zaterdag 20 december 2014

Oekraïne - Karina (9) uit Groep 6 overlijdt op weg naar huis19-12-2014 Bericht en foto van een burger uit Gorlovka.

"Karina Belonog ("Witvoet"), 9 jaar, uit groep 6 van de 42ste school in Gorlovka, die nergens schuld aan had, is vrijdag 19 December overleden als gevolg van een ontploffing in Gorlovka. Samen met haar moeder Jana was ze na schooltijd op weg naar huis, in de wijk Nikitovskowo DK in Nikitovka, toen ze getroffen werden door een projectiel... Wij zullen je nooit vergeten Karina!!! Moeder wordt gereanimeerd, een scherf is in haar hoofd terecht gekomen. Op het moment ligt zij in coma." Bron.

"Eerder werd ook HIER op de site van Strelkov het volgende geschreven: "Vanaf 15:00 uur wordt er in Gorlovka weer geschoten. Het schieten begon vanuit het Zuiden vanuit de richting Ozerjanovka, daarna ging het door vanuit het noorden en noord-westen. Te horen zijn mortieren, kanonnen. Nu in Gorlovka een uur geleden is onder de beschieting een kind omgekomen, een meisje uit groep acht. Ze overleed in het ziekenhuis.... Lieve Heer... Hoeveel zullen ze nog doden??? Ze schoten van de kant van Dzerzhinsk."

40 opmerkingen:

 1. Tsjaa, je kan niets anders verwachten als tenminste 32 militaire NAVO vliegtuigen vol met wapens zijn gearriveerd. Dit kan net als in Syrië jaren doorgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom dit soort ongeverifieerde berichten blijven verspreiden, zit Graham Philips er al bij aan de operatietafel? Heeft Strelkov nu spijt gekregen van zijn acties? De man was verdomme duidelijk aan de leiding, ook toen MH17 neer werd gehaald, hij is verantwoordelijk voor het escaleren tot een gewapend conflict, dat heeft hij notabene zelf verklaart in een interview?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MH17 heeft het westen verbonden/ zou moeten verbinden met oekraëiene in de strijd tegen Putin. 298 mensen moesten dood om Putin van z'n troon te wippen. De infowar-die ze verliezen zoals hitlery clinton al heeft aangegeven https://www.youtube.com/watch?v=m1p-E2xmpjA-, de sancties, olie/valuta wapen en het militaire conflict in Syrië en Oekraïene hebben 1 doel en dat is Putin van zijn troon wippen. Ik ben geen fan van Putin, alleen hij is niet de agressor. Dat is de anglo zionistische bankiers elite zoals gebruikelijk. All wars are bankers wars.

   Verwijderen
  2. Als MH17 een zogenaamde "false flag" was (zoals ze het hier zo mooi noemen) waarom ligt het wrak dan midden in het gebied van de rebellen?
   Denk eens na voordat je de familieleden van 192 landgenoten kwetst.
   Het is erg genoeg dat Rusland onschuldige burgers dood met oorlogsgeweld, het is nog veel erger dat Rusland daarna alles probeert te verbloemen met leugens.
   Ik weet dat Nederland in de 2e wereld oorlog ook veel NSBers had maar ik heb er nog steeds geen begrip voor.

   Verwijderen
 3. Graham Phillips heeft "Lia" inmiddels ook ontdekt: http://www.liveleak.com/view?i=fe3_1419007649

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het trieste nieuws over het meisje ook elders gevonden.
  http://korrespondent.net/ukraine/events/3458614-v-horlovke-mat-s-deviatyletnei-dochkoi-popaly-pod-obstrel
  Eerder berichte de lokale bevolking van Horlivka op dezelfde nieuws site al dat ze door Russische terroristen beschoten worden (met video).
  http://korrespondent.net/ukraine/3445038-zhytel-horlovky-snial-vydeo-o-tom-kto-obstrelyvaet-horod

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cruel, de zionistische anglo amerikaanse elite verliest de infowar. De agressor verliest de infowar.

