zaterdag 28 april 2018

Twitter maakt gehakt van RTL-fantast Olaf Koens

Onze goede bekende Olaf Koens, de fact-fiction NATO-fantast van RTL, is weer actief op twitter, met een paar tweets, niet gespeend van enig cynisme.Koens in slachtoffer rol

Wat Koens weer weergaloos doet, hij is daar echt de meester in, is om van slachtoffers daders te maken en vice versa. Hij doet dat met zoveel overtuiging, dat als je even niet bij de les bent, het nog voor waar zou aannemen ook. Wat dat betreft staat hij op één hoogte met een meesterzakkenroller, en een meesteroplichter. Hier doet hij zijn volgers geloven dat de media slachtoffer zijn van propaganda. Laat dat even op je inwerken. De leugenpers verliest haar laatste beetje geloofwaardigheid omdat ze juist niets anders doen dan NATO propaganda 1 op 1 te verspreiden, met oorlogen in Libië, Irak, Afghanistan, het steunen van terroristen in Syrië, voor goed te verkopen. Maar nee, volgens Olaf zijn die landen niet de slachtoffers, maar Olaf en zijn collega's zijn het slachtoffer...

Mistverspreiding? Het kan met Koens en Can!

En ja, als Rusland haar kant van het verhaal vertelt (waar halen die Russen eigenlijk het gore lef vandaan?!), dan reduceert Koens dat discours tot "propaganda" en "gotspe" en "twijfel zaaien". Volgens Koens is er slechts 1 waarheid: de Anglo-Zionistische waarheid. Gelukkig hebben veel Twitteraars het ijlzwammen van de fantast door en krijgt Koens er in de comments onder zijn bluf-tweet ongenadig van langs. Wat het geheel nog pikanter maakt, is dat één van de weinigen die nog wel iets ziet is de ijlzwammerij van Koens is niemand minder dan... Sinan Can. Want wat heeft ons team ontdekt? Sinan Can retweet de onzin van Koens onbecommentarieerd rond. We zaten gisteren dus weer helemaal goed door die twee op één lijn te zetten. Koens en Can: Twee buddies in mistverspreiding!

Leo Eenkhoorn vraagt Koens, die, laf als hij is, natuurlijk niet antwoordt:

hmmm twijfel hoeft rusland niet te zaaien, dat was er al... Waarom zou assad gifgas gebruiken bij de laatste stad die nog te gaan was? Je schopt in een voetbalwedstrijd toch ook niet iemand door midden als je 5 minuten voor tijd met 4-0 voor staat?

En Arjan123 prikt de onzin van Olaf ook door:Amerikaans Cynisme: "Maar we verliezen banen als we stoppen met bommen gooien"

Het niveau van de vragen en het grenseloze cynisme van de Westerse media belichaamd door CNN.38 opmerkingen:

 1. Zou Koens wel eens Orwell lezen?

  Deze quote vind ik erg passend voor Koens

  'Journalism is printing what someone else does not want printed: everything else is public relations.'

  En de quote geldt ook voor ons: want bij gebrek aan kritische journalisten in de meanstream zullen niet-journalisten de taak van journalisme moeten overnemen.

  Wat knap lastig is met het gebrek aan gegevens die wel bij de meanstream ligt, en daar blijft liggen.

  Dan wordt je als vanzelf aangewezen op RT of op je eigen gezonde verstand.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'word je'

   Copy-paste vorige draad. Koens=Parsons, die sommige zaken als de volgende niet wil zien, want dat tast zijn waarheidsbeeld aan.

   Ik denk dat zelfs het personage Parsons uit 1984 moeite zou hebben om het volgende te verklaren uit het oogpunt van 'goed' Oceanië

   https://www.rt.com/news/424694-douma-boy-video-attack/

   Dus negeren de Parsons' van deze wereld deze beelden. Of zeggen ze: het is RT, daar kijken wij niet naar.

   In hun dromen weten ze wel beter.

