vrijdag 20 april 2018

ZDF reporter spreekt met Douma vluchtelingen: 't was 'n Hoax!

Waarom kunnen NOS of RTL niet wat de ZDF reporter wel kan? Gewoon een vluchtelingenkamp bij Damascus bezoeken en met mensen uit Douma spreken? Die zouden dan waarschijnlijk iets soortgelijks horen als die ZDF reporter, namelijk mensen die -overtuigend- getuigen dat het hele Douma incident een grote Hoax en False Flag was.

Kritiekpuntje

Kijk HIER vanaf minuut 7:30. Enige kritiekpuntje op de ZDF man: waarom geen beelden van het bezoek aan het kamp en die gesprekken? Ging dat de redaktie dan weer net even te ver?

NOS van perceptiebaas Gelauff: geen interesse meer in Douma

Maar in ieder geval stukken beter dan het NOS-journaal van Perceptie-baas Marcel Gelauff die liever niet meer te veel aandacht aan "de gifgas-aanval" besteedt. De raketten hebben gevlogen. de Nederlandse staat heeft haar zegen eraan gegeven. Als de twijfel achteraf dan aanzwelt, kun je beter even de andere kant opkijken, zeker als je je baan wilt houden.

Britten nog in agressieve ontkenningsfase

In plaats van dat de loonslaven van de BBC nou, net als de ZDF-reporter, op zoek gaan naar wat er in Douma gebeurd is, gaan ze mensen als Sarah Abdoulah en Vanessa Beeley proberen zwart te maken. Kansloos. Die zeggen, BBC bedankt, weer vele nieuwe volgers erbij. Ook Guardian maakt het erg bo(n)t. Komen met een spookartikel over Russische bots. Het enige voorbeeld waar ze mee aan komen zetten is een echt persoon en niet eens een Rus. De paniek bij de arme Britten die het narrative compleet verliezen is blijkbaar tot het kookpunt gestegen. Beginnen een beetje op Righton en Orwellongren te lijken.

White Helmets krijgen hun propaganda als boomerang terug van Roger Waters

De goedkope poging van de White Helmets om Roger Waters voor hun criminele karretje te spannen is als een boomerang op hun teruggekomen. Naar nu blijkt is het allemaal nog veel pijnlijker voor de troetel organisatie van de Britse en Hollandse regimes. De twijfelachtige organisaties heeft met emails getracht Roger Waters voor hun karretje te spannen. Die bedankte voor de eer, en in plaats daarvan, dapper, heeft hij zijn ongezoute mening over de terreurhulpjes verteld.

Pauw's antwoord op Baybasin oproep. Een affront?

Wij vroegen Jeroen Pauw, op een hele normale manier, om aandacht te besteden aan Baybasin, de levenslang gevangen zittende onschuldige Koerd. In Nederland!

Pauw is die avond te druk met Claudia de Beij, John de Mol met een voetbal, en relatieproblemen van iemand. Mag het antwoord van Pauw als een affront beschouwd worden?Politie-inval Museum Rob Scholte

Natuurlijk ook geen beelden van deze geweldadige politie-inval bij Rob Scholte bij de NOS. Daar zijn ze te druk met Noord Koreaans achtige Koningsspelen. Gelukkig wel beelden bij We Are Change. En die stemmen niet vrolijk. Meer over Rob Scholte bij Revolutionaironline, die bovenop de zaak zit.En dan nog dit...

Russische bevrijders rijden Ghouta in.

16 opmerkingen:

 1. http://freewestmedia.com/2018/04/20/london-paris-make-nasty-discoveries-about-black-holes-systems/
  http://freewestmedia.com/2018/04/11/skripal-affair-real-reason-is-capture-of-200-sas-soldiers-in-ghouta/
  Hier een paar leuke artikelen
  Kort samengevat : er zouden 200 kruisraketten op Syrië worden afgeschoten maar het zijn er maar 105 geworden waarvan er 71 zijn onderschept !
  De raketten die uit de golf en de rode zee zijn afgeschoten hadden geen probleem om Syrië te bereiken , maar in de Middellandse zee was het blijkbaar een ander verhaal.
  Veder hebben we hier een logische verklaring voor de skripal affaire in Engeland als vergelding voor het onschadelijk maken van de SAS in oost ghouta , voor dat iemand zegt dat het sprookjes zijn ! hier een artikel over 120 Fransen die gevangen zijn genomen in Homs in 2012
  https://blogs.mediapart.fr/olivp/blog/050312/120-militaires-francais-dont-13-officiers-captures-en-syrie
  Ik heb zo de indruk dat wat ons wordt voorgeschoteld op het nieuws een rook gordijn is
  De gevechten tussen het westen en Rusland zijn veel heftiger dan gemeld , en een warme oorlog is niet ververwijderd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rob Trip had gisterenavond de eer de minister president te mogen interviewen in het wekelijkse gesprekje en kwam al snel tot de conclusie dat Rusland en Syrië wel iets te verbergen hadden omtrent de gifgasaanval in Douma. Waar de wereldwijde MEANstream media twijfelt of er zich wel echt een gifgasaanval in Douma heeft plaatsgevonden, weet Rob Trip ons te melden dat de Russen en de Syriërs de 'bewijzen' aan het verdonkeremanen zijn. Je broek begint er zo langzamerhand van af te zakken.