   Verwijderen
  2. Beste Oligarch, er is geen infowar. En als die er wel is wordt die vooral gevoerd door Strelkov en zijn maatjes om Rusland als grote goede broer neer te zetten terwijl ze met hun GRADS alles en iedereen vernietigen die in hun weg staan. Daarom geloof Strelkov en de Russen allang niet meer op hun woord maar op hun daden. Want daar waar het westen steeds bewijs kan leven in de vorm van foto's en filmpjes e.d. kan het "verzet" dat steeds maar niet, of het moeten de filmpjes van jammerende soldaten van het "verzet" zijn die steeds steen en been klagen over hoe gewelddadig het Oekraïense leger wel niet is. Zij als "verzetssoldaten" zitten er om te dammen en te breien neem ik aan??? Hypocrisie ten top maar daar geven jullie steeds maar geen antwoord op....

   Verwijderen
  3. Want daar waar het westen steeds bewijs kan leven in de vorm van foto's en filmpjes e.d. kan het "verzet" dat steeds maar niet, of het moeten de filmpjes van jammerende soldaten van het "verzet" zijn die steeds steen en been klagen over hoe gewelddadig het Oekraïense leger wel niet is

   Nu blijken de amerikanen plotseling geen sateliet beelden van mh17 te hebben en dus hebben ze hun conclusies getrokken te hebben obv sociale media en you tube filmpjes.
   Wat een vage onbetrouwbare lui die amerikanen. Eerst zeiden ze dat ze beelden hadden en plotseling niet meer.
   http://www.nrc.nl/nieuws/2014/12/19/geen-satellietbeelden-van-neerschieten-mh17/
   Ben jij niet kwaad cruel ?.

   Verwijderen
  4. Ik ben helemaal niet boos op wat Amerika wel of niet heeft, justitie in Nederland heeft vaker een misdaad opgelost zonder ook maar iets aan Amerika te vragen.
   Dat jij ons daar afhankelijk van maakt wil niet zeggen dat het zo is.
   Ze hebben systemen om lanceringen waar te nemen, die hebben ze al heel lang, of ze nog werken of in werking waren hier weet ik niet.
   Vast staat dat ook AWACS de signatuur van de Buk TELAR waar heeft genomen.
   Maar nogmaals, Amerika is wmb geen partij, de dader komt wmb niet in Guantanamo Bay terecht maar in Den Haag.

   Verwijderen
  5. Ze hebben ze wel, al lang aan Nederland geleverd. Het feit dat ze dit stil hielden is om het onderzoek goed te verrichten. Zo hebben ze een overdaad aan bewijs, maar willen ze er 100 % zeker van zijn dat ze de goede daders aanwijzen. Dus nee ik ben niet kwaad, de geheime diensten hebben allang de info uitgewisseld. En dat jij en ik er niets of weinig van wisten en constant met desinfo worden overspoeld is om hun goeie en dus GEHEIME onderzoek te doen. Maar jullie dombo's hebben jullie verhaal al klaar, het was een su 25 terwijl dat technisch niet mogelijk is, het was eigenlijk bedoeld voor het vliegtuig van Poetin, enz....Poetin is gek dat hij over een stuk land gaat vliegen wat hem nou niet bepaald moet. Dus dat verhaal is een sprookje tot en met...Oekraine zelf schaamde zich kapot dat ze vliegtuigen over het oosten hadden laten vliegen dus die zijn het ook niet...ow maar wacht, het "verzet" had tig mails en tweets en dergelijke waarin ze trots melden een Oekraiens vliegtuig afgeknald te hebben, maar toen het om MH17 bleek te gaan dit gauw allemaal verdween. Vergeten oligarch?? Tuurlijk, omdat het niet in jouw verhaal past.....

