woensdag 4 april 2018

Het is stil bij de staatsmedia rond Skripal

Britten gaan compleet nat met hun Skripal case, die geen case lijkt te zijn. Terwijl het toch geen klein nieuws is als Porton Down verklaart niet te kunnen achterhalen waar het op Novichok gelijkende goedje geproduceerd is, zijn de gelijkgeschakelde staatsmedia als NOS, Nieuwsuur en de NPO plotseling hun interesse in "de zaak" kwijt geraakt. Het 8-uur journaal van gisteren vond het niet de moeite waard.

De NOS vind het geen nieuws als er nieuws is dat de aanleiding voor de hele diplomatieke crisis, en spanningen op het Europese continent, onderuit haalt! NOS is druk met een staking in Frankrijk en de eind-examens van het VMBO...

Ondertussen halen de Britten maar wat oude tweets weg; gelukkig heeft iemand ze bewaard.23 opmerkingen:

 1. Inmiddels is het ook op video te zien hoe Boris Johnson gewoon snoeihard hierover heeft gelogen. Ben benieuwd wat ze nu gaan doen zal wel heel snel de doofpot ingaan. Maar ik denk zelf dat Johnson hetzelfde lot te wachten staat als Zijlstra bij ons heeft ondergaan.
  http://achterdesamenleving.nl/minister-van-buitenlandse-zaken-uk-boris-johnson-loog-over-skripal-zaak-mogelijk-ontslag-volgt/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rare Pipo Pechtold heeft gezegd dat Halbe zijn leugen fouten heeft recht gezegd door toe te geven dat hij had gelogen. Volgens pipo Pechteld is er nog geen één Rus geweest die zijn eigen fout heeft rechtgezet zoals Halbe dat gedaan heeft.

  Pipo Pechtold kan nog niet eens recht zetten dat hij de gift van het appartement in scheveningen publiekelijk had moeten maken.

  en......
  Halbe "het sukkeltje" Zijlstra moest wel slikken en zijn fout toegeven als de grote "Bilderberg" baas Jeroen van der Veer op komt draven om een afgang van shell/Nederland tov Poetin/Rusland te voorkomen. Hij kon niet anders dan door het slijk gaan. Halbe "sukkeltje" Zijlstra heeft nooit uit eigen wil zijn fouten recht gezet. Hij Moest!. Pipo Pechteld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat Pipo Pechteld totaal onwetend is blijkt alweer. Zie hier de laatste woorden van Yeltsin. Dit is een Russische politicus die zijn fouten toe heeft gegeven. Totaal niet gepushed door externe partijen om schaamte en schuld te spreken tegen een heel volk, toch deed Jeltsin het.

   "I want to ask for your forgiveness.

   For the fact that many of the dreams we shared did not come true. And for the fact that what seemed simple to us turned out to be tormentingly difficult. I ask forgiveness for not justifying some hopes of those people who believed that at one stroke, in one spurt, we could leap from the gray, stagnant, totalitarian past into the light, rich, civilized future. I myself believed in this, that we could overcome everything in one spurt.

   I turned out to be too naive in something. In some places, problems seemed to be too complicated. We forced our way forward through mistakes, through failures. Many people in this hard time experienced shock.

   But I want you to know. I have never said this. Today it's important for me to tell you. The pain of each of you has called forth pain in me, in my heart. Sleepless nights, tormenting worries -- about what needed to be done, so that people could live more easily and better. I did not have any more important task."

   https://www.nytimes.com/2000/01/01/world/yeltsin-resigns-in-boris-yeltsin-s-words-i-have-made-a-decision.html

   De laaste woorden van Jeltsin naar Poetin bij het afscheid nemen waren "wees goed voor Rusland".

   Verwijderen
  2. Zijlstra is dus een eerlijke leugenaar, begrijp ik?

   Dat heet: contradictio in terminis of KAN niet waar zijn.

   Verwijderen
  3. Ook leuk:

   Ook wel de 'paradox van de leugenaar' genoemd of 'de paradox van Epimedes' . Dit laatste omdat de Griekse filosoof Epimedes hem opscheef. Hij luidt: Eubulides uit Kreta zegt dat alle Kretenzers leugenaars zijn. Eubilides is zelf een Kretenzer, dus liegt hij ook. Dus is wat hij zegt gelogen. Dus zijn de Kretenzers geen leugenaars.