  http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/432390/Nos_Gesprek_Ministerpresident.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Duping delight, term die ik nog niet kende qua naam (wel qua uitvoer denkend aan onze huistrol die meerdere personen-, maar nooit tegelijk, kan zijn)

  Wat van het verhaal te maken, weet ik niet (de eerste comment onder het verhaal is goed kritisch), maar een goed verhaal is het !

  http://www.unz.com/article/revisiting-911-betty-ong-and-the-mystery-of-black-betty/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Syrische rode lijn geldt niet voor iedereen
  Jens De Rycke 14 april 2018 op Novini


  "Met de beperkte luchtaanval en het grootschalig machtsvertoon maakt het Westen duidelijk dat het – ondanks het feit dat het geen regimewissel in Damascus heeft kunnen bewerkstelligen en dus aan invloed heeft moeten inboeten – het niet zomaar van plan is zijn wereldwijde en regionale leiderschap en dominantie af te staan."

  In Syrie verdedigt het Westen de unipolaire wereld met militair geweld. Herovering van het nog in handen van de jihadi's zijnde gebied ten westen van de Euphraat zal het Westen zo kostbaar mogelijk willen maken voor de Syrische republiek, het bezette oostelijke (olierijke) deel zal men niet uit handen willen geven.

  "En terwijl dit machtsspel zich blijft afspelen wordt de wens van de Syrische bevolking voor vrede genegeerd. Maar ondertussen zullen zij de prijs blijven betalen voor het internationale conflict dat zij nooit wilden maar dat men nog steeds op het grondgebied van hun land uitvecht."

  http://www.novini.nl/de-syrische-rode-lijn-geldt-niet-voor-iedereen/

  Ons regering kiest in deze vuile oorlog nadrukkelijk voor de verkeerde partij.

  Nederland uit de NAVO.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Minister Blok bedreigd door anti-Ruslandlobbyist – Pieter Omtzigt op ramkoers met Moskou

  Eric van de Beek op 7 april 2018

  "Browder lobbyt in de EU voor een kopie van de Amerikaanse sanctiewet, tot nu toe alleen met succes in het Verenigd Koninkrijk en de Baltische staten. Mogelijk komt daar binnenkort Nederland bij. Browder heeft in Nederland CDA-parlementariër Pieter Omtzigt aan zijn zijde gevonden. Die ontving in 2013 Browder in de Tweede Kamer, ter gelegenheid van de presentatie van een boek over de zaak Magnitsky, waarvoor ook Omtzigt een hoofdstuk had geschreven. Deze week diende Omtzigt een motie in waarin hij het kabinet oproept zowel in Nederlands als in Europees verband een Magnitskywet te verwezenlijken. De motie werd door een meerderheid van de Tweede Kamer gesteund. De enige partijen die tegen stemden waren: SP, Forum voor Democratie, PVV en VVD."
  ......
  "Graag had Novini een interview gedaan met Pieter Omtzigt. Zijn inzet voor een anti-Russische wet in Nederland zal voor sommigen als een verrassing komen. Vorig jaar nog werd hij nog door NRC gebrandmerkt als propagandist voor Moskou, met het gevolg dat hij niet langer mocht optreden als woordvoerder over MH17. Helaas kwam ook van Omtzigt geen reactie op ons contactverzoek. Zie onderstaand de vragen die wij hem hebben voorgelegd:

  *Hoe is de motie tot stand gekomen? Browder liet in november vorig jaar op Twitter weten dat hij in Nederland lobbyde voor een Magnitsky-wet.