   Verwijderen
  6. @ Mennie 12.15 Bedankt voor je aanvullende bronnen, die ons eerste bericht ondersteunen. Ook als je bronnen zou hebben die het bericht onderuit halen, prima. Wij hebben de wijsheid niet in pacht en geven vaak de berichten eenvoudig (vertaald) door zoals wij ze -IN HET RUSSISCH- redelijk dicht vanaf de bron binnenkrijgen. Als het bericht later dan door andere media ook gebracht wordt, dan weet je dat je goed zat. En dat is prettig. Maar mochten we er naast zitten, zullen we niet schromen dat toe te geven. Het antwoord op je vraag waarom we dit soort onbevestigde berichten brengen, ja, dat is hier soms ook een dilemma, maar berichten die overal al staan hebben voor ons sowieso weinig zin om te plaatsen. En als het een nieuw bericht is maar het lijkt ons te onwaarschijnlijk om wat voor een reden dan ook, plaatsen we het niet.

   Betreffende je twee links:
   De 1ste link is ongeveer hetzelfde verhaal als wij hebben, zonder het noemen van een schuldige.
   De 2e link is een Pro-Oekraïense filmer die Putin en het verzet voor alles en nog wat uitmaakt op een weinig ontwikkelde manier. Hij concludeert dat een beschietingsgat van enige tijd geleden daar wel van het verzet moet komen. Hij doet dat zowel qua stijl als wat betreft inhoudelijke argumenten op weinig overtuigende wijze. Die tweede link heeft in ieder geval niks met het omgekomen meisje te maken.

   Verwijderen
  7. Er zijn veel meer bewijzen dat het verzet dan wel het Russische leger ZELF Oost Oekraine beschiet. Zijn meerdere bevestigingen van, ook van pro-Russische kant. Maar die plaats je niet of wil je niet plaatsen, Blik, omdat ze jouw voorliefde voor Poetin helemaal wegblazen!! Nee je maakt nu een filmer zwart, terwijl de 'verzetsfilmers" die Oekraine helemaal zwart maken, onbevestigd en wel, helemaal niet op jouw kritiek hoeven te rekenen, maar je sabelt mij, mennie en andere critici wel genadeloos neer. Beetje dubbele agenda en zo Blik?? Maar ach, jij vind het prima dat er honderden doden vallen door GRAD beschietingen van jouw "verzet" en in plaats van dat te veroordelen juich je het toe met filmpjes en al. En nazoeken of het echt is of niet? Nee joh, ben je gek. Je zet jezelf voor paal, keer op keer op keer....en je lacht het weg of verzint een nieuw complot/sprookje/verhaal om daar weer op over te gaan, terwijl je het totaal niet kan staven met bewijs. Maar ach, Oekraine moet hangen, hoe dan ook. Geeft niks dat er zoveel doden vallen...de meesten vallen door jouw verzet , maar ook dat doet je geen reet. Nee hoor, geen 1 lettertje kritiek, juist het tegenovergestelde!! Aanmoedigen die moordenaars!!! Ze doen enorm goed werk!! Ze vermoorden alles en iedereen met zeer onnauwkeurige wapens, dat is vetttttt!!! Zegt het voort zegt het voort!!! Toch Blik???Wat een loser ben je toch, met je mislukte Poetin fanblog en de mensen die er met open ogen intrappen....

   Verwijderen
  8. Normaal zou ik deze reactie weghalen, maar ik laat 'em gewoon maar eens staan, zodat als je weer klaagt als ik weer wat van je verwijder, de mensen een idee hebben wat ze aan jouw bijdrage "missen".

   Verwijderen
  9. Ben blij dat je de waarheid eens laat staan i.p.v. de verzinsels en sprookjes/leugens van jou en je medefantasten die steeds maar weer de werkelijke moordenaars toejuichen en in bescherming nemen. Zo had je vroeger ook de NSB, en die blijkt wederom in oprichting te zijn. Andere tijd, andere leider, zelfde patroon. Zogenaamd sterke leider die op oorlog uit is, maar zich voorstelt als "vredesduif" en iedereen een mes in de rug steekt. Adolf en Vladje lijken als 2 druppels water op elkaar qua daden en toon van hun propaganda, ook hun bedoelingen zijn hetzelfde; een nieuw Rijk stichten ten koste van alles en iedereen! Maar ik ben blij dat je de echt goeie kritiek op je sprookjes toelaat, toch nog ergens een greintje menselijkheid in je!!

