zaterdag 16 februari 2019

Portret Marcel Gelauff, by Matt


Marcel "wie gelaufft hem nog?" Gelauff kan het portret gratis krijgen; moet hij enkel Hier even Contact opnemen met Matt.

40 opmerkingen:

 1. Als men de zoekfunctie van de NOS raadpleegt kan men zien dat de NOS heel veel items heeft gewijdt aan de gele vestjes. Ik kan me zelfs nog herinneren dat de NOS live verslag deed van de protesten in Frankrijk.

  De enige die aantoonbaar en onderbouwd kritiek heeft geleverd op de vooringenomenheid van de NOS is Arnold Karskens. Als Gelauff en Karskens eens publiekelijk in gesprek zouden gaan dan zou dat vast en zeker hout snijden. De gele hesjes zijn geen partij voor Gelauff. Dit gesprekje levert niets op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Gelauff nu eens toeliet dat bloggers zoals Blik WEL mee mochten praten in programma's als Jinek en Pauw.
   Blik heeft het eens geprobeerd maar kwam er niet in.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. SDR, iemand moet toch eindverantwoordelijk zijn.
   En tot nu toe is toch de algemene tendens bij de NOS/NPO dat je geen enkel pro Russisch geluid mag laten horen in welk van hun programma dan ook, (jullie commerciële zenders kan ik niet kijken), of je wordt meteen afgekapt, onderbroken of rechtstreeks het zwijgen opgelegd door de moderator. (Pauw is daar heel goed in)
   Sturende berichten zijn niet onafhankelijk dus zitten ze onder de noemer "valse berichtgeving" of zelfs fake- news.

   Verwijderen
  5. Ik kan je nog een voorbeeldje geven: Vandaag, zondag, was bij "de zevende dag" (wordt vanavond rond half 12 herhaald) een kort overzicht van aparte sportgebeurtenissen van afgelopen week en daar werd ook de video getoond hoe Putin zijn blessure opliep in die judo match (link staat in de vorige draad). Niet pro of contra, gewoon een melding omdat het iets aparts is.
   Hebben ze bij jullie ook dergelijk bericht geplaatst?

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Ik ben geen Trump fan en sta zeer ambivalent tegenover wapenbezit voor iedereen.

  Maar Pelosi heeft gisteren Trump-2 gegarandeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is een groep democrats die tegen privé wapenbezit zijn. De meesten zijn slechts voor verbod van militaire wapens en willen een strenger controlebeleid. Maar voor een hele grote groep republicans en independents is het 2nd amendment bijna een religie. Deze mensen zijn nu heel makkelijk te mobiliseren. Pelosi is bij deze mensen ook bijna net zo gehaat als mrs Clinton. Maar zelfs de democrat kiezers staan hier verdeeld in.

   Verwijderen
 3. Stating the obvious

  'Als migratie door Britse politiek beter was geregeld, verlieten we nu niet EU'

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2272251-als-migratie-door-britse-politiek-beter-was-geregeld-verlieten-we-nu-niet-eu.html

  Omvolking is een geloofsartikel van de EU. Ze blaast zichzelf nog liever op dan tegen dat artikel in te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat de NOS hier maar eens wat meer aandacht aan besteed want dit is cruciaal voor de wereldvrede en de bescherming, of eerder het lijfbehoud van Europa. Maar dit botst keihard tegen de schenen van de VS en aangezien Nederland zowat het favoriete slaafje is van die VS zal je hier niet veel berichten tegenkomen.
  verbetering relatie tussen de EU en Rusland
  Lees ook de artikelen die in de links aangehaald worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even wat anders. Het aangevraagde debat in de gemeenteraad van Amsterdam. Naar aanleiding van het schietincident. Hier zie je weliswaar de onttakeling van de partij BIJ1 en mevr. Simons in het bijzonder. Maar tevens wordt duidelijk dat zo'n partij een splijtzwam in de samenleving is en dat mevr. Simons geen kaas heeft gegeten van goed bestuur.

  https://youtu.be/SoRypFkZwh0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor deze tip , Daan.

   Ik heb de ipad mee naar bed genomen en heb een half uur gezien. ( Dan in slaap gevallen, maar ik heb een goede indruk. )

   Ik kan hier heel veel over zeggen. Maar niemand zal geinteresseerd zijn.