  *Als de door u bepleite wet bedoeld is voor mensenrechtenschenders in het algemeen, waarom spreekt u dan over een ‘Magnitsky-wet’? Immers: de oorspronkelijke, Amerikaanse Magnitsky Act is gericht tegen individuele Russen, en ook verwijst de naamgeving naar Sergei Magnitsky, een persoon die is omgekomen in een Russische gevangenis. Verder noemde u op 26 maart in de commissie voor Europese Zaken de Magnitskywet in één adem met de Salisbury-gifzaak, waar u de Russische overheid voor verantwoordelijk houdt.

  *In NRC van 3 april staat dat de door u bepleite wet ‘in de praktijk vooral mensen uit Rusland zal raken’. Klopt dit, en zo ja, vindt u dit terecht? En zo ja, waarom?

  *Denkt u dat een Nederlandse wet ook kan en zal gebruikt worden tegen mensenrechtenschenders in landen die een bondgenoot of belangrijke handelspartner zijn, zoals de VS en Saoedi-Arabië?

  *Hoe denkt u dat een Nederlandse Magnitskywet opgevat zal worden in Rusland? Verwacht u dat de Russen tegenmaatregelen zullen nemen, zoals ze gedaan hebben in reactie op de Amerikaanse Magnitskywet?

  *Bent u niet bang dat u olie op het vuur gooit? De relatie tussen Rusland en het Westen is in ruim vijftig jaar niet zo slecht geweest.

  *Wat vindt u van de uitspraak van Browder op Twitter dat het slecht is voor minister Bloks carrière dat hij zich niet hard wil maken voor een Nederlandse Magnitsky-wet?

  *Staat voor u vast dat het verhaal over de arrestatie en dood van Magnitsky, zoals verteld door Browder, en het conflict dat Browder heeft met de Russische staat, zoals verteld door Browder, volledig overeenstemt met de werkelijkheid? Heeft u zijn verhaal gecontroleerd?

  *Kent u de documentaire ‘The Magnitsky Act – Behind The Scenes’? Is u bekend dat de vertoning hiervan wordt tegengehouden door Browder die met rechtszaken dreigt? Op Novini staat hierover een artikel dat u misschien zal interesseren:

  http://www.novini.nl/zaak-magnitsky-kremlin-criticus-valt-geloof/

  meer lezen op:

  http://www.novini.nl/minister-blok-bedreigd-door-anti-ruslandlobbyist-pieter-omtzigt-op-ramkoers-met-moskou/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De film is niet te vinden maar wel interresant omdat de bedreigingen aan blok zeer reeel zijn gezien wat in canada is gebeurd. https://www.newcoldwar.org/film-andrei-nekrasov-magnitsky-act-behind-scenes/
   Dat omzigt de cda partijlijn moet volgen om zijn carriere te redden is ook een waarschuwing voor blok. Vreemd dat vvd niet meestemde, dat zou met bezoek aan rusland te maken kunnen hebben en de gegarandeerde meerderheid dankzij slap links.
   Heeft iemand een link naar deze documentaire?

   Verwijderen
 6. OPCW: Geen BZ maar Novitsjok
  Stefan Beck op 19 april 2018

  "Lavrov had eerder deze week geciteerd over de aanwezigheid van BZ uit een vertrouwelijk rapport van het Zwitserse Spiez Laboratorium. Dit laboratorium deed in opdracht van de OPCW onderzoek naar de vergiftiging van de Skripals. In het citaat kwam naar voren dat er naast Novitsjok (A-234) ook sporen van het gif BZ zijn aangetroffen. Lavrov betoogde hierop dat de symptomen van de Skripals meer leken op die van BZ-vergiftiging dan op die van Novitsjok-vergiftiging.

  Nu blijkt volgens de OPCW dat het hier om een controlemonster ging. Deze is waarschijnlijk opzettelijk verontreinigd om zo beter te controleren dat het laboratorium een volledige en juiste conclusie geeft. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid van het onderzoek hoger. Het is zeer waarschijnlijk dat niemand in het Zwitserse Spiez Laboratorium van de verontreiniging af wist. Bijgevolg is dat ook één van de redenen dat er een verbod is voor OPCW-laboratoria om zelf te berichten over hun onderzoeksresultaten: deze worden namelijk later verwerkt door de OPCW door de opzettelijke verontreinigingen uit het onderzoeksresultaat te halen.