   Verwijderen
  10. Gelijk heb je, hoewel dit jouw pagina is en jij je waarschijnlijk oppermachtig voelt zou je bij andere websites niet het recht hebben om mede-commentators de mond te snoeren of hun mening te onderdrukken.
   Doet me een beetje denken aan een bepaald land waar er 1 persoon aan de macht is die elke tegenstander intimideert of uit de weg laat ruimen.

   Verwijderen
  11. Juist Mennie, maar zover denken ze niet na. Ze laten precies zien waarom we Rusland niet mogen vertrouwen. Als hun fans al zo aan censuur doen en enge dingen laten zien, hoe moet het daar in Rusland zelf wel niet zijn?? Daarom willen ze er ook niet naar toe verhuizen, anders weten ze dat ze voor minder de cel invliegen of erger......

   Verwijderen
  12. Je kunt bijvoorbeeld hier lezen hoe het er daar aan toe gaat (over VKontakte, Russische variant op Facebook):
   http://www.themoscowtimes.com/business/article/vkontakte-founder-pavel-durov-learns-hes-been-fired-through-media/498641.html

   The social network will now fall under the "full control" of Kremlin-linked Rosneft CEO Igor Sechin, and Vkontakte billionaire shareholder Alisher Usmanov, Durov said.

   Durov said last week that he sold a 12 percent stake in the company back in January after coming under increasing pressure from the FSB to hand over the personal details of people who were members of a Vkontakte group dedicated to the Euromaidan protest movement.

   Verwijderen
  13. Of bijvoorbeeld hier, over RT:
   Inside RT: News Network or Putin Propaganda? | Mashable
   https://www.youtube.com/watch?v=V8SqwiFbRb4

   Verwijderen
  14. Het aantal duimen naar beneden scheelt niet zoveel van de duimen naar boven voor dit filmpje. Blijkbaar weten de kijkers dat de 5 media bedrijven die de amerikaanse massa markt bedienen propaganda zijn voor het amerikaanse standpunt. RT vertelt het russische verhaal, 5 "too big to fail" van de oligarchy vertellen het amerikaase verhaal.

   Verwijderen
 5. https://www.youtube.com/watch?v=-eKdrlAzWAA

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cruel, zoals gebruikelijk poneer je alleen maar stellingen zonder ze te staven met bronnen. Zwak hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gisteravond verscheen dit bericht :
  ( Op de NOS, volkskrant etc. Hier de langste versie : http://www.bndestem.nl/algemeen/binnenland/om-weet-meer-over-mh17-dan-gemeld-1.4681973 )

  ====

  DEN HAAG (ANP) - Het Openbaar Ministerie heeft ,,meer, maar dan ook veel meer'' bewijs en informatie over de ramp met vlucht MH17 verzameld dan tot nu toe naar buiten is gekomen. Zo zijn telefoongesprekken afgeluisterd en hebben getuigen uit het rampgebied beelden gestuurd en verklaringen afgelegd.


  Dat schrijft hoofdofficier van justitie Fred Westerbeke in een brief aan de nabestaanden. Westerbeke schrijft dat er onderzoek wordt gedaan naar ,,het mogelijk gebruikte wapensysteem BUK''. Zo'n onderzoek moet niet alleen duidelijk maken dat die raket is gebruikt om het vliegtuig neer te halen, maar moet daarnaast vaststellen ,,dat er geen sprake kan zijn geweest van andere wapensystemen''. Hij benadrukt dat justitie ,,geen genoegen kan nemen met wat waarschijnlijk is of waar veel bewijsmateriaal naartoe wijst. Harde bewijzen moeten ook elk redelijk alternatief, elke mogelijkheid dat het anders is gegaan, kunnen uitsluiten.''