   Heel kort dan: Door de evolutie zijn 'rassen' verschillend. Zwarten zijn vaak meer geneigd tot kruimel-misdaad. Joden tot heel grote misdaad, vooral de misdaden van bankiers maken miljarden slachtoffers tegelijk, maar zijn veel gemakkelijker te verdonkeremanen.

   Dat politie etnisch profileert, of in elk geval discrimineert is dus deels ook gewoon normaal gedrag: ervarings gestuurd. Mag niet, maar kan je bijna niet kwalijk nemen.
   Vb: Houd een witte 60-er aan en fouilleer hem op drugs: 0,05% trefkans. Houd een jongeman met antifa uiterlijk aan en fouiller: trefkans 80%.
   Loopt soms vreselijk af: Mitch Hernandez. Life is not fair.

   In een setting waar iedereen dit ontkent en hypocriet roept dat ze dat niet doen, ontstaat vanzelf vroeg of laat een zwarte die verbaal sterk is en die dat aan de kaak stelt: Sylvana met de - vaak- joodse achternaam. ( Suriname heeft heel veel joodse roots)

   Gebeurtenis 6 febr: Een man gaat naar de Ned Bank en dreigt mensen neer te schieten. Politie doodt hem met 21 kogels.
   Dat zijn wel erg veel kogels.
   Sylvana zegt wat ik ook vind:
   òf de politie kan niet schieten
   òf ze zijn zo boos dat ze veel meer schoten lossen dan nodig.

   Sylvana zegt dit in de media.

   Dan: Moeder van dood geschoten jongen onthult dat haar zoon van plan was de politie uit te dagen om hem dood te schieten.

   Dat is de voorgeschiedenis.

   Het filmpje laat zien hoe de raadsleden ( allemaal hypocriet, want "Alle mensen zijn gelijk, en zo behandelt de politie hen ook ! " ) wraak nemen op Simons.

   Het laat ook zien dat de Amsterdamse gemeenteraad is afgezakt naar het niveau van de Trump regering: ze vechten met elkaar, in plaats van te regeren.

   Er gaat niks boven een verlicht despoot. :-)

   Verwijderen
  2. Toeval bestaat niet:

   De strijd van George Soros tegen ‘illiberale neigingen’ in Nederland

   Filantropie De Open Society Foundations van George Soros beschouwt Nederland als sleutelland in de strijd tegen „negatieve trends”. Met miljoenen euro’s aan tientallen organisaties, beïnvloedt Soros ook gevoelige maatschappelijke thema’s. Wilmer Heck15 februari 2019

   Begin 2014 maakt Jordi Vaquer van de Open Society Foundations (OSF) zich grote zorgen om Nederland. Als Europees directeur van de filantropische instelling van miljardair George Soros wordt hem gevraagd de Nederlandse activiteiten te evalueren voor het OSF-bestuur. Vaquer bespeurt toenemende vreemdelingenhaat, die hij in zijn evaluatie van 12 maart als „bijzonder gevaarlijk” omschrijft. Deze ontwikkeling in het voormalige voorbeeldland zou „negatieve trends” in Europa kunnen „normaliseren”, schrijft Vaquer.

