zondag 8 april 2018

Rob Trip en NOS verkopen de Ghouta Gif Hoax voor echt

Rusland waarschuwt er al dagen voor: de NATO/EU gesteunde terroristen plannen een gif aanval om die in de schoenen van Assad te schuiven. En ja hoor, dit weekend vindt die plaats.

Rob Trip, doet samen met zijn side-kick Marcel van der Steen vanuit Beiroet, alsof hun neus bloedt. Samen doen ze net alsof ze geloven dat Assad het gedaan zou hebben. Rob Trip, eerlijk is eerlijk, stelt de terechte vraag, waarom Assad dit zou doen, nu hij zo lekker op dreef zit. Marcel van der Steen begrijpt de vraag maar heeft zijn antwoord klaar. Het is een onnavolgbaar verhaal. Iets van "Assad voelt zich sterk, en zolang hij gesteund wordt door Rusland, doet hij "dit soort dingen"". De volgende vraag die Trip dan zou moeten stellen, "maar waarom houdt Rusland Assad niet in de hand?", wordt al niet meer gesteld. Het moet wel een beetje overzichtelijk blijven voor de beperkte NOS-kijkertjes. Die hebben ten slotte ook niet de hele avond de tijd. Moeten nog Studio Voetbal kijken en dan weer op tijd naar bed.

De televisie van Blik geeft bij het maken van foto's van figuren als Marcel van der Steen tegenwoordig al automatisch tralies aan. Zou het het toekomstige lot zijn voor deze types? Waarom zouden ze niet persoonlijk verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de leugens die ze vertellen en de schade waar hun leugens toe leiden? Zo zouden de nieuwslezers die de "Irak heeft massavernietigingswapens"-leugen, nu wellicht alsnog ook opgesloten moeten worden.

Trip en van der Steen ladeerden hun leugen-verspreiding met beelden van de beruchte White Helmet criminelen: Brute mannen die hun lach-inhoudend arme kinderen lopen te mishandelen; "Afschuwelijk", zei Trip, alsof hij wel gelooft dat het echte medische hulpverleners zouden zijn. Afschuwelijk zo'n hoax en dat Rob Trip voor geld de hoax voor echt verkoopt. In de normale wereld noemen we mensen die er praktijken als die van Rob Trip op nahouden oplichters of zwendelaars. In alle gevallen: criminelen. Soms belanden die achter de tralies.



Update: Geldbeluste Twan Huis en een zekere Hiltermann (zoon van?) doen bij het gelijkgeschakelde Nieuwsuur precies hetzelfde als Trip en van der Steen. Update 2: Lees ook het ijlzwam-verhaal van Bild. Die hebben het gat in het dak van de slaapkamer, de bom van Assad, en de duiding van expert Eliott Higgins... Geen geintjes...

18 opmerkingen:

  1. Jaja precies op schema de false flag, de economische neergang kan haast niet meer bedwongen worden, oorlog moet komen, exact zoals beschreven in het boek Revolutie door Schuld... Hoopte dat het niet uit zou gaan komen.. General Wesley Clark zijn uitspraken komen zo vertraagd uit... Trump gaat er in mee en lijkt ingepakt te zijn door de neocons als John Bolton, die ook WMD's en oorlog in Irak pushte in 2003...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Russia insider meldt dat er bommen of kruisraketten op Syrie zijn gegooidDoor VS of Israel.Rusland paraatoorlog?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk niet dat iemand nog de (ego)Tripjes en de (werpe de eerste)Steentjes voor waarheidsprekers aannemen, hooguit worden deze personen ter kennisgeving waargenomen door de kijker.

    Die AD poll over wie te geloven in de Skripal zaak: GB, RUS of beide landen niet, lijkt mij vooropgezet. Net de poll gedaan en nog steeds is de poll uitslag hetzelfde als een paar dagen geleden toen Blik en Jan erover berichtten. Dat lijkt me net iets te toevallig voor een poll waar (volgens AD) duizenden mensen aan hebben meegedaan. Wie de Britse versie gelooft, is nog meer ter goede trouw dan een kind die in Sinterklaas gelooft: en dat Britse verhaal zou 36% van de Nederlanders geloven?

    Daarbij is de goedgelovigheid van een kind in Sinterklaas begrijpelijker dan van een volwassene die de Britse versie van Skripal gelooft, want itt Sinterklaas delen de Britten geen suikergoed en speculaas uit!

