdat je zondenbokken zoekt en overal een 'joodse' naam wil opplakken. Wat boeit mij dat wie `alles organiseert` geef hun namen door dan kunnen we er misschien wat mee.
   Ik geef je een goede raad, Verheul wil je dit blog niet verder naar de verdommenis helpen
   Heb je een item over joden en aanverwante zet dan een link naar je eigen blog en dan zie je vanzelf wel hoeveel respons je daar krijgt en met wie je verder kun discuteren, maar laat die ellenlange stukjes van jou hier weg.

   Verwijderen
  5. Matt,
   je leert niks bij.
   Je zult dus nooit een idee hebben hoe de wereld in elkaar zit.
   Ik heb het vaak genoeg woord voor woord aan je uitgelegd.

   Ook de namen zijn allemaal genoemd. Volkomen hopeloos. Dat is wat ik er van vind. En heel erg blind voor de realiteit.
   Lekker makkelijk op de moslims afgeven. Waar was je 28 jaar geleden toen ik de massa-immigratie aan kaartte ?
   Jij was gewoon een lekker linkse wereldverbeteraar, die geen kwaad woord over moslims wilde horen.
   Vertel me niks. Ik weet hoe mijn opponenten zijn: lopen altijd heel erg ver achterop en missen altijd de crux van de zaak.

   Verwijderen
  6. Analyse is niet jouw vak. Hoef je niet rouwig om te zijn. Hoef je je niet voor te schamen. Maar wel handig als je het weet.

   Verwijderen
  7. Oftewel, Jan heeft definitief dit blog overgenomen en iedereen die aan hem twijfelt of een andere mening heeft behoort niet aan zijn kudde. Zo neemt hij het ene na het andere blog over....nogmaals succes ermee, kan je beter met 10 Cruelmans, LGK's, Daan's of wie dan ook opgescheept zitten dan 1 Jan Verheul. Wij willen dit blog niet overnemen, maar Jan wel.

   Verwijderen
  8. Ik leer meer bij dan jij Verheul, jij blijft in jouw hokje zitten. Wat heb jij na al die jaren nu eigenlijk bereikt VerheuL? en dan moet ik mij schamen?
   En je weet er totaal niets van waar ik vroeger al dan niet tegen geprotesteerd heb, dat fantaseren laat ik aan jou over. Kleineren vind je blijkbaar echt leuk he Verheul. Ik weet wel van mezelf dat ik een aangenaam leven leid en me door NIEMAND gek laat maken, zeker niet door zo een typetje als Verheul, die blijkbaar niet eens met zichzelf kan leven.

   Maar voor mij is het duidelijk we zijn het eens dat we het nooit eens zullen zijn, dus wat mij betreft is dit einde discussie met jou.
   Of ik hier nog vaak kom zal er van af hangen doe zwaar jouw stempel hier nog drukt.

   Verwijderen
  9. Matt vraagt:
   "Wat heb jij na al die jaren nu eigenlijk bereikt Verheul? "

   Die zaken zijn nauwelijks te meten.
   Maar mijn eerste bord ging viraal in Rusland, zoals Jeroen Wollaars twitterde.
   Ik meen 8000 likes en duizenden retweets.
   Russische TV is me nog komen interviewen.
   ==
   Tweemaal 'De Balie' helpen doorgaan. Met Karel van Wolferen etc.
   Discussies met Wierd Duk.
   "De Andere Krant' over een dood punt heen getild. ( 50.000 kranten gratis verspreid. )
   Borden zijn besproken op TV ( Wakker Nederland) en waren aanleiding voor item op 1 Vandaag.

   Geen idee wat ik heb bereikt, maar we kunnen rustig stellen dat het 1000 maal effectiever was dan wat Matt heeft bereikt.

   Verwijderen
  10. Jan Verheul27 februari 2019 om 17:17

   OK. No hard feelings verder.

   Toch doorgaan he.

   Verwijderen
  11. Jij stelt een vraag.
   Ik geef antwoord.

   Verwijderen
  12. Om ten overvloede te stellen: Jan en ik denken over veel dingen hetzelfde, maar ook over heel veel dingen zeer verschillend! We kennen Jan´s stokpaardje ( maar hij weert zich kranig, en geeft een rijk scala aan links en achtergronden). Ik ben zelf veel liberaler en westerser, en zie als grootste gevaar de gristenzionisten. Ook ik erken de enorme macht/ bijna heerschappij van die groep 1% joden, evenals hun dirigerende positie, maar zie er minder bedreiging in. Jan hangt evolutie aan; ik ben ecoloog (dat is behoorlijk wiskundig en cynisch, en helemaal niet zo groen als die term vaak oproept.)

   Verwijderen
  13. Een ecoloog doet zijn best om te begrijpen hoe de natuur werkt, en of alles kan overleven wanneer het milieu of klimaat veranderen. En als er iets veranderd probeer je te achterhalen hoe dat komt.

   Een evolutie-psycholoog kijkt naar het gedrag van individuele mensen en van groepen, en als ie durft kijkt ie ook naar verschillen in gedrag zoals die bij diverse mensen-rassen voorkomen.
   Hij gaat er van uit dat onze gedragingen sterk worden beïnvloed door onze genen. En voor een deel ook door onze opvoeding.
   Omdat 'overleven' in de tropen ander gedrag vereist dan in de poolcirkel zijn de mensenrassen ook verschillend van gedrag.
   Niet àl het gedrag , natuurlijk, maar wel véél meer dan de PC mensen willen geloven.

   Wat wij hier doen is dat we over mensen en groepen en volken theoretiseren.
   Dan is inzicht in de evolutie-psychologie even essentieel als 'kennis van de anatomie' in de artsen-opleiding.

   Verwijderen
  14. Toch doorgaan he verheul.
   jij zei: Jan Verheul27 februari 2019 om 17:17

   OK. No hard feelings verder.

   Kijk naar de tijd 17:17
   17:25 ga je wel reageren. Heb je toen pas gelezen wat ik schreef en wat deed je in de tijd daartussen?
   En dan kom je met jouw zelfverheerlijking wat je allemaal al niet gepresteerd hebt. Nou Verheul: petje af dat is heel wat zo te zien De valse joden zijn totaal verdwenen en de wereld is nu perfect in orde. Wat een ego tripper ben jij Verheul, NIKS heb je bereikt. En dan durf je zeggen dat het 1000x keer meer is dan wat ik bereikt zou hebben Waar haal jij dat recht vandaan Verheul? Ik loop hier niet te stoefen wat ik allemaal al dan niet bereikt heb maar 1 ding weet ik zeker, het is veel meer dan jij.
   Dat loze gezwam van jou heeft geen enkel resultaat opgeleverd en dat is een feit, ook gezien het aantal vriendjes dat je hier op dit blog hebt, en in dat licht hoeveel er ondertussen verdwenen zijn. Mag je trots op zijn wat je allemaal bereikt hebt Verheul.
   En dit is echt mijn allerlaatste reactie naar jou Verheul, tenzij je verder gaat met mij te beledigen. Dan leg ik officieel klacht neer bij Blik.

   Verwijderen
 27. Waarom klimaatverandering ontkennen niet (meer) mag op NUjijBlogWaarom klimaatverandering ontkennen niet (meer) mag op NUjij
  27 februari 2019 11:30

  "Het ontkennen van klimaatverandering of de invloed van de mens daarop, is op NUjij niet langer toegestaan. Reacties waarin dat toch wordt gedaan, worden verwijderd.

  Je mag het op NUjij oneens zijn met de klimaatplannen van het kabinet, we moedigen een kritische discussie over de mate waarin Nederland het verschil kan maken aan en je mag ook zeker uiteenzetten dat je denkt dat klimaatverandering al te ver gevorderd is om er nog echt iets aan te kunnen doen.

  Alleen reacties waarin klimaatverandering - of de invloed van de mens daarop - worden ontkend, zijn op NU.nl niet langer toegestaan.

  Verantwoordelijk voor betrouwbare informatie
  Ervoor zorgen dat ook NUjij-reacties feitelijk kloppen, hoort bij onze taak om het nieuws op feitelijke wijze te verslaan. NU.nl heeft een verantwoordelijkheid om bezoekers van betrouwbare informatie te voorzien.

  Daarom is het vanaf de start van NUjij niet toegestaan onwaarheden te verspreiden. Hiervoor hebben wij gekozen, omdat de reacties op NU.nl miljoenen keren per maand gelezen worden en dus een belangrijk onderdeel van ons informatieaanbod zijn."

  verder lezen op:

  https://www.nu.nl/blog/5764071/waarom-klimaatverandering-ontkennen-niet-meer-mag-op-nujij.html#coral_talk_wrapper

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, zo kom je tot een 97% consensus.