   Enkele dagen later is er een videoconferentie met het OSF-bestuur waarin besloten wordt of de investeringen in Nederlandse organisaties, die sinds 2009 plaatsvinden, worden voortgezet. OSF-directeur Chris Stone neemt deel vanuit het hoofdkantoor in New York. Een ander bestuurslid, de Nederlandse prinses Mabel, vanuit Londen. Collega’s uit Brussel, Barcelona en Boedapest doen ook mee, net als Eefje de Kroon, OSF-adviseur voor Nederland. Het OSF-bestuur onderschrijft de conclusies van Vaquer en besluit meer geld vrij te maken om het tij in Nederland te keren, hopelijk met „bredere weerklank” in de rest van Europa.
   .....
   De OSF beschouwt Nederland als een sleutelland om de opmars van radicaal-rechts in Europa te stuiten. Het mengt zich – als enig groot buitenlands fonds – in gevoelige maatschappelijke discussies, zoals de kwesties rond het koloniale verleden en Zwarte Piet, etnisch profileren door de politie en de vraag of moslima’s tijdens hun werk een hoofddoek mogen dragen. Dit blijkt uit gesprekken door NRC met OSF-medewerkers, de bestedingen over 2016 waar de krant inzicht in kreeg en interne documenten die bij hacks openbaar zijn geworden.
   ......
   Als tweede noemt hij de discussie over het koloniale verleden van Nederland en hedendaags racisme. „Vergeleken met andere samenlevingen met een koloniaal verleden lijkt Nederland geen bewustzijn te hebben ontwikkeld over de voortdurende effecten van een geschiedenis van slavernij en racisme op de hedendaagse samenleving”, schreef Vaquer in 2014. Destijds financierde de OSF onder meer Stichting Magenta, die volgens Vaquers evaluatie „bijdroeg aan het ontsteken” van het debat over Zwarte Piet. In 2014 en 2015 waren er ook subsidies voor New Urban Collective van Mitchell Esajas, een van de gezichten van de acties tegen Zwarte Piet. Magenta meldde in 2014 dat het aantal discriminerende uitingen in Nederland toenam als gevolg van de heftige discussie rond Zwarte Piet. Wellicht niet toevallig, want in datzelfde jaar schreef de OSF dat het de ophef rond Zwarte Piet aan zou grijpen om „een breder publiek debat over discriminatie te genereren”.

   Meer, veel meer op:

   https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/15/de-strijd-van-george-soros-tegen-illiberale-neigingen-in-nederland-a3654287

   Goh, en dat in de NRC.

   Verwijderen
  3. Eerst het buskruit van heinde en ver naar Nederland slepen. En dan met lucifers gaan spelen. Begeleid door een permanente gaslighting door de MSM.

   Verwijderen
  4. De spruitjesteler Jan Verheul is in slaap gevallen tijdens het beluisteren van de uitzending uit de Amsterdamse gemeenteraad. Maar toch weet deze meneer op leeftijd de volgende ochtend een schets te maken van hoe in zijn wereldbeeld de spreekwoordelijke vork in de steel zit.

   Als teler Verheul zijn huiswerk had gedaan dan had hij geweten dat het slachtoffer een blanke Brit was.

   Maar dat niet alleen. Het is ongepast als raadsleden zich partijpolitiek uitspreken over een gebeurtenis van dergelijk Kaliber als het justitioneel onderzoek naar de ware toedracht nog niet is afgerondt en er dus nog geen feiten bekend zijn dan dat het slachtoffer is overleden.

   Dat en nog veel meer kwam voorbij in de uitzending. Maar toen lag dhr Verheul reeds in dromenland zijn tuintje te schofffelen.

   Verwijderen
  5. Bovenstaande reactie van Daan is onnodig persoonlijk en neerbuigend opgeschreven.
   Zijn reactie wordt vanavond door mij verwijderd.

   Onderstaande zal blijven staan.
   Dat zijn de relevante zaken.


   daan 17 februari 2019 om 12:36


   Als Verheul zijn huiswerk had gedaan dan had hij geweten dat het slachtoffer een blanke Brit was.

   Maar dat niet alleen. Het is ongepast als raadsleden zich partijpolitiek uitspreken over een gebeurtenis van dergelijk Kaliber als het justitioneel onderzoek naar de ware toedracht nog niet is afgerondt en er dus nog geen feiten bekend zijn dan dat het slachtoffer is overleden.

   Dat en nog veel meer kwam voorbij in de uitzending. Maar toen lag dhr Verheul reeds in dromenland'.

   Verwijderen
  6. @ Daan,

   Klopt. Dit soort incidenten volg ik nooit. Ik dacht dat Sylvana zo boos was omdat het een gekleurd iemand betrof.
   Ik neem op jouw gezag aan dat dit niet zo was.

   Haar boosheid over de 21 schoten blijft voor mij wel terecht.
   En de rest van mijn verhaal dus ook.

   Verwijderen
  7. @ Dawg 11.34

   Vier dagen geleden ofzo schreef de NRC (*)

   een uitgebreid artikel over de 'boosheid op filantropen'.

