woensdag 25 april 2018

Gecontroleerde media (NRC) Versus vrije Internet (Bio-boer)

Het heeft even geduurd, maar beetje bij beetje komt er iets van een dialoog op gang tussen de gecontroleerde media en het vrije internet. De kloof tussen beiden is natuurlijk gigantisch. De gecontroleerde media vinden Trump een topper worden wanneer hij met raketten op Syrië gaat gooien. Het vrije internet vindt dat juist weer niet zo'n goed idee.

De gecontroleerde media geloven het als geheime diensten hen vertellen over Skripal en Douma en verspreiden het nepnieuws met graagte. Het vrije internet is veel nieuwsgieriger en argwanender naar de macht toe.

De andere Krant

De andere Krant tracht de andere Kant van het verhaal van de gelijkgeschakelde media weer te geven. Hoe mooi is dat? En hoe verontrustend is het eigenlijk dat het een bioboer uit Brabant moet zijn om voor diversiteit te zorgen in een verder gelijkgeschakelde media-woestijn? De ander Krant is het bloeiende Edlweiss bloemetje in wat verder een droge dorre, verschompelende woestijn is. Lees HIER het NRC artikel met in het rood de reacties van de bio-boer.

Bioboer is flink bezig. Respect! Plus, bonusvraag voor alle NRC-journalisten: Welk land is nou de agressor? Het boek van Eric van de Beek is trouwens HIER te koop.

17 opmerkingen:

 1. Die pseudoniem is niet meer nodig door deze naming en shaming.
  Jansen heeft tegen NRC bevestigd dat hij de persoon is achter pseudoniemen als ‘Jan Verheul’ en ‘Johan Vermeulen’ die behalve op zijn persoonlijke blog veelvuldig zijn te vinden op sites als ‘BlikopNOSJournaal’
  Vooral doorgaan en als je nog een perceeltje aan de A59 zoekt. Moet ue het melden. Of is dat verboden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. RESPECT voor de Bioboer!
  De msm heeft de strijd allang verloren en kan nu alleen nog maar riooljournalistiek bedrijven en gewone goedbedoelende mensen zwart maken. Met de dag wordt hun verlies duidelijker en de massa begint langzaam wakker te worden. We kunnen de komende tijd nog veel meer van dit soort laffe hoernalisten pulp verwachten. Zeker wanneer ze gedwongen worden om aandacht te besteden aan de 'alternatieve media' kunnen ze niets anders doen, dan hun nato-propapaganda leugens te verkopen. Zou er überhaupt nog 1 intellectueel een abonnement hebben op dat nato-rioolblad nrc? Ze staan die vodden bijna dagelijks uit te delen bij de supermarkt. Geen hond of kat wil die troep in de bak!
  Kwam nog een aardig voorbeeldje tegen van hoe de msm angstvallig proberen de waarheid 'weg te drukken'. De man wordt door de UK gezien als "Russian bot", maar is gewoon een terecht kritische burger. Alweer sky-news die de interviewer niet laat uitpraten, zijn commentaar wordt weggedrukt door de hoernalisten. Knap hoe de man toch aardig zijn verhaal er door weet te drukken. Lees ook de comments onder de video: allemaal negatief over de msm.
  "Russian bots" - Ian56 completely refutes the UK government's malicious, completely fabricated & false allegations that he is a "Russian bot" live on Sky News.
  Kijkluister dit interview op de tube: "Russian bots" - Ian56 Completely Refutes UK Government's Malicious Allegations

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed van NRC dat ze meelezen!

  Hoe ging het ook alweer

  First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi

  De Andere Krant is een bedreiging voor NRC. Daar plukt Jan nu de vruchten van.

  Een van de vijf filters voor de manufacture of consent binnen het propagandamodel is 'flak'. Vind het vervelend voor Jan dat die flak moet ondervinden in NRC. Maar eigenlijk is het een compliment

  Zie verder: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Propagandamodel

  En

  https://m.youtube.com/watch?v=AnrBQEAM3rE

  Over Joodse vraagstukken verschil ik van mening met Jan, maar ic de andere krant is het Joodse vraagstuk aldus Jan totaal niet relevant. En zo staan er meer 'name and shame' dingen (tracht Heck) in het NRC stukje die enkel de bedoeling hebben om de andere krant niet te lezen. Als het aan de redactie van de NRC ligt.