   Verwijderen
  2. En die Sinan Can laat zich ook goed in zijn kaarten kijken in https://www.villamedia.nl/artikel/voor-sinan-can-is-ellende-brandstof-geworden

   Regisseur Can kent zijn klassiekers als La Vita e Bella en De vliegeraar, propagandafilms waar ook mensen gefolterd worden, en waar kinderen door hun vader 'getroost' worden door te zeggen: 'het is allemaal niet waar wat daar gebeurd'.

   Nou geloof ik dat de enscenering van Can ic Syrie in dat villamedia stukje inderdaad niet waar kan zijn (Can is te literair in zijn bloederige voorbeelden), maar zelfs als het waar is, kan je je afvragen: 'Waar komen die ISIS strijders vandaan?' 'Wie heeft hen gemaakt', 'van wie krijgen ze geld'?

   Behalve als je Can heet. Dan kan dat niet, aangezien over die zaken niets staat in Villamedia.

   Zulke 'journalisten' krijgen 'vredes' prijzen leert Google mij.

   Als in War is Peace


   Verwijderen
  3. De Fransen zeggen altijd een journalist is of een hoer of werkeloos het enige wat je moet weten is ! Wie is de souteneur.

   Verwijderen
 2. Ik denk dat ik het in elke nieuwe draad even meld, want het is essentieel:
  Het PNAC rapport is het 'Mein Kampf'van de Neocons.
  Hitler wilde een 1000 jarig Rijk (in een deel van Europa, op germaanse grond).
  De Neocons willen : een 100 jarig Rijk. Maar wel over de hele aardbol.
  Hun PNAC rapport beschrijft precies hoe ze dat gaan doen.
  De afgelopen 18 jaar tonen aan dat ze aardig op schema liggen.

  In de MSM is er niemand die het doorziet. NIEMAND.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen jammer dat niemand verteld wie er achter Hitler zat.....Het grote geld van bankiers en corporaties.

   Nu zitten achter de neocons en (humanitaire intervenrionisten) hetzelfde grote geld van bankiers en corporaties.

   Iedereen moet weten wie de echte bazen en het echte kwaad is. We moeten verder kijken dan de "troon", wie staat er achter het gordijn de orders aan de "troon" te geven.

   Verwijderen
 3. Wolf Blitzer.
  De bekendste anchor op de Amerikaanse TV.
  En joods, uiteraard.
  Dit stukje video legt alles bloot.

  Ik ben er trots op dat ik soms van Anti-semitisme beschuldigd word, want als je HIER niet enorm verontwaardigd over bent, dan bèn je inderdaad geen echt mens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bewonder Jim Douglass, omdat hij het beste boek over de moord op Kennedy heeft geschreven.

  Douglass en vele anderen waren geïnspireerd door een Trappister monnik: Thomas Merton.
  Maar precies 50 jaar geleden stierf deze invloedrijke geestelijke onder verdachte omstandigheden.
  Er is nu een boek uitgekomen dat onomstotelijk toont dat hij destijds is vermoord: http://www.informationclearinghouse.info/49313.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thomas Merton........zen en boehdda.
   En omdat er een boek is over die monnik, claimt een NL boer dat dit boek "het bewijs" is dat die monnik toen "vermoord"is.

   Verheul's of beter gezegd Hugo Jansen's aanhang naar Boehdisme is het zoveelste harde bewijs dat hij ook geen echt christen is wat hij wel eens geclaimd heeft.
   Boehdisme staat haaks op het christen zijn.

   Verder mag die boer het volgende eens lezen voordat hij op z'n knietjes bij Boehdda gaat.
   http://www.saltoftheearth.nl/het-gevaar-van-boeddha-beelden/

   Thomas Merton was eerder ietsie geestelijk verward net als jodenhater Hugo Jansen.
   Komt het ooit nog goed met onze NL boer?