   Die boosheid werd een beetje als 'grotendeeels onzinnig' afgedaan.
   Als dan 2 dagen later een oang artikel over Soros word geschreven ( ik had het gemist) , dan lijkt het mij dat dit artikel ook tussenin blijft hangen: het wordt gemeld, maar noch afgekeurd noch opgehemeld.

   Zou dat kunnen? ( Nu geen zin om het zelf uit te gaan zoeken)

   Jij vindt het risky wat de NRC doet, maar ze keuren Soros niet af, zover ik lees in het citaat.

   En als krant behoren ze dit soort zaken te melden, ook al is het slechts heel zelden: dan kan je ze niet meer beschuldigen van 'lie by omission' terwijl zeldzame berichten ons wereldbeeld NIET beïnvloeden.
   Frequentie is the message.

   (*) https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/11/over-rijke-filantropen-klagen-waarom-nu-a3653698

   Verwijderen
  8. @ Jan

   Ik vind het al heel wat dat NRC een min of meer feitelijk opsomming geeft van al die vaatjes buskruit waar de OSF de lont tracht aan te steken. I count my blessings.

   Verwijderen
  9. Onnodig persoonlijk? Ik heb gebruik gemaakt van de persoonlijke omstandigheden die Meneer Jan Verheul hier zélf gedeeld heeft. En dat zijn de volgende wetenswaardigheden:


   Dhr Jan Verheul is:


   - spruitjesteler

   - hij is in slaap gevallen tijdens de uitzending

   - hij is op leeftijd


   - hij heeft een vastomlijnd wereldbeeld
   Dit zijn gewoon de feiten. Die hij notabene hier zelf gedeeld heeft. Dus zijn opmerking dat mijn opsomming van deze feiten onnodig persoonlijk is, is dus niet juist. De feiten zijn namelijk openbaar. Ze zijn ook niet onnodig want dhr heeft de informatie niet volledig tot zich genomen maar denkt wel op basis van slecht geinformeerd te zijn een mening hier op dit blog te kunnen ventileren.

   Een tuintje schoffelen is beeldspraak voor slapende zijn, eventueel met snurkgeluiden.


   Kortom, dhr Verheul voelt zich gekwetst door de feiten die hij zelf heeft aangedragen. Kom op meneer Verheul, op uw leeftijd moet u toch om kunnen gaan met lichte ironie op zijn tijd.

   Buiten dat, dhr Verheul heeft duidelijk aangegeven niet meer op mij te reageren. Dat heeft hij plechtig BELOOFD.

   En belofte maakt schuld.


   Verwijderen
  10. @ Daan,

   Ik schreef: "Bovenstaande reactie van Daan is onnodig persoonlijk en neerbuigend opgeschreven. "
   Waarom meld je die persoonlijke zaken? Waar dient dat toe? Wat is de functie?
   Het is omda je badinerend over me wil schrijven.
   Heb je geen sterke argumenten?


   Bovendien: Het zijn NIET de feiten.
   1) Ik teel geen spruiten. Jij bedenkt dat, omdat het wat neerbuigender klinkt. De connotaties bij spruitjes zijn: 'spruitjes lucht, eenvoud, tijd staat stil.' ( Toen men koningin Juliana belacheliijk wilde maken liet men haar spruitjes schoonmaken. ( Sjef van Oekel)

   2) Er is geen uitzending. Er is een video op youtube. Je kan in bed kijken wat het is en tegelijk in slaap vallen. prima methode.
   Video was fascineren, maar ben toch in slaap gevallen. Vermoedelijk na half uurtje. Is niet de moeite om dat tweede half uur nog te bekijken. Ik had al een aardige indruk. Die indruk heb ik opgeschreven. Niks mis mee.

   3) Ik ben 67. Maar run een bedrijf dat elk jaar nog investeert en vernieuwt. Ik lees per dag meer dan jij in een week. 'Op leeftijd 'zegt dus niet zo veel. Maar je gebruikt het om denigrerend te kunnen doen.

   4) Mijn wereldbeeld evolueert, want ik zoek steeds naar falsificaties. Daarom staat het als een huis. Omdat er nauwelijks gebeurtenissen zijn die er niet in passen. Als jij dat 'vastomlijnd' wil noemen mis je de essentie.