   Verwijderen
  2. Stukje Protocollen:

   https://xevolutie.blogspot.com/2017/03/600-controlled-opposition-beschreven-in.html


   4. Geen bericht zal zonder onze voorkennis openbaar worden. Dit resultaat hebben wij thans reeds daardoor bereikt dat alle berichten uit de gehele wereld bij een aantal persbureau's samenkomen. Deze zullen geheel in ons bezit overgaan en slechts datgene bekend maken wat wij hun voorschrijven. ( Dit was in 1890 een plan,. Nu in 2017 realiteit)
   [.....]
   9. Daar boeken en kranten de twee belangrijkste opvoedingsmiddelen zijn, zal onze regering van het merendeel der bladen eigenares zijn. Daardoor wordt de schadelijke invloed van de pers uitgeschakeld en wij verschaffen ons een buitengewone invloed op de stemming onder het volk. Wanneer we de vestiging van tien kranten toestaan, zullen we zelf dertig kranten uitgeven, enz. Het publiek mag daarvan niets vermoeden. Onze kranten moeten daarom schijnbaar de meest tegenstrijdige richtingen en meningen vertegenwoordigen om vertrouwen te wekken en de tegenstanders tot zich te trekken. Deze zullen dan in de val lopen en onschadelijk zijn.

   10. Op de eerste plaats zullen de officiële kranten staan, die de opdracht zullen krijgen steeds onze belangen te vertegenwoordigen. Hun invloed zal daarom naar verhouding onbeduidend zijn.
   11. Op de tweede plaats zullen de semi-officiële bladen komen, die de onverschilligen en lauwen voor ons zullen winnen.
   12. Op de derde plaats zullen de bladen van de voorgewende oppositie staan. Minstens één blad moet scherp tegenover ons staan. Onze tegenstanders zullen dit schijnbare verzet voor echt houden en hun kaarten voor ons openleggen.

   13. Onze kranten zullen tot de meest uiteenlopende richtingen behoren. Er zullen aristocratische, republikeinse, ja zelfs anarchistische bladen zijn, natuurlijk slechts, zolang de huidige staatsregelingen nog bestaan. Evenals de Indische God Vishnu zullen deze bladen honderd handen hebben, waarvan elke hand afzonderlijk de wisselende polsslag van de openbare mening zal betasten. Met iedere polsslag zullen zij de publieke opinie leiden in de richting die ons welgevallig is, want een opgewonden mens verliest gemakkelijk zijn vermogen tot oordelen en is onderhevig aan iedere soort van beïnvloeding. Deze domkoppen die geloven de mening van hun krant te verdedigen, zullen in werkelijkheid slechts onze mening, of in ieder geval één die ons welgevallig is, verdedigen. Zij zullen geloven dat zij hun partijblad volgen en zullen in werkelijkheid slechts de vlag volgen, die wij voor hen laten wapperen.

   Verwijderen
 28. Ik kom nooit op dat nujij blog, maar als ik het goed begrijp mag je wel de echte oorzaken aanduiden zoals dat er inderdaad een klimaatverandering is maar dat die veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld chemtrails, iets wat niet meer ontkent kan worden, de milieuvervuiling door de grootindustrie, het massaal spuiten van landbouwgif dat ook rechtstreeks invloed heeft op het klimaat door de armoe wat het teweeg brengt onder de gewassen en de vergiftiging van het grondwater wat rechtstreeks met ons milieu te maken heeft en het verkwisten van grondstoffen in die zin dat hergebruik nog maar in de kinderschoenen staat en veel meer aandacht moet krijgen. Dat dit de bedrijven geld gaat kosten is dan jammer.
  Klimaat en milieu zijn onlosmakend met mekaar verbonden, en daar kunnen wij wel degelijk wat aan doen.
  En misschien is het nog veel simpeler en komt die klimaatverandering gewoon doordat de zon minder zonneactiviteit vertoond wat rechtstreeks met een afkoeling dan wel opwarming te maken heeft. Een kleine wijziging in de straalstroom kan al voor enorme verschillen zorgen en de mens heeft op de zon totaal geen invloed. Ook een kleine schommeling in de stand van de aardas ten opzichte van de baan kan al voor verschillen zorgen want daardoor hebben we al die schommelingen in het verleden gehad, te zien aan de geologische lagen op aarde.
  Of mag je die verbanden ook niet leggen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Matt

   Wat kan het iemand nog schelen wat nu.nl als toegstane opinie toelaat. Laat ze lekker in hun eigen sop opwarmen.. eh gaarkoken.

   Verwijderen
  2. Je mag alle verbanden leggen, maar je moet wel meten en de natuurkunde volgen. En de literatuur bijhouden.

   Herbicide: NVDI-index
   Chemtails??? (?? REALLY!!!) Satelliet opnamen van buienradar in het IR. Je kunt de helderheid per pixelveld bepalen, en tevens het optreden ervan vaststellen: altijd wanneer vochtige lucht aangevoerd wordt in de hogere luchtlagen. meestal regent het dan al in Engeland.
   Als je dit een keer aan de hand van een satellietbeeld hebt ingezien is het daarna simpele patroonherkenning. Mèt voorspellende waarde!

   Zonneactiviteit: spaceweather.com: al 25 jaar!
   Aardas: Milankovich: al 100 jaar bekend!

   Verwijderen
  3. Dat wat betreft de klimaat sceptische lobby!

   Maar het geldt ook voor de warmtepomp- van het gas af en andere groene lobbyisten:

   Waaron is gas slecht (cijfers!) Waarom gaan alle landen naar aardgas en moeten wij van het gas af? Waarom is het goed dat onze vrachtwagens op palmolie rijden? Is er genoeg Lithium en Cobalt om electrisch te gaan rijden? Hoeveel bloed moet er vergoten worden om het te winnen? Waarom hier besparen terwijl er overal energie- (en bloed!!!_) verkwistende oorlogen moeten worden gevoerd ´ter bevordering van democratie´.

   Ik blijf erbij: Op lobbyisme moet de doodstraf worden ingevoerd! Openbaar, bloederig en langzaam.

   Verwijderen
  4. En niet te vergeten: Uiterst pijnlijk!

   Leve de Beschaving! Aldus spreekt El Rootman.

   Verwijderen
  5. "Chemtails??? (?? REALLY!!!)"

   Make your mind up @Rootman, niet gaan lobbyen tussen ze bestaan niet, ze bestaan een beetje en dan weer ze bestaan niet.

   Photos from the INSIDE of Chemtrail Planes revealed

   https://www.disclose.tv/photos-from-the-inside-of-chemtrail-planes-revealed-310956

   Verwijderen
  6. Je hebt nog nooit een zinnig antwoord gegeven wat het doel van die zgn chemtrails zou zijn. Evenmin een verklaring waarom ze alleen optreden als er relatief warme en vochtige lucht in de hogere atmosfeer binnenstroomt.

   Verder lobby ik helemaal niet, onjuiste terminologie. Je bedoelt waarschijnlijk schipperen.

   Een paar fotos van een mysterieuze installatie in een vliegtuig toont slechts iets aan over dat toestel. Het is geen enkel bewijs voor de beweringen van chemtrailwatchers dat de hele lucht er vaak volgezeken mee wordt.

   Dat is rationele deductie, geen schipperen of ´lobbyen´.

   Verwijderen
  7. Liegen is wel een core business in dat ADHD koppie van jou geworden hé?

   Verwijderen
  8. De vliegtuigen zijn militair. Sproeien van nare stoffen, zoals agent orange, of erger gebeurt al sinds de vietnam oorlog en eerder. Ook als dit nu niet zou gebeuren oefenen ze uiteraard wel met hun installaties, al zou er slechts water of melkpoeder mee gesproeid worden. Dat vind ik de meest plausibele verklaring voor de foto´s, en maakt het tevens volkomen onaannemelijk dat ´chemtrails´ op industriële schaal bestaan.

   Verwijderen
  9. Niet persoonlijk worden of gaan schelden, want dan ziet iedereen dat je weer eens in het stof aan het bijten bent!

   Verwijderen
  10. "De vliegtuigen zijn militair."

   Precies, en die heb ik de afgelopen weken in de gaten gehouden.

   Jij kan mij hier proberen weg te zetten al een achterlijke idioot, maar jij bent degene met een geestelijke aandoening, niet ik en jij bent degene die zit te lobbyen tussen chemtrails bestaan niet, chemtrails bestaan een beetje, chemtrails bestaan niet. Dus, conform je eigen uitspraak;

   "Ik blijf erbij: Op lobbyisme moet de doodstraf worden ingevoerd! Openbaar, bloederig en langzaam."

   doe er iets aan en het liefst snel, want je wordt een karikatuur van jezelf.

   Verwijderen
  11. "Niet persoonlijk worden of gaan schelden, want dan ziet iedereen dat je weer eens in het stof aan het bijten bent!"

