maandag 8 december 2014

Ukraine madness part III - children as tools of war ENG-subs

"So this time prominent Ukrainian "humanitarians" decided to make a bake-sale where they had schoolkids bake cookies. Creative students and their teachers gave cookies names like "blood of russian children", "tanks towards Moscow" and "Yellow-Blue star above Kremlin"."

"Demented ukrainian politicians - who already are proven to be holding citizenships of other nations, yet again engage in demonstrating what "real" ukrainian patriotism is like: using children and making fun of war and death of civilians." Read more and source at http://www.liveleak.com/view?i=43f_1417969022#gzrrlwc7ODiGyP7Y.99

14 opmerkingen:

 1. Een heldere analyse over David Jan Godfroid bij Want to Know http://www.wanttoknow.nl/politiek/mh17-hoezo-niet-alle-wrakstukken-zijn-van-belang/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit weekend in Donetsk 10 burgers omgekomen. De artilleriebeschietingen waren in alle wijken van de stad te horen. 13 Mensen raakten gewond in verschillende maten van zwaarte. Bron: ves.tj/1zEbtWg

  Verwacht niet dat u er van DJ Godfroid bij de NOS iets van te horen krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehmm correctie lijkt me op zijn plaats Blik. Zowel zaterdag als zondag toch uitgebreid verslagen van Godfroid gehoord en gezien bij het NOS journaal. Kijk je niet meer of heb je gewoon een fittie met die man?? Heb ik ook met jou maar ga je niet overal afzeiken, jij doet niet anders...en je laat je slecht informeren want miljoenen Nederlanders hebben WEL erover gehoord en gezien bij het NOS journaal en jij blijft hard beweren van niet....goh..

   Verwijderen
  2. ik ga op uitzending gemist kijken van zaterdag 20.00 als dat me lukt en kom er op terug.

   Verwijderen
 3. Maleisië mag nu meedoen met het onderzoek naar de ramp met mh17.
  http://news.xinhuanet.com/english/world/2014-12/01/c_127267516.htm
  Mogen ze er gelijk op aandringen dat alle onderdelen van mh 17 uit donbass worden opgehaald en worden onderzocht.
  Te gek voor woorden dat veiligheidsmensen / AIVD 'ers bepalen wat wel en wat niet wordt meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Cruel
  Ik heb enkel van gisteren journaal 22.00 uur een inderdaad uitgebreide repo gezien van DJG. (David jan Godfroid).
  Hij houdt het minutenlang neutraal "beide partijen schenden bestand", nou, daar kan ik mee leven...
  ... om dan af te sluiten, met beelden van een arm zwoegend omaatje in een vernield dorp, als volgt:
  "Gevreesd wordt voor een offensief van de rebellen met steun van Russische troepen. De Oekraïeners lijken niet sterk genoeg voor de aanval."

  Moet ik hier nog commentaar op geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is toch de waarheid wat hij vertelt?? En daarbij beschuldigt hij de beide partijen van het schenden van het bestand...dat is wat me dus uitermate irriteert hier, het gemeet met 2 maten; je mag het dus niet in het midden houden, wat jij dus eigenlijk wel wil, nee je moet de Russische bezetters als slachtoffers afschilderen wat ze dus totaal niet zijn. Ze zijn de oorlogszoekers en worden ook door de lokale bevolking uitgekotst!! Ook op de Krim zijn ze de Russen al meer dan zat!!! Maar dat vertel jij uiteraard niet, want dat komt jouw blog niet uit....vertel toch eens de waarheid man, in plaats van mij en anderen de censureren. Dat doen alleen communisten en nazi's, en ik moet die allebei niet!! Jij wel schijnbaar aangezien je hun tactieken en propaganda maar wat graag toepast hier....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij mag nog zo zalvend proberen te spreken, de éénzijdigheid van DJG / NOS kent geen grenzen.

   Verwijderen
  2. Cruel stop eens met er door heen praten als er grote mensen aan het woord zijn.
   Nickelodeon is al gek genoeg voor jou
   NOS, BBC zijn pas onafhankelijk wahahahahaahh GTFOOH

   Verwijderen
 6. South Stream to Change Direction. Russia Cannot be Squeezed Out of Energy Market
  http://www.strategic-culture.org/news/2014/12/08/south-stream-change-direction-russia-cannot-be-squeezed-out-energy-market.html
  Volgens dit artikel is er geen kans op pijpleidingen over syrië. Israëlisch gas economisch en politiek niet haalbaar. Nog geen alternatief voor russisch gas. Blue stream 2 interesant voor turkije.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exact en de EU schiet de Bulgaren ongelofelijk in de voet. Van oudsher goede banden met de Russen, maar met hun nieuwe meesters de deal moeten afblazen. Lopen miljardeninvesteringen mis, duizende arbeidsplaatsen, en een relatief gemakkelijk verdiende 400 MILJOEN EUROS per jaar aan transito fee.

   Verwijderen
 7. Willy Wonka krijgt nieuw speelgoed. Verder wordt hij door het IMF gechanteerd door te gaan met oorlogvoeren tegen de afvallige gebieden omdat anders gewoon de leningen stoppen. Tja en als je IMF zegt, dan zeg je VN en als je VN zegt, dan kom je automatisch bij de uitspraak van voormalig Minister van Defensie, Leon Panetta, die zei dat het Pentagon rechtstreeks orders aanneemt van de VN en de NAVO.

  "Furthermore, the IMF is demanding that the breakaway Ukrainian areas be conquered in order for additional loans to be made to the Ukrainian Government."

  http://www.globalresearch.ca/ukraine-receives-new-weapons/5418591

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Israhell is ook van god los. Wat een oorlogsmisdaden tegen de mensheid. Het wordt tijd dat Nethanyahu naar den haag komt. Bombarderen van graan silo's.
  oh nee natuurlijk niet. Hij werkt voor dezelfde oligarchy, waar ook het internationaal gerechtshof voor werkt.
  http://www.globalresearch.ca/israel-bombs-syria-again-hits-ag-centers-warehouses/5418666

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is trouwens niet de eerste keer dat die zionisten luchtaanvallen uitvoeren op Syrië.

   http://www.syrianews.cc/syrianews-exclusive-syrian-navy-destroys-israeli-submarine/

   http://www.liveleak.com/view?i=3ae_1369897326

   Ik begrijp niet waarom Assad zijn luchtafweer niet gebruikt.

   Verwijderen