   Verwijderen
 6. En toen werd de antisemitisme-kaart getrokken...

  Ons taalgebied blijft grotendeels verschoond van joodse Francophone filosofen, maar aldaar bepalen ze voor een belangrijk deel de denkkaders. Tijdens de gele hesjes demonstratie gisteren kwamen ze ´toevallig´ Alain Finkelkraut tegen. De ´ongeletterde´ gele hesjes herkenden hem meteen. Hij is een ultra-zionist die het aanwijzen van Israel als agressor als antisemitime wil framen. Hij zit dus ook in het kamp van Macron en Levy.

  Kritiek op deze figurwen is in Frankrijk gelijk aan antisemitisme, en onze pers neemt dat uiteraard kritiekloos over:

  Framen gele hesjes als antisemieten

  Deze man is uiterst anti-gele hesjes, maar weerwoord is antisemitisme....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op 1.17: "Tu es venu extra pour nous provoquer !
   Dat denk ik ook.

   Zoals 'Aarsman'op de Volkskrant extreme beeld-analyse doet, wil ik zeggen wat ik zie:
   Ik zie in totaal 1 heethoofd langdurig op Finkelkraut schelden.
   Hij is qua uiterlijk iemand met 1 Franse en 1 Algerijnse ouder.

   Dan zie ik nog 3 mensen iets heel kort roepen.
   En ik zie dat in totaal maximaal 15 mensen naar Finkielkraut kijken.

   Heel opvallend: De hele scene wordt helemaal vanaf het begin heel goed gefilmd.
   De cameraman staat precies op de goede plek.
   Hij staat op 4 meter vanaf Finkielkraut, die wat ineengedoken staat te kijken, tot een man met gele arm ( ordedienbst?) hem weg leidt.
   Dan gaat de camera uitgebreid de 'aanvallers' filmen.
   De cameraman wordt daarbij niks in de weg gelegd, ook al staat ie 2 meter voor de 'roeper'. Niemand die hem stopt.

   Ik vermoed dat het in scene is gezet.
   Het CRIF controleert Frankrijk. ( Joodse elite)
   Vraag het Dieudonné en Alain Soral.

   De woede daarover is groot in Frankrijk.
   Deze mensen weten precies hoe Sarkozy ( joods) en BHL ( joods) met zijn tweeen de vernietiging van Libië hebben klaargespeeld.

   Met hulp van leugens van Bouchoucgouir (Mensenrechten-baas in
   Libië die in de VS had gestudeerd en die in Geneve beweerde dat Ghadaffi al 5000 mensen had vermoord. Zo is het begonnen.)

   Verwijderen
  2. Finkelkraut heeft zich vermoedelijk in een TV programma zeer beledigend over de gele hesjes uitgelaten. Deze extremistische filosofen willen antisemitisme losmaken van ´gewoon´ racisme en gaan dan zo ver dat ze terechte grieven van een man zoals de boze demonstrant bagatelliseren. De lichaamstaal van deze Finkelkraut is erg provocerend, ik vraag me af wat jij zei in het voorafgaande stukje wat er uit is geknipt...

   Die man is erg boos, maar niet gewelddadig. Maar ik versta geen woord van wat hij zegt...

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Het is heel moeilijk te verstaan. Waar is kapiteitn Piet als je hem nodig hebt? ( Pietka. Zit wellicht weer in de earme golfstroom...) Hij is in Frankrijk geboren.

   DE hardste roeper trekt aan zijn sjaal en roept: C'est nous La France. Nous sommes le peuple.
   Iets van die aard.
   Het woord Palestine hoor ik niet meer. (vanochtend wel , of was het Israel ?)
   Ook het woord zionist hoor ik niet.
   Ik hoor vaak : merde.
   En een woord dat klinkt als: 'parressu' ( geen idee wat dat is)
   Cochemar ( scheldwoord.)

   De man die Finkielkraut zaxchtjes weg geleidt is persé geen politie-agent: hij heeft een gele band/sjaal om zijn linker arm.
   Ik zie in de hele video niet één politie-agent.

   Voor 70% Fake nieuws.