   Is dat het argument van een ADHD lijder? Daar moet ik hartelijk om lachen!

   Verwijderen
  12. Je vriend @Verheul komt ook niet verder dan dat ik het laatste woord heb. Ongelooflijk, wat een losers en dat moet dit blog dragen!

   Verwijderen
  13. @ Rootman

   't Valt me op dat de ik de laatste jaren op dagen bij weersomstandigehden waar je vroeger een strak blauwe lucht kon verwachten (als een hoge luchtdrukgebied over Nederland trok), ik nu meestal naar een troebele, melkachtig, over dat blauw liggende, nevel in de lucht kijk. Tegelijkertijd zie ik vliegtuigen in de lucht sporen achter laten die in vrijwel niets lijken op de vroegere condenssporen die veel smaller waren en veel sneller verdwenen. Niet in de lucht bleven hangen en vervolgens nevelflarden vormen. Ook is de intensiteit van het luchtverkeer en de patronen die de trails dan vormen vaak ongewoon te noemen, ongewoon ten opzichte van wat een jaar of 2-3 (of misschien langer) geleden gebruikelijk was.

   Heb geen verklaring voor wat ik zie, maar dat is op zich zelf geen reden om aan mijn eigen waarnemingen te twijfelen. Ik zie wat ik zie en ik kan Kan me eigenlijk niet goed voorstellen dat jou werkelij niks opvalt.

   Verwijderen
  14. Nou, ik heb er wel een verklaring voor. Er bestaat namelijk een verschil tussen de contrails van lijn/commerciële vluchten en de chemtrailvluchten van militaire/NAVO/lobbyisten. De contrails van lijn/commerciële vluchten waren in een seconde of 20 verdwenen en de chemtrailvluchten van militaire/NAVO/lobbyisten spreidde zich over de hemel uit.

   Dat is wat ik de afgelopen weken in de gaten heb gehouden.

   Verwijderen
  15. @ J.

   Ik kan, gezien de hoogte, waarop het luchtverkeer zit, niet zien of het om militaire of civiele vluchten gaat.Waar het mij om ging is dat ik mij gewoon niet kan voorstellen dat iemand die wel eens buiten komt werkelijk nies opvalt over nevelsluier die tegenwoordig in de lucht hangt en de intensiteit waarmee patronen van sporen, wat het dan ook moge zijn, in de lucht worden getrokken. Wetenschap begint toch met observeren en waarnemen zou je zeggen, maar Rootmans lijkt niks te zien.

   Verwijderen
  16. Ik kijk graag naar de hemel. Al als kind, maar wat serieuzer als brugklassertje en later, met hobby weer en sterrenkunde. Ik wreet dat ik vliegtuigstrepen heb gezien vanaf mijn 6e, toen de propellorvliegtuigen vervangen werden door straalvliegtuigen. En ja, toen wsaaierden ze ook al uit bij nadering van een warmtefront.

   Maar zolang er geen plausibele verklaring komt WAAROM men dure vliegtuigen dure chemicaliën laat verspreiden (Cui Bono!!!) kan ik niet in de chemtrail-hypothese geloven, aangezien de theorie van de vochtige bovenlucht alles verklaart.

   Verwijderen
  17. @ Rootman

   "Maar zolang er geen plausibele verklaring komt WAAROM men dure vliegtuigen dure chemicaliën laat verspreiden (Cui Bono!!!) kan ik niet in de chemtrail-hypothese geloven, aangezien de theorie van de vochtige bovenlucht alles verklaart."

   Merkwaardige redenatie: je kan iets niet verklaren, dus je ziet het niet.

   Verwijderen
  18. @Dawg,

   @Rootman is niet de enige die in zijn jeugd naar de hemel keek. dat deed ik ook en dat doe ik nog steeds. Wat @Rootman schrijft dat contrails zich ook verspreiden over het luchtruim is de grootste flauwekul die ik ooit gehoord heb en wijt ik aan het feit dat hij niet wil erkennen dat chemtrails bestaan.

   H.R.2977 is daar duidelijk over en chemtrails worden daar met naam en toenaam genoemd onder exotische wapens die aan ecosystemen en bepaalde populaties schade moeten toebrengen dan wel geheel vernietigen. De Resolutie is er niet doorgekomen op afraden van het DOD (Pentagon). Later is H.R.2977 onder H.R.3616 opnieuw ingediend maar zijn de chemtrails eruit gelaten.

   Hier doet whistleblower Kristen Meghan even een boekje open over Mick West van Metabunk als Government shill.

   Chemtrails Whistleblower - Kristen Meghan

   https://www.youtube.com/watch?v=FfJ5qbI3Ej8

   Het begin van deze video is interessant omdat hier de correlatie wordt gelegd tussen chemtrails, H.A.A.R.P. en de vorming regenwolken. De rest is hetzelfde verhaal.

   https://www.youtube.com/watch?v=Leg2hAcmwN4

   Verwijderen
 29. Als ik die postings van Rootman goed lees is hij op moordpad. Waar blijf je nou Rootman? Kan ik effe met jou voorgoed afrekenen. Heb er precies het juiste middel nu voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ga je me met je bijbeltje slaan???

   Verwijderen
  2. Nee, E. gaat jou mores leren, Rootman.
   Hij kan niet wachten tot jij bij hem langs komt.
   De lafaard wil alleen niet zeggen waar hij woont.

   Van andere mensen wil hij het wèl zeggen.

   Zulke lafaards hebben GEEN respect van Jezus, zoals je weet als je de bijbel kent.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  4. Vergeet niet je adres even aan Rootman te geven, E.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  6. Niet zo kinderachtig, E.
   "Doe een ander niet wat gij niet wil dat U geschied"
   Geef dus gewoon jouw huis adres.

   Verwijderen
  7. @ Toktok: Ik zal jaweh nooit bespotten, verderfelijke demon en vijand dat het is. Jezus is een historische figuur die ik kan respecteren.

   ´terugkeer-Jezus´ lijkt mij dezelfde demon als die in Exodus. Wel respect, maar met alle inzicht en overtuiging bevechten! Dit de zelfde entiteit die jij satan zou kunnen noemen.

   Verwijderen
  8. @ Jan, Als orthodox christen zal de Saker zeker behoorlijk verschillen van mening met mij.

   Maar we zijn het zeker wel eens dat een belangrijk deel van onze strijd geestelijk en moreel is.

   Verwijderen
  9. Toktok vereert de dubbelganger, de god der leugen. Verwacht dus geen geestelijke verheffing van zijn sectarisch belijden.

   Verwijderen
 30. Ondertussen wordt aan het zuidfront het vuurtje verder opgestookt:
  Pakistani-Indian Conflict
  On February 27th, India and Pakistan are on the brink of a major conflict, after the latter claimed it had shot down two Indian fighter jets in response to the bombing of alleged terror targets in Pakistan.

  Tensions have been rising since a suicide car bombing by Pakistan-based armed group, Jaish-e-Muhammad (JeM), in Indian-administered Kashmir killed at least 42 Indian paramilitary forces on February 14.

  Lees verder bij Southfront: Brief Overview Of Pakistani-Indian Conflict On February 26-27
  (Map)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De grote oplossing voor de klimaatverandering
   http://www.icnnd.org/Documents/Starr_Nuclear_Winter_Oct_09.pdf

   Verwijderen
  2. Abstract

   Despite a two-thirds reduction in global nuclear arsenals since 1986, new scientific research
   makes it clear that the environmental consequences of nuclear war can still end human history.
   A series of peer-reviewed studies, performed at several U.S. universities, predict the detonation of
   even a tiny fraction of the global nuclear arsenal within large urban centers will cause catastrophic
   disruptions of the global climate and massive destruction of the protective stratospheric ozone
   layer. A nuclear war fought with several thousand weapons would leave the Earth uninhabitable.

   etc.

   Verwijderen
  3. Jan, ik vraag me toch zeer af of die studie over een beperkte nucleaire oorlog en daarop volgende nucleaire winter wel realistisch is: er zijn 520 atmosferische nucleaire tests gedaan, met name in de ´50´s en ´60s. In totaal ca. 550 megaton. Nu is er in de klimaatgrafiek wel een dip gedurende de periode ´45-´80, wat sommige klimatologen in het pré-computertijdperk zelfs even deed vrezen voor global cooling (nog steeds gretig aangehaald door klimaat sceptische lobbyisten). Er waren nog meer potentiële oorzaken voor, met name de enorme SO2 uitstoot, zure regen, in die periode.

   Nu zijn nucleaire tests op een atol of in een steppe niet helemaal vergelijkbaar met explosies op het subcontinent, met veel meer brandbaar materiaal beschikbaar, maar toch.

