donderdag 14 februari 2019

BREAK: BBC-journo: "Douma was staged"

Dit is de tweet van Riam Dalati (@Dalatrm):

After almost 6 months of investigations, i can prove without a doubt that the Hospital scene was staged. No fatalities occurred in the hospital. All the , activists and people i spoke to are either in or areas. Only one person was in .

In Rusland opent het journaal met dit nieuws. Het Nederlandse staatsjournaal negeert dit nieuws, hoewel deze "staged hospital scene" aanleiding was voor een raket-aanval op de Syrische bevolking van Amerikanen, Fransen en Britten, natuurlijk met steun van de onderworpen Hollanders.

Wie is Riam Dalati? Volgens zijn eigen Twitter is hij BBC Syria producer. Met meer dan 18.000 volgers lijkt dat reëel. We mogen ook aannemen dat het Russische journaal de authenticiteit van de BBC-producer gecheckt heeft.9 opmerkingen:

 1. RT heeft al vanaf dag 1 met dit 'incident' aangetoond dat de hele opzet fake was. Natuurlijk kijkt niemand naar "propaganda" zender RT omdat deze gesponsord word door Rusland.
  Dat de NPO door de Nederlandse staat gesponsord wordt is natuurlijk van geen enkel belang. De NPO denkt dat zij diegenen zijn die de waarheid verkopen bij het uitvoeren van het Nederlandse staats beleid in het steunen van I.S. met het schenken van o.a. Toyota jeeps, het financieren van de witte fake helmen en het misleiden van het volk.
  Maar dat er steeds meer mensen naar RT kijken om een veel eerlijkere berichtgeving tot zich te nemen stoot natuurlijk tegen het zere been van de NPO en dus gaat het anti- Rusland pogrom nog veel harder door. Zolang het duurt want er komt steeds meer boven tafel waar ze bij de NPO niet zo blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Riam Dalati heeft zeker voor de BBC gewerkt leert een simpele google zoekopdracht en werkt blijkbaar nog steeds voor de BBC.

  BV hier een artikel uit 2017.

  Raqqa’s dirty secret
  https://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret

  De vraag is hoe lang hij nog voor de BBC werkt nu hij dit naar buiten brengt. Wat een held!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Douma was uniek in vergelijking met eerdere 'gas' incidenten omdat de omgeving onmiddellijk na de eerste berichten over het zogenaamde gebruik van chemische wapens bevrijd werd door het Syrische leger. De anti-Assad coalitie was daardoor niet in staat de nieuwsvoorziening en het onderzoek van A tot Z te controleren en te manipukeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste mensen. Er zijn vele video's gemaakt die dode mensen laten zien in het apartement. De beelden gemaakt in het ziekenhuis zijn echt niet de enige aanleiding geweest om Syrie aan te vallen. Laten we maar eens afwachten welke bewijzen Riam Dalati heeft. Let wel, hij geeft aan dat we wel degelijk chemische wapens zijn gebruikt. Denken jullie niet dat dit een afleiding is van het Kremlin?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De ´slachtoffertjes´ zijn zelfs meegenomen naar Den Haag! Bovendien geven de witte-helmen-beelden talloze inconsistenties (evenals die bij Skripal trouwens). En in Venezuela demonstreren een miljoen vóor Maduro en een paar honderdduizend voor de couppleger, allemaal goed gevoede mensen. En iedereen kijkt naar het plaatje en gfelooft desondanks: ´Maduro hongert zijn mensen uit...´

   Voor wie informatie tot zich neemt op een dermate onbewuste en gehersenspoelde manier, die mensen maken zich zorgen over Kremlinpropaganda?????

   Verwijderen
  2. RT had in die tijd enkele reporters rondlopen en die hebben woningen gefilmd die bevrijd waren van I.S. en/of de door het westen gesteunde rebellen en in die woningen hebben ze gifgas granaten 'made in UK' aangetroffen. Naast hele ladingen door het westen geleverde wapens.
   Dus er zijn wel degelijk chemische wapens in Syrië in omloop, maar daarom hoeven die niet bij Assad te horen.
   Het UK heeft trouwens een reputatie nogal losjes met chemische wapens om te springen. Ook de VS kunnen er wat van. Kijk maar wat ze in hun bommen in Irak aan chemische troep hadden zitten. Het zijn juist die laffe daders die denken de schuld op ieder ander te kunnen steken om de aandacht van hun zelf af te leiden.

   Verwijderen
  3. @ Marcel

   Filmpjes en melding over 40 tot 80 gestikte burgers, hoofdzakelijk gestikt. In omloop gebracht door de White helmets en hun aanhangende water.

   https://twitter.com/SyriaCivilDef/status/982750331393204225?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E982750331393204225&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.businessinsider.com%2Fsyria-chemical-attack-suspected-douma-east-ghouta-2018-4

   De BBC fakede al eerder een chemische aanval in Syrie. Robert Stuart heeft daar al eerdere uitgebreid onderzoek naar en verslag van gedaan.

   Zie bijvootrbeeld:

   https://www.youtube.com/watch?v=jXDzMOdZGto

   Verwijderen
  4. Heb ik iets gemist?
   Wie is Marcel?

   Wie bent U , Marcel ?
   Heeft U hier al eerder gereageerd ?

   Waar is de link van de video"s?
   Welk appartement?

   ( Ik denk dat Marcel een broer is van Daan. Hij investeert 3 minuten en laat ons uren lang werken.)

   ====
   Ik heb het zelf niet helemaal paraat. Douma, was dat niet de eerste grote gasaanval in augustus 2014 ? Toen Kerry zei: We gaan Syrië binnen vallen, tenzij Assad alle chemische wapens vernietigd"
   Er is toen niet gebombardeerd. Dit qwas in Obama tijd.

   Anderhalf jaar geleden heeft Trump een vlioegveld gebombardeerd, na eerst Putin te hebben gewaarschuwd. Er vielen nauwelijks doden, en de schade w3as klein.
   Trump moest het doen om de Neocons tevreden te stellen.

   Volgens mij was dat de gasaanval waarvan de slachtoffers later nog in Den Haag zijn geweest om te zeggen dat ze gefilmd zijn, maar dat er geen gas was.

   Wie corrigeert me als ik het mis heb ?

   Verwijderen