   Verwijderen
 7. Verslag van Acte IVX door Niemands Knegt

  https://twitter.com/NiemandsKnegt

  "Herken de extreemlinkse activisten, extreemrechtse activisten, werkloze alcoholisten, complotgekkies, homofoben, loopjongens van Rusland, antisemieten..."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede analyse van De Saker over Tulsi Gabbard.

  Hoe de joodse media-furie iedereen in zijn hok dwingt.

  J V: Maar hoe lang nog?
  Het is een strijd op leven en dood tussen de goyim en de usual suspects.
  Bestaat al tweeduizend jaar, ik weet het.
  Maar nu hebben de usual suspects vele atoombommen.
  Verliezen is dus onmogelijk geworden: dan kiezen ze voor vernietiging van de wereld.
  Dat is de precaire situatie waar we nu in zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De meeste demonstraties verlopen in alle gemoedelijkheid, met veel muziek, het scanderen van leuzen, jong, oud, man, vrouw, in vreedzaamheid, wat Franse overheid en de reguliere media u ook op de mouw proberen te spelden.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1096727314065436672

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Terwijl de Westerse reguliere media de Gilets Jaunes verzwijgen, bagataliseren, ridiculiseren en proberen zwart te maken, zendt @Ruptly al viertien weken alle Actes gewoon live uit.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1096733154918977536

  En DAT....is natuurlijk zeer verdacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. WAT??????

  Hoogste militair VS benoemd tot commandeur Orde Oranje-Nassau (video)
  Nieuwsbericht | 18-01-2019 | 10:52

  "De hoogste militair van de Amerikaanse krijgsmacht generaal Joe Dunford is vandaag benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje Nassau met de zwaarden. Hij kreeg de hoge onderscheiding uit handen van minister Ank Bijleveld-Schouten. Dat gebeurde in het ministerie.
  Dunford nam in 2014 het initiatief voor de anti-ISIS-coalitie, waaraan inmiddels 80 landen deelnemen. Bijleveld: "U betrok er ook civiele instellingen bij, omdat u erin gelooft dat er meer nodig is dan alleen een militaire oplossing. Het betekent dat ISIS effectief kon worden bevochten. Het resultaat was het countering violent extremist organisations Framework. Zonder uw persoonlijke steun en toegewijde harde werk was dit nooit mogelijk geweest. Het is mijn hoop dat het militaire netwerk in de komende jaren nog veel profijt oplevert."

  https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2019/01/18/generaal-vs-benoemd-tot-commandeur-orde-oranje-nassau

  Ze bedenken, trainen en bewapenen extremistische strijdgroepen en daarna lopen ze elkaar medailles op te spelden voor het bestrijden ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Eriv vd Beek. Ziet alles.

  Wie dacht dat Bert Koenders voortvluchtig was vanwege zijn actieve steun aan terroristen in Syrië komt bedrogen uit. De @volkskrant komt doodleuk met een lezersaanbieding met de ex-PvdA-bewindsman als lokkertje.
  Zeg @snpreizen en @PhRemarque , zijn jullie helemaal gek geworden?

  https://twitter.com/beek38/status/1096906262854410240

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SNP Natuurreizen organiseert ism de Volkskrant een 12-daagse reis naar Tanzania met reisleider/gids Bert Koenders, kosten €4898,-

   https://twitter.com/TruthHitsEvery1/status/1096739241378365440

   Bert Koenders als lokkertje. 'k Kan allemaal in Nederland.

   Verwijderen
  2. Ik ben ook abonnee vanm Elsevier. Ze boden een weekend 'Brussel' aan met bezoek aan 'Raad van Europa' en zelfs een samenzijn met enkele hotemetoten, waaronder Hans Maidan van Baalen.
   Kostte ca 600 euro.
   Maar ik heb bericht gehad: gaat niet door. Te weinig belangstelling.

   Ik heb trouwens wel leedvermaak: Koenders krijgt geen echte baan meer? Mooi !

   Verwijderen
 13. Op de NRC schrijft Bart Funnekotter een SPIN bericht6 over de manier waarop de VS al meer dan 100 jaar huis houdt in Latijns Amerika.

  Hij gebruikt allerlei termen die de Neokoloniale gedrag moet goedpraten.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/15/schoffelen-in-de-amerikaanse-achtertuin-a3654223

  DE LEUGENFABRIEK was ooit een tv programma op Belgie-tv.