  Toedracht
  Westerbeke gaat ook in op klachten dat er nog geen uitsluitsel over de toedracht is. ,,Mijn antwoord is dat OM en politie het liefst vandaag of morgen uitsluitsel willen geven over de toedracht.'' Hij voegt er aan toe: ,,Veel berichtgeving in de media wijst in 1 richting: vlucht MH17 is neergehaald door een luchtdoelraket. We onderzoeken dat, maar kunnen onze ogen niet sluiten voor andere scenario's.''

  Volgens Westerbeke zijn metalen deeltjes gevonden in de stoffelijke overschotten van enkele slachtoffers. Die deeltjes ,,lijken niet overeen te komen met materiaal van het vliegtuig. Ze zouden dus afkomstig moeten zijn van een projectiel waarmee de MH17 is getroffen. Het onderzoek dat nodig is om meer duidelijkheid te verkrijgen is ingewikkeld en tijdrovend.''

  De hoofdofficier schrijft verder dat het niet gemakkelijk is om de verantwoordelijken te vinden en dat het onderzoek waarschijnlijk ook het hele komende jaar zal duren.

  ====
  Er is behoefte aan mensen die deze mededeling goed kunnen duiden.  BeantwoordenVerwijderen
 8. Graham Phillips was vandaag bij de moeder van Karina, die inmiddels weer aanspreekbaar is. Hij spreekt ervan dat Karina slachtoffer is geworden van een Oekraïense beschieting https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_35401&z=photo-57424472_348093718%2Fwall-57424472_35401 Het is jammer dat Nederlandse sjoernalisten blijven zitten op hun comfortabele kamers in Moskou en Kiev.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk zegt Graham Philips dat, daar word ie voor betaald.
   Hij werkte eerst voor RT (zie mij youtube link hier boven over hoe het daar werkt) en volgens mij nu voor LifeNews.

   http://en.m.wikipedia.org/wiki/LifeNews
   Over LifeNews
   According to an article in The Moscow Times an influence on their recent success has been loyalty to the Kremlin. "The father, Aram Gabrelyanov, refers to President Vladimir Putin as the "father of the nation". [-] One of Putin's oldest friends spent $80 million to become a key shareholder in the Gabrelyanovs' holding company, News Media, providing it with a flood of cash for investment.' [5]

   Verwijderen
  2. Goedkope en doorzichtige manier van defameren Graham Phillips. Gaat niet lukken. Wij wachten op de eerste Nederlandse journalist die zoveel werk verzet en filmpjes uit O.Oekraïne / Novorossiya op internet plaatst als Phillips.

   Verwijderen
  3. Dat zullen ze natuurlijk nooit gaan doen.
   Het zijn zogenaamd rebellen, dus ze gebruiken Twitter en VK, lekker goedkope cloud diensten bereik je net zo veel mee.
   Ondertussen heeft Russia Today die Graham Phillips ingehuurd en zag ik laatst volgens mij dat ie ook iets voor LifeNews had gemaakt.

   Elke keer als jij en Graham Phillips de term Novorossiya noemen dan steun je eigenlijk de Russiche variant van het 3e rijk van de nazi's.
   Deze term is nieuw leven ingeblazen door Alexandr Dugin, van de Eurasia beweging. Hij is de man achter de politieke agenda van Putin (zeker sinds 2012, maar daar voor ook al).
   Dit is de man achter het idee om Russisch sprekende landen samen te voegen, maar later een groot continent van Lissabon tot Vladivostok te creëren.