    Alleen voor Trip en Steen en andere MSM personen (max 0.1% van Nederland omdat er ongeveer 18000 mensen het beroep van 'journalistiek' in Nederland uitvoeren) ligt dit anders: die krijgen alleen suikergoed toegestopt zolang ze gescripte verhalen als de Skripal zaak als waarheid slijten. Wat een baan!

    Maar wat ik zeg klopt met de aantallen: er zijn ongeveer 18000 journalisten in Nederland, waarvan 5600 freelance (i.e. niet zeker van hun financiële bestaan) en 3000 werkloos! Trip en Steen zullen wel moeten zeggen wat ze zeggen, anders is het: dag baan!

    Zie: https://www.svdj.nl/de-stand-van-de-nieuwsmedia/hoeveel-journalisten-zijn-er-eigenlijk/

    OffG heeft een goede draad lopen over de vermeende gifgasaanval in Syrie.

    Deze comment pikte ik er uit.

    Putin and Assad are just evil cartoon villains, and that’s what evil cartoon villains do. Kill the “beautiful little babies.”
    (They don’t have beautiful babies in Gaza or Yemen.)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vanochtend ontstaat er steeds meer zekerheid dat israel de dader is, mogelijk om een vergelding naar de VS schepen uit te lokken. Het zou gaan om 8 ´popeye´ kruisraketten vanuit 2 IDF subs, die allemaal zijn neergeschoten en 3 die vanuit een F16 uit Jordanië zijn afgevuurd. Deze zouden ook geraakt zijn, maar de intact overgebleven warheads hebben desondanks enkele Syriers gedood. Het is nu dag, dus onderzoek van de resten is beter mogelijk. We zullen dus spoedig uitsluitsel krijgen. Ondertussen roept de Saker op niet te snel tot conclusies te komen, hij geeft morgen een analyse.

      Verwijderen
  4. Misschien blijft het bij deze eenmalige -waarschijnlijk Israelische- "vergeldings-"actie.

    Rusland zit ook niet te wachten op oorlog met Israel... voor de Russen blijft het (tot nu toe) een regionaal conflict...

    Laten we maar even uit gaan van het gezegde: "de soep wordt nooit zo heet gegeten als hij opgediend wordt."

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt wel gelijk, Blik,
      maar het is wel langs het ravijn lopen ( met een bepaald doel) , maar als er toch een steen los zit, dan stort je wel in dat ravijn. Ook al was dat niet de bedoeling.

      Ellsberg en anderen hebben al een hele reeks voorbeelden gegeven waar het door toeval niet uit liep op een kern-oorlog. ( Toeval was dan: de aanzwezigheid van één persoon die zei: nog niet op de rode knop drukken, want het kan een vergissing zijn.)

      Dat geluk blijft niet duren.

      Verwijderen
  5. Je kunt veel van de israelisch zeggen, maar niet dat ze er gras over laten groeien...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is, zeker wat betreft Yulia, kidnapping!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Dawg: Ik keek gisterenavond, en vanmorgen ook, Russische tv, en daar is de urgentie van de Syrie zaak behorlijk hoog. Zeker als je dan weer naar de Nederlandse kanalen terugschakelt...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze junior neocons en hun aanhang vertegenwoordigen de meest gevaarlijke stroming, hopelijk hebben ze minder aanhang dan dat het soms lijkt. Deze idioten zijn serieus bezig met de gedachte dat de VS een confrontatie met Rusland zou kunnen ´winnen´.

    Ze denken dat ze ´Damascus´ kunnen vernietigen/ overrompelen. Zonder de waarschuwing en de bredere situatie er bij te betrekken!!!

    Rusland heeft met zijn nogal milde en meegaande houding wat tijd kunnen winnen. Maar hoe lang nog?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Syrian Girl vat het een en ander samen:

    https://russia-insider.com/en/what-really-happened-gas-attack-syria-syriangirl-back/ri23023

    Belangrijk! want voor ons gevoel is het ook ter zake doende dat we niet alleen baardmansen en gesluierde vrouwen zien.

    Syrian Girl laat zien dat de meerderheid daar zeker zo westers is als de Turken en Libanezen. Goede buren als je het mij vraagt, zolang ze niet door westerse agressie gedwongen worden naar ons land te komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat we een beetje gemist hebben is de 2/3++ overwinning van Orban, met een hoog opkomstpercentage.

