vrijdag 13 april 2018

Maffia-achtige bedreiging Mike Pompeo aan Rusland

Mike Pompeo kwam naar de Senaat. De ex-baas van de CIA wordt de nieuwe Minister van Buitenlandse Zaken en is de opvolger van Rex Tillerson. Hij moet antwoord geven op een serie vragen. Als het op Rusland aankomt zegt hij het volgende:

Veel werk...

"Er is nog veel werk te verzetten. Er is nog veel werk te doen met sancties. Vladimir Putin heeft onze boodschap nog niet helemaal begrepen en daar gaan we aan werken. Maar het moet iets groter zijn dan sancties."Commentaar Blik op NOS-journaal

Het is regelrechte maffia-taal van de aanstaande Minister van Buitenlandse Zaken van 's Werelds machtigste militaire macht. Het feit dat Ank Bijleveld (Minister van Offensie), Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) en Marc Rutte (Minister President) nog als hondjes achter dit land aanlopen, zelfs hun zegen geven aan hun aanvalsbommen op Syrie, op basis van een Hoax, is niet goed.

Oostenrijks model

Nederland moet proberen onder het juk van dit land uit te komen. Om te beginnen: Oostenrijks model. Dus uit de NAVO. Bij de NOS oif Nieuwsuur is het niet waarschijnlijk dat u deze Maffia-taal te zien krijgt. U dient niet te weten aan welke types onze politici onderworpen zijn.

Vroeger baas bij de Geheime Dienst van de VS, nu zwaait Mike Pompeo de scepter op het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de VS. Hij komt meteen met een gestrekt been binnen, met maffia-achtige bedreigingstaal aan het adres van Rusland.

En dan nog dit, Duits publiek smacht naar normale betrekkingen met Rusland

9 opmerkingen:

 1. Ik had 'm al in de vorige draad gezet, maar omdat het goed is je te realiseren dat zolang je in de NAVO zit de kans levensgroot is dat je er regeringsleiders als Rutte er gratis bij krijgt:

  "The unlawful killing of any human being without legal justification, under every legal system, is murder. And an act of violence committed by one government against another government, without lawful justification, amounts to the crime of aggression: the supreme international crime which carries with it the evil of every other international crime, as noted by the International Military Tribunal at Nuremberg in 1946.

  The use of military force by a state can be used in self-defense after an armed attack by another state, or, with the approval of the United Nations Security Council. At present, neither instance would apply to a U.S. strike against Syria.

  https://off-guardian.org/2018/04/12/international-lawyers-strike-against-syria-would-be-illegal/

  12 april 2018 16:40
  Premier Rutte heeft begrip voor eventuele aanval op Syrië

  Mochten de Amerikanen ertoe besluiten om Syrië aan te vallen als vergelding voor de gifgasaanval op rebellenbolwerk Douma, dan kan het op begrip rekenen van premier Mark Rutte.

  Dat zei Rutte in China, op de laatste dag van zijn deelname aan de Nederlandse handelsmissie daar. Rutte zei het heel waarschijnlijk te achten dat het Syrische regime achter de aanval zit. Hij zei te betreuren dat de Russen een internationaal onderzoek naar de gifgasaanval dwarsbomen.

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/premier-rutte-heeft-begrip-voor-eventuele-aanval-op-syrie

  Echt verbazen zal het allang niet mee, maar vastgesteld moet worden dat Nederland een premier heeft die geen problemen heeft met oorlogsmisdaden van de ergste categorie. Waarvan akte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was overigens Nederland die in de UNSC tegen de Russische
   ontwerp resolutie stemde om de OPCW een fact finding missie in Douma uit te laten voeren. Over dwarsbomen van internationaal onderzoek gesproken....

   https://twitter.com/MaxvanderWerff/status/984062922287558657

   Verwijderen
 2. De wat populistische achterban van Trump blijkt nu veel invloed te hebben tegen de neocons (met name Pompeo en Bolton).

  Trump moet naar hen luisteren (en doet dit ook!

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/trumps-prominentste-aanhangers-wijzen-hem-nu-op-zijn-belofte-geen-stomme-oorlogen-meer~a4592228/

  Oorlogen worden meestal niet begonnen wanneer er geen (denkbeeldige) winst te behalen valt, of de vermeende kosten te hoog zijn. Dat is een goed defensiebeleid, en dan wordt er mogelijk geen schot gelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LS...

  Rutte en Consorten slaafse honden van The New World Order... En Bilderberg Bea natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Elke bevolking krijgt de leiders die ze verdienen...

   Verwijderen
  2. Dat houdt in:

   -Een minister president die lid is van een partij die al jarenlang de ranglijst aanvoert waar het integriteit problemen bereft;

   -Een minister van BuZa met hetzelfde probleem;

   -Een hoofd van de OvV met hetzelfde probleem.

   "Nederland moet proberen onder het juk van dit land uit te komen. Om te beginnen: Oostenrijks model. Dus uit de NAVO."

   Ik denk dat @Blik ook bekend is met de problemen die zich met het K.H. hebben voorgedaan en dat zich daar klaarblijkelijk ook het 'probleem' bevindt van de onderdanige rol die Nederland speelt.

   Verwijderen
  3. Tja, wat een fantasie heb ik, hé?

   De VVD heeft in 2017 met elf politici opnieuw de meeste affaires achter haar naam. Dat blijkt uit de jaarlijkse Politieke integriteits-Index van Vrij Nederland

   'VVD voor zesde maal partij met meeste integriteitsschandalen'

   https://www.nu.nl/politiek/5140214/vvd-zesde-maal-partij-met-meeste-integriteitsschandalen.html

   Verwijderen
 4. Head of Russian Military Gerasimov Predicted Fake Syria Gassing 1 Month Ago! - WATCH

  Russian Armed Forces Chief of General Staff Valery Gerasimov has warned that Russia would respond to any US military strike flowing from a false flag chemical weapons attack blamed on the Syrian government and Russia. So what's the big deal? The general made the warning nearly a month ago…

  Speaking at a press briefing on March 13, Gerasimov warned that the Russian defense ministry had obtained "reliable information" about plans by terrorists in Eastern Ghouta to launch a false chemical attack on civilians in the region and blame it on the Syrian government. According to the officer, 'White Helmets' activists and the accompanying film crews had already arrived at the scene with the necessary satellite equipment to spread the news of this 'attack' to the world media.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=a1tf1gN2ToI

  meer lezen op:

  https://russia-insider.com/en/head-russian-military-gerasimov-predicted-fake-syria-gassing-1-month-ago-watch/ri23117

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tucker Carlson AGAIN Demolishes Case for Attacking Syria

  https://russia-insider.com/en/tucker-carlson-again-demolishes-case-attacking-syria/ri23088

  BeantwoordenVerwijderen