   Verwijderen
  4. Kijk naar de demografische cijfers van Irak of de 2e wereldoorlog: de enorme aantallen slachtoffers vertonen slechts een blipje in de stijgende grafiek.

   Wat de bevolkingscijfers wel drukt is opleidingsniveau, sociale voorzieningen en identiteitspolitiek. (sommige aspecten van de postmoderne identiteitspolitiek zie ik als negatief, het maakt dat mensen zich gaan gedragen als ratten in een overvol verblijf -Behavioural sink van Calhoun). De eerste 2 zijn positief (men gaat over van een ´R-´ naar een ´K-´ evolutionaire strategy).

   Deze begrippen zijn uiterst belangrijk om te kunnen navigeren in een steeds knellender gecontroleerde leefomgeving, maar scheppen ook lichtpunten.

   Deze moeilijke termen vergen huiswerk, maar ik kan moeilijk een heel boek op dit blog schrijven: Ecologie 101 bestaat al.

   Verwijderen
  5. Bovendien zou het beter zijn als het wereldbevolkingsaantal de komende 2 eeuw terug zou gaan naar ca 1 miljard. Maar dan wel vanwege R naar K, niet door oorlog, want die neemt ook de halve natuur mee in het graf.

   Verwijderen
 31. Al een afspraak gemaakt met de klimaatpsycholoog?

  https://twitter.com/HansAckerNY/status/1100813949409378306

  Achthondermiljoen euro per jaar, maar dan heb je ook niks; Een vandaag bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Thans wordt den Nederlandsche bevolking tegen onjuiste berichten beschermd.

  https://twitter.com/janrotmans/status/1100720135982235648

  BeantwoordenVerwijderen

 33. Jan heeft mij hard aangepakt, schrijft Jan hierboven, wat de reden is dat ik hier niet meer kom.

  Droom lekker verder Jan.

  De reden waarom ik hier niet meer kom is dat de confirmatie-bias me hier wat te hoog is.

  1+ tasten in het duister=ellende. Conclusie: het zijn de Joden!

  Dat soort discussie voeren hier de boventoon. Daar kan ik a) weinig van leren en b) wil ik er niet (langer) mijn tijd aan verspillen door er zelf aan mee te doen

  Echt voorbeeld geplukt van dit blog (oktober 2015)

  1+ tasten in het duister=ellende. Conclusie: het is MBS

  Uitleg

  Er loopt iemand een consulaat van SA binnen in Turkije. De persoon wordt herkend als Kashoggi. (1)

  Er lopen een aantal Arabieren het SA consulaat in Turkije binnen (tasten in het duister)

  Conclusie
  Kashoggi is in opdracht van MBS gemarteld en daarna vermoord (het zijn de Joden, of nou ja, het is MBS in dit geval, wat hetzelfde is)

  Blog staat vol met dit soort sommetjes. Vermakelijk wellicht, maar totaal zinloos.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vraag aan mezelf. Waarom de comments dan nog lezen, Willem?

   Antwoord: omdat binnen de commentaren af en toe wel een feitelijkheid staat die ik niet had opgepikt, bv dat interview met Bette Dam waar Jan naar verwees. Was interessant. Zo interessant dat ik besloot de Volkskrant redactie een briefje te sturen. Hieronder volgt dat briefje

   Verwijderen


  2. Geachte redactie,

   Het Interview met Bette Dam (over Mullah Omar) heb ik met interesse gelezen (zie: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/bette-dam-ontrafelde-het-leven-van-talibanleider-mullah-omar-hij-had-een-gesprekspartner-kunnen-zijn-~b9c6e235/).

   Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze mail met onderstaande link door te willen sturen naar Bette Dam? Gaat over de Balibomaanslagen uit 2002, waar 4 Nederlanders bij zijn omgekomen, en waar ik zelf werk in gestoken heb om de aanslag voor mezelf te kunnen duiden (een van de 4 omgekomen Nederlanders was een vriend van mij).

   Binnen dat speurwerk vind ik de persoon 'Hambali' ongeveer net zo interessant als Mullah Omar, of wellicht nog interessanter, want Hambali (mastermind Balibomaanslagen) bromt zijn straf uit te Guantanamo Bay, is dus nog in leven en kan daardoor, itt Omar die dood is, geïnterviewd worden. Ook is er een ander persoon in Indonesie, Ali Imron, veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf vanwege betrokkenheid in het plegen van de Balibomaanslagen, en die geïnterviewd kan worden over bv zijn motieven.

   Waar ik interessant 'materiaal' ben voor Mw Dam is dat ik kan uitleggen hoe een aanslag meemaken tot meerdere reacties kan leiden, en wellicht tot heel andere levens. Ook denk ik iets meer te kunnen zeggen, en vooral als ooggetuige mag zeggen, over wat een aanslag met je doet. Ik denk dat mijn inzichten over eea niet heel erg afwijken van wat normaal is, maar besef me dat mijn inzichten totaal niet passen in de wereld die zich normaal acht. Hoe dat zit, vind ik erg interessant, en het kan denk ik ook tot interessante conclusies leiden voor iemand die open staat voor het idee dat sommige dingen wel moeten gaan zoals ze gaan als je je houdt aan een manicheïstisch leefsysteem.

   Ik heb eea over mijn ervaringen geschreven te http://degrijzeduif.blogspot.com/2015/12/over-terrorisme.html?m=1.

   Mocht Mw Dam meer willen weten, kan ze mij mailen op dit mailadres (maar waar wel eens wat wil verdwijnen in het automatische spam filter) of bellen op .... Mij om het even.

   Een gesprek aanknopen met een onbekend iemand die zegt dat hij niet 'normaal' leeft vergt misschien wat lef, maar wees niet bang: ik bijt niet en verwacht eerlijk gezegd niets anders dan een interessant gesprek als u op mijn voorstel durft in te gaan. Arnon Grunberg durft dat niet, Stan van Houcke durft dat ook niet, Pax for Peace ook niet en het NCTV ook niet. Niet dat dit iets zegt, behalve dat als u ook niet een gesprek met mij over bovenstaand durft aan te knopen, u zich niet in slecht gezelschap bevindt. Dus...

   Mvg,

   Etc.

   Verwijderen
  3. Uiteraard totale radiostilte bij VK wat me aanzette tot het sturen van het volgende berichtje

   Verwijderen
  4. Niet teruggebeld, niet terugemaild, totale stilte. Niet eens een ontvangstbevestiging. Tja, dat laat de zender in het ongewisse. Wellicht dat ik in het spamfilter ben geraakt of ligt de stilte bij Bette Dam? Ik ben niet altijd even aardig tegen de redactie geweest, misschien bent u wel klaar met mij? Of ziet u de meerwaarde van een gesprek met mij niet in?

   Woody Allen definieerde journalisme in Annie Hall als volgt: 'Not dog eat dog, but dog doesn't call dog back.' Dat was 1978, er is weinig veranderd sinds die tijd...

   Waarom laat u niets van u horen?

   Als ik nadenk over het aantal keren dat u had kunnen spreken met mij of een gelijkgestemde (wij zijn met velen, in 2003 stonden honderdduizenden gelijkgestemden op de Dam te protesteren tegen de toen komende oorlog in Irak die gebaseerd was op een leugen), maar dat heeft nagelaten, dan vind ik dat uw zwijgen gelijk staat aan de leugen.

   Waarom liegt u over de oorlogen in het Midden Oosten en waarom neemt u niets van uw woorden terug als het gaat over 'humanitaire interventie', waarom herhaalt u keer op keer het idee dat wij goed zijn, en zij slecht? Bent u niet alleen doof, maar ook nog eens blind, en daarbij oliedom?

   Hier is RECHTSE Hirshi Ali in de Volkskrant daags na de aanslag op Charlie Hebdo.

   'Als er een les te trekken valt uit deze afschuwelijke gebeurtenis, dan is het dat het echt niet uitmaakt wat wij van de islam vinden. Dit type geweld, de jihad, is wat zij, de islamisten, geloven.'

   https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/wat-is-ons-antwoord-op-de-aanslag-in-parijs-~b35c1334/

   Zoek het verschil met LINKSE Freek de Jonge die in 2002 zei dat

   'Na 11 september was er totaal geen aanspreekpunt, de vooruitstrevende, geïntegreerde moslims kwamen niet uit hun holen en gingen niet met ons in discussie. Ze sporen hun ongeletterde, domme achterban ook niet aan om eens iets te gaan leren en zich te verdiepen in de maatschappij. Dat was de opdracht van 11 september, maar ze hebben zich gênant koest gehouden. De provocaties gelden juist die mensen'

   https://www.volkskrant.nl/archief/freek-de-jonge~a639821/

   En zo kunnen links en rechts elkaar de hand schudden: altijd de schuld leggen bij de ander zonder te weten wie zij zelf zijn. Bette Dam doet niet heel anders, gelooft ook dat uiteindelijk wij goed zijn, misschien soms wat onbeholpen, maar wel goed.