    Desondanks wordt hij in de zeer ontevreden MSM, als ´ondemocratische keuze´ genoemd, en mag men hem niet feliciteren.

    Mijn eigen analyse: Moeten we blij zijn met deze overwinning?

    De stembus heeft (overweldigend gewonnen): JA

    Willen de Hongaren nogal selectief voor hun identiteit kiezen: JA

    Willen ze hun souvereiniteit behouden tov de EU: JA

    Willen ze flexibel in hun internationaal beleid blijven: JA!

    Willen ze een vlaktaks en persbeperking: NEE!!!

    Willen ze de invloed van Soros beperken: JA!!! JA!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En voor ons het meest belangrijk; Orban weet zich binnen- en buitenlands gesteund, en zal veel van de ´meer EU´ voorstellen vetoën!

      Verwijderen
  11. Ik vermoed dat ze zijn opgegroeid in de apartheidsstaat. Vanaf geboorte je superioriteit ingestampt krijgen, maakt je levensgevaarlijk voor andere. en dan is er natuurlijk nog het eindoordeel, waarbij god alle moslims, christenen en heidenen in een klap vernietigd of tot slaaf maakt. Een gevaarlijke ideologie die joodse religie.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. @Dawg, zoals jij is iedereen bezorgd.

    Maar besef wel dat de amerikanen weten hoeveel het kost om een no fly zone boven syrië te realiseren. Zelfs zonder de Russen was dit met al die S300 raketten een zeer kostbare operatie. Als Trump met zijn nu al zeer hoge overheidsuitgaven damascus gaat bombarderen dan gaat het overheidstekort in een vloek en een zucht naar de 25 biljoen. Voordat de russen weggebombardeerd zijn, voordat de S300's allemaal weggebombardeerd zijn.......En dan moet je nog een landoorlog beginnen. Irak leert dat je wel snel kan bezetten, maar dat het veel moeite kost om de controle te behouden.
    Besef wel dat Iran met 100.000 commando's klaar staat, dat er 100.000 russische paratroepers klaar staan om afgeleverd te worden als de VS gaat interveniëren. Besef ook dat Amerika niks hoeft te verwachten vanuit Ankara.
    Besef ook dat de amerikaanse militairen geen zin in deze oorlog hebben en de amerikaanse en west europese bevolking al helemaal niet.
    Waar is het draagvlak...Gifgas aanvalletje ?. De nederlanders en alle westerlingen zijn al zo murf dat ze dat echt al geen ene zier interesseert...

    Natuurlijk gaat Rusland Amerika niet direct aanvallen als Amerika raketten afvuurt op Damascus. Maar Amerika zal niet instaat zijn om Assad van de troon te stoten en de terroristen aan de macht te helpen.

    Om de woorden van Lindsey Graham te gebruiken. Met de russen is Assad zo veilig als dat de dag lang is. Hij is zeer veilig.

    Bovendien is China op dit moment zeer ontstemt over Amerika en de handelsoorlog met Trump. Die kiest absoluut niet de kant van de VS.

    p.s. Wat denk je ?. Gaat china de yuan devalueren als tegenmaatregel ?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Trump heeft gezegd dat hij geen oorlog aangaat die hij niet kan winnen. Dat betekent of dat hij er niet aan begint of dat hij Syrië in de nucleaire as legt. Hij heeft maar 2 opties.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Vandaag heeft de SAA de posities van de resterende terroristen in Douma bestookt.

    De honden blaffen, de karavaan trekt verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Uit het Brookings Institution document "Which Path To Persia" van 1999 blijkt, dat de VS de bombardementscampagne op Syrië aan de zionistenstaat heeft uitbesteed.

    ...the most salient advantage this option has over that of an American air campaign is the possibility that Israël alone would be blamed for the attack...

    It would allow Washington to have its cake (delay Iran's acquisition of a nuclear weapon) and eat it, too (avoid undermining many other U.S. regional diplomatic initiatives).

    It would presumably be easier to convince Israël to mount the attack than it would be to generate domestic poliyical support for another war in the Middle East.

    Strikes on Syria: Failed US WMD Lies and the "Israel Approach"

    http://landdestroyer.blogspot.nl/2018/04/strikes-on-syria-failed-us-wmd-lies-and.html

    BeantwoordenVerwijderen