donderdag 12 april 2018

Baudet doet Blok stamelen in Syrië debatOndertussen komt de Telegraaf met een spookverhaal, Powered by Bellingcat, die helicopters gezien zou hebben. Kortom, de oud NSB-krant, doet wat je van zo'n blad kunt verwachten en bereidt de publicitaire weg voor om een tweede of derde Irak, Libie, Joegoslavie, Afghanistan te creëren.

28 opmerkingen:

 1. Zeer sterk en indedrukwekkend betoog! Baudet is inmiddels gegroed in ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mrs. Albright,

  we have heard that the sanctions against Iraq have cause the death of 500.000 schildren in Iraq.
  My question to you: Was it worth it?

  Albright: 'It was worth it'.

  500.000 children.

  Dan kan Assad nog 10.000 gifgas bommen gooien. En dan staat het ex aequo.
  Volgens Blok staat Assad nu op 4.

  Nog 9.996 keer te gaan, en dan vragen we aan Assad of het nu echt nodig was.
  En als Assad dan zegt: "Ja. het was echt nodig, dan doen we helemaal niks. (Zoals niemand ons heeft gestraft voor die 500.000 kinderen.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Trump backs down.

  Trump coming to his senses? His latest tweet may suggest so

  http://theduran.com/syria-is-trump-coming-senses-postponing-strike-tweet/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onderstaande is dus te vergelijken met de Russische BBC reporter die ooggetuigen interviewde van Oekriënse gevechtsvliegtuigen in de lucht tijdens de ramp met MH-17.

  Douma gas attack was staged.

  STUNNING evidence from BBC journalist exposing White Helmets staging chemical attacks in Douma

  BBC journalist is confronted after deleting tweet calling chemical attacks in Syria “staged” scenes.

  http://theduran.com/stunning-evidence-emerges-from-bbc-journalist-exposing-white-helmets-staging-chemical-attacks-in-douma/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed werk daar bij de BBC. Nu nog even de waarheid over de Skripal zaak blootleggen.

   Verwijderen
 5. China helpt Syrië
  10 APRIL 2018

  UIT KLEINTJE MUURKRANT
  Terwijl de VS en haar Navo-vazallen schepen samentrekken rond Syrië voor een aanval met kruisraketten, komt het splijtende bericht dat China haar aanwezige oorlogsschepen ter beschikking stelt aan Syrië en onder commando van Moskou. Tegelijk met een scherpe verklaring in de VN-veiligheidsraad. Nu steunde China Damascus al veel langer economisch (net als bijvoorbeeld India), maar deze komst 'aan het front' op zo'n delicaat moment is als de plotseling verschijnende Pruisische troepen die de Engelsen redden tegen Napoleon bij Waterloo. Zonder precedent in de Chinsese geschiedenis en betekent een nieuwe fase in haar buitenlandse zaken. Hoe nominaal de bijdrage militair misschien ook moge zijn tegenover het geweld van VS, Frankrijk en Engeland, het kan op de diplomatieke weegschaal een verschuiving teweeg brengen die deze steeds weer opgevoerde vileine comedie met Witte Helmen en huilende kinderen eindelijk tot het verleden zal laten behoren. De Pavlov-reactie van MSM op deze zoveelste fake-'chemische aanval op eigen mensen door Assad' die gebruikt wordt voor oorlog, maakt hen voorgoed irrelevant als het om nieuws gaat. Zij verkondigen de mening van de macht die hen betaalt zonder geweten.
  Het is dus allemaal aan Trump, maar niet heus. Het is grappig hoe hem nu al verweten wordt de aanval op Syrië te gebruiken als bliksemafleider voor zijn affaires met pornosterren. Het 'verfrissende', om met Lilian Marijnissen te spreken, van de Donald is dat hij na een grote bek te hebben opgezet opvallend redelijk uit de hoek kan komen. Met de Korea's bijvoorbeeld. Maar nu hij onder zware druk staat in prive-zaken nadat 'Russiagate' tegen hem gestrand lijkt (dat hij toen Melania zwanger was een blonde snol beboterde moet gristelijk Amerika zich van hem doen afkeren), zou een ferm optreden in Syrië hem veel applaus opleveren in Washington. Maar zijn aanhang die, zoals Tucker Carlsson op Fox memoreerde hem hadden gekozen omdat hij tegen deze avonturen was, zal hij verliezen. Een dilemma voor Trump. Ik schat, dinsdagavond 22.00 uur, een beperkte, vooraf gewaarschuwde aanval in, vergelijkbaar met die van begin vorig jaar. En dat de keffende schoothondjes May en Macron thuisblijven. Met hun plaatselijke problemen die ze proberen te doen vergeten met hun oorlogsbereidheid.
  Maar hoe de uitkomst ook zal zijn, het strijdtoneel is voor altijd veranderd door het verschijnen van 'verloren zoon' China in een cruciale scene. Opvallend is ook dat de Saudische kroonprins die naar verluid over twee maanden de boel overneemt Assad 'een feit' noemde. De militaire expeditie van Erdogan in Syrië is erg provinciaals geworden tegenover de wereldmachten die zich opmaken. En laten we niet vergeten dat Ankara claimt de Chinese Turkstalige provincie Sinkiang te vertegenwoordigen, waarvan Oeigoer-milities na IS nu met het Turkse leger meevechten in Afrin. Die worden gelijk meegenomen als dat lukt. 10 april 2018. Een historische datum. (WK)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou het ijs gebroken zijn.