   Het is te prijzen dat Bette Dam de ander niet als slecht wegzet. Maar ons zelf als slecht wegzetten, dat gaat niet in de media. - Hoe kunnen we ooit van fouten leren als we niet tot de kern van het probleem durven door te dringen? 'War is a racket', schreef Smedley Butler, daar ligt de kern van het probleem...

   Kunt u uzelf nog onder ogen komen?

   U moet het me maar niet kwalijk nemen dat ik u beschouw als patient. Ik ben geschoold als arts. En ik ben niet geschoold als journalist die, wellicht in al zijn goede bedoelingen, lezers een voorstelling (show) moet geven over wat er achter de gordijnen speelt.

   Wat hoopt u te bewerkstelligen met uw zwijgen? - Is het zwijgen vanuit schaamte, of van niet mogen, zwijgen vanuit goede bedoelingen, zwijgen vanuit spijt?

   Wat is er met uw lef gebeurd?

   Mvg,

   Etc.

   Verwijderen
  5. naar de bekende weg. Lying by omission is de specialiteit van onze media.

   Maar de redenatie die ik hier volg is tenminste logisch, en niet gebiased

   1) De media zwijgt als het hen uitkomt
   2) Diezelfde media krijgt een bericht wat hen niet uitkomt
   3) Zie 1.

   Enzovoort.

   Toegegeven: ook niet heel zinvol. Maar met redeneringen als bovenstaand houd ik mezelf niet voor de gek

   Dat is wel anders bij redeneringen als 1+tasten in het duister=ellende. Conclusie, het zijn de Joden.

   Tot zover...

   Verwijderen
  6. Willem schrijft:

   raag aan mezelf. Waarom de comments dan nog lezen, Willem?

   Antwoord: omdat binnen de commentaren af en toe wel een feitelijkheid staat die ik niet had opgepikt, bv dat interview met Bette Dam waar Jan naar verwees.


   Juist.
   Dàt is de bedoeling van dit blog, Willem.

   Dat ik hier de rol vervul van 'openbaar aanklager van de joden' is op mijn blog ( in de mission statement / About me) goed uitgelegd. Dat lijkt me een heel zinvolle taak. Zéér hard nodig.

   Mijn blog trekt geen 'verkeer'.
   Artikelen zijn zeker relevant, maar lastig te lezen, neem ik aan.

   Hier kan ik mijn ei kwijt.
   Zoals jij hierboven jouw ei kwijt kunt ( over de brief aan de Volkskrant en Bette Dam.)

   Hier kan een dialoog ontstaan, waardoor ik bij leer.

   Ik ben nog steeds benieuwd naar een weerlegging van mijn these.
   Dat men het niet wil horen, dat weet ik nu wel.
   Ik wens U veel 'Verlichting': durf te weten. Sapere aude.

   Verwijderen
 34. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. E. ziet de 2007 crisis als volgt:

  . De joden hebben in jou ogen overal schuld aan. Joden zijn creatief Hugo. Zo ook in geldschepping. Geld moet je verdienen met werken. De crisis is ontstaan omdat miljoenen mensen teveel geld lenen en dan er achter komen dat zij niet met rente kunnen terugbetalen. Dat is niet de schuld van joden maar dommeriken wat met hun inkomen niet kunnen omgaan en toch zichzelf alle luxe willen veroorloven.

  De realiteit:
  Banken mogen niet meer dan 90 à 95% van het geld dat ze uitlenen, 'scheppen'. 5 tot 10% moeten ze in bezit hebben.
  Die norm werd gaandeweg verlaten: 2% werd voldoende gevonden.
  Nog erger: De leningen die een bank had afgesloten werden door verkocht aan beleggers.
  Pensioenfondsen stopten ons pensioenpremies in 'Beleggings-paketten', Daarin zaten die hypotheken, waarvan je wist dat de eigenaren de aflossing niet konden blijven betalen.
  In de jaren vòòr het instortte steeg de vraag naar huizen, en steeg de huizenprijs, en steeg dus de vraag naar huizen nog meer: een huizen-prijs stijging van jewelste.
  Dat moest barsten. Zodra de beleggers in die pakketten niet meer de huur ontvingen, maar de huis sleutels inleverden en het huis verlieten, begon de twijfel.
  De huizenprijs kelderde. Ik meen voorjaar 2007 of 2008.

  Dit alles is niet de schuld van 'het volk', want de bankiers hebben een zorgplicht. Juist omdat hun product ingewikkeld is, heeft de wet gezegd:
  Bankier moet eerlijk het belang van de klant dienen.
  Die verplichting hebben de bankiers niet gerespecteerd.

  In tegendeel. Ik herinner me een verhaal: Enkele zwarte dominées zijn naar Washington gegaan en eisten bij politici: Stop met het verkopen/ opdringen van dure huizen aan werkloze zwarten. Die mensen wordt goud beloofd, maar ze zijn werkloos. Hoe kunnen ze nu een huis kopen? ( De verkopers zeiden: U huis wordt snel het dubbele aard: U wordt rijk ! )

  De dominées werden aangeklaagd en weg gejaagd !

  M a w: De banken Elite wilde dit hele bedrog op touw zetten.
  Die pakketten ( ABS -en : asset backed securities) werden zogenaamd verzekerd door AIG.
  Maar AIG was geen echte verzekeringsmaatschappij, en was dus niet aan limiet gebonden. AIG sloot gigantisch veel verzekeringen af.
  Toen de zaak in stortte bleek dat AIG niet kon uitkeren.
  Insiders wisten dit uiteraard.

  Een verantwoordelijke hoge ambtenaar, Brooksley Born, protesteerde.
  Ze werd door de usual suspects de laan uit gestuurd: Summers, Rubin en Greenspan.

  Die hele 2007 crisis was georganiserd door de vrienden van E.

  Ik weet er heel veel van.
  E. vertelt alleen de bekende leugen : "Ja, die mensen waren te gulzig en leenden te veel. Zij zijn de schuld van de crisis."
  E. weet er helemaal niks van.
  Zo werkt het: Omdat ze de Media in handen hebben kunnen ze het volk àlles wijs maken.
  Ik waarschuw er voor, maar niemand die het wil zien.  BeantwoordenVerwijderen
 39. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet helemaal te verenigen met de NRC die ontdekt heeft dat ik 'De Andere Krant' sponsorde.

   E. is een 'Superman' in zijn eigen gedachten. Maar alléén daar...

   Verwijderen
 40. Kissinger:

  Als je de olie controleert, controleer je de landen.

  Als je het voedsel controleert, controleer je de mensen.

  Als je het geld controleert, controleer je alles.

  Mooi, Henri.

  Maar er ontbreekt iets.


  Wie controleert 'het volk', 'de massa', 'the mob', de 'revolutionairen' ?

  Dàt doen de Media. En na 2020 zijn 'de media' het internet.

  29 januari 2019 : Netanyahu: 'Israel is going to dominate the world through technology. ( AI, Big Data and connectivity )

  Zie video: minuut 4 tot 5 : https://www.youtube.com/watch?v=7AmH9E-41p4

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Baudet wil samen met de SGP en de gristenunie...

  Catastrofaal idee, voor wie het mij vraagt! Daarme komt Baudet in een zeer pro NATO, pro zionistische context.

  Het lijkt er overigens op dat die partijtjes er ook niks van moeten hebben. Bijna iedereen kent de infiltratie van links door Soros. Maar we dienen ook uiterst waarkzaam te blijven voor infiltratie van populistisch rechts.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Rootman schreef: (reactie in een draad van TREMOR)

  Rootman 1 maart 2019 om 01:24

  Kijk naar de demografische cijfers van Irak of de 2e wereldoorlog: de enorme aantallen slachtoffers vertonen slechts een blipje in de stijgende grafiek.

  Wat de bevolkingscijfers wel drukt is opleidingsniveau, sociale voorzieningen en identiteitspolitiek. (sommige aspecten van de postmoderne identiteitspolitiek zie ik als negatief, het maakt dat mensen zich gaan gedragen als ratten in een overvol verblijf -Behavioural sink van Calhoun). De eerste 2 zijn positief (men gaat over van een ´R-´ naar een ´K-´ evolutionaire strategy).
  *******
  Dit zijn interessante zaken, Rootman,

  maar ik zag jouw reactie alleen maar omdat ik als censor de recentste reacties kan zien. Anders had ik ze niet meer gevonden in deze lange draad.

  Korte reactie:
  'Overbevolking' is al een heel oud probleem ( Malthus ) en vaak lost het zichzelf op.
  Voor mij is het als het klimaat debat: Ik zie zo veel tegenstrijdige info, dat ik het probleem niet verder ga onderzoeken.