   http://openrevolt.info/2014/03/07/alexander-dugin-crimea/
   Alexander Dugin: Horizons of our Revolution From Crimea to Lisbon

   http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandr_Dugin
   Before war broke out between Russia and Georgia in 2008, Dugin visited South Ossetia and predicted, "Our troops will occupy the Georgian capital Tbilisi, the entire country, and perhaps even Ukraine and the Crimean Peninsula, which is historically part of Russia, anyway."[30] Afterwards he said Russia should "not stop at liberating South Ossetia but should move further," and "we have to do something similar in Ukraine."[12] In 2008, Dugin stated that Russia should repeat the Georgian scenario in Ukraine, namely attack it.[31]

   Hier zien we bijvoorbeeld Strelkov en Dugin op dezelfde meeting in Mosvow (na het Novorossiya avontuur, dus ze kijken niet zo blij):
   http://www.interpretermag.com/is-colonel-strelkov-making-a-comeback-or-has-he-been-tamed/

   Maar Dugin was al vanaf het begin achter de schermen betrokken, hier een maand voor de opstand in Odessa:
   http://maidantranslations.com/2014/04/02/known-russian-fascist-aleksandr-dugin-instructs-ukrainian-separatists/

   Verwijderen
  4. Precies zoals Dugin beschrijft in zijn "Alexander Dugin: Horizons of our Revolution From Crimea to Lisbon" wil hij de eenheid uit Europa halen.
   Daar is Rusland dus flink mee bezig:

   Putin Is Infiltrating European Politics With Shocking Effectiveness
   http://uk.businessinsider.com/putin-is-infiltrating-europe-2014-12

   En het werkt ook nog:
   Huge German Demo Demands End to anti-Russian Warmongering
   http://russia-insider.com/en/2014/12/19/2029

   Verwijderen
  5. Zeer helder mennie. Zo zie je dus de ware bedoelingen van Strelkov, Dugin en Putin. Maar uiteraard worden die hier in bescherming genomen als ware het heiligen.

   Verwijderen
  6. @mennie

   "Elke keer als jij en Graham Phillips de term Novorossiya noemen dan steun je eigenlijk de Russiche variant van het 3e rijk van de nazi's."

   Waarom trap jij elke keer in de "Orwell doctrine"? Is jou niet geleerd precies het tegenovergestelde te denken van wat men jou wijs wil maken? Het boek en de film 1984 is niet voor niets geschreven en had een waarschuwing voor jou en Cruel moeten zijn.

   Verwijderen
  7. Waarom trap jij dan overduidelijk in de Sovjet propaganda van Putin en consorten die hun nieuwe Rijk willen stichten ten koste van alles en iedereen?? Is jou niet geleerd alles niet zomaar klakkeloos aan te nemen?? Het communisme en de Sovjet Unie behoren niet voor niks tot de geschiedenis!!! Dat had toch een overduidelijk signaal voor jou en oligarch en vriendjes moeten zijn. Maar ach, blijf bewust dom....

   Verwijderen
  8. Ik weet niet waar jij die belachelijke conclusies vandaan haalt. De conclusie is wel dat je wederom mijn uitspraken kopieert omdat het bij jou tekortschiet aan uitspraken voor jezelf. Dat zegt genoeg over het zelfbeschikkingsrecht van je denkvermogen. Ik zal maar eens langs een psychiater gaan als ik jou was, je bent toe aan een detox.

   Verwijderen
  9. Het is dit keer geen False Flag, maar een Real Flag.

   http://www.theguardian.com/commentisfree/2014/dec/08/russia-europe-right-putin-front-national-eu
   Moscow is handing cash to the Front National and others in order to exploit popular dissent against the European Union

   En kijk eens alle bevroren conflicten die ze steunen in Europa.
   Oekraine, Georgie, Transnistria, Kalinigrad.

   Over Orwell gesproken, die had dit inderdaad ook al bedacht en dat is precies wat Dugin en Putler willen:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Nations_of_Nineteen_Eighty-Four
   Eurasia
   It is stated that Eurasia was formed when the Soviet Union annexed the rest of continental Europe, creating a single polity stretching from Portugal to the Bering Strait.