   US, Russian envoys kiss & shake hands before heated UNSC meeting (VIDEO)
   https://www.rt.com/news/423800-nebenzia-haley-kiss-shake-hands/

   Verwijderen
 6. Het lijkt er een beetje op dat het ook deze keer weer met een sisser afloopt. De geheime diplomatieke en militaire ´deconfliction channels´ lijken een acuut probleem te hebben voorkomen (de neocons hebben natte voeten gekregen na gehoord te hebben welke represailles hun te wachten stonden).

  Mooi. Weer op zijn minst enkele weken gewonnen!

  De VS, UK, Fr en de nog minderwaardiger leden van de ´coalitie van knikkende knieën en veel gekef´ kunnen nog wat obsolete schepen en andere rommel aandragen; Rusland en Iran kunnen nog wat meer ammo en lekker pittig voedsel binnenbrengen, en dan zien we over een paar weken wel weer!

  Altijd goed, geen oorlog, als is het maar voor een maand: de lente is prachtig, en elke dag is meer waard dan goud!

  Maar structureel verandert er nog niks: Diplomatiek wordt het kanaal steeds kleiner. Wanneer de Russische VN diplomaten worden uitgewezen (volgens mij de volgende grote sanctie- en daarmee houd de veiligheidsraad op te bestaan) zal slechts het militaire kanaal overblijven.

  Maar dat is wel erg dunnetjes, en versnelt dus opnieuw darmageddon cults en doodssektes gaan spontaan kwijlen bij dit soort nieuws. Niet echt geruststellend volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Darmageddon was een typo, maar het geeft wel prachtig het niveau van Toktok en cruelman, onze huistrollen, aan!

   Verwijderen
 7. Onze zuiderburen tonen zeer duidelijk hoe zwak NATO eigenlijk is:

  https://www.theguardian.com/world/2018/apr/12/belgian-army-criticised-for-plan-to-let-homesick-cadets-to-sleep-at-home

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog meer rollen in het vrije Westen die zijn omgedraaid sinds WWII.

  https://www.zerohedge.com/news/2018-04-12/germany-italy-refuse-join-syria-airstrikes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Blok is een jokkebrok, er is niet onomstotelijk vastgesteld dat assad 4x gifgas heeft gebruikt, en hij heeft ook geen gruwelijke misdaden gepleegd. Uit wiki:
  Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd, verspreidden de demonstraties zich door de hele regio, waaronder Syrië. Volgens de oppositie werd er door de regering op vreedzame demonstranten geschoten.[1] In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan: er werd een nieuwe grondwet aangenomen, waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leidt, maar dat er ook andere politieke partijen mochten worden gevormd die geen lid zijn van het Nationaal Progressief Front (NPF). Wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die geen lid van het NPF waren zetels wonnen. De rebellen beschouwden deze verkiezingen als oneerlijk.

