woensdag 11 april 2018

Stef Blok verspreidt gif-hoax voor waar en dient per direct op te stappen

"Onze Stef" is schaamteloos de gifgas hoax voor waar aan het verspreiden in het Nederlandse parlament. Zonder ook maar met 1 bewijs te komen. Enkel gewauwel om de zaak heen. Hij plaveit daarmee de weg, en is daadoor mede-verantwoordelijk, voor het beginnen van een afgrijselijke oorlog in Syrie.

De Tweede Kamer kan dit wangedrag niet anders beantwoorden dan met een dikke motie van wantrouwen tegen Minister Stef Blok. Aan oorloghitsers heeft Nederland een broertje dood. Nederland dient zij aan zij te staan met Rusland en Syrie.

Heeft iemand Stef Blok op bewegende beelden in actie gezien met dit portret? Heeft iemand de link naar die bewegende beelden? Deze man, Stef Blok, dient per direct met een motie van afkeuring naar huis gestuurd te worden. Nederland lijkt sowieso als een spin in het web van de oorlogshitser in Syrie te zitten. Wij zijn een van de financiers van de terreur-propagandagroep White Helmets. Niet zo vreemd dat Blok dan ook weer met materiaal van diezelfde terreurgroep, die tenslotte de zijne is, zit te zwaaien.

En dan nog dit...

10 opmerkingen:

 1. Mooi interview met Syrian Girl

  WORLD WAR SYRIA w/ Syrian Girl
  https://www.youtube.com/watch?v=9Xvmr3GOOik

  Ze noemt ook Nederland. De nederlandse belastingbetaler financiert de terroristen die even een witte helm opzetten als ze Assad weer de schuld willen geven van een aanval met chemische wapens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De (valse vlag) zaak Skripal is inmiddels uit het nieuws. Valse vlag Douma inmiddels in het nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "De bewindsman benadrukt dat Rusland het onderzoek in de weg zit. 'Het mandaat van het Joint Investigative Mechanism, dat hierin voorzag, is niet verlengd omdat het in 2017 stuitte op een Russisch veto.' Ook andere voorstellen werden geblokkeerd. 'Dit is de twaalfde keer dat Rusland zijn veto gebruikt tegen een resolutie over Syrië, en zijn zesde veto tegen een resolutie die beoogt de inzet van chemische wapens in Syrië te stoppen.'

  https://www.ad.nl/dossier-vergeldingsactie-syrie/minister-blok-syrisch-regime-waarschijnlijk-achter-aanval~a2b1a7c3/

  O.a. de VS, UK en Frankrijk stonden er op dat het mandaat van het JIM verlengd zou worden, twee dagen voordat het JIM een belangrijk verslag zou uitbrengen. De RF wilde eerst de publicatie van dat verslag afwachten"

  Mr. NEBENZIA (Russian Federation) said what was happening today was not pleasant. “It stinks, in fact,” he added, noting that the actions of the United States were politicizing the issue. The Mechanism had been created, with the Russian Federation’s participation, to conduct thorough investigations, and its eagerly awaited report should be seen and discussed calmly before the mandate expired, he said, asking: “Why put the cart before the horse?” Recalling the attack by the United States against a Syrian air base, he said it had been carried out after a hasty determination that Syria was guilty. That rush to judgement had, therefore, been predetermined, as had strategies to impugn the Russian Federation. An early vote was the reason behind politicization. Stressing that his delegation expected an honest, impartial, complete investigation by the Mechanism, he said that if there was clear, incontrovertible evidence of guilt, the Russian Federation would accept it on the basis of its professional and impartial nature, not on the basis of who was to blame for Khan Shaykhun. The United States had already determined who was guilty, he said. Introducing the draft resolution today was breaking the Council’s unity, which would have negative effects, he added, underlining that the proper order was first the report, then the discussion and then the extension."

  https://www.un.org/press/en/2017/sc13040.doc.htm
  Nebenzia zou met terugwerkende kracht gelijk krijgen toen generaal Mattis zich een paar maanden geleden liet ontvallen dat ze niet over hard bewijs beschikten dat Syrie gifgas gebruikte.

  De usual suspects trachten voortdurend resoluties af te dwingen die voor de RF op goede gronden niet aanvaardbaar zijn en beklagen zich vervolgens dat de resolutie door een veto wordt getroffen.

  Blok maakt stemming met halve waarheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chomsky over Robert McNamara, voormalig minister van defensie van de VS, die schreef in zijn boek 'the fog war' dat hij ttv de Vietnam oorlog niet wist dat hij verkeerde beslissingen nam.

  'I assume he’s telling the truth. The book has a kind of ring of honesty about it. What it reads like is an extremely narrow technocrat, a small-time engineer who was given a particular job to do and just tried to do that job efficiently, didn’t understand anything that was going on, including what he himself was doing.'

  Ik vrees dat hetzelfde geldt voor onze minister Blok: te kortzichtig om zelfs maar te beseffen waar de oorlog in Syrie over gaat en dat Douma een false flag is, en dat het Blok zelf is die voor een heel vuil karretje wordt gespannen.

  En die incapabiliteit van Blok zal Blok beschermen om ooit verantwoordelijk te kunnen worden gehouden voor het steunen van die oorlog in Syrie 'namens' Nederland. En wat ook de reden is waarom Blok niet hoeft op te stappen.

  Dat allemaal onder de aanname dat we geleid worden door een stelletje idioten. Helaas lijkt me dat wel een terechte aanname.

  Blijft de vraag over: hoe lang laat de Nederlandse burger nog toe dat hij of zij geleid wordt door een stel idioten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ WIllem Willem

   Vind het moeilijk om iemand als Blok als een idioot te zien. 't Zijn toch altijd weer van die jongens (en meisjes) die precies weten wat ze moeten zeggen of verzwijgen om naadloos aan te sluiten bij de spin die aan de gebeurtenis gegeven moeten worden. Van die gewiekste toneelspelers.

   Verwijderen
  2. Blok zal altijd slijmen naar wat hij denkt de winnaar in een conflict.

   Verwijderen
 5. Fort Russ ligt er al een dag uit, en ook RI meldt massale DDOS aanvallen. Het voelt raar, op zo´n prachtige lentedag, dat een grote oorlog zo dichtbij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit kleine landje waarin wij met z'n allen wonen, lijkt zo onschuldig, maar schijn bedriegt want het speelt een prominente en smerige rol op het wereldtoneel.


  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12874:nederland-financiert-nep-chemische-aanval-syrie&catid=20:het-complot&Itemid=33

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit kleine landje waarin wij met z'n allen wonen, lijkt zo onschuldig, maar schijn bedriegt want het speelt een prominente en smerige rol op het wereldtoneel.


  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12874:nederland-financiert-nep-chemische-aanval-syrie&catid=20:het-complot&Itemid=33

  BeantwoordenVerwijderen