maandag 9 april 2018

Is Natalie Righton (Volkskrant) 100% CIA/AIVD?

"Neem je laptop niet mee naar Iran, Rusland of China, want hij wordt "leeggetrokken" waar je bij staat". Natuurlijk gaan de oren van Blik dan in de spits-stand. Het zijn ook "toevallig" de landen die onder vuur liggen bij de CIA en Anglo-Zionistische driehoek. We komen zelf graag en veel in genoemde landen. En ons is het inderdaad 5 maal overkomen dat plots onze computer en telefoon helemaal leeg waren. NOT! Geintje natuurlijk. Nooit zoiets meegemaakt en ook nooit van gehoord. Wij hebben daarom gelijk Natalie Righton, die het artikel geschreven heeft, getweet om te vragen hoe veel gevallen er bekend zijn, zodat wij onze eigen risico-analyse kunnen maken voor als we weer die kant op gaan. Righton heeft nog niet geantwoord. Het is ook pas twee uur geleden, dus het kan nog komen. Maar ons voorgevoel zegt ons dat ze zich niet gaat melden. Het is namelijk een heel vaag artikel dat de geur heeft rechtstreeks van een dienst te komen. Veel lawaai, weinig wol. Geen enkele gezonde journalistieke nieuwsgierigheid of argwaan; gewoon het bericht van het ministerie overtypen.

In opspraak geraakt

Righton kwam eerder in opspraak door haar artikel over Halbe Zijlstra waarvan gezegd wordt dat dat werk een hit-job was die zij uitvoerdde.

AIVD-contacten Righton?

Het lijkt erop dat de Volkskrant met Righton een directe pion van de Diensten binnen haar muren heeft. Het zou van de Volkskrant een echte AIVD-krant maken.De in opspraak geraakte Natalie Righton hier nog in gezelschap van haar Volkskrant-baas Philippe Remarque. Vraag is of de omstreden Volkskrant-medewerkster nog een baas heeft op de kantoren van de Algemene Inlichtingen en Veiligheids Dienst. Het dubieuze spookartikel van de over-ambitieuse Righton over "leeggetrokken laptops en telefoons" in Rusland, China en Iran geeft ruimte voor die verdenkingen.

17 opmerkingen:

 1. Blik,
  op een radio-uitzending van enkele weken geleden hoorde ik hetzelfde verhaal, maar dat ging dan alleen over China: zakenlieden zouden vrij algemeen 'lege, nieuwe' telefoons mee nemen naar China, omdat de Chinezen daar in staat zijn om de informatie volledig te copieren van de telefoons.

  Ik denk dat dat wel kan, en het lijkt me dat de chinezen dat wel doen. Ze zijn groot geworden met het leren hoe anderen iets doen, om het daarna zelf, veel goedkoper en soms ook beter, te doen.

  Het is uiteraard niet zo dat ze jouw telefoon leeg maken. Dat zou te veel opvallen, en geen doel dienen ( behalve als je behoefte hebt aan heel veel vijanden).

  Ik weet niet of Rusland dit ook kan en wil doen. En van Iran denk ik al helemaal dat ze er niet mee bezig zijn.
  Maar de drie landen zijn de 'te demoniseren' landen, en werden al vorige maand door de DDOS specialiste genoemd. ( Het bleek een scholier uit Oosterhout te zijn die de DDOS had gepleegd.)

  Als ik je iets mag aanraden: Neem geen volle smartphone mee naar Israel. ( Hoewel ze daar van mijn smartphone niet zullen opkijken. Mijn dossier ligt daar al heel lang en heel volledig, vermoed ik. )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stukje roddel en achterklap (of is het waar) over Righton

  http://thekarskenstimes.com/weblog/item/595-liever-schreeuwen-dan-stelen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blz 47/48 van het volgende document, legtvRighton uit dat ze geen probleem heeft met hulp en steun van het NL leger in Afghanistan om haar 'onafhankelijk' werk te doen.

   https://www.knawonderwijsprijs.nl/bestandenafbeeldingen/2013/CM_profielwerkstuk_20130_Journalistiekofhoernalistiek.pdf

   Righton: 100% AIVD is mijn stellige mening.

   Verwijderen
  2. Ervaring leert dat Righton nooit op kritische vragen reageert. Ik zou er maar niet op wachten dus.

   Verwijderen
  3. Mogen we uit dit alles concluderen dat de AIVD wilde dat Halbe eruit werd gegooid ?

   Verwijderen
  4. Willem.

   hoe kom je er nu bij om te zeggen dat Karskens roddel en achterklap schrijft?
   Alles is te controleren, en het st5ukje is meer dan vernietigend voor
   Righton. Remarque
   'De Tegel' redactie.

   Verwijderen
  5. Jan, je hebt gelijk. Ik was kennelijk wat onder de indruk van alle artikelen in VK, enz die wbt die tegel uitreiking Karskens zwart maakten en Righton ophemelden.

   Verwijderen
 3. De Saker schrijft dat Israel die 8 kruisraketten heeft afgevuurd, en dat er 5 zijn onderschept.

  Hij zegt dat er NU niks aan de hand is. Geen oorlog, geen escalatie.
  Ook Larchmonter is het daar mee eens.

  Gelukkig maar.

  Maar als ik het goed heb begrepen denken Larchmenteren anderen dat er wèl een flinke aanval zit aan te komen, waarbij veel belangrijke gebouwen en vliegvelden en Assads paleizen zullen worden vernietigd.

  De hele discussie op de Saker is de moeite waard, ook met Elijah Magnier's tweets die daar worden geciteerd.

