zaterdag 9 februari 2019

Eénogige Gele Hesser Jerome krijgt bezoek


Boliviaanse actrice, Carla Ortiz, bezoekt gele hesser Jerome Rodriguez. Jerome, die door Macron een oog verloor, waardeert het bezoek zeer. Wat gaat Acte 13 vandaag weer brengen? Volg voor informatie over vandaag Revolutionaironline waar ook onderstaande video vandaan komt, of op Twitter Niemands Knegt.
40 opmerkingen:

 1. Daar heb ik ook wel één oog voor over !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie net woedende gele hesjes, met flink wat vandalen er tussen (lijkt nogal antifa-achtig) die agenten terugdrijven. Na alle politieprovocaties wel te begrijpen (en een doelwit voor false flag geweld). Het is nog vroeg, dus het kan wel eens flink uit de klauw lopen vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ION Rouen en La Roche-sur-Yon zie ik veel mensen lopen en alles vredig.
   In Parijs gaat het agressiever aan toe.
   Zowel demonstranten als politie raakt moe en geirriteerd, schrijft N.K.
   Een man heeft zijn arm verloren toen hij een traangas granaat op pakte en weg wilde smijten.
   Die granaten zijn zo gevaarlijk dat ze uit gebruik zullen worden genomen, maar men wil de voorraad opmaken> Die man is nu zijn arm kwijt.

   Verwijderen
 3. De Staatsomroep:

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1094234977913450496

  Kwestie van prioriteiten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Twitterdraadje met wat klimaatgrafieken

  https://twitter.com/Reezyard/status/1093594025628745728

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allereerst: het klimaat verandert, dat is een feit. Het probleem is dat men vooral data van de afgelopen 150 jaar gebruikt. Dus elk bericht dat in het nieuws komt met “de koudste dit”. “De warmste dat” etc is pas van sinds 't begin van de metingen. De aarde is ouder dan dat.

   https://twitter.com/Reezyard/status/1093594844373630982

   Verwijderen
  2. Als je het over de laatste 65 miljoen jaar of 5 miljoen jaar bekijkt dan zie je dat de temperatuur eigenlijk alleen maar aan het afnemen is, op een aantal periodes na dat het weer stijgt.

   https://twitter.com/Reezyard/status/1093595454124814337

   Verwijderen
  3. Over #CO2: dat is een broeikasgas, een onmiskenbaar feit. Maar het heeft in het verleden van de aarde niet volledig gecorreleerd met de temperatuur. Het is natuurlijk wel een belangrijke factor, maar zonnecycli en zeestromingen hebben een veel groter aandeel in het klimaat.

   https://twitter.com/Reezyard/status/1093596199893065729

   Verwijderen
  4. De aarde heeft ondertussen al vijf ijstijden meegemaakt. De aarde is vaker ijsvrij geweest dan dat de polen waren bevroren. Op dit moment is de aarde nog aan het herstellen van de laatste #ijstijd. Men moet dus niet doen alsof de polen altijd bevroren zijn geweest.

   https://twitter.com/Reezyard/status/1093596618216087553

   Verwijderen
  5. Ook zie ik veel voorbij komen dat ze zeespiegel stijgt, dat is correct. Dit doet het al sinds het einde van de laatste ijstijd en gaat met een gestaag tempo voort. Op dit moment met 0,0034 meter per jaar. Het is niet alsof de zeespiegel altijd stabiel is gebleven.

   https://twitter.com/Reezyard/status/1093600139351126017

   Verwijderen
  6. Ook de zeespiegel heeft een verleden: https://en.wikipedia.org/wiki/Past_sea_level …. We zitten nu zelfs in verhouding op een van de laagste punten in de geschiedenis van de aarde. Enkele duizenden jaren geleden was de zeespiegel nog tientallen meters lager, ook bijna niet meer voor te stellen!

   https://twitter.com/Reezyard/status/1093600974759964672

   Verwijderen
  7. Dawg, dit zijn al 20 jaar oude talking points van de klimaatsceptici.

   Geografie ouder dan 5- 2.5 miljoen jaar geleden is onvergelijkbaar met de huidige, dat geldt zeker voor alles wat uit het Mioceen of ouder is: Geen noord- zuid oceaanstromen maar circumtropisch, lagere Himalaya en een Siberische zee. En meer CO2; minder ijs in en voor het Plioceen. Maw: een andere planeet dan nu.