  Doordat Lavrov de conclusie van het vertrouwelijke rapport van het Spiez Laboratorium, tegen de regels in, heeft geciteerd heeft hij, mogelijk onbedoeld, een onvolledige conclusie naar buiten gebracht.

  http://www.novini.nl/opcw-geen-bz-maar-novitsjok/

  Lijkt me een nuttige aanvulling op het nieuws over BZ.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. U.S. assessments following the U.S., British and French missile strikes on Syria show they had only a limited impact on President Bashar al-Assad’s ability to carry out chemical weapons attacks, four U.S. officials told Reuters.
  ...
  U.S. officials, who spoke on condition of anonymity, said the available intelligence indicated that Assad’s stock of chemicals and precursors was believed to be scattered far beyond the three targets.

  https://uk.reuters.com/article/uk-mideast-crisis-syria-chemicalweapons/despite-strikes-syrias-assad-can-still-wage-chemical-attacks-u-s-sources-idUKKBN1HQ06V

  This is of course just nonsense. Syria gave up its chemical weapons in 2013 and the OPCW confirmed that all weapon and precursor stocks were destroyed and all laboratories and production facilities dismantled.

  'Assessements' van anonieme Amerikaanse officials. We zijn er weer.....

  Nu de jihadistische strijdgroepen in het westen van Syrie worden uitgeschakeld komt het bezette gebied ten oosten van de Euphraat steeds nadrukkelijker in het vizier van het S.A.A (en Irak).

  "Further east at the Syrian Iraqi border and north of the Euphrates some 3-5,000 ISIS fighters live unmolested by U.S. air or ground attacks. The U.S. prevented Syrian government troops who control the area south of Euphrates from attacking the ISIS forces. But neither Syria nor Iraq can allow that ISIS pocket to survive. Yesterday a high level meeting was held in the operation room in Baghdad where Russian, Iranian, Syrian and Iraqi commanders arrange common operations against ISIS. Shortly thereafter an Iraqi jet attacked a ISIS command meeting near Hajin in Syria. The strike had Syrian government approval. Syrian government forces have rebuild a military bridge that will allow them to cross the Euphrates in a future operation. Several battalions, including auxiliary troops under Iranian command, are ready to attack. Will the U.S. bomb them when they cross the river? Or will it hold back and allow Iraqi air support for the Syrian troops?"

  verder lezen op:

  http://www.moonofalabama.org/2018/04/syria-cleanup-around-damascus-continues-wmd-rumors-prepare-for-new-us-attack.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "In launching airstrikes against Syria, over the alleged chemical weapons attack in Douma, an independent German Parliamentary report has declared that the US, Britain, and France have breached international law.

  The grounds for the finding are that the prohibition of the use of force still applies when the anticipated recipient of the the forceful action has violated international treaties."

  Wij zijn niet verbaasd.

  "Hours after the operation, German Chancellor Angela Merkel had said the operation was “necessary and appropriate” to preserve the Chemical Weapons Convention (CWC), an international treaty outlawing the use of chemical weapons."

  Moeilijk voorstelbaar dat Duitsland zichzelf nog steeds opzadelt met deze amorfe deurmat van de VS.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. EU dringt bij VS aan op afzwakken sancties tegen Rusland

  Verschillende Europese landen proberen de Verenigde Staten ervan te overtuigen de sancties die twee weken geleden werden getroffen tegen Rusland, af te zwakken. Met name de maatregelen tegen aluminiumproducent Rusal dreigen ook de Europese economie hard te treffen. Dat schrijft de Britse krant Financial Times zaterdag.

  De VS kondigden op 6 april nieuwe sancties aan tegen zeven Russische oligarchen en een tiental prominente Russische bedrijven. Washington verdedigt de strenge maatregelen door te verwijzen naar de Russische cyberactiviteiten en andere vormen van inmenging in het Westen.

  Vooral de sancties tegen Rusal, de grootste aluminiumproducent ter wereld buiten China, misten hun impact niet. Het bedrijf kelderde op de beurs en wereldwijd steeg de prijs van aluminium flink.

  Noodrem
  Europa trekt nu aan de noodrem. Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en Italië willen in Washington een gezamenlijk pleidooi houden om de sancties af te zwakken.

  ''De bevoorrading van aluminium is aan het haperen en brengt de hele keten in een zodanig groot gevaar dat verschillende grote productiesites met sluiting bedreigd worden,'' zeggen de landen.