  Maar als Nu.nl zegt dat de discussie beslecht is, dan plaats ik even de website waar 31000 wetenschappers hebben ondertekend dat er geen man-made klimaat opwarming is volgens hen.

  http://www.petitionproject.org/

  Wie er gelijk heeft weet ik niet, maar Nu.nl heeft in elk geval geen gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen

 43. Over 'de joden'.

  Ik moet wel toegeven dat ik de laatste weken vaker meld of iemand joods is of niet.
  En dat ik het onderwerp iets vaker in de discussie betrek.

  Ik begrijp dat dit velen tegen de borst stuit.

  Maar kent U het begrip 'parrhessia'?
  Het betekent dat je de morele plicht hebt om de waarheid te spreken.
  Ook als dat gevaarlijk is voor jezelf.

  Een korte oppervlakkige studie van wat er gebeurt met Amerikaanse politici die kritiek op Israel hebben, zou U moeten tonen dat kritiek op 'de joden' gevaarlijk is.

  Je ziet dat er volop boeken worden 'verbrand' ( verboden, onvindbaar bij Amazon etc.) Dat zijn allemaal en uitsluitend boeken die de joodse gemeenschap slecht uitkomen.

  Je ziet dat er volop oorlogen worden gevoerd, maar bijna uitsluitend oorlogen waar joodse mensen belang bij hebben.

  Gisteren beluisterde ik een podcast over de oorlog in Congo waar wellicht 6 tot 10 miljoen mensen zijn gedood (sinds 1990).
  Daar gaat het bijna uitlsuitend om joodse belanghebbenden ( Gertler en Maurice Tempelman).

  Het is mijn plicht om dit soort zaken te melden.
  Hier kan het nog.

  Elders is het al Verboten.
  Ik voorspel dat ook Uw kinderen slachtoffers worden. Het blijft niet bij Congo en Gaza en al die arme moslimlanden.
  De wil tot destructie is irrationeel, en genetisch.

  Voltaire begreep het. Hij schreef 250 jaar geleden:
  All of the other people have committed crimes, the Jews are the only ones who have boasted about committing them. They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race. Lettres de Memmius a Cicéron (1771).


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het vermelden of iemand joods lijkt me zeer nuttig. Niemand zou zich over hun afkomst moeten schamen, toch?

   Maar het verschil tussen jou en mij: ik kan het niet zien, voor mij zijn het allemaal ´mede blanken´. Ik wil het eigenlijk ook niet weten, want waarom moet ik een racist of antisemiet worden? Ik brand die ´fouterts´ liever af om hun inhoud en bereid om hen vanwege hun vele abjecte connecties te bevragen...

   Hier leg ik gewoon mijn standpunt neer. Maar op andere sites: zorg dat je genoeg ammo hebt, want ik kom naar je toe!

   Verwijderen
  2. Kijk hieboven naar mijn commentaar over K en R strategie en Calhoun...

   Nee, ik doe het niet expres... In dat soort context neem ik de wereld waar. Als tegenargument mag men zeggen: jou kun je niet gek maken, want je bent het al! (zal mij lekker worst wezen!)

   Verwijderen
  3. Ja, Rootman,
   het is dus hard nodig dat ik meld of iemand joods is of niet, want jij hebt er geen idee van, zoals je zelf zegt.

   Dit dodo-gebrek (een gebrek dat je de kop kost) schijn je nog als goed te ervaren ook. "Ik wil het eigenlijk ook niet weten, want waarom moet ik een racist of antisemiet worden?"

   Nee, jij wil geen boosaardig iemand worden.
   Jij gelooft hen dat het boosaardig is als jij wordt zoals ZIJ zijn: racistisch tot en met en de goyim niet als mens ziend.

   Begrijp je dan niet dat je volledig in hun val bent getrapt?

   Waarom je de lieden zou moeten herkennen die je dood wensen?
   Ik zou het niet weten.
   Heb je zelf een idee?

   Verwijderen
 44. There we go

  "Mark Rutte & co die jarenlang terroristen in Syrië hebben voorzien van Toyota's en overige middelen lopen nog steeds vrolijk lachend rond. En dus heeft het OM straks geen poot op te staan in zaken tegen uit Syrië teruggekeerde terroristen met NL paspoort."

  https://twitter.com/beek38/status/1101422107618148352

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ’Syriëgangers hopen vrijuit te gaan door steun Staat’
   Gisteren, 19:35 in BINNENLAND

   AMSTERDAM - De advocaten van Syriëgangers hebben goede hoop om hen vrij te spreken, omdat de Nederlandse Staat lange tijd gewapende groepen heeft gesteund met goederen.

   Dat meldt Nieuwsuur. De strafrechtadvocaten gebruiken het Nederlandse ’hulpprogramma’ voor Syrische strijdgroepen om de Syriëgangers vrij te krijgen. Het zogeheten NLA-programma speelt een belangrijke rol bij zes strafzaken.

   verder lezen op:

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/3223563/syriegangers-hopen-vrijuit-te-gaan-door-steun-staat?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

   Mark Rutte loopt niet alleen vrolijk rond, hij is zelfs nog gewoon premier van Nederland. Nederland is helemaal geen vaasje, 't is een doofpot.

   Verwijderen
 45. Gristenzionisten hier geen podium bieden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Westerners, stay away from Russian women...😏😂

  https://twitter.com/garoukike/status/1101315884520493056

  Haar zus

  BeantwoordenVerwijderen
 47. I love it !

  De tweede, met dat zwaard, lijkt wel erg veel op de echtegnote van Blik ...
  Ik hoop voor Blik dat het niet zijn vrouw is.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Syrië–Waarheen met de salafistische moordenaarsbendes? / Willy van Damme 17-02-19

  Nu het rijk van ISIS, al Qaeda en de andere salafistische moordenaars- en plunderbendes in Syrië en Irak naar hun einde loopt stelt zich de vraag wat er met hen moet gebeuren. Voor de VS en hun huurlingen van de YPG/PKK is dat simpel: De westerse landen moeten hen gewoon terugnemen en er daarna mee doen wat ze willen.

  Een wel erg merkwaardige redenering. Deze uit allerlei landen van Indonesië over Mali tot Frankrijk, Nederland en België afkomstige huurlingen moeten niet in hun thuislanden berecht worden maar moeten hun gerechtigde straf krijgen in de landen waar ze hun zware misdaden begingen. En dat zijn Irak en Syrië.
  ........
  Zowel Nederland als België onderhouden nog steeds officiële relaties met de regeringen in Bagdad en Damascus en dienen gewoon de rechten van die staten te respecteren zoals onafhankelijke naties horen te doen. Als een Syriër hier een moord begaat gaan we die toch ook niet naar Syrië sturen om hem ginds te laten berechten? Neen, dan is er werk aan de winkel voor de Belgische of Nederlandse rechtbanken. Toch heel simpel.
  ........
  Bovendien is het weghalen van die jihadisten een grove schending van het internationaal recht. Wij hebben gewoon het recht niet om hen daar weg te halen. Het zou het schenden van de territoriale integriteit van die landen betekenen. En dat is op zich toch een crimineel feit.

  verder lezen op:

  https://willyvandamme.wordpress.com/2019/02/17/syri-waarheen-met-de-salafistische-moordenaarsbendes/

  BeantwoordenVerwijderen
 49. De NOS in de bocht, kijk even wat er onder de wereldkaart staat.

  Klimaatprimeur: broeikasgas methaan nog nooit zo gedetailleerd in kaart gebracht

  https://nos.nl/artikel/2274052-klimaatprimeur-broeikasgas-methaan-nog-nooit-zo-gedetailleerd-in-kaart-gebracht.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Methaanuitstoot in het laatste halfjaar van 2018 SRON

   Overigens is zo'n kaart voor veel particulieren niet gemakkelijk te maken. De data zijn beschikbaar bij ESA, maar vereisen wel nog enige bewerking door speciale software.]

   Die speciale software is ArcGis, maar het kan ook met ILWIS. beide programma´s om data in cartografie om te zetten. Vergt wel wat training. Ik heb met beide gewerkt.

   Die zet elk datapunt op zijn juiste geografische positie en zet de data van dat punt om in een pixelkleurtje en een legenda.

   Dus geen hocus-pocus hier.

   Het is een standaardprocedure om het aantal nepkaartjes in omloop te beperken met wilde kleuren en fantasiedata in photoshop. Niet foolproof, maar het helpt wel.

   Verwijderen
  2. We weten overigens helemaal niet wat je wilde suggereren met de suggestie om onder het kaartje te kijken, Hoever onder het kaartje? Een quote zou netter geweest zijn. Ook moeten we raden (!!!) naar het waarom? Bedoel je een samenzwering of een verduidelijking? WELKE?