   Verwijderen
 3. Zelfs de Guardian kon er gisteren niet meer omheen:

  "British scientists at the Porton Down defence research laboratory have not established that the nerve agent used to poison Sergei and Yulia Skripal was made in Russia, it has emerged."

  https://www.theguardian.com/uk-news/2018/apr/03/porton-down-experts-unable-to-verify-precise-source-of-novichok?CMP=share_btn_tw

  Daarmee werd duidelijk dat de regering May keihard had gelogen met haar aantijgingen aan het adres van de Russen.

  https://www.youtube.com/watch?v=D89rfg-kQuQ&feature=youtu.be

  Op de OPCW vergadering van vandaag sloegen de Britten desondanks wild om zich heen. Uiteraard was de Staatsomroep was niet te beroerd om ze een podium te bieden:

  De zitting van de OPCW is besloten, maar de Britse delegatie twittert er dus wel over. In die tweet noemen de Britten het Russische voorstel tot samenwerking pervers, en een afleidingsmanoeuvre. "Nog meer desinformatie bedoeld om vragen te voorkomen die de Russische autoriteiten moeten beantwoorden."

  "In een uitgebreide verklaring zegt Groot-Brittannië dat het duidelijk is dat Rusland geen enkel onderzoek naar gebruik van chemische wapens zal accepteren, "tenzij het een uitkomst heeft die Rusland bevalt".

  https://nos.nl/artikel/2225738-britten-russisch-voorstel-voor-gezamenlijk-skripal-onderzoek-pervers.html

  De vraag is of we nog enig geloof kunnen hechten aan de beschuldigingen van de Britten kunnen hechten. Ze hebben inmiddels alle schijn tegen. De OPCW beschikt over protocollen die gevolgd moeten worden in vergiftigingszaken als die van de Skripals. Waarom zoeken de stagieres van de Staats niet eens uit of deze protocollen gevolgd zijn in de Skripal affaire, in plaats van kritiekloos de zoveelste beschuldiging van de Britten rond te bazuinen.

  Overigens zitten ook de Britten illegaal bezig met oorlog aan het voeren in Syrie. En soms gaat er ook wel eens zomaar iemand van ze dood door een bermbommetje.

  https://russia-insider.com/en/guerilla-attack-northern-syria-kills-2-coalition-commandos-wounds-5/ri22972

  Mooi hoor, al die door leugens ingegeven selectieve verontwaardiging over internationaal recht.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Waarom zoeken de stagieres van de Staats niet eens uit of deze protocollen gevolgd zijn in de Skripal affaire, in plaats van kritiekloos de zoveelste beschuldiging van de Britten rond te bazuinen."

   Het antwoord is simpel. Het zijn geen journalisten maar hoernalisten. Ze worden goed betaald om propaganda te maken en te "framen"

   Verwijderen
 4. BELANGRIJK:
  China gaat luid en duidelijk achter Rusland staan.

  Zie: R Insider.

  Dat is ook de enige 'redding van Armageddon' die de Saker kon bedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BELANGRIJK

   Popov: Putin Should Beware of ‘Chavez Cancer’ on White House Visit

   https://www.fort-russ.com/2018/04/popov-putin-should-beware-of-chavez-cancer-on-white-house-visit/

   Verwijderen
 5. Skripal bewijst twee Westerse kampen, de globalisten en populisten. De populisten worden groter dan globalisten dus "anything goes " leugen op leugen om de macht te behouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag hopen dat dit soort schandalen, van niks een gigantische diplomatieke en mediarel maken, in ieder geval een eyeopener is voor het grote publiek. Is deze hysterie nog ergens goed voor. Zelf ben ik daar niet zo zeker van.

   Verwijderen
  2. OffG ziet Skripak ge-memory holed worden.

   https://off-guardian.org/2018/04/04/memory-holing-the-novichok-lie-we-need-to-make-sure-that-doesnt-happen/

   Ander belangrijk nieuws: de koning mag niet beledigd worden, er zijn zwarte gaten in de Melkweg, en iets met een deejay bij VK..

   Verwijderen
  3. Om niet met de schijnheilen van VK mee te doen: antidotum

   https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/04/the-poison-in-our-body-politic/

   Verwijderen
  4. @ Willen Willem

   "The UK’s flagrant hysteria of the last weeks, the war cries and spittle-flecked abuse is all being airbrushed away and being replaced with the idea the UK simply requested Russian co-operation and Russia refused – preferring to make nasty insinuations instead."