  Maar mij heeft dit alles erg nieuwsgierig gemaakt wat er allemaal in die andere krant staat!

  Complimenten, Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Exact Tremor: hele campagne van de in paniekgeraakte Anglo-gecontroleerde media tegen Ian, Vanessa Beeley, Sarah Abdalah. Allemaal goede bekenden van Blik op Twitter.

  Zo'n zinsnede ook van de op instorten staande Britse staatszender BBC:

  "Ondanks de onduidlijkheid over wat er gebeurd is in Douma (Blik: Hallo, de raketten hebben al gevlogen, het was toch allemaal glashelder voor de FUKUS groep en de BBC als hun "mouth-piece"?), een verzameling van invloedrijke sociale media activisten weet zeker wat er gebeurd is op 7 April" (Blik: Nogmaals, Hallo!!! Degenen die zo zeker waren dat ze met raketten moesten schieten was de FUKUS verzameling met hun media-partners!).

  "Ze hebben een door de Russen en staatsmedia losgelaten theorie aangenomen dat de aanval in scene was gezet, of een valse vlag was, uitgevoerd door jihadisten of geheime diensten om de schuld aan de Assad-regering te geven en daarmee een reden voor een Westerse interventie".

  Lees het hele BBC artikel hier:
  http://www.bbc.com/news/blogs-trending-43745629

  Het artikel van NRC over de bioboer valt dus in de nieuwe trend dat de gecontroleerde media het vrije internet begint op te zoeken. Zij het nog wat schoorvoetend...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het artikel over de Bioboer is het meest gelezen NRC artikel. Hun lezers hunkeren ook naar de waarheid. En zijn, om het maar op zijn BBC's te zeggen, "sick and tired", van het grijsgedraaide NATO riedeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Precies........propaganda weet Huib Bruynzeels alles van.
  Met Jan super de boer als Gubbels 2 is succes verzekerd voor dit nazi blog.
  Schaam je diep Mr Jansen 66 aka Jan Verheul een Hitler applauseerder te zijn.
  Dat is mijn vrije woord wat ik hier op dit scherm als ras echte Nederlander neerzet.
  Of mag dat niet, ist das verboten Huib Bruynzeels?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eddy, Eddepet,

  Jou kritiek begint al een tijdje over te slaan in agressie, niet alleen agressie tegen alles wat met Rusland heeft te maken maar ook tegen personen die jou mening niet delen.
  Ik wil je graag helpen,of ga eens hulp zoeken. Het is echt nodig.
  Daarbij is het rondhangen op dit “onzinblog” niets voor jou, je kunt het beter vergeten en links laten liggen.

  Het geeft je zoveel irritatie en stress dat je volgens mij om 05:00 uur al diep in de stress zit een heel hoge bloeddruk aan het opbouwen bent. (Zal wel de schuld van Rusland zijn. ;-).
  Ga lekker vissen en laat ze hier in hun “Pro-Russische vet” gaar koken. Worden we allemaal een stukje rustiger van.
  Doen, je kunt het.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/geestelijke-gezondheidszorg/vraag-en-antwoord/waar-vind-ik-hulp-bij-psychische-problemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eddy, Eddepet,

  We weten inmiddels wie "Blik" is. Wees een kerel en maak eens openbaar wie je werkelijk bent. Gewoon met naam en toenaam.
  Dan weten we met wie we praten.

  B.T.W. we hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn.

  Ja ik sta positiever tegen over Rusland dan tegenover the U.S of A. te veel negatieve ervaringen zal ik maar zeggen met die "vrienden"aan de andere kant van de plas.