  Vergelijk dat eens met de reactie op het schieten door Israëlische sluipschutters op Palestijnse 2018 en Egyptische 2013 demonstranten.
  https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2013/07/08/video-captures-military-sniper-firing-into-a-crowded-pro-morsi-protest-in-cairo/?noredirect=on&utm_term=.7137ba0346e9
  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het lijkt er steeds meer op dat de VS terugkrabbelt, zelfs Mattis heeft nu officieel twijfels of assqad wel gifgas heeft gebruikt:

  http://theduran.com/pentagon-does-not-have-evidence-chlorine-sarin-use-in-syria-relying-on-social-media/

  Dit is een officiele nederlaag, en een flinke ook. Maar altijd nog beter dan een zware militaire, waarbij de VS als superpower en indispensible hegemon nog verder door de mand zou vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Over 2 a 3 dagen is het evacuatieprogramma in oost douma voorbij.


  Doeg terroristen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schooltoneel in een actueel jasje.

  http://theduran.com/disturbing-video-surfaces-of-syrian-rebels-teaching-kids-how-to-fake-chemical-attack/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik denk dat FvD een zeer grote partij gaat worden. Het verfrissende geluid van Baudet spreekt aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. “We have proof that chemical weapons were used last week, at least chlorine, and that they were used by the regime of Bashar al-Assad,” Macron said, in an interview with France’s TF1 television channel.

  https://russia-insider.com/en

  Ze blijven gevaarlijk, mannen met een klein piemeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De hypocrisie van Israël’s nucleaire programma

  Als we in deze tijden iets niet meer zouden moeten tolereren is het meten met 2 maten.. Want waarom ben jij als ‘metende’ méér dan degene die aan de maatstaf dient te worden gelegd..? In het geval van Israël en het atoomprogramma van Iran, waarover de hele ‘Westerse’ wereld schijnt te moeten vallen, IS er duidelijk sprake van het meten met 2 maten..! Israël is gewoon keihard de 5e of 6e atoommacht in de wereld. En dan spreken we niet over het opwekken van energie met atoomkracht..!

  Waarom dient Iran, een welvarende, uiterst Westers-gerichte maatschappij, te voldoen aan de maatstaven van hén die zélf geen haar beter zijn..? Vreemd, bijna kinderachtig om een land te wijzen op overtredingen van een nucleair programma, terwijl je zelf niet wenst te voldoen aan internationale maatstaven, noch toezichthouders toelaat..! En toch is de hypocriete houding van Israël die naar onze mening veel te weinig onder de aandacht wordt gebracht. In de doofpot, zoals je wilt.. En als wij ergens voor zijn, je weet het, dan is het wel om die doofpotten af te schaffen, ze op te bergen in het museum-voor-vergane-tijden…!

  https://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/de-geheime-118-kernwapens-van-israel/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Willy van Damme praat ons bij over de oorlog tegen Syrie

  https://willyvandamme.wordpress.com/2018/04/12/propagandaoorlog-rond-syri/

  Staat ook een recent voor Weltschmerz opgenomen interview met Willy op YT (+/- 60 min.):

  https://www.youtube.com/watch?v=5871uA69GJc

  Zelf nog niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. VS maakt overal ter wereld biowapens. Journaliste onthult hoe het Amerikaanse leger op grote schaal dodelijke ziekten verspreidt

  De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva heeft ontdekt dat het Amerikaanse leger vaak dodelijke virussen, bacteriën en gifstoffen voor biowapens maakt en daarmee in strijd met de VN-conventie tegen biologische wapens handelt.