   Goede observatie van Off Guardian. Precies de manoeuvres waar ik op doelde in het citaat van het NOS artikel: herschrijving van de geschiedenis.

   De Britten hebben ruim voor het OPCW onderzoek nog maar goed en wel was begonnen een enorme rel geschopt op basis van onwaarheden. Nu klagen over gebrek aan Russische medewerking is niet meer dan een doorzichtig schaamlap.

   Verwijderen
 6. Brits Foreign Office verwijdert tweet dat novichok van Russische makelij was.

  Poisoning hoax unravels: UK government BUSTED deleting tweet that blamed Russia (Video)

  http://theduran.com/poisoning-hoax-scandal-unraveling-uk-government-deleting-tweet-to-hide-lies-video/#IdfoC5hGJeRu0LoT.99

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Meer baarlijke nonsens, ditmaal onder de naam van 'redactie'

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/iedereen-raadt-het-hem-af-maar-trump-wil-weg-uit-syrie-ik-wil-ons-land-weer-opbouwen~a4588848/

  'Iedereen' is naar ik aanneem iedereen die werkt bij VK. Vraag het anders eens een Syriër in Aleppo of Damascus, of iemand anders die niet zijn of haar mening in VK kwijt kan...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het geeft alleen maar aan dat Trump niet de controle heeft.

   Verwijderen
 8. Daar zeg je wat Willem Willem.......... Lees: De 13 Bloedlijnen; wegbereiders van de antichrist en De protocollen van de Wijzen van Sion Ontsluierd van Robin de Ruiter (Mayra Publications) en ook aanbevelenswaardig is De Ontscheping van Jean Raspail (De Blauwe Tijger).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Willie,

   Ik denk dat je pas door hebt wat er gebeurt als je de Protocollen èn Jean Raspail combineert.

   De massa-immigratie is een joods plan, en door hen doorgedreven. Zolang je dàt niet snapt, ( en de mensen van de Blauwe Tijger snappen dat NIET. Raspail snapte dat NIET), ben je in feite juist onze joodse vrienden aan het helpen: ze hebben die immigranten hier binnen gehaald om nu juist ons land intern te verdelen, zodat zij de noodtoestand uit kunnen roepen en de dictatuur in kunnen stellen. Alles is al in-place: politie is zwaar bewapend, de staat weet meeer over elk individu dan de Stasi ooit kon dromen, Het sleepnetvist alles op voor Tl Aviv. etc etc.

   13 Bloedlijnen, Raspail: het is allemaal om je af te leiden. Het is hooguit 'limited hangout'.

   Verwijderen
 9. Wat voor leiders hebben wij?

  Wat wij hebben zijn marionetten. Leiders hebben we niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dawg schrijft om 23.13 uur:

  Je mag hopen dat dit soort schandalen: "van niks een gigantische diplomatieke en mediarel maken", in ieder geval een eyeopener is voor het grote publiek.

  Rationeel zou dat zo moeten zijn.
  Maar de ervaring leest dat het niet zo snel gebeurt.
  ( De lijst van Svennus maximus , hierboven in de tweet, is nog veel langer te maken.)

  Charles Bausman himself wijst naar een blogger die het volgens Bausmann door heeft:

  "Points 2 and 3 really struck me, because, if he is right, than a large part of the effort in the alt-media to rebut this nonsense is in fact only doing more harm."

  2. The point of propaganda is to leave an impression after the details have been forgotten.

  3. To get involved in discussing the minutiae of the story is to help the propagandists’ aims.

  https://russia-insider.com/en/how-debunk-skripal-poisoning-lie-advice-expert/ri22959
  =====

  Verget niet: mensen verdiepen zich nergens in.
  Ze horen het nieuws globaal.
  Ze horen de toon van de berichten. Die is altijd: "Poetin is een gevaarlijke gek."

  Zoals Gilad Atzmon ooit zei: "Laat dat nou maar aan ons (joden) over om de zaak te spinnen en de mensen om de tuin te leiden. Wij hebben er 3000 jaar ervaring in !

  En zo is het.
  Wij denken dat anderen rationeel zijn. Fout.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Without the need of providing any evidence it is highly likely that the Western Main Stream Media, the Dutch included, are choking the public from news that does matter... Being an ongoing oxygen deprivation attack

  BeantwoordenVerwijderen