   Uiteindelijk blijkt dat je waarschijnlijk weer te snel ongefundeerde conclusies hebt getrokken, aangezien je normaliter een hele draad aan stokpaardjes en ruziezoeken opent, helaas meestal eindigend met links naar urenlange nepdocumentaires en resolutie HR XXXX (ergens hierboven deed je dat ook.

   Maar je zwijgt nu... Weer eens een te grote hap afgebeten?

   Verwijderen
  3. "Weer eens een te grote hap afgebeten?"

   Nee.laat @Rootman maar lullen!

   [Jan Verheul3 maart 2019 om 09:30

   Begrijp je dan niet dat je volledig in hun val bent getrapt?]

   Verwijderen
  4. Ik vind het net als Rootman onduidelijk wat Joop bedoelt.

   Maar dat vindt Joop fijn.

   Hij snapt er niks van, maar als ie maar mysterieus kan doen lijkt het nog wat.

   De kleurenbalk onder het kaartje loopt van 1650 naar 1950.
   Maar ik kan me niet voorstellen dat er in 1950 zo enorm veel methaan in de atmosfeer zat, dat daar wereldwijd de kleur zwart bij hoort.
   En als het niet wereldwijd is, waar slaat het dan op?

   Verwijderen
  5. Ik vind het raar dat heel Saudi Arabie vrij rood is.

   De olie wordt toch niet door het hele land uit de grond gepompt?
   Er zijn nergens witte vlekken, terwijl de nauwkeurigheid blokjes van 3 x 2 km betreft.
   Ik kan niet geloven dat om de 3 km in dat enorme land olie wordt gewonnen.
   Er zouden dus hele vlakken moeten zijn die wit zijn. Maar alles is rood.

   Er zijn toch geen moerasgebieden in Saudi Arabië ?

   Verwijderen
  6. Het zijn geen jaartallen, maar ppb ( Parts per billion)

   Verwijderen
  7. Verder worden de methaanconcentraties meestal voor verschillende hoogten gegeven (met vermelding). Ook verschilt het behoorlijk per seizoen en worden soms ineens flinke hoeveelheden uitgestoten in ondiepe zeëen na lichte seismische activiteit. Zonder meer details valt er niet veel over te zeggen (en een expert ben ik ook niet zonder toegang tot de meeste literatuur dankzij Elsevier)

   Verwijderen
  8. ppb. Zo zie je maar dat je er in elk geval véél meer vanaf weet dan ik.
   Heb je ook nog een idee over Saudi Arabië?

   Verwijderen
 50. @ Jan

  Je hoopt van niet? Hoezo? Te gek man. Je moet alleen geen foute grappen maken als ze in een slecht humeur is.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Kiss of death?

  Tony Blair gaat de EU antisemitisme club leiden.

  Het probleem van de neocons is dat ze zo vol van zichzelf zijn dat ze de meest besmeurde personen, zoals Bolton, Abrams en Blair op dit soort posities durven te zetten. Uiteindelijk gaat het grote publiek ook de verbanden zien, zoals nu in Frankrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze kunnen Blair geen functie van betekenis meer geven, elke baan die hij krijgt maakt het meteen verdacht.

   Deze move staat in het teken van de inspanningen van ´de lobby´ om elke vorm van kritiek op Israel of lof voor de oppositie (van binnenlands oproepen tot BDS tot steun en bewondering aan bv Assad en Hezbollah betuigen-pak de gele hesjes en de EU oppositie er maar gelijk bij-) strafbaar te maken.

   https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/mar/01/assad-europe-lawyers-syrian-war-criminals

   Wat mij wel verontrust is hoeveel reaguurders er dit keer min of meer met deze oorlogshitster met het vriendelijke gezicht instemmen; meestal krijgen haar artikeltjes aar een 10 % bijval en moet het vaak al na een uurtje gesloten worden voor commentaren.

   Het is echter totaal contraproductief om een meerderheid ´deplorable´, racist of ´racaille´ te noemen wanneer ze dat niet zijn. Dat voelt als geband worden van een forum waar je je aan de regels hebt gehouden.

   En dit alles net voor de EU-verkiezingen. Het zal wel het samenvallen van verschillende tactieken zijn, maar volgens mij versnelt het alleen maar.

   Verwijderen
 52. De gevangenisstraf voor terroristen steuner Rootman komt steeds dichterbij. Via zijn ip adres is hij niet anoniem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is NOG niet verboden om morele steun voor Hezbollah, Maduro, Putin of de gele hesjes uit te spreken (al wordt je mogelijke podium wel meteen een stuk kleiner)

   Verwijderen
 53. Zojuist gereageerd op Elsevier:
  Vorig jaar sprak ik minister Bijleveld en vroeg haar of ze het PNAC-Report uit 1999 kende. 'Klonk haar wel bekend in de oren'. Het is een uitgelekt plan van de Neocons over hoe ze de wereld nog 100 jaar kunnen beheersen, in hun eentje, met veel oorlog en ellende. Compleet met de wens om een nieuw Pearl Harbour. Op 11 sept 2001 was daar het nieuwe Pearl Harbour, en volgens generaal Wesley Clark bepalen deze Neocons sindsdien volledig Amerika's buitenland-politiek. Clark verklapte in 2007 ook dat die Neocons al meteen het plan lanceerden om 7 moslimlanden te vernietigen. Ze hielden woord. Alleen Iran staat nog overeind.

  Elsevier:
  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2019/02/oei-de-russen-zijn-boos-164388w/

  Elsevier:
  De vorige keer dat minister van Defensie Ank Bijleveld (CDA) en Onno Eichelsheim, hoofd van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, samen de publiciteit zochten, was toen ze een persconferentie gaven over de Russische hack-aanval op de OPCW (Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens) in Den Haag.

  Vorige week vrijdag traden ze weer samen in de publiciteit, toen om de tentoonstelling met de toepasselijke naam Als de Russen komen te openen in het Nationaal Militair Museum in Soest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tweede reactie op Elsevier:
   Ja, Nederland heeft enkele Russische spionnen opgepakt. Er gaat geen maand voorbij of we worden er aan herinnerd. Negatief nieuws over Rusland wordt gretig hergebruikt. Maar wat is er zo negatief aan? Hebben wij geen spionnen? Spionage is geen laakbare activiteit. Wie wil overleven moet dat doen. Wat wèl laakbaar is, maar nooit wordt herhaald en herhaald, dat is de manier waarop John Bolton de OPCW baas José Busatis tot aftreden dwong onder dreiging dat ze zijn kinderen iets zouden aandoen. Busatis wilde niet meewerken met de VS in Irak.

   Verwijderen
 54. Dubbel geplaatst: Reactie op Rootman- post 165 (ongeveer).

  Ja, Rootman,
  het is dus hard nodig dat ik meld of iemand joods is of niet, want jij hebt er geen idee van, zoals je zelf zegt.

  Dit dodo-gebrek (een gebrek dat je de kop kost) schijn je nog als goed te ervaren ook. "Ik wil het eigenlijk ook niet weten, want waarom moet ik een racist of antisemiet worden?"

  Nee, jij wil geen boosaardig iemand worden.
  Jij gelooft hen dat het boosaardig is als jij wordt zoals ZIJ zijn: racistisch tot en met en de goyim niet als mens ziend.

  Begrijp je dan niet dat je volledig in hun val bent getrapt?

  Waarom je de lieden zou moeten herkennen die je dood wensen?
  Ik zou het niet weten.
  Heb je zelf een idee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker: Zoals je op die NRC bijeenkomst hebt gemerkt heb ik een uitstekende radar voor mensen met een zeer onjuiste agenda. Dat jij me dan je sterke vermoeden van een joodse achtergrond uitspreekt, interessant, maar ik had mijn oordeel al zonder die info gevormd. Ik vind het genoeg om me over strategiëen en de radicaal zionistische denkbeelden en agenda´s te informeren. Momenteel zal het me echt worst wezen wat iemand persoonlijk als afkomst heeft, met als bijkomend voordeel dat niemand mij ooit als antisemiet volgens de klassieke definitie mag beschouwen.

   Verwijderen
  2. Rootman schrijft:
   "Momenteel zal het me echt worst wezen wat iemand persoonlijk als afkomst heeft,

   Daar ga je de fout in.
   Het is juist de afkomst, de groep waarmee deze mensen zich identificeren, die hun agenda bepaalt.

   ZIJ vinden die afkomst van extreem primair belang.
   Het bepaalt 100% van hun identiteit.

   Laat ik het duidelijker zeggen: ze zullen jou en ons allemaal op een paal spietsen, als ze dat nodig vinden.
   Hun legitimatie: "Ons volk mag zichzelf verdedigen."

   Maar een atoombom gooien is handzamer uiteraard.
   Sommige volken willen ze helemaal weg hebben.