   Verwijderen
  2. Boeddhabeelden, toktok vindt het maar niks. Evenals de Thaise regering, die export door toeristen verbiedt.

   Inderdaad, een boeddha is geen tuinkabouter. Zelfs als je met eerbied in een tempel daar buigt tijdens een vakantie wordt het hier snel een decoratieobject.

   je kunt altijd ook foto´s nemen. Ook in de naam van Boeddha worden wreedheden verricht, denk aan sri Lanka en Myanmar. Maar hoe dan ook: het is nog altijd beter om een afbeelding van Boeddha of Jezus te nemen, die uiteindelijk vrede en liefde vertegenwoordigen dan de bloeddorstige joodse oorlogsgod Jaweh te vereren.

   Verwijderen
  3. Eddy is weer volop aan het zeveren.
   Citaat uit het boek "Godsdiensten van de wereld":
   "Om de weg naar het Nirvana (de bestaanssfeer waar geen dood meer is)te kunnen volgen moet afstand worden genomen van verkeerde ideeën, van hebzucht, haat en onwetendheid. Daardoor kunnen vrijgevigheid, liefde en wijsheid zich beter ontwikkelen" einde citaat.
   Op welke school zit jij eigenlijk Eddy?
   En als ik jou hier tekeer hoor gaan tegen onze medebloggers denk ik zo dat jouw jhwh absoluut niet zo vredelievend is als hij toelaat dat jij met geweld mag dreigen.
   Voor alle duidelijkheid, Eddy, ik ben niet gelovig dus je kunt mij alvast niet beschuldigen als zijnde van de duivel bezeten of dergelijke flauwekul.

   Verwijderen
  4. Over Jehova in hetzelfde boek:
   "Aanhangers van de religieuze beweging opgericht door Charles Taze Russel (1852-1916) geloven in een 1000jarig rijk maar eerst komt de naderende Armageddon, de laatste slag tussen de naties die het Bijbelboek Daniel en in de openbaringen van Johannes worden beschreven. Daarna, zo wordt gedacht, zullen de getuigen, samen met Christus de aarde regeren. De andere kerken zijn dan in de macht van Satan.
   De getuigen leiden een eenvoudig leven, o.a. sterke drank is een taboe. De getuigen volgen veelal tamelijk agressieve evangelisatie methoden. " einde citaat. (dit is niet de volledige uitleg, er staat nog veel meer flauwe kul tussen).
   Conclusie: Eddy mag van zijn geloof agressief zijn.

   Verwijderen
  5. Af en toe is zo´n metadiscussie over geloof wel interessant. Zelfs voor ongelovigen, want de grote meerderheid trekt in het westen ook nu hun baantjes rond het monotheïsme van de ´Abrahamic religions´ (Abraham was zelf geen monotheïst, en ook niet monogaam, die 2 gaan meestal samen). Kijk maar naar de boeken van felle atheïsten als Dawkins, die hebben het altijd over ´God´ of god.

   Dus dat element werkt nog steeds door in onze cultuur, en sterk ook!

   Elementen zoals de beeldenstorm blijken zich te herhalen bij de meest verblinde, krankzinnig fanatieke aanhangers, zoals de link van toktok bewijst: http://www.saltoftheearth.nl/het-gevaar-van-boeddha-beelden/ . De oorsprong is het geloof in een emotioneel zeer onvolwassen, wraakzuchtige en jaloerse god.

   Een ander element wat dit voortbrengt is het gevoel van exclusivisme, het meest geprononceerd bij de joden, maar moeiteloos overgenomen door de VS en door de jihadisten.

   Maar ook wij seculiere westerlingen dragen dit ´DNA´ nog met ons mee, en ook wij zijn dus niet immuun.