  Groet

  Remi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is al goed Remi. Ja, who the fuck is remi?
   Je hebt misschien wel gelijk. Dit communistische blog is ook niks voor mij.
   Maar voor dat je mij verkeerd begrijpt. Ik heb niks tegen Russen op zich. Ik spreek ook wel eens met Russen die zeer positief zijn over Europa en over Amerika.
   Ik kan alleen kremlin anti Europa en anti USA propaganda niet verdragen.
   Verder heb ik zeer positieve ervaringen met mensen aan de andere kant van de grote plas.

   Oorlog hitsers zitten overal. Niet alleen in Europa of Amerika.
   Knoop dat maar goed in je oortjes Remi.

   Verwijderen
 9. Op Joop.nl wordt deze zaak nu ook genoemd:

  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/financier-pro-poetin-krant-blijkt-antisemitische-bioboer

  Zo rond deze tijd werd ik ook geband, eveneens zonder de regels voor gebruik te hebben gebroken.

  Joop.nl is sinds deze tijd geen podium voor vrije meningsuiting meer. Daarvoor hadden ze weliswaar een sterke neplinks- bias, maar kreeg je er af en toe toch iets gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Verwijzing naar auswitchlichaam door Kollegah+und+Farid+Bang is reden om de exho prijs af te schaffen, gisteren het keppeltje protest in berlijn, bij onze oosterburen gaat de joodse macht vol op het antisemitisme orgel. en bij ons natuurlijk ook in het nieuws en dat terwijl de joodse staat vandaag weer een journalist afschiet. Al 37 doden en duizenden gewonden bij geweldloos protest in Gaza is geen nieuwsbericht waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aan Jan Verheul: Met plezier heb ik het artikeltje in het Brabants dagblad gelezen. Zo kom je een heel stuk verder met publiciteit. Het artikel was trouwens behoorlijk objectief.

  Ooit moeten we toch eens in levende lijve praten, niet slechts over geopolitiek maar ook over tuinbouw (jij als pro, ik als hobbyist).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.bd.nl/brabant/spasiba-brabander-hugo-jansen-steunt-poetin-met-grote-borden-langs-de-snelweg~a1ff44b3/

   Verwijderen
  2. Wat een leuk en verdiend stukje over Jan bij BD, ze kunnen het wel bij de MSM.

   Begrijp nu ook waar NRC zijn informatie vandaan heeft gehaald. Wilmer Heck probeert vervolgens obv die informatie uit BD een draak van een stuk van te maken.

   Maar, wat Blik zei (ik zag het gisteravond ook), ondanks dat nog steeds best gelezen in NRC gisteren.

   Bioboer-NRC 1-0

   Verwijderen
 12. Ik hoop dat ´de andere krant´ zeer binnenkort on line wordt gezet.

  Met reactiemogelijkheden. Na alle publiciteit is het doodzonde dat het publiek geen toegang kan krijgen.

  Het vermengen van onderwerpen, zoals hier soms door Jan (joodse elite) en Joop (chemtrails, vax etc.) heeft naast voordelen (info is altijd goed) ook grote nadelen: Het mechanisme van ´guilty by association´ en de mond snoeren wordt tegenwoordig kritiekloos toegepast, en men ziet de bijbehorende drogreden niet meer.

  Tegenwoordig wordt bv kritiek op Israel al antisemitisme genoemd en er is niemand meer over die dat niet pikt.

  Zo is het trouwens de lobby die de drempel tussen beiden geslecht heeft en dus voor het toegenomen antisemitisme verantwoordelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "Het vermengen van onderwerpen heeft grote nadelen; "guilty by association", mond snoeren"

  Rootman: het vermengen van onderwerpen is juist belangrijk; verschillende lagen aanbrengen; wij laten ons de mond niet snoeren. Degenen die een hond willen slaan, vinden altijd een stok;

  Wij, de mensen van en op deze website, en andere websites, zijn vrij, onafhankelijk, en kunnen kritiek uitoefenen waar de gebonden gecontroleerde "journalisten" enkel van kunnen dromen. Dan gaan ze spijkers op laag water zoeken en framen. Is alleen maar bewijs dat de bioboer goed zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tja, Blik, elk nadeel heb zijn voordeel...

  BeantwoordenVerwijderen