   In andere landen alleen de gevaarlijke mensen.
   En de strategie is duidelijk: door Big Data te verzamelen kennen ze elk IP nummer waar een 'potentiele bedreiger' woont. Ze zullen die potentiele bedreigers allemaal uitroeien. Langzaam of snel. Met drones of onopvallender manieren.
   Ik weet niet of ik dat nog mee ga maken. We zullen zien.
   Maar hun strategie is nu al goed uit te tekenen.

   In de VS zijn al vele staten waar het verboden is om kritiek op Israel te hebben.
   Het is duidelijk dat de VS zo goed als overgenomen is door hen.
   Alleen uilskuikens zien het niet.

   Er zijn vermoedelijk een kleine 7 miljard uilskuikens op de wereld.

   De evolutie heeft bepaald dat de Dodo uit stierf.
   Niet opgewassen tegen de nieuwe vijand.
   Met de uilskuikens zal het precies zo verlopen.

   Verwijderen
  3. Nee, want het segment waar jij op doelt functioneert in een parasitaire en tevens nogal virulente niche. Wanneer die hun ecologische positie overschrijden (<<5 %) treedt volkomen automatisch een correctiemechanisme op.

   Verwijderen
  4. ´If the opponent is self destructing, watch and do nothing´

   Verwijderen
  5. De opponent heeft de Samson optie in handen.

   Àls hij zou gaan verliezen, doodt hij tevens elke Host die hem ooit gevoed heeft.
   Golda Meir, Martin Van Crefeld en nog veel meer, zeggen: "Wij zullen de Samson optie gebruiken."

   De Usual Suspects verplaatsen zich steeds naar de beste econmmische environment ( of naar de meest kansrijke omgeving).

   Begonnen als Hofjuden.
   Denk aan Mordechai in Perzie en aan Jozef in Egypte. Meer recent: https://en.wikipedia.org/wiki/Court_Jew#Examples_of_court_Jews
   en daarna als Verlichtings-denkers: weg met troon en Altaar.
   Rationaliteit in plaats van geloof.
   Een president in plaats van een erfelijk koningschap.

   Zo werden de bestaande machts-structuren afgebroken.

   , en daarna het communisme bedacht en gerealiseerd.

   Maar ook de hoogste rangen in het Kapitalisme in nemend, zodra dit mogelijk werd. (Onder de Elite was dit al 400 jaar mogelijk. In de gewone maatschappij kon dat pas worden afgedwongen door de Holocaust-chantage na 1960.)

   Als een land heeft afgedaan ( Rusland in 1948, Amerika in 2020) trekt men verder: China wordt de nieuwe thuisbasis, vrees ik.

   Verwijderen
  6. Rootman,
   luister eens naar Maarten van Rossem.
   Hij waarschuwt voortdurend tegen parabels, vergelijkingen.
   Hij zegt: Zaken gebeuren nooit precies als vorige keer, of als in een vergelijkbare situatie.

   En te denken dat 'het joodse streven' is te vergelijken met een organisme dat als parasiet leeft op een groter organisme, dat is echt een veel te simpele voorstelling van zaken.

   Verwijderen
  7. Er zijn vermoedelijk een kleine 7 miljard uilskuikens op de wereld.

   Geen argument waarmee je veel uilskuikens zal overtuigen.

   Ik weet dat het model van een parasiet simplistisch is. Bovendien, en daar blijf ik op hameren, is het merendeels niet-joods. De meest virulente elementen zitten nu bij de media, de evangelicals, identity warriors en neocons zoals Blair. Er is inderdaad belangrijke sturing vanuit het 1 % joods establishment: de lobbies.

   Een maand geleden stelde ik een vraag over traditionele vampiers, losgeslagen ´moderne vampiers´ en vroeg welk percentage mogelijk zou zijn in een traditioneel evenwicht.

   Bij zombiefilms is het thema vaak minder duidelijk uitgewerkt.

   Deze films spreken een zo groot publiek aan omdat ze op een ontspannen manier (voor de liefhebber) serieuze ecologische vragen naar voren brengen. Uiteraard niet de antwoorden.

   Veel ecologisch onderzoek wordt gedaan op nauwelijks zichtbare mijten, die maar enkele honderden ´hersencellen´ hebben. Voordeel is de snelle generatietijd, de goedkope omstandigheden waarin een onderzoek gedaan kan worden (een hele gemeenschap in een plastic potje). Maar ook dat de mijten echt nergens over kunnen nadenken, dan blijken de bevindingen veel makkelijker te interpreteren in heel simpele wiskundige formules. Die gelden ook voor ´hogere´ dieren, maar door hun complexe gedrag spelen daar altijd vele processen tegelijkertijd.

   Dat is dus ook de reden dat men geschiedkundige en demografische processen bij de mens niet kan voorspellen.

   Wij staan soms tegenover elkaar betreffende evolutie vs ecologie, maar in werkelijkheid is het niet zo simpel. Deze concepten, evenals geschiedenis, religiewetenschap, communicatie, stochasme, geopolitiek en nog wel wat andere zijn allemaal belangrijk voor begrip. De toekomst ligt daarom niet vast, al is onze mogelijkheid invloed uit te oefenen beperkt.

   Verwijderen
 55. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wet niet precies hoe het met de profeet Mohamed zat, maar ik meen dat het huwelijk met meisjes die nog niet 'vrouw' zijn ( in staat tot kinderen krijgen) niet werd geconsumeerd. Het meisje bleef bij haar ouders wonen tot ze groot genoeg was.
   Komt ook bij subculturen in India voor, meen ik.

   Bij de joden gaatr het er anders aan toe.
   Daar is sex met kinderen tot 3 jaar geen enkel probleem.
   Lees het blauwe deel: http://www.come-and-hear.com/sanhedrin/sanhedrin_55.html

   Verwijderen
 56. Kritiek op Israël mag niet. 1 woord van kritiek op Israël en je leven wordt zuur gemaakt.

  Democrats and Republicans Move to Silence Rep. Omar’s Criticism of Israel
  https://www.globalresearch.ca/democrats-republicans-silence-rep-omars-criticism-israel/5670277

  Hier in Nederland is het net zo erg weten we ons nog te herinneren.

  Yasmina Haifi tweet dat IS opgericht/gefinancieerd door het zionistische regime met bondgenoten
  Spijt van haar tweet heeft ze nog steeds niet
  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/05/spijt-van-haar-tweet-heeft-ze-nog-steeds-niet-a2252717

  Nou nou nou, ik weet het nog als de dag van gister. Politiek en media buitelden over elkaar heen om hun afschuw hier over uit te spreken. Gelijk geschorst en ontslag procedure opgestart.....Nou nou nou

  Dit is vrijheid van meningsuiting in het door de zionistische corporate oligarchie bestuurde gedeelte van de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Johnstone: How (And How Not) To Beat A Smear Campaign
   https://www.zerohedge.com/news/2019-03-03/johnstone-how-and-how-not-beat-smear-campaign

   Verwijderen
  2. Gelukkig hebben we nog journalisten die de propaganda en de censuur van de zionistische corporate wereld orde confronteren.

   Laura Loomer BANNED From CPAC For Confronting CNN Reporter
   https://www.youtube.com/watch?v=YxFe-K74j7o

   Verwijderen
  3. Ondertussen is de MSM bezig om het publiek klaar te stomen zodat ze akkoord gaan om de IS strijders terug te nemen. "ze zijn ook slachtoffer, nederland is hun land etc. bla bla bla"

   Ik voorspel dat er tussen nu en 3 jaar "no go" gebieden zijn in nederland. (Die je nu al in Malmö en Parijs hebt)

   Verwijderen
  4. Tommy Robinson exposes BBC smear tactics in Panodrama Documentary
   https://www.youtube.com/watch?v=orpoGIwow2M

   pers en mi 5 werken samen om iemand "zwart" en monddood te maken.

   Verwijderen
 57. LATEST ANALYSIS NEWSShocker: “Humanitarian Aid” Stunt Used To Escalate Against Venezuela /Caitlin Johnstone March 3, 2019

  'I know it sounds crazy, but might it just possible that all this Venezuela business is actually about resource control and regional dominance in a strategically crucial location.'

  verder lezen:

  http://theduran.com/shocker-humanitarian-aid-stunt-used-to-escalate-against-venezuela/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "humanitarian aid" Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid (militaire) hulp aan de oppositie.

   Verwijderen
  2. "I know it sounds crazy". Dat vind ik wel leuk...

   Verwijderen
 58. Nieuw blogje, BLIK ?

  In de Duran, laatste regels van Buchanan's artikel:

  Today, a watching world is asking: If you Americans are at war with yourselves over race, religion, morality, culture and politics, if you cannot unite yourselves, how can you unite the world? And around what?

  Maybe the American Century is really over.

  BeantwoordenVerwijderen