  Heb nu zelf geen tijd om het precies in me op te nemen.

  http://thesaker.is/so-it-was-the-invincible-tsahal/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu live de unsc vergadering over Douma.

  https://www.rt.com/news/423634-unsc-security-threats-syria-chemical/?utm_source=browser&utm_medium=push_notifications&utm_campaign=push_notifications

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Plaatse dit bericht al in de vorige draad:

  http://www.novini.nl/douma-overgave-leger-van-islam/

  Volgens Willy van Damme is Douma ontzet.

  "Volgens de overeenkomst tussen Rusland en het Leger van de Islam zullen Russische troepen binnen de 48 uur het gebied kunnen betreden. En Rusland heeft al gesteld dat ze bereid zijn om hun specialisten te sturen. Dit kan het begin zijn van een echt onderzoek naar de feiten want normaal zouden onderzoekers dan het gebied kunnen betreden om overal getuigenverklaringen af te nemen en stalen te nemen.

  Maandag komt normaal de Veiligheidsraad van de VN bijeen om over de laatste beschuldigingen te debatteren. De VS, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk kunnen dan bewijzen of ze wel een degelijk forensisch onderzoek naar de zaak willen".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blik op Nosjournaal Retweeted

  George Szamuely


  @GeorgeSzamuely
  24h24 hours ago
  More
  Apropos the Skripals, I can't help but recall the 1982 attempted assassination in London of the Israeli ambassador. Within days Israel launched the massive invasion of Lebanon that had been in the works for some time.

  De vader vaqn Szamueli is joods, vandaar de naam.
  Zelf is hij een criticus van Israel, en komt hij wel op Cross Talk.
  Schreef goed boek over Yugoslavia.

  Ik kende de man niet, maar we kunnen van hem leren, dat is duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Solzhenitsyn beschrijft in 200 Years dat Stalin de joden snel naar hetoosten evacueerde toen de Duitsers het land binnen vielen.
   Maar vele jaren later werd dit door joodse instanties ointkend. Stalin zou hen niet geholpen hebben.

   In Wiki over de vader van Szamuely lees ik nu: Returning to Moscow in the 1930s with his family, he was later evacuated to Tomsk during the Second World War.

   Verwijderen
 7. The Rush to War

  I have never ruled out the possibility that Russia is responsible for the attack in Salisbury, amongst other possibilities. But I do rule out the possibility that Assad is dropping chemical weapons in Ghouta. In this extraordinary war, where Saudi-funded jihadist head choppers have Israeli air support and US and UK military “advisers”, every time the Syrian army is about to take complete control of a major jihadist enclave, at the last moment when victory is in their grasp, the Syrian Army allegedly attacks children with chemical weapons, for no military reason at all. We have been fed this narrative again and again and again.

  We then face a propaganda onslaught from neo-con politicians, think tanks and “charities” urging a great rain of Western bombs and missiles, and are accused of callousness towards suffering children if we demur. This despite the certain knowledge that Western military interventions in Afghanistan, Iraq and Libya have had consequences which remain to this day utterly disastrous.het partijkartel)

  I fear that the massive orchestration of Russophobia over the last two years is intended to prepare public opinion for a wider military conflict centred on the Middle East, but likely to spread, and that we are approaching that endgame. The dislocation of the political and media class from the general population is such, that the levers for people of goodwill to prevent this are, as with Iraq, extremely few as politicians quake in the face of media jingoism. These feel like extremely dangerous times.

  https://www.craigmurray.org.uk/archives/2018/04/the-rush-to-war/

  Geen verbinding meer tussen de heersende politieke klasse (het partijkartel) en de achterban. Wordt o.a. zichtbaar in de opkomst van partijen buiten de mainstream en een roep op meer inspraak via referenda. Je ziet wat er van komt. Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut. Nog steeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gisteren de eerste werkdag van John Bolton. Na de semi oorlogsverklaring via de afschuwelijk skank Hayley en de categorische ontkenning van Nebenzia (ze hebben deskundigen enkele km verderop), staat de zaak wel heel erg op scherp.

  Als Trump zich laat overtuigen en een grote militaire actie begint is het mi. nu niet langer mogelijk voor Rusland om inderdaad die enorme bloedneus uit te delen.

  Maar wat dan? Het is inderdaad één voor 12.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Craig Murray heeft gelijk: Dat Assad steeds met gif gooit om zijn zwaar bevochten overwinning toch nog wegte gooien: onmogelijk.

  Daarom weer een lijstje met mensen die we weg kunnen gooien als bron:
  Amy Goodman
  Glenn Greenwald.
  Eerder al afgeschreven: Sibel Edmonds
  En volgens de Saker: Veterans Today.

  NB: deze mensen vertellen in 80% van de tijd de waarheid ( wat al 60% meer is dan in de MSM) , maar als het er echt op aan komt: niet.

  https://russia-insider.com/en/glenn-greenwald-evidence-assad-used-gas-overwhelming-amy-goodman-agrees/ri23031

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waar sommigen van ´de goeien´ door de mand vallen laten ´de kwaaien´ hun gevaarlijke kant zien, zoals Tisdall in the Guardian:

  https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/apr/09/douma-syria-regime-bashar-al-assad-murder-civilians

  Het publiek pikt het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Typisch cia namen :

  Kathryn Bigelow := brightly awoken
  := big weakly thorn
  := key goblin wrath

  Natalie Righton := a hotter nailing
  := thin ail negator
  := a neolith rating
  := in giant rathole
  := a rotting inhale
  := another tailing
  := thinner otalgia
  := in tearing loath
  := a hotline rating
  := eating horntail
  := engirt halation
  := entail hot grain
  := thin anti galore
  := a rotten hailing
  := an ignite harlot

  BeantwoordenVerwijderen