   Et voila, daar hebben we de Eurasian Party van Dugin:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Eurasia_Party

   Zoals we al eerder zagen was Dugin op een meeting met Strelkov, hij was in contact met de vrouw van de rebellenleider in Odessa, hij was ook op de achtergrond bij het referendum op De Krim en de verkiezingen in Oost-Oekraïne.

   Zoals bijvoorbeeld onafhankelijk Donbass election observer Ladislav Zemánek schrijft op zijn Facebook (Google Translate):
   "Dear friends. I just got back from the people's Republic of Donetsk, where I traveled on the invitation of the Central Election Commission the DLR as an international observer of the elections. The event was organised by the Russian party and is therefore obvious, who paid her."
   Facebook post met foto van Dugin:
   https://www.facebook.com/ladislav.zemanek/posts/10202961469180982

   En ook de Duitser Manuel Ochsenreiter, die zowel op de Krim als in Donbass erbij was, hier samen met Dugin op de foto:
   http://manuelochsenreiter.com/blog/2014/1/29/united-by-hatred

   Kortom, hier is wel degelijk iets aan de hand.

   Verwijderen
 9. Ik salueer voor BLIK. Het andere geluid. De propaganda van het staatsbedrijf ben ik zat. Ik leef mee met de nabestaande van MH17. Ik ben bang dat de oorzaak van de ramp de doofpot in gaat.
  Ik hoop dat blik doorgaat en zich niks aantrekt van de negatieve energie van sommige bloggers hier. Ik hoop ook mijn tijd meer aan andere zaken te besteden. Ik zal hier niet zoveel meer zijn hoop ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank. We hopen je hier te blijven zien, ook al is het wat minder.

   Verwijderen
 10. Zodadelijk in Buitenhof NPO1: Pieter Waterdrinker en Hubert Smeets, respectievelijk Telegraaf en NRC over de bedoelingen van Oekraïne. OP de valreep van het jaar wat meer realiteitszin over dit land? We gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waar Rusland niets doet aan oorlogsmisdadiger en terrorist Strelkov, wiens woorden (en leugens) jullie hier zo triomfantelijk reproduceren, doen ze er alles aan om de oppositie monddood te maken.
  Hier nog een mooi recent stukje:

  The Washington Post reports that Facebook has complied with a Russian government demand to block access to a page supporting Russian opposition leader Alexei Navalny:
  http://www.washingtonpost.com/news/volokh-conspiracy/wp/2014/12/21/facebook-should-stop-cooperating-with-russian-government-censorship/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, net zoals in Oekraïne nu de oppositie monddood genmaakt wordt of gewoon verboden. Het verschil zit hem erin dat NL, EU en VS het wanbeleid in terreurregime in Kiev nog steunen ook. En waarom? Om het Rusland nog moeilijker te maken. Daar zit 'em de crux, de hypocrisie. Daarbij komt dat als je het INTERNATIONALE geweld bekijkt, Rusland natuurlijk in de schaduw staat bij de VS, waar Nederland als een schoothond achteraan loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welk terreurregime?
   In Odessa was een opstootje (aangemoedigd door Dugin), daar lieten 32 mensen het leven.
   Sindsdien is het daar vrede, er gaat niemand dood.
   Dit is onder het regiem van Kiev.

   In het oosten begon het met een opstootje, escalatie naar geweld (veroorzaakt door Strelkov) en daar zijn nu duizenden doden te betreuren, een humanitaire ramp is zich aan het voltrekken. We zien zelf berichten van een peoples court en invoering van de doodstraf.

   Wat is er nu een terreurregime?

   Ik wil hiermee het geweld van Amerika niet goedpraten, maar in dit geval is de vijand van mijn vijand niet mijn vriend.

   Verwijderen
 13. Je noemt Odessa een opstootje aangemoedigd door Dugin? Sorry Mennie, ik dacht dat je nog enigszins reeel was, maar met de kennis die jij hebt en dan Odessa als een opstootje van Dugin afdoen, is werkelijk ongelofelijk.

  BeantwoordenVerwijderen