vrijdag 20 april 2018

ZDF reporter spreekt met Douma vluchtelingen: 't was 'n Hoax!

Waarom kunnen NOS of RTL niet wat de ZDF reporter wel kan? Gewoon een vluchtelingenkamp bij Damascus bezoeken en met mensen uit Douma spreken? Die zouden dan waarschijnlijk iets soortgelijks horen als die ZDF reporter, namelijk mensen die -overtuigend- getuigen dat het hele Douma incident een grote Hoax en False Flag was.

Kritiekpuntje

Kijk HIER vanaf minuut 7:30. Enige kritiekpuntje op de ZDF man: waarom geen beelden van het bezoek aan het kamp en die gesprekken? Ging dat de redaktie dan weer net even te ver?

NOS van perceptiebaas Gelauff: geen interesse meer in Douma

Maar in ieder geval stukken beter dan het NOS-journaal van Perceptie-baas Marcel Gelauff die liever niet meer te veel aandacht aan "de gifgas-aanval" besteedt. De raketten hebben gevlogen. de Nederlandse staat heeft haar zegen eraan gegeven. Als de twijfel achteraf dan aanzwelt, kun je beter even de andere kant opkijken, zeker als je je baan wilt houden.

Britten nog in agressieve ontkenningsfase

In plaats van dat de loonslaven van de BBC nou, net als de ZDF-reporter, op zoek gaan naar wat er in Douma gebeurd is, gaan ze mensen als Sarah Abdoulah en Vanessa Beeley proberen zwart te maken. Kansloos. Die zeggen, BBC bedankt, weer vele nieuwe volgers erbij. Ook Guardian maakt het erg bo(n)t. Komen met een spookartikel over Russische bots. Het enige voorbeeld waar ze mee aan komen zetten is een echt persoon en niet eens een Rus. De paniek bij de arme Britten die het narrative compleet verliezen is blijkbaar tot het kookpunt gestegen. Beginnen een beetje op Righton en Orwellongren te lijken.

White Helmets krijgen hun propaganda als boomerang terug van Roger Waters

De goedkope poging van de White Helmets om Roger Waters voor hun criminele karretje te spannen is als een boomerang op hun teruggekomen. Naar nu blijkt is het allemaal nog veel pijnlijker voor de troetel organisatie van de Britse en Hollandse regimes. De twijfelachtige organisaties heeft met emails getracht Roger Waters voor hun karretje te spannen. Die bedankte voor de eer, en in plaats daarvan, dapper, heeft hij zijn ongezoute mening over de terreurhulpjes verteld.

Pauw's antwoord op Baybasin oproep. Een affront?

Wij vroegen Jeroen Pauw, op een hele normale manier, om aandacht te besteden aan Baybasin, de levenslang gevangen zittende onschuldige Koerd. In Nederland!

Pauw is die avond te druk met Claudia de Beij, John de Mol met een voetbal, en relatieproblemen van iemand. Mag het antwoord van Pauw als een affront beschouwd worden?



Politie-inval Museum Rob Scholte

Natuurlijk ook geen beelden van deze geweldadige politie-inval bij Rob Scholte bij de NOS. Daar zijn ze te druk met Noord Koreaans achtige Koningsspelen. Gelukkig wel beelden bij We Are Change. En die stemmen niet vrolijk. Meer over Rob Scholte bij Revolutionaironline, die bovenop de zaak zit.



En dan nog dit...

Russische bevrijders rijden Ghouta in.