  Gaytandzhieva onthult dat Amerikaanse wetenschappers die onderzoek doen naar biologische oorlogvoering door mensen gemaakte virussen in tenminste 25 landen hebben getest.

  Dat gebeurt in laboratoria die worden gefinancierd door de Defense Threat Reduction Agency (DTRA). Hier is ongeveer 2,1 miljard dollar mee gemoeid.

  https://www.ninefornews.nl/vs-maakt-overal-biologische-wapens/

  Uitgebreid verslag:
  https://southfront.org/pentagon-bio-weapons/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Trump knipperde het eerst met zijn ogen:

  https://russia-insider.com/en/trump-blinking-syria-russian-ability-hit-back-too-risky-him/ri23099

  (Onder voorbehoud, want het gevaar is nog niet geweken)

  Het komt er op neer dat belangrijke vlooteenheden onder schot gehouden worden door Russische subs. Bij lancering van tomahawks zouden ze meteen lej geschoten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook de MSM lijkt nu te bevestigen dat het acute gevaar is geweken:

   https://www.theguardian.com/world/2018/apr/12/syria-deconfliction-hotline-in-use-by-russia-and-us-says-kremlin

   Verwijderen
 19. Trump at war with Assad. Finally have your way @KenRoth of Human Rights Watch?

  https://twitter.com/beek38/status/984111742996369408

  als reactie op deze tweet van dit heerschap

  Psst. Hey Pentagon, wanna know a big part of #ISIS's appeal? It's standing up to Assad's atrocities. Few others are.

  https://twitter.com/KenRoth/status/550006765048586242

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ook om 20.00 uur #nosjournaal geen snipper weerwoord Russen of Syriërs over #gifgas. Wel elkaar tegensprekende politici VS/Frankrijk (geen/wel hard bewijs). Beste kijkers: oorlog dreigt en dit is journalistiek om van te janken. @MarcelGelauff please go home. #nos

  https://twitter.com/arnoldkarskens/status/984496776009928706

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "The unlawful killing of any human being without legal justification, under every legal system, is murder. And an act of violence committed by one government against another government, without lawful justification, amounts to the crime of aggression: the supreme international crime which carries with it the evil of every other international crime, as noted by the International Military Tribunal at Nuremberg in 1946.

  The use of military force by a state can be used in self-defense after an armed attack by another state, or, with the approval of the United Nations Security Council. At present, neither instance would apply to a U.S. strike against Syria.

  https://off-guardian.org/2018/04/12/international-lawyers-strike-against-syria-would-be-illegal/

  12 april 2018 16:40
  Premier Rutte heeft begrip voor eventuele aanval op Syrië

  Mochten de Amerikanen ertoe besluiten om Syrië aan te vallen als vergelding voor de gifgasaanval op rebellenbolwerk Douma, dan kan het op begrip rekenen van premier Mark Rutte.

  Dat zei Rutte in China, op de laatste dag van zijn deelname aan de Nederlandse handelsmissie daar. Rutte zei het heel waarschijnlijk te achten dat het Syrische regime achter de aanval zit. Hij zei te betreuren dat de Russen een internationaal onderzoek naar de gifgasaanval dwarsbomen.

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/premier-rutte-heeft-begrip-voor-eventuele-aanval-op-syrie

  Echt verbazen zal het allang niet mee, maar vastgesteld moet worden dat Nederland een premier heeft die geen problemen heeft met oorlogsmisdaden van de ergste categorie. Waarvan akte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie is hier verbaast over? Van GL, via PvdA, CDA VVD en aan top D66 zit iedereen in het Atlantische kamp. Momenteel zijn de enige onafhankelijken de SP, FvD en de dierenpartij. Helaas is de poedelhouding de wil van het volk.

   Verwijderen