  Ik moest er aan denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lang artikel van Vanessa Beeley op RT naar aanleiding van de bekentenis van BBC Riam Dalati dat de beelden van het ziekenhuis in Douma in scene waren gezet.

  Real ‘obscene masquerade’: How BBC depicted staged hospital scenes as proof of Douma chemical attack

  https://www.rt.com/op-ed/451623-bbc-staged-footage-douma-chemical-attack/

  Toen de Russen vorig jaar naar Den Haag kwamen met getuigen die precies dat gene bevestigden wat Dalati nu toegeeft werd door politici en MSM gesproken over een 'verachtelijke stunt', 'zogenaamde getuigen' en een 'obscene masquerade'.

  "Now, it appears that the real obscene masquerade took place in the Medical Point in Douma, was constructed by the UK FCO-financed White Helmets, and was adopted by the BBC and other state stenographers as gospel in order to further criminalise the Syrian Arab Army just as the final liberation of Douma from Jaish al-Islam brutal rule was fast approaching. This obscene masquerade resulted in the unlawful bombing of Syria by the US, France and the UK. As Peter Ford stated, “this demands a public enquiry.”

  Onze Staatsomroep, ook altijd een trouw doorgeefluik van de door de White Helmets uitgebrachte horrorporno heeft nog niet gereageerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Als ik Gelauf had mogen spreken zou ik hem het volgende vragen, op camera:

  1) Hoor en wederhoor. Basis-princiepe van een èchte pers. Waar is de wederhoor mbt Putin en alles wat U hem in de schoenen schuift?
  Waar heeft U ooit ruimte gegeven aan Putin-verstaanders als Van Wolferen, van der Pijl. Cohen, Erik Van der Beek etc.
  ( Wierd Duk is halve bak.)

  2) Soms besteedt U 10 artikelen om Rusland of Assad negatief af te schilderen. ( Bijv. de Doum,a gasaanval, zoals Dawg hierboven noemt). Als nu blijkt dat de feiten ànders zijn, behoort U óók 10 maal te, melden dat er een correctie is.

  Wij nemen genoegen met 4 maal. Kunt U daar mee akkoord gaan? Kunnen we dat als regel stellen: correcties krijgen 40% van de exposure die de oorspronkelijke nieuws-melding in beslag nam. Graag een handtekening onder deze "Verantwoorde Berichtgeving Code".

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hierboven:

  Dawg 17 februari 2019 om 13:28
  @ Jan

  Ik vind het al heel wat dat NRC een min of meer feitelijk opsomming geeft van al die vaatjes buskruit waar de OSF de lont tracht aan te steken. I count my blessings.
  ====
  Het hangt af vanuit welke achtergrond je die feiten bekijkt.

  Volgens 'links' en 'postmodern' Nederland is Soroos die op vele terreinen de heerlijke 'Open Samenleving' eren zetje in de rug geeft.
  Wij moeten blij zijn dat die oude taboe's en die oude normen en beknellende waarden verleden tijd zijn. Weg met de sociale controle. Weg met die grenzen. Weg met die discriminatie van homo's.

  Voor oppervlakkige mensen die niks lezen en triomfantelijk 'Complot-aanhanger! " roepen als je met ze discussieert, en dan denken dat ze glorieus gewonnen hebben, want zèlf weten ze wèl dat complotten niet bestaan.....
  voor die dommerikken is Soros een Goede Kracht ion de samenleving.

  Ze begrijpen niet dat hij alle mensen tot hulpeloze individuen zonder samenhang- en - solidariteit wil reduceren, waarna je met ze kan doen wat je wil.

  Vroeger zei een koning: "I dont like them, lets kill'm."En hij trok ten oorlog.
  Gaat niet meer.
  Als je nu de mensen achter je wil krijgen om de opponent kapot te maken, dan moet je een mooi , humanitair doel verzinnen. Een Do-Good-Vlag die de actie moet legitimeren. Met die vlag in top kun je dan jouw opponent dood maken. Zo is het bij al die recent vernietigde moslimlanden gedaan: Terreur bestrijden, democratie brengen etc. Venezuela: hongerige mensen helpen.

  BeantwoordenVerwijderen