   Verwijderen
 5. Maar ook Rusland kan nog verbeteren ( Tenzij ik niet goed geïnformeerd ben) : Die kinderen had ik graag het uitje van hun leven gegund: een dagje naar de efteling, of als dat te ruig is voor oorlogsgetraumatiseerde kinderen: Madurodam en even naar Scheveningen. En als de NL regering dat niet zou toestaan: nog meer publiciteit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed opgemerkt van Root. Wat dacht je van een wandelingetje door de Keuekenhof en de kop in de Telegraaf en elders: White Helmets slachtoffers ontspannen in de Keukenhof/tussen de tulpen.

  Gemiste kans! Russen zijn soms te naief en bescheiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Heeft u in de Atlantische reguliere media al een verklaring kunnen lezen hoe het kan dat een in een video van de White Helmets gepresenteerd slachtoffer levend kon getuigen bij de OPCW in Den Haag?"

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/990292228361867265

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Syrië – Het merkwaardige relaas van Hassan Diab
  door WILLY VAN DAMME op 23 APRIL 2018

  "Maar al op maandag 9 april betraden leden van de Russische militaire politie de stad en ontdekten reeds snel het bewuste hospitaal, enkele personeelsleden en zelfs een ‘slachtoffer’ van die zogenaamde aanval, de 11-jarige Hassan Diab die ook duidelijk herkenbaar is in het door het Leger van de Islam en de Witte Helmen verspreidde filmpje.

  Maar terwijl deze video van het Leger van de Islam overal in onze media voorpaginanieuws was met massa’s kopij – Het Laatste Nieuws had er zelfs twee pagina’s vol schokkende titels voor over – was dit tweede filmpje (1) met daarin een interview over de zaak met de jongen en zijn vader geen nieuws.

  Geen enkele Nederlandse of Belgische krant besteedde er aandacht aan. Hetzelfde voor zogenaamde kwaliteitsmedia als Le Monde, BBC, Reuters, CNN, AFP, The Washington Post, The New York Times of The Financial Times."

  http://www.novini.nl/syrie-het-merkwaardige-relaas-van-hassan-diab/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De Russen kwamen naar Den Haag om het stilzwijgen van de collaborerende Westerse MSM te omzeilen. Een kakkerlak als Olaf Koens staat nu in z'n hemd. Alweer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg, ik denk niet dat Koens in zijn hemd staat. Voor hem is het "mission compleet", zijn bankrekening zal wel weer goed gespekt zijn, dus wat maakt het hem uit hoe wij over hem denken. Het waait toch wel over, zoals met zoveel zaken gebeurd tegenwoordig, hoe hard wij hier ook roepen.

   Verwijderen
 10. n nuclear strategy, a first strike is a preemptive surprise attack employing overwhelming force. First strike capability is a country's ability to defeat another nuclear power by destroying its arsenal to the point where the attacking country can survive the weakened retaliation while the opposing side is left unable to continue war. The preferred methodology is to attack the opponent's strategic nuclear weapon facilities (missile silos, submarine bases, bomber airfields), command and control sites, and storage depots first. The strategy is called counterforce.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pre-emptive_nuclear_strike

  ok. en wat doen de neocons dan tegen de mobiele lanceer platvormen en de nieuwe wapens van Rusland die Poetin vorige maand presenteerde ?.

  Wat doen de neocons tegen de russische subs die door NATO ook wel black holes genoemd worden. vb. russiche sub ligt voor de kust van nederland en engeland. Nucleaire raketten zijn binnen een vloek en een zucht bij Londen, Brussel, Amsterdam, Berlijn etc etc.

  We hebben in Syrië gezien dat Rusland een redelijk goede A2/AD omgeving kan opzetten. Zelfs een neocon op Jan Verheul na begrijpt dat door jamming van satelieten en GPS manipulatie die raketten "blind"gemaakt worden en hun doelen niet zullen bereiken.