  Flessenhalzen
  Het is ook niet denkbeeldig dat bedrijven waar veel aluminium wordt verwerkt, zoals Airbus, BMW en Volkswagen, hun productie zullen moeten terugschroeven. ,,Er bestaat een risico op flessenhalzen bij de aanvoer van aluminium en op prijsstijgingen", waarschuwde de Duitse sectororganisatie WV Metalle deze week nog.

  De situatie vraagt ''een snelle politieke oplossing en uitzonderingen voor Europese importeurs.''

  Trump
  De komende week brengt zowel de Duitse bondskanselier Angela Merkel als de Franse president Emmanuel Macron een bezoek aan de Amerikaanse president Donald Trump. De ontmoetingen zijn in het kader van de diplomatieke inspanningen om de stroeve trans-Atlantische relaties te verbeteren.

  De sancties tegen Rusland - ook Europa wees onlangs nog diplomaten uit - zullen daarbij ongetwijfeld ter sprake komen.

  https://www.nu.nl/economie/5232740/eu-dringt-bij-vs-afzwakken-sancties-rusland.html#coral_talk_wrapper

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ondertussen zijn ze weer bezig om een gekleurde revolutie in Armenië op te stoken: 150 bommen onschadelijk gemaakt en een ´oppositie´-netwerk opgerold!

  https://www.fort-russ.com/2018/04/armenia-prevents-up-to-150-bombs-going-off/

  Tijd voor een vakantietripje van de nachtwolven!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Out of 26 Major Editorials on Trump’s Syria Strikes, Zero Opposed
  ADAM JOHNSON / APRIL 18, 2018

  "A survey by FAIR of the top 100 papers in the US by circulation found not a single editorial board opposed to Trump’s April 13 airstrikes on Syria. Twenty supported the strikes, while six were ambiguous as to whether or not the bombing was advisable. The remaining 74 issued no opinion about Trump’s latest escalation of the Syrian war.

  This is fairly consistent with editorial support for Trump’s April 2017 airstrikes against the Syrian government, which saw only one editorial out of 47 oppose the bombing (FAIR.org, 4/11/17). The single paper of dissent from last year, the Houston Chronicle, didn’t publish an editorial on last week’s bombing."

  verder lezen op:

  https://fair.org/home/out-of-20-major-editorials-on-trumps-syria-strikes-zero-opposed/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier de reden: https://m.youtube.com/watch?v=0FE8-HkXlOs

   Ik denk dat het papegaaien in de media dat er een BRUUT gestopt moet worden, wat alleen kan door het land war de bruut heerst te bevrijden met bommen, niet meer zo goed als vroeger werkt. Maar wellicht zegt dat meer over mij dan over de wereld...

   Verwijderen
 12. Ha,ha,

  Democratic Party sues Russia, Trump campaign and WikiLeaks alleging 2016 campaign conspiracy

  The Democratic National Committee filed a multimillion-dollar lawsuit Friday against the Russian government, the Trump campaign and the WikiLeaks organization alleging a far-reaching conspiracy to disrupt the 2016 campaign and tilt the election to Donald Trump.

  The complaint, filed in federal district court in Manhattan, alleges that top Trump campaign officials conspired with the Russian government and its military spy agency to hurt Democratic presidential nominee Hillary Clinton and help Trump by hacking the computer networks of the Democratic Party and disseminating stolen material found there.

  meer lezen:

  https://www.washingtonpost.com/politics/democratic-party-files-lawsuit-alleging-russia-the-trump-campaign-and-wikileaks-conspired-to-disrupt-the-2016-campaign/2018/04/20/befe8364-4418-11e8-8569-26fda6b404c7_story.html?noredirect=on&utm_term=.281b2ca9fd0a

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump is hier waarschijnlijk erg blij mee. Kan hij gelijk een tegenrechtzaak tegen Hillary beginnen. Kippenvel.

   Verwijderen
 13. ...er loopt al iets:
  Criminal referrals were made to the Department of Justice for Former FBI Director James Comey, Former AG Loretta Lynch, and Former Secretary of State Hillary Clinton
  Lees verder bij Sara Carter: BREAKING: Lawmakers Make Criminal Referral on Clinton, Comey, Lynch to DOJ on Steele Dossier
  Hier de link naar de officiele brief van afgelopen woensdag: https://desantis.house.gov/_cache/files/8/0/8002ca75-52fc-4995-b87e-43584da268db/472EBC7D8F55C0F9E830D37CF96376A2.final-criminal-referral.pdf

  BeantwoordenVerwijderen