   Die zeespiegelstijging zit nog in de pijp, maar duurt in totaal 2000 of meer jaar (net zoals in die andere 30 + wisselingen van ijstijd naar interglaciaal en terug die we in het Pleistoceen gehad hebben).

   Verwijderen
  8. Ja en? Ze worden als argument opgevoerd als ´bewijs´ dat er geen global warming zou zijn door de mens veroorzaakt, en dat is gewoon grote onzin.

   Verwijderen
  9. @ Rootman

   "Ja en? Ze worden als argument opgevoerd als ´bewijs´ dat er geen global warming zou zijn door de mens veroorzaakt."

   Dat zou dan net zo misleidend zijn als de suggestieve beeldvorming door klimaathysterici dat we via regulering van de antropogene CO2 emissies wel even het klimaat gaan reguleren.

   Verwijderen
  10. Mee eens. Maar niemand wordt wijzer van het gebruik van flutargumenten.

   Verwijderen
 5. Als die jeugd van nu het woord "klimaat" vervangt door het woord "milieu" kregen ze alle steun van mij.
  Het klimaat kan niemand wijzigen, tenminste niet op korte termijn. Het milieu daarentegen is wel degelijk door de grootindustrie en ook voor een deel door het MKB naar de verdommenis aan het gaan. Puur om hun winsten veilig te stellen, die dus niet eens bij de werkmens terecht komen maar die wel de rekening mag betalen.
  Vuile lucht in de steden heeft niets met klimaat te maken maar wel met milieu. Uitstoot van giftige stoffen door die 100den schoorstenen is ook een milieu kwestie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik hoop dat de boodschap duidelijk is en men dit aan de jeugd probeert over te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. Nederlandse industrie stoot een hoop troep uit wat weer hoog in onze atmosfeer verdwijnt. Maar dit fenomeen treed wereldwijd op. Ook China stoot gigsntisch veel uit

   Heb je trouwens ook al eens bekeken hoeveel Russische industrie troep uitstoot?
   Ook Rusland heeft zijn bijdrage aan vervuiling atmosfeer

   Verwijderen
  3. Welcome to Norilsk, the most polluted city on Earth
   https://www.slavorum.org/welcome-to-norilsk-the-most-polluted-city-on-earth/

   Verwijderen
  4. Hier ben ik het wèl totaal mee eens. Omdat wij bijna alle zware maakindustrie hebben geëxporteerd naar China hebben wij recht van spreken verloren. Rusland ruimt langzamerhand zijn sovjetverleden met vervuiling op. Zoals wel blijkt uit hun totaalverbod voor GMO´s.

   Verwijderen
  5. Dus Eddy, ben je het met mij eens dat al die energie die de jeugd nu in een onzinnig 'klimaat' verhaal steekt ze die beter tegen de algemene milieuvervuiling kunnen gebruiken.
   Het klopt dat ze er mee bezig zijn, schone diesels, maar doe moeten opgeruimd worden en alles moet elektrisch, met stroom van....gascentrales? Kernenergie is heel schoon, het afval is zwaar giftig. Over zonnepanelen en windmolens heb ik het niet eens want die zijn te zeer weersafhankelijk en er bestaat nu nog niet een voldoende opslag mogelijkheid. Waterstof? oke, maar opslag is een probleem, het kost enorm veel stroom om te produceren en ze kunnen er bommen mee maken.
   Dat de jeugd van nu hier maar aan gaat werken om oplossingen te vinden in plaats van te zeuren over een niet bestaande zeespiegelverhoging.(misschien 3mm in 100 jaar)

   Verwijderen
  6. Met waterstof kun je geen bommen maken. Een thermonucleaire bom gebruikt tritium of lithiumdeuteride.

   Verwijderen
  7. https://nl.wikipedia.org/wiki/Waterstofbom

   Verwijderen
  8. Uit wikipedia, thermonuclear weapon:

   [ Modern fusion weapons consist essentially of two main components: a nuclear fission primary stage (fueled by Uranium-235 or Plutonium-239) and a separate nuclear fusion secondary stage containing thermonuclear fuel: the heavy hydrogen isotopes deuterium and tritium, or in modern weapons lithium deuteride. For this reason thermonuclear weapons are often colloquially called hydrogen bombs, or H-bombs.[1]]

   Verwijderen
  9. Een op de 2000 waterstofatomen is het niet radioactieve deuterium. Een van de weinige isotopen die chemisch anders reageert dan zijn gewone broertje: een glas D2O (zwaar water) is giftig! Tritium wordt uit Lithium in een reactor gemaakt en heeft een halveringstijd van 8 dagen.

   Verwijderen
  10. Fout! Halveringstijd 12.3 jaar!

   Verwijderen
 6. “Corruption is in Russia’s DNA” (Video)

  http://theduran.com/nyt-pushes-racist-agenda-towards-russians-corruption-is-in-russias-dna-video/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In tegenstelling tot jou kijk ik inderdaad weg bij, maakt niet uit welke, porno actrice.
   En wat die in de muziekindustrie er mee doen moeten ze zelf weten. Ze hebben ergens een klok horen luiden en denken dat ze daar aan mee kunnen doen. Ze zoeken maar eens op wat het woord illuminatie betekend.
   Iemand die van zichzelf denkt dat hij 1000x slimmer is dan alle andere schrijvers hier bij mekaar is niet bepaald verlicht. Ik zal hier nu niet te diep op ingaan, dat laat ik aan diegene over die denkt 1000keer slimmer dan ik te zijn.
   En wat je laatste alinea betreft, Eddy, daar geef ik je gelijk in.

   Verwijderen
  2. Nee hoor, alleen als Matt weer zo dom was om te reageren ipv een op zichzelf staande reactie te geven.

   Verwijderen
  3. Heilige Verheul,
   ik haal mijn reactie zelf wel weg, maar hang niet het heilig boontje uit want als jou dat zo uitkomt reageer jij ook op Eddy.
   Als Eddy een punt heeft mag je dat gerust laten staan maar als jou dat niet goed uitkomt verwijder jij dat. Dan geef ik de trollen gelijk als ze stellen dat ze onder jouw censuur zitten.
   Goede stellingen laat je staan, bagger haal je weg.
   En noem mij dom, ik ga slim worden en kom hier niet meer zolang jij hier zit.
   Was op je eigen blog gebleven.

   Verwijderen
  4. Matt vroeg in een vorige draad::"ben jij grijs?"
   Nee Matt. Nauwelijks.

   Nu mag ik een vraag stellen.

   "Matt , ben jij een masochist ?'

   Misschien ter verduidelijking: E. beledigt je in elke post die hij aan jou richt.
   Maar jij lijkt het prachtig te vinden, en blijft hem vol geduld en liefde aanspreken. Curieus...

   Verwijderen
  5. Verheul, nee ik ben geen masochist. Hoe kom je daar bij? Ben jij zelf zo een type dat geniet van pijn?
   Stel mij een stomme vraag en je krijgt een stom antwoord, Verheul.
   E mag mij dan soms wel beledigen, maar ik heb daar geen last van omdat ik weet dat zijn beledigingen nergens op slaan. Ik beschouw het eerder als een bizarre vorm van humor. En ja, soms vind ik het leuk het spelletje mee te spelen, goed voor de 'kijkcijfers' hier.
   Die beledigingen die hij richting jou afvuurt zijn van een heel ander kaliber. Maar die discussie ga ik hier niet aan. Dat doe je maar op je eigen blog. En als je daar geen publiek krijgt moet je je maar eens gaan afvragen hoe dat komt.

   Verwijderen
 8. Carla Ortiz is een ster in zuid Amerikaanse series en soaps. Er is geen pornomateriaal van haar in omloop (helaas). Ze is politiek zeer bewust en voert actie tegen het Amerikaanse imperialisme en voert campagne voor ontmaskering van de white helmets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de info, Rootman, die zaken weten wij niet. ( Ik toch niet in elk geval)

   Verwijderen
 9. De foto van Carla Ortiz doet mij aan Joan Baez (de zangeres) denken.

  Joan Baez - Diamonds and Rust
  https://www.youtube.com/watch?v=1ST9TZBb9v8

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd gedacht dat Baez een stuk ouder was dan Dylan, maar dat is slechts 4 maanden: beiden zijn van 1941 ! ( Nu 77 en 78 jaar)

   Ik meen dat zij al veel meer bekend was in The Village toen Dylan daar aan kwam, en dat ze hem introduceerde.
   Ze bewonderde hem, en zal zeker verliefd op hem geweest zijn en er wat mee gehad hebben.
   Deze song is een stukje autobiografish- geklaag, volgens mij.
   Ja, die Dylan die houdt echt niet van gezeur.
   Altijd vaag.

   Those were the days !

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Ja , ze maakte deel uit van de folk revival en ledje gaat inderdaad over gedoe met Dylan.

   Verwijderen