8 opmerkingen:

  1. http://freewestmedia.com/2018/04/20/london-paris-make-nasty-discoveries-about-black-holes-systems/
    http://freewestmedia.com/2018/04/11/skripal-affair-real-reason-is-capture-of-200-sas-soldiers-in-ghouta/
    Hier een paar leuke artikelen
    Kort samengevat : er zouden 200 kruisraketten op Syrië worden afgeschoten maar het zijn er maar 105 geworden waarvan er 71 zijn onderschept !
    De raketten die uit de golf en de rode zee zijn afgeschoten hadden geen probleem om Syrië te bereiken , maar in de Middellandse zee was het blijkbaar een ander verhaal.
    Veder hebben we hier een logische verklaring voor de skripal affaire in Engeland als vergelding voor het onschadelijk maken van de SAS in oost ghouta , voor dat iemand zegt dat het sprookjes zijn ! hier een artikel over 120 Fransen die gevangen zijn genomen in Homs in 2012
    https://blogs.mediapart.fr/olivp/blog/050312/120-militaires-francais-dont-13-officiers-captures-en-syrie
    Ik heb zo de indruk dat wat ons wordt voorgeschoteld op het nieuws een rook gordijn is
    De gevechten tussen het westen en Rusland zijn veel heftiger dan gemeld , en een warme oorlog is niet ververwijderd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rob Trip had gisterenavond de eer de minister president te mogen interviewen in het wekelijkse gesprekje en kwam al snel tot de conclusie dat Rusland en Syrië wel iets te verbergen hadden omtrent de gifgasaanval in Douma. Waar de wereldwijde MEANstream media twijfelt of er zich wel echt een gifgasaanval in Douma heeft plaatsgevonden, weet Rob Trip ons te melden dat de Russen en de Syriërs de 'bewijzen' aan het verdonkeremanen zijn. Je broek begint er zo langzamerhand van af te zakken.

    http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/432390/Nos_Gesprek_Ministerpresident.html

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Duping delight, term die ik nog niet kende qua naam (wel qua uitvoer denkend aan onze huistrol die meerdere personen-, maar nooit tegelijk, kan zijn)

    Wat van het verhaal te maken, weet ik niet (de eerste comment onder het verhaal is goed kritisch), maar een goed verhaal is het !

    http://www.unz.com/article/revisiting-911-betty-ong-and-the-mystery-of-black-betty/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De film is niet te vinden maar wel interresant omdat de bedreigingen aan blok zeer reeel zijn gezien wat in canada is gebeurd. https://www.newcoldwar.org/film-andrei-nekrasov-magnitsky-act-behind-scenes/
    Dat omzigt de cda partijlijn moet volgen om zijn carriere te redden is ook een waarschuwing voor blok. Vreemd dat vvd niet meestemde, dat zou met bezoek aan rusland te maken kunnen hebben en de gegarandeerde meerderheid dankzij slap links.
    Heeft iemand een link naar deze documentaire?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ondertussen zijn ze weer bezig om een gekleurde revolutie in Armenië op te stoken: 150 bommen onschadelijk gemaakt en een ´oppositie´-netwerk opgerold!

    https://www.fort-russ.com/2018/04/armenia-prevents-up-to-150-bombs-going-off/

    Tijd voor een vakantietripje van de nachtwolven!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hier de reden: https://m.youtube.com/watch?v=0FE8-HkXlOs

    Ik denk dat het papegaaien in de media dat er een BRUUT gestopt moet worden, wat alleen kan door het land war de bruut heerst te bevrijden met bommen, niet meer zo goed als vroeger werkt. Maar wellicht zegt dat meer over mij dan over de wereld...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Trump is hier waarschijnlijk erg blij mee. Kan hij gelijk een tegenrechtzaak tegen Hillary beginnen. Kippenvel.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ...er loopt al iets:
    Criminal referrals were made to the Department of Justice for Former FBI Director James Comey, Former AG Loretta Lynch, and Former Secretary of State Hillary Clinton
    Lees verder bij Sara Carter: BREAKING: Lawmakers Make Criminal Referral on Clinton, Comey, Lynch to DOJ on Steele Dossier
    Hier de link naar de officiele brief van afgelopen woensdag: https://desantis.house.gov/_cache/files/8/0/8002ca75-52fc-4995-b87e-43584da268db/472EBC7D8F55C0F9E830D37CF96376A2.final-criminal-referral.pdf

    BeantwoordenVerwijderen