  Alleen Jan Verheul gelooft dat de neocons werkelijk geloven dat ze alle lanceer installaties van de russen kunnen raken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar mijn bescheiden mening zal geen enkele grootmacht het aandurven om als eerste op de beruchte rode knop te drukken want ze weten maar al te goed dat dit de ondergang van zowat de hele wereld is. Ook voor de neocons die denken in hun schuilkelders te overleven kunnen de eerstvolgende 100 jaar niet naar buiten omdat de hele aarde vergiftigd is.
   Als het allemaal zo eenvoudig was dan was die 3e wereldoorlog al na "Cuba" begonnen.
   Nu zijn het veelal blaffende honden met een flink hek tussen beide. Zie de 'stoere' taal van Trump tegen Kim, Iran en zelfs Rusland. Het is niet meer dan hard blaffen maar bijten durft hij niet. Rusland ook niet trouwens, maar in het geval van Rusland kan men eerder van gezond verstand denken.

   Verwijderen
  2. Amen.
   Al hoewel je nooit weet hoe een foutje van de één tot desastreuze gevolgen kan leiden.
   Je kunt je niet verdedigen tegen een nucleaire oorlog. Je kan een afgesloten bunker ingaan, maar op een gegeven moment moet je er toch uit. Zelfs de bankiers zullen er niet wijzer van worden.

   Verwijderen
  3. Bij een daadwerkelijke first strike verliest iedereen. Maar als het evenwicht onduidelijker wordt, door een missile defense system (wat nog steeds in de opbouwfase verkeert, zelfs als het aan de opgeschroefde specs zou voldoen kost het nog zeker 20 jaar voordat het zou werken) zou een tegenaanval survivable kunnen zijn.

   Voor een rationeel denkende regering zou ook dan de prijs onaanvaardbaar hoog zijn, zelfs als de opponent erger zou zijn dan in de ergste demonisatiepropaganda.

   Maar zoals de Saker in zijn nu wat verouderde stukje aangeeft: als de regering geen rationeel denkende entiteit meer is (de neocons), dan komen alle veronderstellingen op losse schroeven te staan.

   De nieuwe systemen die nu in Rusland in gebruik worden genomen moeten het acute gevoel van pariteit onder de ogen van de VS generaals brengen, zodat elke rare suggestie van de neocons met een unaniem NEE wordt beantwoord.

   Een oefening als de volgende, net vóór de raketaanval, heeft hetzelfde doel: duidelijk maken dat de prijs veel te hoog zou zijn:

   https://russia-insider.com/en/russian-navy-hit-and-sank-decommissioned-frigate-syria-live-fire-drills-video/ri23302

   Verwijderen
  4. http://thesaker.is/thinking-the-unthinkable/

   (inmiddels bijna onvindbaar in de google zoekmachine)

   Verwijderen
 11. The Silence Of The Skripals - Government Blocks Press Reports - Media Change The Record

  "There has been no recent reporting on the Skripal case in which a British-Russian double agent and his daughter were poisoned in Salisbury, England. There even seem to be attempts to change the public record of the case.
  ...........
  The British press is now totally silent on the Skripal case. Craig Murray and another former senior civil servant suspect that the government gave order to not report on the issue. They also suspect, as we did early on, that the case is related to the fake "Dirty Dossier" which the Clinton campaign ordered up to use it against Donald Trump.

  It is not understandable why the British government would give a silencing order if, as the government alleges, Russia caused the incident.

  Why is no public investigation by the media allowed? Where is Yulia Skripal and what is the health status of Sergej Skripal? Why have they been silenced?"

  Meer lezen op:

  http://www.moonofalabama.org/2018/04/the-silence-of-the-skripals-government-blocks-press-reports-media-change-the-record.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig zie ik positieve ontwikkelingen

  zoals de reactie van de twitteraars op de verwarring die Olaf Koens probeert te veroorzaken.

  zoals Kanye West die openlijk achter Trump gaat staan. Hollywood moet om en zich keren tegen de oligarchie.

  zoals de blunders die de oligarchie maakt met Skripal en de chemical attack hoax in Ghouta, met daarop de falende raketaanval die volgens Meyssan waarschijnlijk daadwerkelijk bedoeld was om Assad af te zetten. Er zijn degelijk raketten afgevuurd op het paleis van Assad.
  http://www.voltairenet.org/article200905.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Matt betreffende Koens:

  Geloof me maar als ik zeg dat waar types als Koens het meeste bang voor zijn en een hekel aan hebben, als ze "in hun face" ontmaskerd worden. Het verstoort hun eigen wereldje, en het bedreigt hun inkomstenbronnetje. Kijk naar Knevel en vd Brink die plots hun programmaatje en bronnetje kwijt waren. Of Koens die op de vlucht weg moest uit Moskou en waarvan de Volkskrant zijn handen aftrok.

  Natuurlijk moeten de journo's het Atlantische verhaal vertellen, maar het is een heel dun lijntje waar ze op balanceren. Het moet nl. wel Atlantisch en een beetje geloofwaardig blijven. Als de leugens te blatant worden, en de kijkers er te veel doorheen gaan prikken en massaal gaan klagen, wat bij Koens toenemend het geval is, dan heeft de journo ook een probleem. Het groeiende geloofwaardigheidsprobleem van de steeds slechter uitziende Koens is daarom wel degelijk een groot probleem voor hem en de organisatie (RTL) die met hem opgescheept zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, als Koens door de MSM wordt uitgebraakt kan hij hier op dit blog nog altijd als gastschrijver een stukje plaatsen :-) (zonder beloning wel te verstaan)

   Verwijderen
  2. Er zijn te weinig chauffeurs. Kun je ook terecht als je onoprecht bent qua politieke beweringen. Iets voor Koens. Hij heeft geen opleiding zo herinner ik me.
   ( Ik wil hem alleen maar helpen hoor)

   Verwijderen
 14. Hehe den haag gaat er eindelijk iets aan doen. Nog een positieve ontwikkeling.

  Ongewenste financiering moskeeën: burgemeester Den Haag wil nieuwe wet
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2229482-ongewenste-financiering-moskeeen-burgemeester-den-haag-wil-nieuwe-wet.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat moet je anders met die gekken? 'vrouwenbesnijdenis moet van de man omdat ze dan minder seksuele gevoelens hebben, maar de vrouw in wel vrij om te kiezen' (...) jaja.

   Verwijderen
  2. VERGEET niet: moderne regeringen en ontwikkelingen worden door VR steevast vernietigd: MOSSADEQ, SHAH,Saddam, Ghadaffi, Assad.
   KHOMEINIY werd geholpen. Saudies en Qatar etc worden gesteund.
   Madrassas ontvingen miljarden van de VR. de Islam middeleeuws houden is een Neocon strategie. Bernard Lewis (joods islam deskundige) heeft dat eind 1978 gepromoot, ook op Bilderberg conferenties.

   Verwijderen
 15. ICH: Robert Fisk in tweede verslag over Douma: Nu 100% ZEKER.Geen gifgas fabriek.

  ICH: Gewldig interview HARDTALK. Bijzonder leugenachtige BBC interviewer en Aleppo-parlementslid. December dat Jeffrey Sachs intussen het verhaal van dat parlementslid geheel heeft bevestigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. En toen werd het helemaal stil rond de Skripal zaak.

  Vermoedelijk omdat in het zeer democratische VK een zgn D-notice is uitgevaardigd. Die zijn geheim dus dat weet je nooit zeker. De pers mag dan niets nieuws meer berichten.

  Ondertussen zijn de Skripals gekidnapt, en rijzen er vragen of er niet toch sprake was van een opioid ipv novichok.

  De banden tussen het Steele dossier en Skripal zijn ook niet verder besproken, maar daar bevindt zich wel de Britse focus van anti- trump en Russia-gate:

  http://www.moonofalabama.org/2018/04/the-silence-of-the-skripals-government-blocks-press-reports-media-change-the-record.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 17. https://www.youtube.com/watch?v=I-Y_Rfad3X4

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen